+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
26
  Vezessen az utazás
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
Itt vagyok, Ofélia vagyok, én vagyok a hírnök és az útvezető. Várlak benneteket. Mindig azt keresem, hogy kapcsolatba tudjak lépni veletek. A szívemben igazi kalandor vagyok, semmi sem okoz nagyobb izgalmat, mint felfedezni benneteket, önmagamként ismerni meg benneteket.

Ez a kívánságom, ezt kívánom nektek is. Fedezzétek fel, legyetek kalandorok. Önmagatok részeként ismerjetek meg mindenkit. Adjátok meg magatoknak a lehetőséget az utazásra, engedjétek hogy az utazás vezessen benneteket.

Amennyiben bizonyos végkimenetelt vártok, bizonyos eredményeket, akkor csalódottak lesztek. Bizonyos lehetőségeket és tapasztalatokat elhibázott dolgoknak láttok, pedig ez nem így van. Elhibázott dolog volt Kolumbusz rábukkanása az európaiak számára "Új Világként" ismert területre? Nem ezt a végeredményt várta, de ha megtagadta volna, akkor egy egész kontinenst tagadott volna meg.

Azt kívánom nektek, hogy induljatok bele a kalandba, tudva azt, hogy a tervek megváltozása izgalommal teli dolog. A váratlan maga a kincs. Ti felfedezitek magatokat, lesz amikor felfedeztek olyan új jártasságot, tehetséget magatokban, amelyről eddig nem tudtatok. Lesz amikor felfedezitek, hogy sokkal erősebbek vagytok, mint azt valaha is gondoltátok.

Lesz amikor azt fedezitek fel, hogy addig nem tudjátok mennyi szeretetet is tudtok adni, amíg nem találjátok olyan helyzetbe magatokat ami előhívja ezt belőletek, amikor képesek vagytok még többet kifejezni abból akik vagytok.

Ez a végső utazás - az utazás mely visszavezet benneteket a szívetekhez, mely kifejezi a szeretet új dimenzióját, mélységét és jellegét.
Csodáljátok magatokat, annyira amennyire engem és a játszótársaimat is csodáltok. Nem is létezhetnénk számotokra, ha nem lennénk egyek. Csodáljátok hát magatokat és engedjétek meg önmagatoknak, hogy többek legyetek mint azt valaha is képzeltétek.(D.Scranton: Ofélia a hótündér)

forrás:/facebook/

Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz