+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
12
  Mindannyian jó pályán/úton vagyunk
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Ofélia vagyok, itt vagyok és tündér vagyok. Belesüppedek a tudásba. Annak a tudatába, hogy ti mind tökéletesen jól vagytok, jól is lesztek, a világegyetem pedig tökéletes rend alapján elvisz bennünket a következő lépcsőre, a teremtés következő szintjére. Igazából együtt csináljuk ezt. Ez egy olyan utazás, amelyet egy csoportként járunk be. Ugyanabban a világegyetemben osztozunk, ugyanazzal a dologgal játszunk.

Szeretném ha ti is ráébrednétek arra, hogy pont azt a dolgot csináljátok, amit szerettetek volna csinálni ebben a világban, ebben az időben. Le sem tudjátok magatokat téríteni az utatokról. Lehet hogy nem úgy tűnik, mintha bármi útvonalon is lennétek, lehet hogy úgy tűnik, hogy teljesen kaotikus az életetek, vagy nincs benne logika. Ez pedig egy nagy rejtélyt képez számotokra.

Nem is kell mindent pontosan tudnotok, hiszen ha tudnátok akkor nem lennétek képesek megteremteni azokat a drámákat, amelyek elérést nyújtanak bizonyos érzelmekhez.

Ti építitek magatokat. Szó szerint ti teremtitek önmagatokat. Az érzelmeitek olyanok, mint az építőkövek. Egy sokkal teljesebb verziótokat teremtitek meg. Ezért értek el most annyi eltérő érzelmet.

Szeretném, ha úgy tudnátok magatokat látni, ahogy én látlak benneteket. Tudnátok, hogy a teremtés igen jól működik. Minden az érdeketeket szolgálja, nem csak az ötödik dimenzió felé tartó utatok beteljesítését segíti, de azokat a tapasztalatokat is megadja, amelyre áhítoztatok.
A tervrajzotok rendben van. Egyre több hozzávaló érkezik hozzátok. Ti vagytok a teremtők és a teremtés, ezért ilyen nehéz látnotok a haladásotokat, túl közel álltok a projekthez.

Én is egy bizonyos dologgá való válás folyamatában vagyok, lelkesít az hogy új módon tudom kifejezni önmagam. Ez az út amin közösen veszünk részt elvisz bennünket egy olyan helyre, ahol még sosem jártunk. Ez az utazás befelé történik. Visszavisz bennünket önmagunkhoz, a teljes önvalónkhoz, amik mindig is vagyunk, de oly gyakran elfeledkezünk róla.
Örömmel tekintek arra az útra, amely annyira el van ködösítve a tudatotokban, mégis annyira nyilvánvaló az enyémben. (Daniel Scranton: Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/


Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz