+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
17
  Felsőlelketek
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta: Tom Fodor

Hello, Ofélia vagyok. Szeretnék még több hozzáférést biztosítani a felsőlelketekhez. A felsőlelketek egy lény, mint ahogy ti is lények vagytok. A felsőlelketek viszont fény- és szeretetként ismeri önmagát.
Számos különböző tapasztalatot szeretne megismerni magáról. Ti pedig egy kiterjedései vagytok ennek az energiának, amely a felsőlelket alkotja.


A felsőlelketek számtalan különböző tapasztalathoz jut hozzá, ebből a világból és ezen a világon kívülről is.
Ez azt jelenti,hogy sokkal több mindenhez van elérésetek, mint csupán a saját mútotok, vagy az ezen a bolygón megélt múltbeli tapasztalataitok. A felsőlélek nem fizikai részének tapasztalataihoz is hozzá tudtok férni.

Amikor úgy érzitek, hogy bármi olyanra van szükségetek, ami kívül esik a közvetlen tapasztalatotokon és megismeréseteken, akkor elérhetitek valamennyit abból a felsőlélek energiából, amely tartalmazza ezt az energiát,tapasztalatot vagy jártasságot.

Ebből a nézőpontból, a felsőlélek nézőpontból, már mindent megtettetek. Oly gazdag tudást és tapasztalatot ismerhettek meg. Ez a kérdezés és (el)fogadás segíteni fog abban, hogy teljesebb lénynek érezzétek magatokat.Már eddig is elérhettétek ezeket az információkat, de nem voltatok ennek tudatában. Nem tettétek ezt tudatosan, ezért gyakran úgy érezhettétek ezek a tapasztalatok mintegy kívülről érkeztek.

Néha nincs értelmes magyarázatotok arra, miért is érzitek azt, amit éreztek, miért emlékeztek valamire, vagy miért tudtok valamit.
Eljött az ideje annak, hogy kapcsolatba lépjetek a felsőlélek nézőponttal, azzal az energetikai lenyomattal amivel a felsőlelketek rendelkezik.

Eljött az ideje, hogy multidimenzionális, végtelen szeretet- és fénylényként ismerjétek meg magatokat, akik azért vannak itt hogy Szeretetként ismerjek meg önmagukat.

Amikor átérzitek a felsőlélek energiát, jusson eszetekbe, hogy a szívetek fele nyúljatok, hiszen ott található a szeretet teljes kifejeződése. Összpontosítsatok a felsőlélek érzésre, ne valamely más lényre, hiszen a többi lény korlátozott nézőponttal rendelkezik arról, hogy kik is ők. Legtöbb esetben ez így is van.(korlátozottak - tom)

Gyakran kapcsolatot éreztek más lényekkel, akikkel keresztezitek egymást ebben a megtestesülésben, akik oly ismerősek számotokra. Játsszatok el ezzel. Legyen ez egy móka. Így többet tudtok megtapasztalni abból, akik vagyto

forrás:/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz