+ A | - a | Visszaállít
2013. dec.
27
  A korlátaitok
Kategória: Ezotéria és hasonlók - Közzétette: fulldragon
forditotta:Tom Fodor

Itt vagyok, Ofélia vagyok és egy hidat képezek. Ez nem egy olyan típusú híd, amelyiken járni lehet. Ez egy energetikai híd számotokra. Hallak benneteket. Bizonyos vezérelvekkel éltek, ezek pedig akadályt képeznek.

Ezeket a korlátokat ti helyeztétek magatokra. Azért raktátok magatokra, hogy megvédjétek magatokat és a többieket.

Ezek nem láthatóak az emberi szem számára, sokan nem is vagytok tudatában ezeknek a korlátoknak. Bizonyos mennyiségű örömet, szeretetet, szabadságot és jólétet engedélyeztek. Fedőt helyeztetek rájuk, nehogy kicsússzon a kezetekből az irányítás.

Az irányításra való igény a félelemből származik. A félelem, amelyet elértek pedig elraktározott trauma. Kérdezzétek meg magatoktól: "Mi a legrosszabb, ami történhet, ha eltüntetem a korlátokat? Minek a megtörténésétől félek?" Utána pörgessétek le a lehetőségeket, így elérhetitek a félelmet, elérhetitek a traumát, az emléket.

Amikor már úgy találjátok, hogy a félelem nem irányítja a korlátaitokat, akkor átrajzolhatjátok az útvonalat. Hol van most az új határotok az örömben, szabadságban, jólétben, izgalomban, lelkesedésben, kreativitásban, csodában stb?

Sosem fogjátok megtudni kik is vagytok igazából, egész addig amíg el nem tüntetitek a korlátokat és meg nem engeditek magatoknak a teljes kifejeződést. Izgalommal várom, hogy felfedezzétek mennyire is tudtok érezni, mennyi mindent tudtok teremteni, milyen sok szeretetet tudtok árasztani.

Természetesen meg fogjátok tapasztalni ezen korlátok eltűnését. Pusztán azt javaslom, hogy most tegyétek, ne várjatok vele, amilyen gyorsan csak lehet kezdjétek el élni a legpompásabb lehetőségeiteket.

Örömömre szolgált segíteni a korlátok eltüntetésében, Ofélia vagyok és szeretlek benneteket.

forrás;/facebook/
Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be, vagy kattints ide a regisztrációhoz