+ A | - a | Visszaállít
2013. aug.
10
  In memoriam horpad
Kategória: Hí­rek - Közzétette: fulldragon
Legyen a mai nap a búcsú, az emlékezés és a remény napja. Bucsuzzunk adminunktól, emlékezzünk rá irásaival és reménykedjünk, hogy szelleme továbbra is itt marad közöttünk, mert nincs halál és ő most egy másik dimenzióból sugározza felénk optimizmusát, szeretetét és bölcsességét...(nordi)Nehéz ilyenkor szavakat találni....az ember agyában mindenféle gondolat, és kifejezés csapong, vajon mit is kellene mondani egy ilyen esemény kapcsán... Azt hiszem, szavak helyett a csend, a pillanatnyi némaság a jó válasz.

Nem akármilyen embert veszítettünk el, a tudása, a szorgalma, kreativitása példaértékű volt. A realitás talaján állt, és nem hitt a légből kapott információknak, bármennyire egyszerű magyarázatként tűntek az adott probléma megoldására....Igen, soktekintetben külön utat járt, de ezt nem is rejtette véka alá. Ez természetesen együtt járt azzal, hogy néha tévedett, de azt gondolom ez mindig fenáll, ha saját kútfőből próbálunk megoldásokat keresni.

Voltak emlékezetes "csörték" Aranylacival, Yupiterrel....a végeredmény tekintetében mindig mi nyertünk, olvasók.... Nagyon alaposan utánajárt a felvetett problémáknak, hangyaszorgalommal gyűjtött be minden anyagot az adott témáról, soha nem pufogtatott a levegőbe...
A póstaládája bárki előtt nyitva állt, ha bármilyen okkal kerestük, mindig a legjobb tudása szerint válaszolt...

Azt gondolom, a Mars-kutatás terén mindenképpen űr marad utána. Főleg a műhold-képek elemzése területén, de egy sor másban is. Köszönet a munkájáért, mellyel mindannyiónk tudását gazdagította!

Emlékedet megőrizzük Árpád!


(curiosity)


(paramoral)
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
In memoriam horpad Szturmanszkiev 10 aug : 07:26 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 14 ápr : 00:37
Nyudogjék békében.


In memoriam horpad Szturmanszkiev 10 aug : 07:28 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 14 ápr : 00:37
Akarom mondani nyugodjék békében -de nem kell túldramatizálni -mindenkire ez vár.


In memoriam horpad Róza 10 aug : 16:00 Válasz erre
Hozzászólás: 55

Nyugodjék békében!

Igen, Szturmanszkiev, mindenkire ez vár!
Az az érzésem, hogy horpad talán jobban tudta és szebben elfogadta ezt, mint sokan mások közülünk.

Ne felejtsük, hogy Ő, az életnek annyira kivételesen nagy csodálója és tisztelöje, búcsúzott tölünk, itt, az üzenöfalon, mikor már látta, hogy eljött az ideje.

idézem:
horpad - szerda 10 július 2013 - 13:44:24
Üzenet helyett …
Azt hiszem ez lesz az utolsó post, amit a paramoral oldalra elküldök …
Utoljára egy kis parainesis mindenkinek. Soha senkinek ne higgyetek. Nagyon sok a hamis próféta a világban, akik csupán dimenziókat terítenek mások szeme elé, holott bálványok képét képesek csak tükrözni. Ilyen bálvány például az elméleti fizika 11. dimenziója, vagy az ezoterikusok 17. rezgésszintje. Az igazi dimenziók hierarchikus felépítésből állnak. A szó maga kiterjedést jelent és egyfajta térfogat arányt jelenít meg.

------------------------------------------------------------------------

horpad - szerda 10 július 2013 - 13:44:44
A null dimenziós pontnak nincs kiterjedése, az egy dimenziós egyenes végtelen számú pontot foglal magába. A két dimenziós sík pedig számtalan egyenesből tevődik össze. A következő dimenzió az idő, amely alsóbb rendű számtalan dimenziókat foglalhat magába.
Ha a megállóba megáll egy busz, le és felszállás után továbbmegy. A következő máris ott van, de semmilyen összeütközés, konfliktus nem történik, mert az időbeli koordináták különböznek.
Nagyon szeretlek benneteket, még azokat is, akik túlságosan okosnak hiszik magukat.
[ módosítva 10 aug : 16:11 ]Válasz: In memoriam horpad Szturmanszkiev 11 aug : 12:31 Válasz erre
Hozzászólás: 170

Regisztrált: 14 ápr : 00:37
Crafty,aki balesetben hal meg hirtelen,mindenféle búcsúzkodás nélkül az sokkal drámaibb a hozzátartozok számára.A felkészülés lehetősége lelkileg sokat enyhit a borzasztó veszteség elfogadásában és az önmarcangolás is elmarad-,mig egy végzetes balesetnél ez nagyon is benne lehet a pakliban.


In memoriam horpad ufocompany 11 aug : 07:35 Válasz erre
Hozzászólás: 25

Regisztrált: 03 nov : 06:35
Őszinte részvétem az UfoCompany nevében!Mint tudjuk a "Földi lét"vége egy "Univerzumi új"kezdete!Az Égiek legyenek Veled Árpád!UfoCompany/Jamby.

UFO Company


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz