+ A | - a | Visszaállít
2013. okt.
21
  "Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: fulldragon
szerző: nordi

Ami igaz, az igaz, Anita pénteki ufóészlelése igencsak felkavarta a paramoral, állóvíznek nemigen tekinthető, de ideologiai szemponból eléggé változatos és annál zavarosabb vizeit... Az üzifalon megjelent írások arról tanúskodnak, hogy tagjaink nagyrésze számára nem kétséges a földönkívüliek létezése és aktivitása, (hiszen köztünk vannak) bár néhány szkeptikusunk időnként igyekszik helyrepofozni az ufóhivőink félresiklott agyműkődésének aktivitása által keltett félremodulált rezgéshullámokat.
Mielőtt még egy újabb képzavaros körmondattal borzolnám fel olvasóink idegeit, átadom a szót Anitának, aki az észleles szenvedő alanya volt, de időnkét közbeírom a véleményem az általa tapasztaltak lényegének mondanivalójáról, kizárólag a zavarkeltés fokozása érdekében, leginkább…


"Péntek este fél 7 körül jöttem fel a pincéből, ami a teraszunkról nyílik, és szemmagasságban csak egy ragyogó fényt láttam. Azt hittem a mentőhelikopter jön már megint, de csend volt.

Mi közel lakunk a réthez, és a Dunához. A terasz déli irányba néz. Mi mindig az eget nézzük, úgyhogy felálltam a támfalra leskelődni. Ez a ragyogó fény ereszkedni kezdett és gyémánt alakot vett fel. Én nagy parás vagyok, elkezdtem a dédinek ordítozni, hogy jöjjön ki azonnal. Én meg berohantam a telefonért meg a tabletért.

Teljesen biztos voltam benne, hogy eltűnik mire kiérünk, de ott volt. Folyamatosan változott, pulzált, megnyúlt, kettévált, eltűnt. Egy ilyen eltűnésnél belenéztem a telefon kamerájába, és ott 3-4-6 ponton világított felváltva.

Néztük a Dédivel, hogy ha nem láttuk szabad szemmel, a kamerába ott volt. Na ekkor olyan pánik volt rajtam, hogy remegtem mint a kocsonya. Dédi csak annyit kérdezett, "Te mit akarnak ezek tőlünk?". (Anita)


Azt nem tudom, hogy a valóságban mi lehetett ez a jelenség, de a leírás nagyon hasonlít az amerikaik által kikisérletezett különféle fantázianeven (TR3, Aurora, Flyng Triangle, Predator, Fanthom 23b, stb) kiszivárogtatott (állítólag földönkívüli technikával megvalósított) szerkezetekhez... A hasonlóság egyik tagunknak, Szofinak is feltünt… most őt idézem az üzifalról:

"A futballpálya méretű gép a közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma segítségével 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs erőterét, így a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.
Ennek segítségével iszonyatos sebességekre és iszonyatos gyorsulású “akrobata-mutatványokra” képes. A TR-3B valójában kombinált antigravitációs repülőeszköz plusz űrrepülőgép, mivel képes elhagyni a Föld légkörét, és föld körüli pályára lépni az űrben" (Szofi)

Mikor az Anita képeit áthoztam az oldalra, a fekete alap miatt megpróbalkoztam különböző szín és fénykorrekciókkal (eredeti képekhez Katt ide! ), mikor az egyik képnek az automata szint (autolevel) beállitásánál ez a kép jelent meg előttem.

Nem vagyok sem matematikus, sem számítógép programozó, de pillanatokon belül rájöttem, hogy ez nem fényszennyeződés, bár Szturmi barátom és földim, az üzifalon igyekezett megmagyarázni a jelenséget:

“Lehet fényszennyeződés egy kocsi fényszórójától, utcalámpától egy adott szögben, megcsillanó porszemcsék,harmatcsepp,hibás kondenzátorú gyújtótekercsel elhaladó Dácia ,rádióaktiv izótop fukusimából , de az is lehet ,hogy csak szivatni probálsz engem és szépen bepixelezted,,” (Szturmanszkiev)

Vajon mit üzennek?...nagyobb képhez: Katt ide!

A jelek szabályossága (valamennyi ábra egyforma négyzetekből vagy téglalapokból áll, hiányzanak a homályos körök és korongok, na meg az amorf formájú fényfoltok) kizárja a fényszennyeződést, (ha "bepixeleztem" volna, arról tudnék) inkább egy kódolt üzenetnek latszó valami. Senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy egy fontos csillagközi információ birtokosai lettünk, de ezt sem zárhatjuk ki. Amerikából is nagyon sokan letöltötték a képeket és a házunk fölött állandóan fekete felségjelzés nélküli helikopterek köröznek, hivatalosan kizárólag szúnyogírtás céljából kifolyólag leginkább ….
No, de komolyra forditva a szót, íme Anita zárósorai és a továbbiakban mindenki azt hisz el amit akar, vagy ami belefér a világról alkotott elképzelésébe, mert a “világ nem létezik, csak elképzeljük “

"Közben negyed 8-kor befutott a férjem a kisfiammal, akkor már csak a V alakba rendeződve látták, de ők is látták! A színek folyamatosan kék-sárga, pislákolók voltak. Ha kialudt az egyik, mellette kigyúlt egy másik.

Azért tudom, hogy ufo volt, mert ez nem az első volt, hogy láttam. 15 éves korom óta lesem az eget, de egyedül nem merek sötétbe kimenni. Nekem ez abszolút nem jó élmény! Én félek tőlük, és ez, hogy a gyerekemnek is ez volt a második ilyen élménye, a hideg ráz! Mind más volt egyébként! Ez hosszú sztori, de valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat! " (Anita)


(paramoral)
kapcsolódó: Kiszivárgott titkok: A repülö háromszög Katt ide!


Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára epsion 21 okt : 10:04 Válasz erre
Hozzászólás: 10

Regisztrált: 05 okt : 05:04
@Anita
Két kérdésem lenne:
Látták -e mások is ezt a jelenséget?
Ha igen, akkor biztosan megbeszéltétek ezt a látványt, engem az érdekel hogy mindenki ugyanazt-e látta?
Mert nincs kizárva hogy mások másként látták az eseményt.

Föltételezhető az is hogy csak Ti láthattátok és pontosan csak neked szólt a "bemutató", az egésznek az volt a lényege hogy valamilyen módon átadjanak egy üzenetet.
Mivel számukra nem gond hogy még a hajszálaidat is megszámolják, szinte bármilyen távolságból, ezért észlelték a fényképezőgépet a kezedben és nincs kizárva hogy az üzenet lényege a harmadik képen van.

Csak megfejtés kéne, ezért javaslom hogy küldjétek a fényképet az UFÓ szövetségnek, az észlelés pontos leírásával. Remélhetőleg lesz megfejtés.

De ha hosszabb ez az üzenet mint egy képkocka akkor nincs esély a megfejtésre és az üzenetnek csak egy töredéke maradt megörökítve.
Nagyobb esély lett volna hogy ha filmezhetted volna az eseményt.
Feltételezhetően az egy óra alatt többször is elküldhették neked ugyanazt az üzenetet.

Tehát csak találgatni lehet hogy üzenet vagy technikai probléma, remélhetőleg az UFO szövetség majd magyarázatot ad rá.


"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára primus 21 okt : 10:14 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Oda kéne adni a képet valami szakértőnek,hogy megmondja,nem e pixelhiba(copyright by Nasa).A beszámolót hihetőnek tartom,miért ne.Csak a vak nem látja,hogy túl sok furcsa dolog történik az égen.


"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára nordi 21 okt : 10:48 Válasz erre
Hozzászólás: 715

Nem pixelhiba, mert a képet Anitatól kaptam és az eredetin nem latható az ábra csak a korrekció után jelenik meg, de csak ezen a képen.

Módositást csak én tehettem volna rá... de nem tettem !!!
Ma kaptam még két másik képet is Anitától de azokat még nem "vallattam" ki)"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára primus 21 okt : 11:16 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Oké,de lehet hogy csak egy árnyalatnyit színeződtek el,ami szabad szemmel nem látható.Ehh,nem vagyok nagy fotómágus.Viszont gyanús,hogy digitális kamerával készült,és a kockák valami digitális hibára utalnak.


"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára nordi 21 okt : 13:32 Válasz erre
Hozzászólás: 715

@ primus
....akkor miért nincs ez a hibajelzés a többi gyakorlatilag egyidöben készült felvételen?"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára primus 21 okt : 14:36 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Nem tudom,csak találgatni tudok.Lehet,hogy a memóriakárgyán abban a szektorban volt valami hiba,vagy bármi lehet,nem vagyok szakember a témában.Csak nem akarom magam beleélni a dologba,viszont nem is akarom degradálni a képet.Lehet,hogy azok pontok ott a csillagok,amit rosszul dolgozott fel a gép.Valószínűbbnek tartom a hibát,mint egy üzenetet a földönkívüliektől.Ha valami nyűgjük lenne,úgy is ideböfögnék.Szerintem egyszerűen érdekesnek találnak minket,megfigyelésre érdemesnek,(mindenki kíváncsi),viszont nincs ránk szügségük.Mit adhatnánk mi nekik?Elküldenénk Gyurcsányt tárgyalni?Tuti átb@szná őket is.
[ módosítva 21 okt : 14:38 ]


"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára ufocompany 22 okt : 13:03 Válasz erre
Hozzászólás: 25

Regisztrált: 03 nov : 06:35
Anita!Nézd meg a III.tipusú találkozások című filmet és nem fogsz csodálkozni a késztetésen ami a "Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" érzés!Én sem véletlenül foglalkozom ezzel!UfoCompany/Facebook.

UFO Company

"Valamiért nekem látnom kell ezeket a dolgokat" - egy ufóészlelés margójára Anita 23 okt : 01:28 Válasz erre
Hozzászólás: 1

Regisztrált: 18 okt : 13:56
azért is tettem fel a face-re,hátha valaki kimegy megnézni.tegnap mondta egy lány,hogy azonnal kimentek,de ök nem láttak semmit.amikor az elsö ilyen "találkozás" történt ott 6-an voltunk,mind ugyanazt láttuk.tölünk 1km-re viszont a barátaink akik minket vártak kint szabad ég alatt,ök semmit nem láttak.de az durvább volt,ott megreccsentem kemênyen.ez 20 éve volt kb.a többi 5 lányt soha nem foglalkoztatta,pedig az egyik a hugom.elmentem tegnap du abba az utcába ahonnan pénteken próbálták velem nézni.ott van egy kiserdö,és elgondolkodtam nem ott voltak-e fölötte.van egy tisztás a közepén.Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz