+ A | - a | Visszaállít
2013. jan.
05
  Titokzatos túlélőművészek
Kategória: Kriptozoológia - Közzétette: fulldragon
A tudósok a mai napig nem találtak elfogadható magyarázatot arra a különös jelenségre, amikor tömörnek látszó kövekben élő állatok – rendszerint kisebb hüllők vagy kétéltűek – rejtőznek.

Számos megdöbbentő történet szól az évmilliókra kőbe zárt teremtményekről, amelyek tétlenségre kárhoztatva, több méteres sziklaréteg alatt várják a kedvező alkalmat szabadulásukra.

A kőbe zárt életek a 20. században is számtalan esetben okoztak komoly fejtörést a tudomány képviselőinek. 1918-ban angliai aknaásás során, 35 méter mélyen feltárt kőzetrétegből mászott elő egy korábban ismeretlen, rég kihalt fajhoz tartozó tarajos gőte három példánya.

1943-ban algériai kőfejtők hat méter mélyről felszínre hozott kövekben bukkantak élő békára és gyíkra, de ezúttal sem találtak magyarázatot arra, hogyan kerülhettek az üregekbe. 1993 áprilisában a dél-ausztráliai Adelaide közelében egy zafírbányász látott előugrani egy békát az általa feltört sziklából.

Az állat azonnal elpusztult, de a tetemét – tanulmányozás céljából – átadták a város múzeumának.
A kövek belsejében tanyázó élőlényekről szóló beszámolók természetesen időről időre felcsigázzák a szenzációra éhes közvéleményt. A tudósok többsége azonban hitetlenkedve fogadja a „hibernált” hüllőkről és kétéltűekről érkező tudósításokat. Azok a kutatók, akiknek nem nyílt lehetőségük megvizsgálni a napvilágra került leleteket, rendszerint csalással vádolják kollégáikat.Ezzel szemben a kőzeteket tanulmányozó szakemberek meggyőződéssel állítják, hogy a tetszhalott állapot akár több millió évig is tarthat.

A rendkívüli életjelenségek kutatói rámutattak, hogy a békák és a varangyok a tavak iszaprétegébe süppedve képesek épségben átvészelni a telet. És ha egy hüllő vagy kétéltű több hónapra is fel tudja függeszteni életműködését, vajon miért ne lenne képes évezredekig, akár évmilliókig hasonló teljesítményre? Nos, erre alighanem csak a kőbe zárt „túlélőművészek” tudnának meggyőző választ adni…

forrás:/HihetetlenMagazin/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Titokzatos túlélőművészek KMJ 04 jan : 17:44 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 26 máj : 13:04
Ez az! Akkor van remény, hogy föltámadnak halott királyaink!.

A világ olyan, mint amilyennek a legtöbben akarjuk.

Titokzatos túlélőművészek Roland 05 jan : 16:21 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Egyszer Franciaországban is találtak a 19. sz.-ban egy pterodactylust, egy ős-gyík-madarat, kőbe zárva.
Amikor a követ kettétörték, még élt az állat!!
Néhány rekedt kiáltást hallatott -- majd kimúlt.

Roland

Titokzatos túlélőművészek Solyom 05 jan : 18:57 Válasz erre
Hozzászólás: 417

Regisztrált: 16 okt : 23:34
A kőbe zárt növényi és állati fosszíliák nem szoktak életre kelni!
De viszont arról hallottam már, mert valamikor 1990-es évek elején egyszer a magyar rádióban be is mondták a hírekben, hogy egy oroszországi olajfúrótoronnyal próbafúrásokat végeztek egy isten háta mögötti helyen, és amikor felhúzták a csövet és a tartalmát ki akarták üríteni valamilyen állat mászott ki belőle, és úgy megijedtek a munkások, hogy elszaladtak a helyszínről! Állítólag ez megtörtént! Utána lehet nézni aki nem hiszi! És van nekem is néhány ötletem mi történhetett ott valójában!


Válasz: Titokzatos túlélőművészek KMJ 06 jan : 12:17 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 26 máj : 13:04
Erre az esetre gondolsz Solyom?: Katt ide!
én hiszek benne, hogy évezredekig is lehet álomban tartani élőlényeket.
[ módosítva 06 jan : 12:20 ]

A világ olyan, mint amilyennek a legtöbben akarjuk.

Titokzatos túlélőművészek KMJ 06 jan : 12:19 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 26 máj : 13:04

[ módosítva 06 jan : 12:21 ]

A világ olyan, mint amilyennek a legtöbben akarjuk.

Titokzatos túlélőművészek Solyom 06 jan : 18:44 Válasz erre
Hozzászólás: 417

Regisztrált: 16 okt : 23:34
Azt nem tudom, hogy a két eset ugyan az -e, amiről itt a linkedben olvasni lehetett, de a régi átkos rendszerben csak elég nagy késéssel jelenhettek meg a hírek! És azok között is csak azok, amik nem voltak túlságosan cikik! Mint az 1986-os Csernobili katasztrófa hírét is, csak jóval később tudtuk meg az átkosban! Addig semmit sem tudtunk róla! Utána meg már eső után köpönyeg volt!
De a linkedet elolvastam és meghallgattam a felvételeket is, szerintem is emberi hangokat lehet hallani, de olyan mint ha egy hangosbemondóban kiabálna valaki a tömegnek! Mint mondjuk a metróban! És az az helyzet, hogy élnek korábbi civilizációk teljesen elszigetelve a föld alatt szerte a világban, mint a Lemúriaiak, Atlantisziak, Rámaiak, Ó egyiptomiak, na és persze földönkívüliek is, olyanok mint amit amit Móric János is látott Dél-Amerikában Ecuadorban, a Tayos (Táltos) barlangban (ott 3 féle civilizáció lényeit is látta, egy 90 cm magast, 170-180, és 240-250 cm magast is!), stb.
Visszatérve a hangfelvételre, szerintem az történhetett, hogy a földalatti járat, vagy város tetejét fúrhatták át, ami ahogy mondták nagyon kemény anyagból van! Mert ők azt úgy csinálják, hogy felhevítik valamilyen géppel ami megolvasztja az követ, és ilyen üvegesszerűvé válik az tőle! Ezzel a technológiával készítik az alagútrendszereiket is! Nem használnak hozzá semmilyen betont mint mi a felszínen!
És a Közép-Föld nem egyenlő a Belső Földel! A belső Föld 800 kilométerre van kb. a felszíntől! De ők is közlekednek ezekben az alagútrendszerekben ilyen metróhoz hasonló kialakítású járművekkel, amik a hangsebesség többszörösével haladnak és nincs kerekük, nagyon fejlett járművekkel! Röviden csak ennyit szerettem volna hozzátenni ehhez a cikkhez!


Titokzatos túlélőművészek Solyom 06 jan : 19:23 Válasz erre
Hozzászólás: 417

Regisztrált: 16 okt : 23:34
A munkások vezetői nem biztos, hogy olajat kerestek!
Már eleve az is furcsa, hogy miért akartak olyan mélyre lefúrni?
És az a lény ami kijött a csőből, vagy kilőtték, az lehet, hogy valamiféle barlangi vagy földönkívüli élőlény volt!


Titokzatos túlélőművészek Solyom 06 jan : 19:39 Válasz erre
Hozzászólás: 417

Regisztrált: 16 okt : 23:34
De ami logikusabban hangzik az az, hogy egyszerűen a nyomáskülönbség, kiszippantott mindent ami a csövön kifért!Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz