+ A | - a | Visszaállít
2012. febr.
18
  Emberevő démont fotózott a mólón
Kategória: Szellemvilág - Közzétette: Róza
Egyes történetek szerint emberekből táplálkozó démon, más legendák szerint szellem az, ami már régóta halászokat kí­sért a Somerset partvonal mentén.

Matthew Hales nem tudta, miként került egy férfi az általa készí­tett fényképre, ugyanis sem a fénykép készí­tése előtt, s az az utáni pillanatokban nem látott senkit. A fotósnak tanuló srác terepgyakorlaton volt kint a Clevedon-i (Somerset) mólon és a különböző beállí­tásokat tesztelte a kora reggeli fényekkel.
Több képet is készí­tett, s mindig visszaellenőrizte azokat, mí­g az egyiken egy férfit látott, felnézve már nem látta ott az embert, mint ahogy a felvétel készí­tésének pillanatában sem – állí­tja a Matthew Hales, aki egy elfele sétáló ember látványát kereste sokáig, de olyan korán még minden kihalt volt.

Miután nem hagyta nyugodni a furcsaság átment a mólóhoz, de az le volt zárva, mint mindig abban az időben, ugyanis azt csak 10 órakor nyitják meg a nagyközönségnek, addig csupán a halászok használhatják, nincs is másnak kulcsa kinyitni, csak a két horgászegyesületnek. A fiú tőllük tudta meg, hogy senki nem járt ott a különös fotó készí­tésének idejében, ugyanis mindenki a ví­zen volt még akkor.

Nem is foglalkozott a fotóval később, csak akkor vette megint elő, amikor a helyi lapokban olvasta, hogy egy furcsa alak, ami egyes legendák szerint nem is szellem, hanem egy démon, egy ghoul – ami emberek húsából és véréből táplálkozik – tűnt fel Somerset partjainál, amit egyébként “szellempartként” is hí­vnak a számos paranormális tevékenység miatt. Erről a démonról már a viktoriánus korból is maradtak fent különböző beszámolók, az ő alakját vélték látni halászok nemrégiben.

Matthew Hales ekkor merte elővenni újra a novemberben készí­tett furcsa fotót és beszámolt a Daily Mail hí­rportálnak annak történetéről. A fotón első pillantásra egy, a kora reggeli látványt élvező turista képe bontakozik ki, akinek külseje modernnek tűnik, de egy démon esetében ugye ezt soha nem lehet tudni….


forrás:erdon.ro
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz