+ A | - a | Visszaállít
2013. szept.
22
  A Közgép nyerte az lottóötöst is
Kategória: Egyéb őrültségek - Közzétette: fulldragon
Egy több tízmilliárdos közbeszerzési pályázat mellett a lottó főnyereménye is a Közgép zsebében landolt a héten. Nyerges Zsolt megosztotta velünk a cég példátlan szerencsesorozatának titkát.

„Úgy gondolom, hatalmas szerencse a miénk, meg is köszönöm minden este a Jóistennek” - osztotta meg velünk a cég sikerének titkát Nyerges Zsolt, miközben komótosan megvakarta fejét a kulcstartóján függő nyúllábbal.

A friss dobókocka tetoválásán még mindig kötést viselő elnök elmondta, mindent megnyertek idén, amit lehetett, közbeszerzési pályázatok és állami tenderek mellett már több lottóötös, és egy óvoda farsangi tombolahúzásának összes nyereménye is náluk landolt. „Már bánjuk, hogy nem indultunk el a BL-ben, mert ekkora szerencsével azt is behúztuk volna!” - viccelődött az üzletember, majd elszaladt egy kéményseprő után.

A Közgépnél persze mindent meg is tesznek azért, hogy a páratlan szerencseszéria minél tovább kitartson.

Nyerges irodáját vörös telefonvonal köti össze az Ezo TV-vel, ahonnan folyamatosan küldik neki a pénzenergiát, de több jamaikai voodoo papot is hozattak már a céghez. Belső információk szerint ráadásul Simicska Lajos évek óta már csak és kizárólag négylevelű lóherével táplálkozik, ennek köszönhetően pedig már a szerencsesütikben is húszezreseket talál.

forrás:/Orbán lapjáról kitiltottak társasága/

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz