+ A | - a | Visszaállít
2013. jan.
28
  Nefilimek - a bukottak nemzedéke
Kategória: Kriptozoológia - Közzétette: fulldragon
Beküldte: Oltyán Edit

A héber titkos legendák arról beszélnek, hogy az Isten ellen lázadó angyalok-miután az Úr száműzte őket amennyiből- itt a Földön megerőszakolták (vagy feleségül vették) az emberek lányait. E frigyekből azonban, mint egy Isten haragját tükrözve, iszonyatos küllemű óriás humanoidok születtek, akik emberhússal-és vérrel táplálkoztak. Őket nevezik a héber szent iratok- más neveik mellett- Nefilimnek, azaz bukottaknak. Egy másik nevük Anákim, mely, „hosszú nyakúak”-at jelent, s nyilvánvalóan a testméretükre utal.

De vajon kik lehettek ők valójában. Sokak szerint földönkívüliek- erre utalna az, hogy a mítoszok többször megjegyzik, hogy a csillagos ég a hazájuk…

Más kutatók viszont azt állítják, hogy nem idegen lényekről van szó, hanem a Homo sapiens egy mutációjáról, mely vagy egy nukleáris katasztrófa nyomán jött létre, „véletlenül”- vagy pedig szándékosan kísérletezték ki…!

Akármennyire is fantasztikusan hangzanak, mind két elméletben van valami realitás. A nukleáris sugárzás valóban hozhat létre elváltozásokat a DNS állományban, így nem csodálnánk, ha a mítoszokban szereplő torz keveréklények egy ilyen esemény emlékei.

Az is támogatja ezt az elképzelést, hogy a héber szent iratok- az óriások megjelenése előtt- valóban említenek szörnyű háborúkat, tűzesőt, robbanásokat. Ám az is elképzelhető, hogy a Nefilimet mesterségesen hozták létre, azaz klónozták…!

Minden nép hagyományában ismert ugyan is a visszatérő motívum, hogy az istenek fajokkal kísérleteznek, s az antik görög történetírók is úgy tudták: Atlantisz királyai a sziget utolsó évszázadaiban már nem emberi katonákkal, hanem mutánsokból álló seregekkel vívták háborúikat…

Forrás: Hihetetlen magazin
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz