+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
23
  Tanulás - Nincs megtanulandó lecke
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta: Tom Fodor

A mai üzenetem a tanulásról szól. Azt vélitek, hogy tanultok, hogy vannak olyan dolgok amiket nem tudtok, amiket az élettapasztalataitok során felfedeztek. Szeretném, ha ez az egész annyira egyszerű lenne, mint pusztán tudni, hogy Szeretet vagytok. Nincs megtanulandó lecke. Inkább csak arról szól, hogy tudomásul vegyétek.

Amint tudomásul veszitek, hogy minden Szeretet körülöttetek, akkor nincs mit megtanulni. Nincs szükségetek semmilyen eszközre vagy tapasztalatra, amely segítségével jobban megértenétek, hogyan is éltek a világotokban. Hiszen, amikor Szeretetként léteztek és a többieknek is megengeditek, hogy a Szeretet kifejeződései legyenek, akkor nincs szükségetek semmire, akkor ti vagytok minden és ezt tudjátok is.

A Szeretet számos kifejeződése közül választhattok. Amelyeket nem választotok, azok is szintén a Szeretet(ből vannak). Lehetnek a Szeretet eltérő intenzitásai, de attól függetlenül azok. Lehet a fény nagyon le van csökkentve, de a Szeretet szikrája ott van.

Nekem nem kell megtanulnom azt, hogy hogyan legyek a Szeretet az én birodalmamban. Azt választom, hogy a Szeretet legyek. Nektek sem kell megtanulnotok,hogy hogyan legyetek azok akik vagytok, de azt kell választanotok. Időnként szem elől lehet téveszteni azt a Szeretetet, ami bennetek létezik, amik vagytok.

Ti a Szeretet csodálatos kifejeződései vagytok. Amikor képesek vagytok ezt meglátni és tudomásul venni, valamint megengeditek a többieknek, hogy ők is egyedi kifejeződések legyenek, akkor tudni fogjátok, hogy nincs több megtanulandó lecke. Akkor tudni fogjátok, hogy a tapasztalás nem azért van, hogy több tudást szerezzetek, vagy több bölcsességet fedezzetek fel. A tapasztalás a tapasztalásról szól. Arról, hogy az egy móka. Olyan, mint beledugni a kezeteket mélyen a sárba és megmarkolni.

Legyetek figyelmesek az életetekre és helyezzétek a magjába/velejébe azt a Szeretetet amik vagytok, azt a Szeretetet, amelyet adni tudtok, azt a Szeretetet, amelyet meg szeretnétek tapasztalni. Ofélia vagyok és Szeretlek benneteket. (Daniel Scranton: Ofélia a tündér)

forrás:/facebook/


Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hozzászólás
Tanulás - Nincs megtanulandó lecke epsion 23 dec : 04:46 Válasz erre
Hozzászólás: 10

Regisztrált: 05 okt : 05:04
Ofélia tündérnek üzenem, semmibe sem szabad bezárni magunkat, még a szeretetbe sem. Ha csak valaki így szeretné leélni az életét megfelelő tudás nélkül, az nem fog tudni szabadulni a föld rabságából.

A tudás ugyanolyan fontos mint a szeretet, mert ez nélkül nincs tovább lépés a lelki fejlődésünkben, mert ha nem érted miért vagy itt és mi a feladatod akkor fölöslegesen körözöl ugyanaz fölött.

Ha nincsenek kérdéseid akkor válaszokat sem kapsz, ha bezárod magad egy kalitkába nem tudod mi történik odakinn.

Csak a szeretetben élni, annyi mint leláncolni magad a földhöz.


Válasz: Tanulás - Nincs megtanulandó lecke Roland 23 dec : 13:48 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Na de hát ők a Szeretet csodálatos kifejeződései!
Ehh.. -- tudatlan tündérek .....
A fölnőtt tündérek meg már angyalok. A gyerekkori állapotuk csak a TÜNDÉR.


Roland

Tanulás - Nincs megtanulandó lecke epsion 23 dec : 04:53 Válasz erre
Hozzászólás: 10

Regisztrált: 05 okt : 05:04
A fény, az élet, a szeretet nagy keresése pusztán az anyagi síkon megy végbe. A végső cél az egyetemes tudattal való teljes egység. Az anyagiban való alapozás az első lépés; ezt követi a szellemi elérésének magasabb célja.


Válasz: Tanulás - Nincs megtanulandó lecke Roland 23 dec : 13:50 Válasz erre
Hozzászólás: 594

Regisztrált: 03 okt : 15:10
Ezt pl. Szofi is megfogadhatná.


Nem Ofélia -- hanem Szofi.

[ módosítva 23 dec : 13:51 ]

Roland


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz