+ A | - a | Visszaállít
2013. szept.
19
  ISON – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek Hozzánk
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
A Hubble Örökség Archívum oldalán ( Hubble Legacy Archive ) megtekinthető az ISON (angolul ejtsd ájszn) “üstökös”, melyet a Hubble folyamatosan követ. A gond az, hogy három részből áll és irányt is változtatgat. Az alábbi, nagyítható, sötétíthető-világosítható kép a linken megtekinthető, leellenőrizhető, a kép tetején kell keresni az üstököst. ( Katt ide! )

Tolec szerint ez a Xanterexx (ejtsd: zentöreksz), három űrhajó és ez lesz az első hivatalos találkozásunk az Androméda Tanács képviselőivel. Ezért ajánlott elolvasni Michael Salla – Galactic Diplomacy c. könyvét (Salla oldala az exopolitics.ORG), ill. Tolec munkásságát tanulmányozni. Tolec cikkeit, ill. legelső nyilvános szereplését Alfred Webre is közzétette az exopolitics.COM oldalon.

Tolec az Androméda Tanács képviselője, aki a hüllőket kilövő bombázások okozta földrengések helyének és erősségének pontos megjósolásával szerzett hitelességet, illetve amiket állít, azokat megerősítik azok az információk, melyeket “elődjétől”, Alex Collier-től lehet tudni, illetve Bob Dean-től, valamint Mark Kimmel-től. Mindhármukkal jó barátságban van Tolec, Kimmel-lel közös rádiószereplésük is volt, Collier is elismeri a munkáját. Bob Dean ugyanazokat mondja az Andromédabeliekről, mint ő. Tolec dokumentumai a Katt ide! és a videói a Katt ide! -n is olvashatók, hallgathatók, hivatalos weboldala pedig az AndromedaCouncil.com

A Cygnus konstellációból érkezett, a Deneb csillagrendszerből, mely utóbbi az Androméda Tanács kilences számú szenior tagja, és ezért a Galaktikus Föderáció (NEM összetévesztendő a Fény Galaktikus Föderációjával, lásd Tolec írásait).

Központi bolygójuk a Pahlka (ejtsd: palka). 483 km átmérőjű a középső, gömb alakú űrhajó (bioszféra), 100 vezetővel, 5000 fős legénységgel, 30 a fedélzeten jelen levő fajjal, akik között az Androméda Tanács a Földre hivatalosan elsőként látogató tagjai szülőbolygóinak fajai is képviseltetve vannak: Ventra, Nikotea (ejtsd: nikotej), Toleka és Ritol.

Az oldalsó kettő kísérőhajók. nagyméretű, amerikai metropolisznyi/városnyi méretű kísérőhajók, a Procyon csillagrendszerből (angolul ejtsd prousziján, magyarul prokjon), a Kaena bolygóval mint központ, amely utóbbi a negyedik szenior tagja az Androméda Tanácsnak. A Procyon-beliek jöttek rá arra, hogy a Sárkány-Hidra (Draco-Hydra) csillagképekből származó elnyomók alól, a szürke-hüllő uralom alól milyen mentális technikákkal és hogyan lehet felszabadulni; nagyrészt ők szabadították fel Földünket is a hüllőktől, ők tisztították meg a mélytengeri és mélyen Föld alatti hüllővárosok, hüllőközpontok, hüllő közlekedési alagutak rendszereit ezektől a lényektől, akiknek királyi rangú képviselői (ők nem mennek gyarmati területre) hasonlítanak a legjobban ahhoz a lényhez, amit luciferként szoktak ábrázolni körző-vonalzósok, középkori művészek. Az a néhány hüllő, akik itt maradtak, még okozhatnak meglepetéseket, amikkel szemben az emberi faj összességében tökéletesen védtelen mind pszichológiailag, mint technikailag, ekkor közbe fognak lépni.

Ők azt tartanák jobbnak, ha nem mint Istenekként, nem mint Isteneinkként, sem mint ellenségeinkként tekintenénk rájuk (ahogyan az alábbi videóban Katt ide! 1m39s-nál és 2m21s-nál Steven Greer bemutatja, hogy CIA utasítás volt a félelem alapú, negatív UFO-kultusz, vagyis az UFO-k, ET-k elleni médián keresztüli nevetségessé tételi és az ő kizárólag sötétszándékú, undorító lényekként való befestésüket megkövetelő pszichológiai hadviselés), hanem ha testvéreinkként, nagybátyáinkként, nagynénijeinkként tekintenénk rájuk. Ők a rokonaink. A mi DNS-ünk az ő DNS-ükből is van, a mi lelkeink olyan távoli helyeken is éltek már, sőt sok esetben származnak (lásd előbbihez Michael Newton – Lelkünk Útja I-IV. kötetű könyveit), utóbbihoz Ceizel Beatrix – Csillagnemzetségek c. két kötetes könyvét , mely már angolul is megjelent itt, illetve további, magyar könyveit ),

Továbbá Steven Greer-en keresztül Dr Wernher Von Braun-tól tudjuk (lásd itt vagy: Katt ide! ) , hogy a terv a globális politikai-militáris integráció operatív megvalósítására (értsd: egyközpontból irányított, statárium alapú világrend) az volt, hogy először legyenek az aggodalomra okot adó nemzetek (nations of concern, a harmadik világ országai), aztán a globális terrorizmus, azt követően az üstökös veszély, amihez már el fogják fogadni az űrmilitarizációt, és végül az utolsó kártya a földönkívüliek inváziója lett volna/lenne. Ezt Braun számtalanszor elismételte Carol Rosin-nak, aki együtt dolgozott vele, ő informálta erről Steven Greer-t, a földönkívüliek leleplezésének A vezető alakját. Mint a történelem mutatja, az első kettőt meg is valósították, az utolsóelőttit viszont már nem, a legutolsóra pedig mindent megtettek, de az sem sikerült. Most még lehet, hogy megpróbálják majd ezt elsütni. Ahogyan volt rasszizmus a fekete bőrűek ellen, nemzeti etnikumok ellen, pont ugyanezt a pszichológiai működést akarják felhasználni a testvéreink ellen is.

Ezért érdemes tudni, hogy aki azt mondja, hogy imádjuk őt, hálával tartozunk neki, neki köszönhetünk mindent, illetve látványosan, híradásokban megjelenően mutatja, hogy nagy gyógyító, elhozza az új világrendet, esetleg még szenzibilisek is vagyunk és érezzük, hogy valami nem oké az illetővel, arról tudjuk: alakváltó hüllő / hüllő-DNS-ű / hüllőlélek-megszállt lény, aki önszolgáló (egyetlen abszolút vallása van, az önérdek). Aki kis csoportokhoz elmegy, nem mutogatja magát látványosan, nem kérkedik, nem dicsekedik, nem akarja, hogy imádjuk, nem követel, az vélhetően a fényt szolgálókhoz, a társszolgálókhoz tartozik (csupán az előbbi és ez utóbbi, két viselkedés van az univerzumban, a bőrszín, kinézet, szokások, hagyományok, normák, technikai fejlettség mellékesek).


Lehetséges, hogy ez az ISON-érkezés lesz AZ A bizonyos “Az Esemény”, amiről Cobra is ír .Itt egy rövid videó Tolectől az ISON-ról, melynek legfőbb lényege itt fennebb leírásra került.

forrás:/exopolitika/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
ISON – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek Hozzánk primus 19 szept : 02:37 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Ezek a Tolec,Kobra, Alex Collier félék SZVSZ kőkemény elmebetegek(vagy ügynökök,akiknek célja az UFO sztori nevetségessé tétele),akiknek talán valami rács mögött lenne a helyük.Persze,ha bejön a jóslatuk,akkor itt,a Paramoral hasábjain fogok tőlük elnézést kérni,de nem fog.ISON – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek Hozzánk fulldragon 20 szept : 01:40 Válasz erre
Hozzászólás: 307

Nem valószinü, hogy alkalmad lesz a bocsánatkérésre, primus.
Ha ezek olvasnák a paramoralt nem irnának össze ennyi hülyeséget..
Hogy nordi miért szerkeszt be ilyen cikkeket .. maradjon az ő titka.... elvonási tünetek?..


a szólásszabadság addig tart mig nem sérti a közizlést

ISON – Első Diplomaták Hamarosan Érkeznek Hozzánk Roland 20 szept : 15:12 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Szóval; jön a 3 nagy, 200 -- 250 km hosszúságú UFO?
Az Androméda Tanács képviseletében?

Ez az, amiről már tavaly-tavalyelőtt is sokszor esett szó.

Jelenleg úgy néz ki -- talán mégiscsak ideérnek egyszer!

Roland


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz