+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
16
  Nem tudtok elbújni magatok elől...
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta: Tom Fodor

Itt vagyok, Ofélia vagyok. Teljesen őszinte szeretnék lenni veletek. Szeretném teljesen átadni magam nektek. Szeretnék elérést biztosítani az összes energiámhoz, a rezgésemhez. Nincs semmi rejtegetni valóm és ez annyira csodálatos érzés. Biztos vagyok benne, hogy ti is élveznétek az ilyen őszinteséget azt, hogy teljesen átadjátok magatokat és semmit sem rejtegettek.

Igazából nincs is hova rejtőzni. Nem tudtok elbújni önmagatok elől. Megtehetitek, hogy teljes erőkkel elnyomjátok, tagadjátok és lenémítjátok magatokat, de teljesen soha nem tudtok elrejtőzni.

Ezt pontosan így akartátok, amikor úgy döntöttetek, hogy ezt a játékot játsszátok. Azt akartátok ,hogy a világ egy óriási tükör legyen ,így az is. Ti pedig oly sok előnyhöz juttok ezekből a tükröződésekből.

Ellátnak mindazzal, ami szükséges ahhoz, hogy többé váljatok, valamint hogy lerázzátok magatokról azt ami már nem szolgál benneteket, valamint hogy többet adjatok és fejezzétek ki abból amik vagytok.

Legyetek hajlandóak látni, érezni és kifejezni mindazt amik vagytok. Oly sok előnyhöz juttok azáltal, hogy a felszínre hozzátok a titkokat, a szégyenteljes tulajdonságokat, a sötétségeteket.

Mi csak nevetni tudunk azon amit ti sötétségnek neveztek, és azon is amit szégyelltek, számunkra ez olyan mint belelátni a múltunkba. Tudva, hogy milyen kicsi is mindaz amitől féltek. Nevetséges.

Amikor hajlandóak vagytok megmosolyogni mindezt magatokban, akkor egyben engedélyt is adtok magatoknak arra, hogy fényesebbek legyetek. Felemelőek lesztek és a példátokkal jártok elől.

Annyira csodálatos tanítók vagytok, mind elől akartatok lenni, utat törve az őszinteségetekkel, a becsületességetekkel és azzal a hajlandóságotokkal, hogy nevetni tudtok magatokon. Csodálatos lények vagytok, és minden pillanatban egyre fényesebbekké és könnyedebbekké váltok. (D. Scranton: Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz