Üzenőfal (összes üzenet)

bullet Szturmanszkiev - kedd 31 december 2013 - 01:03:35
''Fölvázoltál nekem itt gumiszobákat és miegymást, tudom hogyan végzem, úgy mint mindenki, csak az lesz a különbség hogy nem fogok félni tőle.''

Kinek a pap,kinek a paplan A muszlim öngyilkos merénylőt hetven hét szűz várja a másvilágon.Ö sem fél a haláltól,valósággal várja.
Csak a racionalista ateista fél a haláltól,mert tudja,hogy az a vég.Éppen ezért megprobál a lehető legegészségesebben élni,és egy tiszta és élhető környezetet,világot maga utánhagyni az utódai számára.
bullet Szturmanszkiev - kedd 31 december 2013 - 00:58:08
''De Téged csak a piti mindennapjaid érdekelnek és az életed legnagyobb részét fölöslegesen eltékozoltad.''

Pitik, a te ötödikdimenzájnos örökléted mellett ,de tartalmasak és örömteli minden egyes múló pillanata. Utodokat nemzettem,nevelem és elinditom az élet utján.
Ha ez neked élettékozlás,mi lehet számodra az élet értelme? Ez már extrém fanatikusság ,Julis!!!
bullet Szturmanszkiev - kedd 31 december 2013 - 00:45:09
Julis, minden hiedelem és istenhit a félelemből ered,félelem az ismeretlentől ,félelem az elmúlástól.Ennek azomban van egy nagativ hozadéka,mégpedig az ,hogy hamisnak suggalja az evilági létet,a racionalizmust lényegtelennek nyilvánitja -és pontosan ezért tartunk ott ahol.Nem a racionalista ateista teszi tönkre a környezetet ,hanem mindenki más ,aki valami másfajta létben is bizik- éli életét felelötlenül .A racionalista számára csak ez a világ és élet létezik ,így megprobál vigyázni rá és a lehető leglokikusabb döntéseket meghozni a jövőjét illetően.A konzumidióta tömeg választott vezetőivel együtt valamennyire mind istenhivő és bizik a túlvilági életben ezért van az ,hogy nem érdekel senkit a távoli jövőkép.Istenben bizik és Hokuszpokban -nem embertársaiban,ez az emberi faj végzete.
bullet Roland - hétfő 30 december 2013 - 20:11:25
Ma a zsidó vallás a legrégebbi, amely kb. i. e. 1800.-ból való (Ábrahám.) Vagy i.e. 1300.-ból (Mózes.) De a hinduizmus is igen régi, kb. i.e. 1000.-ben kezdődött el.
bullet Roland - hétfő 30 december 2013 - 20:05:12
epsion, tanulmányozzad akkor Mu ősvallását is. (Csicsáky Jenő: Mu, az emberiség szülőföldje.)
A régi Napimádó atlantiszi toltékok is érdekesek. Azok a toltékok, akiknél polgárháborúba torkollott a fekete mágusok és a fehér mágusok szembenállása.
bullet epsion - hétfő 30 december 2013 - 17:05:39
Szturmi, Te vallásokról írsz, amiknek ugyanaz az eredete. Összekotyvaszthatsz bármit belőlük, az eredet akkor is ugyanaz marad.
Ha tanulmányoztad volna a vallásokat, akkor tudnád, hogy mindegyiknek a gyökere ugyanabból a tőből fakad.
Engem csak ez érdekel és nem a hozzákent maszlag, amit a vallások hozzátesznek vagy elvesznek belőle, azért hogy a birkanyájukat gond nélkül terelhessék.

Az eredet, amiből a vallások alakultak, megismerése ami engem mindig is hajtott. Az utamon senki sem állíthat meg, bár még csak az elején tartok és azt amit eddig tanultam már nem veheti el tőlem senki.
De Téged csak a piti mindennapjaid érdekelnek és az életed legnagyobb részét fölöslegesen eltékozoltad.

Fölvázoltál nekem itt gumiszobákat és miegymást, tudom hogyan végzem, úgy mint mindenki, csak az lesz a különbség hogy nem fogok félni tőle.
Ha már semmi másért ezért megérte.
bullet Szturmanszkiev - hétfő 30 december 2013 - 12:08:40
Japán humanizmus
Katt ide!
bullet Szturmanszkiev - hétfő 30 december 2013 - 12:00:30
Frego,minden ősközösségnek más-más hitvallása volt. Az Ókorban megint nem volt két egyforma hitvallás.Nyilvánvaló ,hogy a zsidok teljesen mást "tapasztaltak"',mint a görögök,romaiak,spártaiak,egyiptomiak,távol keletiek stb.
Kire,milyen korra érted az ősi emberek kifejezést,mert ez igy nagyon pontatlan .
Juliska hitvallása nem egyéb,mint a hinduizmusból,kereszténységből,sintóbol összelopkodott egyveleg modern ufohittel,és scientologiával megfűszerezve.
Ez a világvallások közöt olyan,mint a kocsik világában az ötkarikás kinai Audi.
bullet fulldragon - hétfő 30 december 2013 - 10:28:08
Hiányolod a moderálást FregO..? má' nehogy minden hülyeséget elolvassak amit irtok ... Elég nekem a sajátom
bullet FregO - hétfő 30 december 2013 - 10:21:58
Felfedeztem a tyúkszarban a fehérséget!!! ) A Paramoral azon kivételes oldalak közé tartozik, ahol valós időben fogadhatsz üzenetet saját magadtól
bullet FregO - hétfő 30 december 2013 - 10:20:41
Sztrumi nem véletlen az ősi emberek is azonos vélemenyen voltak, mint Júliusz, vagy fordítva? Nem is az a lényeg, hanem az, hogy ők több ezer év tapasztalat után jöttek erre a következtetésre...Sztrumi amiről te beszélsz, az ösztönökről stb. biztos lehetsz benne, hogy ők sem völtak ütődöttek. Ők is tisztában voltak vele, és mégis...máshol lyukadtak ki.
bullet Szturmanszkiev - vasárnap 29 december 2013 - 09:04:56
'... és csak azóta tudod hogy van élet, mióta megszülettél..."
Hibádzik,mert tizenhat hónapos korig az emberi lényt az életösztönök
vezérlik ,nyoma sincs még az öntudatnak.Az öntudat kifejlődése egy hoszabb folyamat ,nem egyik pillanatról a másikra történik,nevezetesen éppen akkor ,amikor kicsusszan az anyukája hasából erre a világra.Ez egyből bedönti az intergalaktikus lélekvándorlási hipotézised,az öntudat-amit te helytelenül léleknek nevezel tanulás és tapasztalatok álltal fejlődik ki
és éri el az a szintet ,amikor elöször fog elgondolkozni az élet értelmén.

''Tehát addig míg meg nem születsz, a fizikai síkon még csak halott sem vagy.''
Ennek azt értelmét már csak a pszichologia tudja kifejteni.
Sajnálom ,Julis de számomra ez az ezoterikus halandzsa emészthetetlen.
Persze ha szolgálsz bizonyitékokkal ,az mindjárt más.bullet epsion - vasárnap 29 december 2013 - 07:19:04
Tudatosítanod kell magadba, hogy ez a világ nem csak annyi amennyit érzékelsz belőle, mert az érzékszerveink igen csak korlátoltak, sokkal de sokkal több és csak azok léphetnek tovább a világ megismerésével, akit érdekel a fátyol mögötti világ.

Téged a lepel mögötti világ látszólag nem érdekel és csak azóta tudod hogy van élet, mióta megszülettél. Ha most nem lennél közöttünk akkor még mindig az univerzumban bolyonganál egyik csillagtól a másikig és fizikai síkon vagyis az élők, nem tudhatnak rólad.
Tehát addig míg meg nem születsz, a fizikai síkon még csak halott sem vagy.
A megszületésünkel lehetőséget kaptunk a lelkünk tovább fejlődésre és ez a létünk lényege és nem a fizikai vágyaink kielégítése, mert ahogy már írtam, a fizikai világunkban megélt valóság csak illanó illúzió, mert minden elmúlik és csak az emlék marad, de azt is elkoptatja az idő.
bullet epsion - vasárnap 29 december 2013 - 06:12:14
A Húsvét-sziget témáját lezárhatjuk azzal hogy ott több a rejtély mint a "megfejtett" mainstream tudomány magyarázatai. De ajánlok egy korrekt dok.filmet erről a témáról:
Katt ide!
Érdemes megnézni!
bullet Szturmanszkiev - vasárnap 29 december 2013 - 03:01:43

Amint látod,mindkét változatban be vannak korlátolva a lehetőségek,nem beszélhetünk tökéletes szabadságokról még lelki szinten sem.
Csak ha Isten leszel,csak akkor lehetsz szabad,Julis,nagy fába vágtad az elmédet,számomra kétségtelen ,hogy ez hol ér véget
bullet Szturmanszkiev - vasárnap 29 december 2013 - 03:01:06
Látom megint belegabalyodtál a szabadság eszményképébe ,amit ha jól értelmezek ; az abszolut szabadsághoz vezető út és a saját sors tökéletes irányitása csak remete életmoddal valósitható meg,(természetesen ha nem csap beléd a megvilágosodáshoz vezető utadon a villám,mar meg kigyó,fal fel medve,csíp cecelégy ),mivel csak így érhető el a végső szabadság ,a lelki szbadság.
Mit jelent a lelki szabadság ?
Megszbadulni a fizikai porhűvelytől és átmenni a saját érdemeid szerint számodra egy mindenható erő álltal létrehozott felsőbb létsíkba, vagy magad teremted meg a földi pályafutásod ,híted,erkölcsöd és cselekedeteid álltal közvetetten a másik létsíkod jellemzőit?!
bullet Szturmanszkiev - vasárnap 29 december 2013 - 02:18:04
Julis, ha valami egyszer eltűnt a sziget zárt ökőszisztémájából-nincs honnan újraéledjen,hacsak nem ültetik be mesterségesen.Talán visszaéledt volna ha valamelyik kontinesnshez kőzelebb van,így életképes magvak kerülhettek volna át a szél hátán vagy madarak álltal,de ennek is nagyon kicsi a valószinűsége.
Nem tudom mit lehet ezen nem érteni-pl ha egy elzárt szigeten dögvész vagy vadászat miatt kipusztul a nyulállomány ,hogyan jelenthetne meg újra az adott faj ha tobbezer mérföldnyi óceán választja el a legközelebbi nyulpopulációtól?! Átteleportálodnak ,mi?!!
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 13:27:28
A saját sorsodat más-mások irányítják és mindentől függő vagy, csak illúziókat kergetsz, mikor azt hiszed hogy szabad vagy.
Ha a dzsungelben élnél, egyedül még társad se lenne, akkor lehetne abszolút beleszólólásod a saját sorsodba, akkor elmondhatnád magadról, hogy igazán szabad vagy, de ez csak valójában fizikai szabadság lenne, ami nagyon gyorsan elősegítené a lelki szabadságodat is.
Innét már nem lehet illúzióról beszélni.
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 13:15:37
Próbálom követni a logikádat, tehát jöttek ki tudja honnét, szaporodtak, kiirtották az erdőket és termőföldeket csináltak belőlük, hogy a lakosságot el tudják tartani. Egyre csak szaporodtak, de már nem volt mit enniük annyian voltak és ütötték-verték egymást. Aki tudott elmenekült aki nem azt megölték, vagy éhen halt.

Idáig tudlak követni, de mikor már kihalt a sziget akkor újra a természet vette át az uralmat, ennek már több száz éve és ott minden nőhetett volna újra, beleértve a fákat is, de csak fű és kicsi bokrok nőttek vissza. A természet így nem regenerálja magát, ha csak nem változik gyökeresen az adott régió klímája, pl. szárazság, elsivatagosodás. A Húsvét -szigetnél ez kizárt.
bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 12:58:40
Megint átmentél demagogba.
Mivel abszolut beleszólásom van a saját sorsom kimenetelébe ezt szabadságnak lehet értelmezni.
bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 12:49:12
Nem akar a fejedbe menni,sehogy,Julis.Ha kiirtanak egy erdőt és a helyét elkezdik művelni hosszú évtizedeken keresztűl ,milyen mag lenne képes még ott gyökeret ereszteni?!A mag ha nem tud kikelni a földbeágyazodása után a következő ciklust nem éri meg,mert elrohad a földben.
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 12:47:02
Van akinek ovi, van akinek iskola, van akinek börtön, van akinek bolondok háza, de van akinek mennyország. Mindenkinek más, neked rabság, csak azt hiszed hogy szabad vagy.
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 12:40:59
Tudatában vagy egyáltalán annak hogy miket írsz Szturmi?

Tehát még a magot is kiirtották az őshonos bennszülöttek, "ledózerolták" a földet hogy írmagja se legyen a fáknak, no persze ezek a "majmok" nem tudták hogy a magokat nem szabad kiirtani, mert fák híján éhen halnak
bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 12:37:00
Most iskola vagy börtön?
A kettő közt igen nagy a külömbség.
Engem inkább bolondokházára emlékeztet
bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 12:26:45
Juliska , az egy elzárt ököszisztéma volt,mégis hogyan juthatott volna életképes mag egy másik kontinensről a szigetre ,ha az őshonosokat mind kiirtották? A fák szerinted úgy szaporodnak,mint a legyek!!?
Mondj egy helyet az amazonászmenti őserdőben ,amit ledozeroltunk,termöföldé alakitottunk és az erdő visszanött rajta!!Pedig elég madár és állat koborol arra az őserdöből,hogy az űrülékük álltal újra szétszorják a környező erdők terméseiből elfogyasztott ,származó magvakat.A csoda mégsem történik meg,mert megváltoztattuk a föld felső rétegét a művelésével és a kis csirák sorban elpusztulnak.
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 12:14:42
A racicionalizmus le csinálja a fejed Szturmikám, még mindig nem veszed észre hogy iskolába jársz?
Ja bocs, Te még dedós vagy ezen az iskola, vagy börtönbolygón!
bullet epsion - szombat 28 december 2013 - 12:07:38
Szturmi, akkor most miért nem nőnek fák, vagy bokrok ezen a szigeten. A természet is gondoskodik utódokról, de itt nem gondoskodhatott mert nem volt semmi ami után regenerálódott volna a természet és természetesen nem csak fű nőtt volna, hanem fák is.
"Ha te tudnád milyen faszságokat veszel készpénznek elsírnád magad."
bullet Roland - szombat 28 december 2013 - 12:06:18
Valóban nem túl érdekesek Thot smaragdtáblái, Szturmanszkiev. Szerintem inkább csak a kutatóknak és a téma iránt valóban érdeklődők számára van benne 1 - 2 érdekesség.

(Utalások az elsüllyedt Atlantiszra, Atlantiszi helyek megnevezése - Undal-sziget, Keor városa... stb. ...)

bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 12:02:40
Az önpusztitást lehetetlen megállitani,amig anépesség háromnegyedének nem az evilági lét az igazi , amig mástól várják a megoldást ,amig másokat okolnak és tesznek felelőssé ezért.
Amit az ezosok,istenhivők,ufohivők művelnek az nem egyéb ,mint kellemes zenei aláfestés,ahogy a sűlyedő Titanicon volt a játszó zenekar.
A racionalizmus megprobál minnél több embert beletuszkolni a mentőcsonakokba,de azt is tudja,hogy nem lesz elég hely mindenki számára.Természetesen nem a vadidegeneket részesiti előnyben.
bullet Szturmanszkiev - szombat 28 december 2013 - 11:45:21
Nagyon nagy tuskó az,aki azt hiszi ,ha valahol nem talál tuskókat ott sohasem volt erdő,botanikából analfabéta,metreopoliszi agrárszakértő
Röpke két évtized alatt minden tuskó elkorhad az erózió következtében ,a végső simitásokat a talajbaktériumok végzik és rá egy évtizedre még a győkereiből sem marad semmi.Ez csak harminc év,Juliska,a mentorod akitől beidéztél miért nem a hiányzó faleveleket hiányolja.
Ha te tudnád milyen faszságokat veszel készpénznek elsirnád magad.
Oldal: 1 [2] 3 ... 491 492 493