+ A | - a | Visszaállít
2013. nov.
18
  Tényleg egy megkövült leguánt találtak a Marson?
Kategória: Maradjunk a Földön - Közzétette: fulldragon
Furcsa képződményre figyeltek fel a tudósok a Marson működő Curiosity egyik felvételén: a vörös bolygó felszínén az egyik kő pontosan úgy néz ki, mintha egy leguán fosszíliája lenne.

Hivatalos magyarázat egyelőre nincs, és egy darabig biztosan nem is fogjuk megtudni, csak a természet volt játékos kedvében, vagy tényleg éltek gyíkok a Marson, de az biztos, hogy az összeesküvés-elméletek máris fellángoltak, amikor a NASA oldalára felkerültek a Marson dolgozó Curiosity legújabb képei.
Az egyik fotón ugyanis egy olyan kődarab látszódik, ami egy az egyben úgy néz ki, mintha egy megkövesedett leguán lenne.

Fotó: YouTube Scott Earing, a Sightings Daily című ufóvadász oldal tulajdonosa szerint nem ez az első kép, ami azt bizonyítja, hogy éltek állatok a Marson, ő maga is talált már egy sziklát, ami négy képen négyszer mozdult meg, aztán az ötödiken eltűnt.

Az év elején egy japán tudományos író is arról számolt be, hogy látott egy gyíkot a Marsról visszaküldött képeken - ám arról nem tudni, hogy ugyanezt a követ fedezte-e fel vagy egy másik gyíkról lehet szó.A képek láttán azonban ismét felerősödtek azok a hangok, miszerint a NASA állati tesztalanyokat használ a Földhöz legközelebb eső és számos szempontból leginkább hasonlító bolygón - számolt be a Metro című brit lap.

forrás:/ma.hu/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Tényleg egy megkövült leguánt találtak a Marson? Roland 18 nov : 01:42 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
HÁT EZ TELJESEN ÚGY NÉZ KI !!!
Mint egy megkövült leguán!
Vagy esetleg egy ahhoz hasonló ősállat, őshüllő!
Szenzációs, nekem nagyon tetszik. Főleg a feje -- mert az a legélethűbb!

[ módosítva 18 nov : 01:45 ]

Roland

Tényleg egy megkövült leguánt találtak a Marson? primus 18 nov : 07:21 Válasz erre
Hozzászólás: 35

Regisztrált: 05 szept : 02:35
Ez egy kő!Jókar röhöghetnek most a NASA-nál,hogy ezeken a morzsákon agyalnak az ufo hívők.Jól elvonja a figyelmet a sok hamisított képről,amit közzétesznek.


Tényleg egy megkövült leguánt találtak a Marson? FregO 18 nov : 08:34 Válasz erre
Hozzászólás: 68

Regisztrált: 06 júl : 15:03
Primus , rátapintottál a lényegreHozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz