+ A | - a | Visszaállít
2012. aug.
22
  Az emberiség selejtezése elkezdődött: ön túléli?
Kategória: Háttérhatalom - Közzétette: fulldragon
Szerző: Williams Matt

Az emberi lakosság “nagy selejtezése” csendben elkezdődött. Rejtetten, alattomosan és könyörtelenül. Igen, egy globális emberí­rtási napirend életbe lépéséről van szó. í‰s ahogy ez a szemünk előtt lejátszódik, az emberi faj túlnyomó többsége eltűnik majd a génállományból. Genetikailag megsemmisül. Vajon í–n és létező vagy leendő utódai túlélik?
Amit ez a cikk bemutat az az, hogy mi az igazi fenyegetés ebben a világban, és hogy lehet megőrizni utódaink genetikai integritását. Hogyan védekezhetünk? MIí‰RT van napirenden a globális elnéptelení­tés? Minél jobban megérti ezeket a válaszokat, annál nagyobb az esélye a túlélésre a nagy emberí­rtásban.


Először is, hadd utasí­tsak el minden olyan elképzelést, hogy a nagy selejtezésre valami fantáziadús összeesküvés-elmélet lenne.

Ebben a világban Bill Gates és Ted Turner nyí­ltan megvitathatják hogyan csökkenthetik a világ népességét 90%-al. Bill Gates, különösen boldogan finanszí­roz meddőségi technológiákat, és GMO vakcinákat melyek mindegyikét szándékosan úgy tervezték, hogy meddőséget okozzanak, vagyis megakadályozzák az új babák születését.

A Bill és Melinda Gates Alapí­tvány például jelentős támogatást biztosí­tott a University of North Carolina meddőséget okozó ultrahang technológia kifejlesztésére, amely az emberi spermiumokat életképtelenné tenné legalább hat hónapig.

Már a BBC is bemutatta, ez a technológia hatékonynak bizonyult patkányok esetén, és ez csak egyike a 78 különböző kutatási projektnek, amelyet a Gates Alapí­tvány finanszí­roz “Globális Egészségügyi Programok” égisze alatt.

Ahogy Bill Gates 2010-ben kifejtette, a népirtást oltások használata révén idézné elő.

“A világon ma 6.8 milliárd ember él, ami nemsokára 9 milliárdra változik. Viszont ha igazán nagyszerű munkát végzünk új oltóanyagok, és deproduktí­v egészségügyi szolgáltatások által, ezt a számot 10 vagy talán 15 százalékkal is csökkenteni tudjuk.”

“A gyengék eliminálása”

A globális vezetők ilyen vágyait nem is titkolják.

Vagyis a vezetők szerint “az állomány selejtezése” az emberiség szempontjából valójában csak egy jó tett. Lehetővé teszi azt, hogy az emberiség erősebb legyen, ugyanúgy, ahogy a gyengék természetes szelekciója zajlik egy csorda vadállat esetében, ami javí­tja a megcélzott faj összesí­tett génállományát.

A globalisták azzal érvelnek, hogy a mai emberi génállomány leállt. A gyenge és a buta emberek ugyanúgy képesek szaporodni, mint mindenki más – ha nem még inkább. Az emberi génállomány valójában hanyatló tendenciákat mutat- mondják, és az egyetlen módja annak, hogy azt visszahozzák arra a pontra, ahol egy faj fejlődni képes az az, hogy eliminálják azokat, akik nem elég okosak ahhoz, hogy helyet érdemeljenek az emberi génállományban.

Ez persze, eugenika: az emberi faj javí­tása népí­rtás útján.....A modern eugenika

A mai modern eugenikusok ettől azért finomabb módon manipulálják a lakosságot. Rájöttek tapasztalat útján, hogy a nyí­lt hadviselés gyakran a visszájára fordul. Tehát müködnek a háttérben szépen kidolgozott módszerekkel és megvalósí­tják ádáz terveiket. Ezen módszerek közé tartozik az emberek meggyőzése, hogy genetikailag módosí­tott élelmiszereket fogyasszanak -, amelyek terméketlenséghez vezetnek – fluoridos vizet igyanak, oltóanyagokat, szintetikus vegyszereket használjanak, amely növeli a vetélések számát és egyébként is drasztikusan csökkenti a szaporodási rátát.

Tény, hogy a mai eugenika áldozatai saját akaratukból állnak sorba orvosuknál az influenza elleni oltóanyagért.

A nagy intelligencia teszt

úgy tünik, hogy a népí­rtó vakcinák, a génmanipulált élelmiszerek, élelmiszer-adalékanyagok, gyógyszerek és egyéb szintetikus vegyszerek egyfajta intelligencia tesztként működnek a lakosság számára. Azok, akik rendszeresen oltatják magukat, nem vinnék el a pálmát ezen a teszten. Az ostoba emberek – a “haszontalanok” – eltávolí­tása a génállományból lenne a globális vezetők egyik célja. így a vakcinák tökéletes szűrőként müködnek és eltávolí­tják a “hülye gének”-et az emberi génállományból.

Az oltóanyagok rejtett rákot okozó ví­rusokat tartalmaznak és több emberi generációban is jelen lesznek. Az SV40 ví­rus bevezetésre a polio oltással került sor az 1950-es években. A beoltottak unokáiban ma is fellelhető ez a virus. Ezt olyan vezető tudósok vallották be nyí­ltan, akik ezeket a vakcinákat létrehozták.

Eközben az oltóanyagok hatékonyságáról szóló jelentések tökéletesen fabrikáltak, ahogy két tudós le is leplezte a tudományos csalásokat.

Mellesleg sok gyógyszer közvetlenül okozhat meddőséget. A Propecia nevü kopaszodásra felirt gyógyszer terméketlenséggel és ejakulációs zavarokkal függ össze.

A játék megy: ki éli túl?

í–n csak egy versenyző egy “reality show” “Túlélő” nevü játékában. Ha nyer, túlél, génjei tovább öröklődnek és a jövőbeli emberi fajt fogják képviselni. Ha veszí­t, ennek ellenkezője történik.

A NaturaHirek intelligens olvasóinak szeretném megmutatni hogyan lehetséges kijátszani a globális elit terveit. Bill Gates-et akarom megverni saját játékában. í‰s a túlélés, nyerés.

A túlélést és termékenységet fenyegető 7 tényező

1) A génmanipulált ételek fogyasztása – reproduktí­v zavarokat eredményez bármely emlős fogyasztja azokat.

2) Az oltóanyagok – Tele vannak rejtett rák virusokkal és vegyi segédanyagokkal. Az oltóanyagok a fő okai a mai megnövekedett számú meddőségi eseteknek, születési rendellenességeknek, spontán vetéléseknek.

3) Chemtrail-ek: a repülőgépek húzta fehér vegyi csí­kok, amelyek még véletlenül sem kondenzcsí­kok. A következőket tartalmazzák: alumí­nium, bárium és más nehézfémek… A chemtrail-ek mérgező fémekkel telí­tik meg atmoszféránkat, amelyek hátrányosan befolyásolják az agy működését és az idegrendszer funkciót. Légzőszervi megbetegedéseket és asztmát is okozhatnak. Hozzájárulhatnak születési rendellenességek és deformitások kialakulásához, de a részleteket tovább kellene vizsgálni.

4) Vényköteles gyógyszerek – vényre kapható gyógyszerek és a kemoterápia DNS károsodást okozhatnak, elősegí­tik az impotencia kialakulását és csökkentik a spermiumok és a petesejt minőségét.

5) í‰lelmiszer-adalékanyagok – ezek a vegyi anyagok károsí­tják a DNS-t, a petesejt minőségére is hatással vannak és meddőséget okozhatnak.

Az élelmiszerekben lévő mérgek mint a nátrium-nitrit (szinte minden feldolgozott húsban van), í­zfokozó anyagok, aszpartám és kémiai tartósí­tószerek a felelősek ezért.

6) A biológiai fegyverek – egy lehetséges “gyorsan ölő módszer”. A világ kormányainak végül is kényelmes lenne ezt a népí­rtó formát választani, miközben majd találnak valami fiktí­v terrorista csoportot, akire rákenhetik az egészet.

7) Az élelmiszer-fasizmus – vállalatok, mint a Monsanto teljes globális uralomra törekszenek az egész élelmiszer-ellátásban. Ez a koncepció az úgynevezett “élelmiszer-fasizmus”, és lehetővé tenné azt, hogy a vállalatok és kormányok eldöntsék, ki eszik és ki éhezik.

Ami ezután következik, az az, hogy hogyan lehet mindezzel felvenni a harcot.

10 stratégia túlélési esélyeink növeléséhez

1) Kerüljön minden mérget – Ez azt jelenti, hogy ki kell küszöbölnie minden génmanipulált, fluoridot, aszpartámot tartalmazó terméket, mesterséges illatanyagokat, mesterséges gyógyszereket, kémiai élelmiszer-adalékanyagokat és egyéb szintetikus vegyszereket. A legtöbb családnak ez azt jelenti, hogy teljesen ki kell beleznie a kamrát, fürdőszobát és garázst a vegyi anyagok és vegyszerek eltávolí­tása érdekében. Ne feledje: a globalisták nem fogyasztanak génmanipulált termékeket és kizárólag organikus ételeken élnek. Azon csodálkozik miért?

2) A megfelelő táplálkozás védi a DNS-t- és létfontosságú. A helyes táplálkozással (szuperételek, magas ásványianyag, antioxidáns tartalom, növényi koncentrátumok, stb) lehet megakadályozni a DNS-károsodást.

Fontos az alacsony szintű sugárzásra való odafigyelés, valamint a mérgező vegyszerek kerülése. Mindenekelőtt, a helyes táplálkozás növeli a reproduktí­v egészséget, a sperma minőségét, a petesejt minőségét és még az agy működését is.

3) Kerülje az oltásokat. Gyermekeknél lenne ez a legfontosabb – ez egy kulcsfontosságú védekezés a nagy selejtezés ellen.

4) Termeljen meg mindent saját magának. Az egyetlen étel, amiben bí­zhatunk az az, amit mi magunk termelünk. A “családi ereklye” magvak használatával táplálja testét és agyát. Tegye el a magokat és minden évben ültesse el őket.

5) Tanuljon önvédelmet. Legyen felkészülve arra, hogy fizikailag is megvédje életét, otthonát és vagyonát fosztogatók, bűnözők, betörők elől.

6) Utasí­tsa el a többségi propagandát – ne figyeljen oda az agyzsibbasztó propaganda áradatra. TV és rádió helyett váltson megbí­zható, igazságkereső weboldalak tanulmányozására.7) Ne próbáljon “megmenteni” mindenkit. Felesleges idővesztegetés lenne. Sokan teljesen reménytelenek ,mert abszolút elutasí­tásban élnek. Inkább szövetkezzen más, tudatos és tájékozott túlélővel. Készségek és ismeretek megosztásával növelheti erejét. Van erő a számokban.

8) Emlékezzen az alapvető szükségletekre. í‰lelmiszer, ví­z, hő, menedék, sürgősségi ellátás, önvédelem, kommunikáció lehetősége. Gondoskodjon utánpótlásról.

9) Képezze magát mentális alkalmazkodóképességre. A túlélés érdekében, nem engedheti meg magának, hogy valaha is “csőlátás”-ra korlátozódjon. A túléléshez tudni kell alkalmazkodni, megoldani a problémákat, és erőforrásokat innovatí­v módon használni. Szüksége lesz rá, hogy rugalmas legyen.

10) Kerülje a sugárzásnak való kitettséget. Semmi sem okoz DNS károsodást gyorsabban, mint a sugárzás és a körülöttünk lévő sugárforrások. Kerülje a mobiltelefonok, intelligens mérőórák és még a wi-fi használatát is ha lehetséges. A sugárzás károsodás összegződő, vagyis felhalmozódik a szervezetben, í­gy egyre rosszabb lesz az idő múlásával, ahogy ismételt adag sugárzásnak van az ember kitéve.

forrás:/NaturaHirek.hu/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Az emberiség selejtezése elkezdődött: í–n túléli? Szturmanszkiev 23 aug : 01:02 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 14 ápr : 00:37
Kezdjük mindjárt azzal a leglényegesebb ellentmondással ,hogy a világ népességének a szaporodásra hajlamosabb és rakoncántlanabb fele nem a fejlett nyugati társadalmakban van jelen,hanem határozottan a harmadik világ országainak kiváltsága ez- kezdve Indiától,Kinán és a Közel Keleten keresztül egészen Latin Amerikáig.Bill Gates és a többi népirtásos ősszeeskűvő ha lényeges népességcsökkentés akar elérni a Wiliams Matt szerinti modszerekkel legelöször itt kell házalnia a génmanipulált élelmiszerekkel,flouros fogkrémekkel ,védőoltásokkal- nem a fejlett világban ,ahol a plázazombi már szaporodni sem tud kényelmében és lassan eltűnő félbe került a fehér rassz,mint Europában,mint pedig az Usa-ban.Egy igazi eugenetikus a saját rassza fennmaradásáért kűzd ,nem pedig ellene.Ezek szerint Bill Gates kinai.
Amúgy a fehér ember napjai meg vannak számlálva -nem kell ehez chemtrailos mérgezés és egyéb agyrémképek- Párizsban már csak marokkoi nyelven beszélnek,Kölnben törökül,Craiován cigányul.
A valóság az ,hogy a nyugati mentalitású ember túl hozzászokott a kényelemhez és a karriervadászathoz mintsemhogy gyreknevelésre pazarolja drága idejét.Az ilyen összeeskűvéselméletek pedig leveszik a felelősséget a válláról- ő szaporodna csakhát a háttérhatalom mindent megmérgez és ivartalanit- bezzeg a cigány és a rizs zabáló kinai,indiai ,aki mocsokban és szennyben tengeti az életét és soha nem mos Colgate val fogat ,neki mindig összejön.Persze csak azért ,mert neki a fehér fogsornál és a karriernél a gyereknevelés sokkal fontosabb.

A második lényeges szempont ,hogy a népesség csak addig szaporodhat,amig a nyarsanyagforrások megengedik,ha ezen túllép élelem krizis alakul ki. Semmi értelme erőforrást őlni olyasmibe ,- tervezett népességcsökkentés- ami úgy is automatikusan érvényesül. Lásd Afrika- amig a fehér ember nem vitte be a tekhnologiáját Afrikába a népek nem éheztek,mivel csak annyian voltak amennyit a hagyományos termelési modszereik megengedtek.Ahogy alkalmazni kezdték az új földművelési technologiát nagyobb lett a termés ,a népesség felszaporodott.Azomban a termöföldeket lassan kimeritették,a tekhnologia már nem volt képes kielégiteni a szűkségletet,beköszöntött az éhezés és az éhenhalások korszaka.
Ugyanez zajlik most az egész világon.Az emberiség selejtezése elkezdődött: í–n túléli? Para 23 aug : 09:00 Válasz erre
Hozzászólás: 92

Regisztrált: 29 jún : 14:28
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Nem történhet globális elnéptelení­tés, mivel a Földre most azért érkezik ilyen nagy számban lelki tömeg, mert az asztrális sí­kot teljesen ki kell ürí­teni. Az ott lakó lelkek évszázadok, vagy ki tudja, évezredek óta tartózkodnak ott, de mivel a felemelkedés most kezdődött el, ezért minden lelket leküldenek a Földre, hogy ezt megtapasztalhassa.
A Föld népessége duzzad, de ez értelemszerű, mivel egyre több lélek fog leszületni a Földre. A Föld népessége elérheti a tí­zmilliárd főt is (akár). í‰rtelemszerűt-len az ilyen félelemkeltés célú propaganda. A háttérhatalomnak is tisztában kell lennie, hogy mi folyik a Földön.
Para

A Föld olyan, mint a szénakazal. A tisztaság pedig, akár a tű. Keresd a tűt a szénakazalban, s megleled az igaz gyöngyödet. Atlantisz itt van előttem, mindössze az idő az, ami eltakarja.


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz