+ A | - a | Visszaállít
2013. júl.
22
  A Varázslatos Telihold hete
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
szerző: Éles Csilla-Asajah Spiritiszta

Szuper energiákkal indul a hetünk! Kapaszkodni, mert ahol most érzékeny vagy, ott van mit tenni az Életedben. 07.22.-én hétfőn, több főszereplő is szereposztást kér Életünkben:

Fent a Tejúton a MARS reggel 09:26-kor pontosan áthalad a JUPITER felett az Ikrek csillagképben Castor lábánál - a Rák zodiákus jegyben. Most az Univerzum támogató és lendületet adó energiáival, hosszú távú dolgokat indíthatunk el az Életünkben. A mindennapok világában ez megjelenhet úgy is, hogy most igazán fontossá válik, hogy a vélt vagy valós igazunkat érvényre juttassuk.

Használd fel a most következő időszakot 08.04.-ig, hogy egészében átlásd a helyzetedet. Most ez segít abban, hogy elindulj új irányokban.

Ugyanezen napon, hétfőn délután (egzakt pontosan: 14:17-kor) a VÉNUSZ elhalad az Oroszlán csillagkép szíve, a Regulus csillaga felett.Mit is mozdít ez meg Bennünk? … Az igaz feltétel nélküli szeretet szólal meg az Univerzumban, a Vénusz a szeretet, a termékenység, a művészet energiáival. … Figyelj oda a környezetedre és vedd észre, hogy kiben hogyan működik a szeretet. Nem vagyunk egyformák, ezért kérlek ne mondj senki felett ítéletet.

A mai napon, megérezheted és megtapasztalhatod, hogy ki(k) között van IGAZ SZERETET. … Hétfő délután igazán alkalmas a kapcsolataink ápolására, a művészi és kreatív teremtésre.

És a Nap zárásaként hétfőn este, 20:15-kor TELIHOLD lesz!

A Hold a Sas csillagkép alatt halad el, éppen belép a Bak csillagképbe, illetve a Vízöntő zodiákus jegybe. A Holddal szemben az Égbolt másik oldalán a NAP belép a Rák csillagképbe, illetve az Oroszlán zodiákus jegybe.

A Telihold varázslata, hogy ilyenkor minden varázslás működik. Használhatod új dolgok indítására, de régi dolgok elengedésére is.

A Teliholdhoz ajánlom a HOLDVARÁZSLAT gyógyító meditációt:


Szóval bármi is az éppen aktuális dolog az Életedben, most dolgozz ezen. Hogy mire érdemes most összpontosítanod?
Amire most érzékeny vagy, arra figyelj! Most ebben tudsz lépni. Ehhez segít hozzá az Csillagok világa is azzal, hogy a Sas csillagkép segíti a lelki szárnyalásunkat, a Bak csillagkép pedig segít abban, hogy most részleteiben is megvizsgáljuk a kérdést, és megleljük azt a pontot benne, melyben változtatni akarunk.

forrás:/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz