+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
07
  A NASA nevével él vissza a hét átverése
Kategória: Egyéb őrültségek - Közzétette: fulldragon
Hatalmas felfedezést ígér a rejtélyes weboldal. Állítólag holnap hajnalban (pontosabban ma hajnalban, a hír tegnapi) közlik a NASA minden eddiginél megdöbbentőbb eredményét.

A rememberthe13th.com weboldal egy, a NASA logójával ellátott új portál. Lényegében csak egy visszaszámláló, de ami izgalmas rajta, hogy elvileg egy, az egész Földet megrengető felfedezés leleplezéséig hátralévő időt mutatja.

Azt hihetnénk, hogy valamiféle hatalmas dologról van szó, például űrlényekről vagy mondjuk a bolygónk felé tartó óriási aszteroidáról. Ezzel szemben úgy tűnik, az egész csak kamu.

Miért jutottunk erre a következtetésre? Egyrészt mert elég érdekes, hogy éppen akkor akar valamilyen szervezet a NASA nevében bejelenteni valamit, amikor az amerikai kormány leállása miatt az űrkutatási központ weboldalát napok óta nem frissítik.

Másrészt mert rákerestünk a Remember The 13th Facebook-oldalára, ahol a NASA News adminja, Tess Baxter a következő figyelmeztető üzenetet tette közzé: "Fontos! Ha látsz egy weboldalt a NASA logójával, amit Remember The 13th-nak hívnak, ne, ne, ne kattints rá! Valaki azért hozta létre, hogy adatokat gyűjtsön és olyasmiket küldjenek a gépekre, amik károsíthatják a rajta tárolt adatokat. A NASA dolgozói nem tudják korlátozni a NASA logójával való visszaéléseket.


forrás:/facebook/

kapcsolódó: Komoly bejelentésre készül a NASA ! – vagy mégsem ? Katt ide!

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz