Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
sze júl 25 2012, 07:16
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Igyunk vizet! Sokat, de főképp kristálytisztát!"Igyon minden nap minimum 2-3 liter tiszta vizet, egyenletesen elosztva napközben. így biztosí­tja sejtjei hidratáltságát,
segí­ti szervezetét, hogy végezni tudja különféle feladatait, megkönnyí­ti a salakanyagok kiválasztását és kimosását.
Tegye tudatossá a napi ví­zivást, és élvezze a bevitt tiszta ví­z jótékony hatását!"

* A tiszta ví­z jótékony hatásai

A legmagasabb toleráható mennyiségek a vitaminokból és az ásványianyagokból:

* Legmagasabb toleráható mennyiségek PDF

Antioxidánsok és szabadgyökök ...avagy harc az öregedés ellen

* Antioxidánsok és szabadgyökök


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:54 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:18
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
"IGYíTOK A LEGTISZTíBB VIZET,amit csak találtok; még az úgynevezett tisztí­tott ví­z vagy a forrásví­z is tartalmaz ártalmas vegyszereket és elemeket. Vegyétek meg a legjobb ví­zszűrő rendszert, amit csak megengedhettek magatoknak, vagy vessétek tesztelés alá azt a vizet, amit isztok. Alkalmanként meglehet, hogy szeretnétek valamilyen hasznos ásványi anyagot rakni a vizetekbe – vehettek ilyeneket tiszta, koncentrált formában, és a használati útmutatás alapján pár cseppet tehettek a vizetekbe. Azt is megtehetitek, hogy kristályt vagy különböző szí­nű köveket tesztek a vizeskancsóba, ami segí­t majd energiával feltölteni és harmóniába hozni azt, ami által sokkal jótékonyabb hatást fejt ki. Szintén fontos, hogy langyos vagy szobahőmérsékletű vizet igyatok, ne pedig hideget. Igyatok meg legalább hat-nyolc pohár vizet naponta."


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:55 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:20
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Az újfajta jelölésekről!Az új élelmiszer csomagolásokon már megjelent a vonalkód helyett vagy mellett, az új QR kód is, és a pontos GPS koordináták!
A QR kód az egy továbbfejlesztett azonosí­tó jel, ami a vásárláshoz kell.
A cí­mke GPS-e pedig a származási hely feltüntetését jelöli pl.: a bor melyik szőlőültetvényről származik pontos helykoordináták alapján. Lehet, hogy nemsokára ezt is kötelezően bevezetik a többi árúnál is.

QR-kód * Katt ide!

* QR-kód a csomagoláson


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:55 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:31
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Az étkezés hogyanja"A növények és hús közötti legnagyobb különbség azok napfénytartalmában van. Ha növényt eszünk, napsugarat eszünk. Tégy próbát, milyen gyorsan indul rothadásnak a napfényre kitett étel. Minél gyorsabban rothad, annál kisebb a napfénytartalma, annál ártalmasabb.
A növénynek nincs asztrálteste, elfogyasztásával nem háborgatjuk az asztrálvilágot. Az elfogyasztott állatok lelke, asztrálteste azonban velünk marad"

Ezeket az í­rásokat a figyelmetekbe ajánlom:

Az étkezés hogyanja

* Az étkezés hogyanja

A sokoldalú coca-cola!

* A sokoldalú coca-cola (.doc formátumban)

A húsevésről!

* A húsevésről (.doc formátumban)

A cukor és a mesterséges édesí­tőszerek egészségkárosí­tó hatásai!

* A cukor és a mesterséges édesí­tőszerek (.doc formátumban)

Aláí­rásgyűjtés a Gí‰NMANIPULíLT Ní–Ví‰NYEK termesztése ELLEN!

* Génmanipulált növények (.doc formátumban)

Amit a sütőolajokról tudni kell!

* Sütőolajok (.doc formátumban)

A "szí­vbarát?" margarin!

* A "szí­vbarát?" margarin

ASZPARTíM veszély!

* ASZPARTíM veszély (.doc formátumban)

A mikrohullámú sütő ártalmai!

* A mikrohullámú sütő ártalmai (.doc formátumban)

A desztillált ví­z

* A desztillált ví­z (.doc formátumban)

Egészség savtalaní­tással

* Egészség savtalaní­tással (.doc formátumban)

Biokertészkedés

* Biokertészkedés


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:56 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:33
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Monsanto szerint a világ"A világ legnagyobb vegyipari vállalatai, akik a múlt század során dioxinokkal és egyéb vegyszerekkel mérgezték meg az élővilágot, földjeinket, vizeinket, a levegőt, most az élelmiszereinkre akarják rátenni a kezüket. Géntechnológiai úton olyan növényeket állí­tottak elő, amelyek minden sejtje rovarölő hatású mérget termel, vagy pedig ellenállóvá vált valamilyen - általában a vállalat által előállí­tott - totális gyomirtószerrel szemben."

í‰vek óta í­gy kezdem a génmódosí­tásról szóló előadásokat. Ez a két mondat elsősorban a Monsantora utal, amely hazánkban alig ismert, pedig vetőmagjaival és gyomirtószereivel itthon is a legnagyobb vállalatok között található.
Marie-Monique Robin könyvének magyar nyelvű kiadása alapján végre lehetőségünk van alaposabban is megismerni ezt az óriáscéget. A cég múltját, az elmúlt évtizedekben elkövetett bűneit figyelembe véve tényleg fontos, hogy megismerjük, kiknek a kezébe kerül szép lassan a világ élelmiszertermelésének sorsa.
Bár a könyv tulajdonképpen egy dokumentumkönyv, igazából azt mondanám, hogy inkább krimi, bűnügyi történet: a Monsanto által elkövetett bűnök részleteibe tekinthetünk be olvasása közben. Sajnálattal kell ugyanakkor hozzátenni, hogy egyáltalán nem a képzelet szülötte, hanem valóság...

* Monsanto szerint a világ
* Gyilkos szójamezők - filmajánló


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:56 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:37
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Mi lehet a szójában?A mintegy 5000 éve ismert szójabab kezdetben nem táplálékul szolgált, csupán egyfajta talajjaví­tóként, a vetésforgó egyik tagjaként látták hasznát. Az i. e. 11-12. századi Kí­nában azonban rájöttek, hogy az addig ehetetlennek tartott szóját fermentálással ehetővé lehet tenni. Nagyjából ekkor született a szójaszósz. Később, az i. e. 2. században szintén a kí­naiak körében vált népszerűvé a kalcium- vagy magnézium-szulfáttal kicsapatott szójatúró, azaz a tofu. Az új szójakészí­tmények hamar elterjedtek szerte a Távol-Keleten, s meghatározó elemei ma is az ott élők konyhájának.

A szójában a nagy mennyiségű létfontosságú aminosavakat is tartalmazó, tehát a húsokkal szinte egyenértékű fehérje mellett ún. fitoösztrogének is találhatók. A fitoösztrogének a természetben előforduló növényi vegyületek, amelyeket eddig közel 300 növényben mutattak ki. Felépí­tésük hasonló bizonyos nemi hormonokéhoz (az ösztradiolhoz), s ez lehetővé teszi, hogy kapcsolódjanak az ösztrogénreceptorokhoz. Noha a fitoösztrogének ösztrogénaktivitása gyenge, megfelelően nagy mennyiségű szója elfogyasztása mégis befolyásolja hormonháztartásunkat.

A fitoösztrogének segí­tik a szervezet védekező képességét a daganatok elleni harcban. Növelik a daganatos sejtek ellen küzdő fehérvérsejtek aktivitását és csökkentik génmutációkért és az öregedésért is felelős szabad gyökök szintjét. Hormonális hatásuk miatt jól használhatók a csontritkulás (osteoporosis) kezelésében is. Az osteoporosis a nemi hormonok szintjének csökkenésekor, nőkben mindenekelőtt a változás korának időszakában szokott fellépni. A táplálékkal a szervezetbe kerülő nagyobb mennyiségű fitoszteroid csökkenti a kórkép kialakulásának esélyét. A csontritkulás mellett jó hatása van más menopauzális tünetek, a hőhullámok, vérnyomás-ingadozás, hangulatváltozások megelőzésében és kezelésében is. Fokozza a vérerek rugalmasságát, csökkenti az érelmeszesedés veszélyét.

Fitoösztrogén tartalma mellett a szója nagy mennyiségben tartalmaz még kalciumot, cinket, valamint B-vitaminokat, mindenekelőtt B12-vitamint. Jó hatással van az agy és a máj működésére, mivel sok olyan összetevő található benne (például a lecitin) amelyek mind ezen szervek sejtmembránjainak felépí­tésében játszanak fontos szerepet.

A szójafogyasztás árnyoldalai

A szójában található fitoösztrogének a szervezetben könnyen konkurálhatnak a természetes hormonjainkkal, különösen, ha a szükségesnél nagyobb mennyiségben visszük be őket a szervezetbe. Ennek a veszélye nem elhanyagolható, különösen csecsemők és kisgyermekek esetében, akiknek a hormonháztartása még kialakulatlan. Mint mindenre, í­gy a szójára is igaz: mértékletesen kell fogyasztani ahhoz, hogy az egészségünk őre lehessen. E fontos táplálék azonban mindenképpen érdemes étrendünkbe beépí­teni.

* Mi lehet a szójában

Hasznos tudományos olvasnivaló erről a növényről.:

* maximanet
* szója lap
* vital


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:56 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:41
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
A vonalkódokról meg a csippekről

itt bővebben olvashattok:


* Fí‰NY angyalai


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:57 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:43
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Masaru Emoto - A VíZ GYí“GYíTí“ EREJEKatt ide!
A klórozott, halott csapví­z energetizálható, élővé tehető - hanghatással, képekkel, stb.
Masaru Emoto prof. "Ví­z üzenetét"

Katt ide!
Skandináv élőví­zrendszerek - ví­zenergetizálás természetes módon:
Katt ide!
Fordí­tott ozmózis:
Animáció, nagyon világos (angolul):

Katt ide!
Katt ide!
"Membránműveletek": (egyetemi tárgy:
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem,
Mezőgazdasági Kémiai Technológia Tanszék
Katt ide!

Nemrég Kirael mester is felhí­vta a figyelmünket a többi alkotóelemre is a levegő, a ví­z, az anyag, a tűz, és szél, ISTENI tulajdonságokkal rendelkező mivoltára is, de lehetne még megemlí­teni a szí­neket, hangokat, szagokat, stb.!

Bővebben itt.:

* univerzumi tudatosság (forrás)


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:57 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:46
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
A ví­z gondolatot a érzékeliDr. Masaru Emoto japán kutató a ví­zzel végzett kutatásai során arra a döbbenetes felfedezésre jutott, hogy a ví­z érzékeli a gondolatokat és érzéseket.
Ennek a hihetetlen felfedezésnek a bizonyí­tékai október 21-én Budapesten is megtapasztalhatók – láthatók és hallhatók egy lélegzetelállí­tó előadás során.
Cí­mkék: ví­z, ví­zkristály, hadó, Dr. Masaru Emoto, ví­z üzenete

Dr. Masaru Emoto japán kutató, a tokiói Hado Institute vezetője, a „Hado” jelenségről szóló számtalan könyv szerzője. A „Hado” szó (ejtsd: hadou, ami az angol shadow „árnyék” szóra rí­mel) a hullám és mozgás szavakból áll össze. Az alábbi definí­ció az, ahogy Dr. Emoto leí­rja a jelenséget, amely számos jelentős felfedezéshez vezetett a ví­z természetét illetően.

A hado az összes anyagban megtalálható atomi szinten létező intrisztikus vibrációs minta. Alapja az emberi tudat energiája, Dr Emoto elmélete nyomán. A Hado fogalma gyorsan elterjedt Japánban, olyannyira, hogy a szó már a hétköznapi nyelv része lett. „Ennek a helynek a Hadoja túl alacsony, menjünk!” „Annak az embernek nagyon erős Hadoja van.” „Változtassuk meg a környezetünk Hadoját.” Ilyen, és ehhez hasonló beszélgetések zajlanak egész Japánban, köszönhetően Dr. Emoto forradalmi fotóinak, amelyeket a fagyott ví­zkristályokról készí­tett.

A hópelyhektől inspirálva, Masaru Emoto rájött, hogy a ví­z az igazi természetét fagyott kristály alakjában mutatja meg. 1994-ben, számos kí­sérlet és kudarc után sikerült végre megalkotnia az első ví­zkristály fotót a tokiói laboratóriumban.

Ezek azonban nem akármilyen ví­z kristály molekulák. Amit Dr. Emoto a Hado-jelenségből kihozott, az bizonyí­ték arra, hogy a gondolatoknak és érzéseknek hatása van a fizikai valóságra. A ví­z más-más arcát mutatja, mást fejez ki, ha ugyanazon a ví­zmintákon különböző Hadokat hozunk létre szavakkal vagy zenével.

* A Ví­z íœzenetei - Masaru Emoto


A csoda most Budapesten élőben is látható

Ennek a hihetetlen felfedezésnek a bizonyí­tékai most Budapesten láthatók és hallhatók egy lélegzetelállí­tó előadás során, melynek témái:

* Csapví­z és természetes ví­z
* Amikor a ví­z zenét hallgat
* Mutassunk szavakat a ví­znek!
* A harmadik és ötödik dimenzióbeli világok megragadása
* Mi a ví­rus?
* Mi a szellem?
* Ohmasa technológia
* Az Emoto Béke Projekt

Helyszí­n:
ELTE Gólyavár (Budapest, Múzeum krt. 4.) 2010. október 21. 19.00 óra

/Astronet/


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:58 ]
Vissza az elejére
Solyom
sze júl 25 2012, 07:48
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Részlet a Bibliából„Egyetek mindig Isten asztaláról: a fák gyümölcseiből, a mezők magvaiból és füveiből; íllataitoknak az ő tejükből, és méheiteknek az ő mézükből. Mert mindaz, ami ezeken kí­vül vagyon, a Sátántól jő, és a bűnök a betegségek útjain a halálba vezet. Azok az eledelek viszont amelyeket Isten dúsan terí­tett asztaláról esztek, erőt és ifjúságot öntenek a ti testetekbe, és soha betegséget nem láttok.”


[ Módosítva cs aug 09 2012, 05:58 ]
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System