:: Fórumok :: Sewaja ezoterikus fórum :: Jövendölések, Dimenzióváltás, 2012 tudatváltás
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Kryon 2012-ről
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
szo júl 28 2012, 08:58
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Kryon 2012-rőlKészülj a váltásra. Közeledik és a régebbi közvetí­tések szintén ezt állí­tották. Ez a nagy váltás és már kezdődik. Ez a felkészülés kezdete arra, amiről a Mayák beszéltek, hogy bekövetkezik, ahogy a föld 2012-ben megváltozik. Ez a bűvös évszám melytől sokan félnek, csupán egy jelzőtábla, amely a te életed folyamán következik be és amely arról szól, hogy egy új energiába léptek, amit az angyalok előreláttak. Nem lesz semmi jelentős spirituális esemény 2012-ben, csupán a jelzés megünneplése, amely azt jelzi, hogy megérkeztetek. Nagyon eltérő lesz. Azok számára akik nem kedvelik a változást, félelmetes lesz.

Mi a helyzet az ősök naptáraival? Erről mit mondjunk? "Hogy ez micsoda véletlen", mondhatnátok, "hogy ez a váltás éppen akkor történik, amikor odaérünk 2012-höz. Micsoda véletlen, hogy az ősök naptárai egy nagy rezgésváltást emlegetnek, ami 2012-ben kezdődik." Honnan tudhatták, hogy mit fogtok csinálni egy olyan távoli jövőben, 1987-ben? Ez szinkronicí­tás a javából kedveseim és ez azt mutatja, hogy mi mindig itt vagyunk veletek. Azt mutatja, hogy az emberiség tud változni, hogy összhangba jöjjön Gaia-váltásával és igen, változik.

2012 nem egy misztérium a számotokra és egyáltalán nem veszélyes. Nem lebegnek körülötte végzetes, lehangoló történetek sem. Sokan azt fogják mondani, hogy 2012-ben mindennek vége. Ellenkezőleg, minden akkor kezdődik! Talán felfújhatnál néhány léggömböt, szobrot emelhetnél, rendezhetnél egy fogadást? Mert ez a dátum az, amikor ez a föld elkezdi változtatni a rezgésszámát . Az ősöktől kaptátok, tisztán egy felvillanó fénysugárban, ez a naptár a korszak jövendölése. A rezgésszám lassú növekedését jelenti. A Fénymunkások, akik már 20 vagy még több éve rendelkeznek ezzel az új energiával, erre a növekedésre vártak. í“, te azt gondolod, hogy mindez véletlen? Ez nem véletlen. Ez egy szent képlet a békéért a Földön. A történelem nem fogja ismételni önmagát. Kimozdultatok abból a kerékvágásból, ahol ezek a dolgok ilyen módon történnek. A diktátorok nem támasztanak új diktátorokat. ínség és éhezés nem támaszt újabb í­nséget és éhezést. Egy változás történik éppen és a történelem nem fogja többé ismételni önmagát. Ez egy új energia, ha nem vettétek volna észre.

Láttátok a bolygó mágnességét mostanában? Nemcsak azt, hogy mennyit mozdult a rács, de láttátok-e a mágneses erő mértékét? Nem azt, hogy hová került, hanem hogy milyen gyenge lett. Micsoda véletlen! úgy tűnik, egyre gyengébb lesz, éppen 2012 előtt. Hányan vettétek észre, hogy mi történik a nappal? Vessetek egy pillantást a helioszférára. Ez a nap mágneses jellemzője az egész naprendszer számára. Soha sem volt még gyengébb mint most. A mágneses árnyékolás amivel rendelkeztek, kezd egyre gyengébb és gyengébb lenni. Nem, ez nem veszélyes és nem lesz semmi bajotok, de mit jelenthet ez?

í‰n húsz éve megérkeztem, mint Kryon a mágnesesség mestere. Micsoda véletlen, ahogy elérkeztek 2012-höz, minden mágnesség megváltozik! Elárulom nektek, hogy ez miről szól: Képessé tesz valamire. Ebben a pillanatban sokkal több információ érkezik a DNS-etekbe mint bármikor korábban. Erőteljes és ezoterikus (spirituális) dolgok. í‰s ha te inkább intellektuális vagy, ebből semmit nem fogsz érezni. Hogy miért? Mert tiszteletben tartjuk a szabad választást. Nem fogtok felismerni semmit ezekből a dolgokból. Mindez véletlen marad, ha ezt mondja az elméd.

Ez most elkezd változni. Mert ami most kezd történni, az a nemlineáris gondolkodás kezdete. Ez végül létrehoz majd egy konceptuális társadalmat. Nagyon lassan, 2012 után az Emberi faj elkezd majd használni néhányat az elveszett DNS-képességek közül , amelyek még mindig ott vannak a testedben, de nem használtátok őket évezredeken keresztül.

Közeledtek 2012 megtapasztalása felé, megkezdődik a magok elvetése, hogy növekedjen a fizikai bolygó rezgésszáma. Ez az ami rajtatok múlik.

Egy újfajta vibrációval fogtok belépni 2012-be. A hét milliárd embernek kevesebb mint fél százaléka kell hogy felébredjen. Ez nem olyan sok. Gyakorlatilag, ez csak 10%-a a 350 millió Lemúriainak, akik itt élnek most köztünk… ez igen méltányos arány.

Hol tartotok jelenleg ebben a rejtélyes játszmában? Meddig fog fennmaradni a civilizáció? Elárulom: a jövőtök a válasz és ti fogjátok eldönteni. Teljes mértékben az irányí­tásotok alatt áll, ezért addig fog tartani ameddig akarjátok. De elárulom azt is, milyen hosszúra tervezték ezt a kí­sérletet. Sokan mosolyogni fognak. Sokfajta népszerű számjegy van, amelyek ott lebegnek egy kultúrában és amelyekből doktrí­na lett és mitológia. ím elég gyakran, lényegi igazságról van szó fontosságukat illetően. Ezek közül az egyik, amely gyakran megjelenik sok helyen, a 144.000. Intuití­v módon mindannyian tisztában vagytok vele. A kí­sérlet időtartamát jelenti, években mérve - 144.000 év.

A 100.000-es mérföldkőnél tartotok (a plejádiak érkezésétől mérve). Tudjátok, bőségesen maradt idő, hacsak nem pusztí­tjátok el magatokat és a Lemúriaiak változtatni tudnak ezen. Már meg is tették. Egy olyan időszak következik, amely a növekedésetekhez megfelelő közeget teremt. A maják előre látták ezt. Maga Gaia energiája 2012-ben kezd majd indulni a változással. Egy olyan ciklus fog következni, amely több mint 1.000 évig tart és amelyik nagyobb összhangban lesz spirituális fejlődésetekkel, mint azok az energiák amelyekbe beleszülettetek.

Valaki megkérdezi: "Nos, mikor fogunk találkozni a testvéreiddel? Mikor térnek vissza a plejádiak a bolygóra?" Nem hiszem, hogy ez olyan nagy titok lenne számotokra. Rendszeresen látogatnak benneteket. Néhányan látják is őket, mások nem. Nem létezik semmiféle korlátozó intézkedés, drága barátaim. Amikor figyelnek benneteket, szeretettel figyelnek, hogy lássák, hogy fejlődnek a vetemények. Ha megéritek a 144.000-ik évet, a teszt végén ti is pontosan olyanok lesztek, mint ők – egy megvilágosodott bolygó, a Nagy Központi Nap tulajdonságaival. (Kryon mosoly)

í‰s most elmondok valami olyat is, amit sokan nem szí­vesen fognak hallani. Ha te egy Lemúriai vagy itt a teremben, biztos ott leszel! Ilyen sok életed maradt még hátra. Ilyen nagyon szereted a Földet. Sokszor mondtuk már neked ezelőtt, hogy amikor mint Ember a tükörbe nézel, spirituálisan ilyeneket mondasz: "Fáradt vagyok. Nem fogok többé visszajönni." meg ilyeneket: "Elvégeztem a munkát. Nagyon sokat dolgoztam. Nem akarom ezt újra átélni." Ez egy Emberi elhatározás, egyoldalú beszélgetést folytatsz Istennel a visszatérésről…ez elég mulatságos. (Kryon nevet)

Mindannyian visszatértek. Ez a munkátok. Alig tudjátok kivárni. Hogy "fáradt"…ez Emberi beszéd. Nincs fáradtság a fátyol túlsó oldalán, csak együttérzés. Ez az egész kí­sérlet amelyben részt vesztek, az együttérzésről szól. 1987 elhozta nektek a Harmonikus Konvergenciát, 2002 a mágneses rács teljességét és a kristály-élmény kezdetét, 2004 a szökőárat és a Vénusz ítvonulást. 2012-ben egy újabb Vénusz ítvonulás vár benneteket. Ezen események által érkezett ebbe a világba a női könyörületesség energiája, hogy lassan magatokévá tehessétek, hogy kiegyensúlyozottan juthassatok át a következő energiába. Ez harmóniát hoz a bolygóra , a bolygóra amely évezredek óta nem volt egyensúlyban.

A dolgok megváltoztak. A régi jövendölések, amelyekről azt mondták, hogy majd bekövetkeznek, eltűntek és a helyükbe a pillanatnyi szabad akarat került. A Mayáktól kaptátok az információt, hogy 2012 egy vibráció változás, az emelkedés kezdete a bolygón… egy új kezdet energiája. Ez egy 11:11-es energia. Igaz is, a 2012 hemzseg a 11:11-töl. A 11:11, amit sokszor láttok az óráitokon, mind a 2012-es átmenet í­géretéről szól egy sokkal pozití­vabb energiába , egy új paradigma, egy új világszemlélet kezdetéről szól. Nagyon ví­gan behajózhatsz 2012-be Fénymunkás, azzal a képességgel, hogy egy olyan módon élvezed a föld támogatását, ami ezelőtt sohasem volt. A változások, amelyekről te semmit nem tudsz, már folyamatban vannak.

Hadd emlékeztesselek. Vissza szeretnék térni veled egy pillanatra a te saját ősi tudásodhoz arról, hogy is működnek a dolgok. Gaia nagyszerű rendszere egy sor olyan energetikai szakaszból áll, amelyek egyenként hosszabbak mint 1000 év. Egyik ezek közül a végéhez közeledik, a másik pedig elkezdődik 2012-ben. Az ősök, csillagvizsgálóikban, a napot és holdat tanulmányozva tudtak erről, az elképzelésük mégsem volt helyes. Annak ellenére a dolgok a helyükre fognak kerülni. Ha kutatni akartok a Maya nép energiafázisaiban, rá fogtok akadni Gaia oszcillációira. Ez tulajdonképpen egy ezeréves rezgésszám váltás, ahol a századok energiaszintjei vannak beszabályozva és mindaz ami a bolygón történik. Már elmondtuk nektek – 2012 egy nagyon hosszú... több mint 1000 éves szakasznak a vége . Ez jelenti az átlépést abba a ciklusba, amit a Mayák, az Aztékok és a Toltékok úgy neveztek "egy új nap" (a new sun). Ez az í­géret és a remény időszaka lesz, amikor is Gaia egészen más módon kezd vibrálni, a bolygón élő embereknek megfelelően.

…a földi béke megteremtésének valódi lehetősége és a 2012-es megújulásba való elmozdulás a Fénymunkásokkal, akik értelmesek, félelem nélküliek és bölcsek a Föld dolgaiban, mint a 3D-ben, mint a többi dimenzióban.

Végezetül, szólni szeretnénk ismét 2012-ről. Ha bele akarsz nézni az igazi Maya és Azték naptárakba, látni fogod, mit is akartak mondani valójában. Amiről beszélnek, energiapotenciálok mintázatai és mindez része Gaia időbeosztásának. Egyáltalán nem naptárak, mint ahogyan hiszitek róluk, sokkal inkább energiajelzők.

2012 a megújulást képviseli a gondolkodásban , amikor is fény árasztja el a bolygót . Ez az új energia nem támogatja a háborút, vagy a háború lehetőségeit. A váltás és változás az időben, a "régi idő"-re vonatkozik. Néhányan közületek látják ezt és elég régóta vagytok metafizikai hitvilágotokban ahhoz, hogy lássátok a változásokat és amikor a váltás megkezdődik. Ti tudjátok, miről beszélek.

Hányan tartjátok magatokat Világí­tótornyoknak? Emlékeztetnélek benneteket valamire, amit egy múlt heti csoportnak is elmondtam: A háromdimenziós világí­tótornyok a földön (a valódi betonból épültek) nem tudnak semmit a viharokról. Semmit. Nem tudják milyen nagy lesz, vagy hogy mekkora lesz a sötétség. Nem tudják milyen erősen fog fújni a szél, vagy hogy mennyi ideig tart. De mind ők, mind őrzőik látják, hogy közeleg a vihar és tisztában vannak vele amikor odaér. Tudjátok, ezért épültek. Nem aggódnak, hogy milyen sötét lesz és milyen sokáig tart, hiszen úgy épültek, hogy mindent kibí­rjanak! Nem aggódnak, mert rendelkeznek a fénnyel, amely elég erős ahhoz, hogy segí­tsen bárkinek, aki bajba kerül. í‰rtitek?

Ezért vagytok itt! Nem kell elemezned a közelgő vihart, hogy megbirkózz vele. Minden, amit tenned kell, hogy állsz a helyeden és árasztod a fényt. Ezért jöttél most erre a bolygóra, ez a feladatod. A Szellem megí­géri, hogy elég fényed lesz és hogy a világí­tótornyod nem pusztul el, mert a viharra lett tervezve. Tulajdonképpen pontosan erre a viharra. í‰rted amit mondunk? Nem kell, hogy értsétek és nem kell, hogy mindent kiszámí­tsatok. A legutolsó dolog amit egy világí­tótoronytól várunk, hogy leoltsa a fényét, bezárja az ajtókat és elhúzzon az ellenkező irányba, mert vihar közeleg. Tudod, ennek nincs semmi értelme. í‰s ez a korszak jó hí­re.

Most, hogy magasabb lett a bolygó rezgésszintje, megváltozott a sötétség-világosság egyensúly. Hadd adjak át egy információt, ami érthető lesz számotokra: újonnan teremtett energia van jelen a bolygón, ami 1987-ben kezdődött és 2012-ig tart. Ez egy 25 éves energiaciklus és ti ebben dolgoztok. Ti még a régi energiában születtetek. Ezért van az, hogy az önbecsülésetek zászlója félárbocra van eresztve. A jelenleg Földre születő Emberi Lényeké azonban már egyáltalán nem. Kiről beszélek? Az új gyermekekről! Indigóknak neveztük őket. Néhányan Kristálygyermekeknek hí­vják őket. Néhányan úgy hí­vják őket, hogy az új Föld Gyermekei, az új Millennium Gyermekei, az új Gyermekek – mindegy, hogy nevezed őket.

"De mi a helyzet az ősi mayákkal, akik szerint 2012-ben véget ér az időszámí­tás?" Gondolkozzatok metaforikusan, ahogy a Szellem által adott többi üzenetnél is. Először is, ez a dátum egy mérföldkő, ami összhangban van a bolygón 25 évenként bekövetkező mérések egyikével (ahogy ezt évekkel ezelőtt már mondtuk). Az utolsó fontos mérés 1987-ben volt, amikor a 11:11 bekövetkezett. A maya üzenet nem a Föld végét jósolja meg, sokkal inkább a régi világszemlélet végét. Ez egy energetikai mérföldkő és nem kell tőle félni. Ez csak egy dátum.

2012-vel kapcsolatban megemlí­tünk egy másik lehetőséget: 2012 végéig van időtök arra, hogy a következő 25 év energiamintáját beállí­tsátok (2037-ig). Az idő vége? Nem. A lehetőség az, hogy a 2012-es év egy régi világszemléleti periódus végét jelenti - egy új emberi tudatosság, ami hatalmas változásokat hoz.

Ez egy megvilágosult korszak kezdete , ahol lassan a Föld a béke irányába mozdul. Ez nem csak potenciál, ez már működik. Már a maják rámutattak erre és ezt tették az ősi kí­naiak is! Valóban azt gondolod, hogy 2012 a világvége? Vagy inkább a régi módszerek vége?

A Mayák és az Aztékok tudtak valamit, amit Ti nem. A naptárjaik sokkal többet tartalmaztak a Nap megjósolható mozgásánál. Amellett még leképezték az elmúlt korok energiáit és azokét a korokét is, amelyek majd csak ezután jönnek el. Nevekkel illeték azokat a korokat és ciklusokat, amelyeken keresztülmentek és mindannyian egyetértettek abban, hogy 2012-ben egy új korszak kezdődik . Egyesek "az idők végezetnek" nevezték ezt az új kort. Ennyire alapvető változásnak gondoltál. A Mayák az új Nap Korának nevezték ezt az új korszakot, kifejezve ezzel, hogy egy új energia érkezik . Mi újjászületésnek, reneszánsznak hí­vjuk.

Nagy váltás lesz ez. Ez az amiről sokan beszéltünk már nektek 1989 óta. Mondták, hogy "Jön, tudjátok?" í‰s nem a minden dolgok vége lesz ami jön. Egyáltalán nem. Minden dolgok kezdete és majdnem egy egész generációnyi időbe fog kerülni, hogy létrehozzátok. 2012 a kezdet, a bolygón jelenlévő új potenciál jelzése, annak amit új Jeruzsálemnek hí­vunk.

Hogyan fogsz most éppen dönteni, kedvesem? Mert van néhány lehetőséged, hogy válassz. Félhetsz attól ami éppen közeleg, mert van sok olyan Emberi Lény aki azt fogja mondani, hogy fél 2012-től. Minden egyes dolog amit kimondtunk az elmúlt 20 évben, erről a mélyreható váltásról szólt. Arról szól, hogy mit is tettetek, a lehetőségekről, hogy mit tehettek és a megvilágosodott állapotról, amelybe most ennek a bolygónak van esélye eljutni. Ti készültök 2012-re – nem a pusztulásra, amit a félelem kovácsolói mondanak nektek, hanem az elképesztő igazságra, amit az ősöktől kaptatok, akik még kőbe is vésték az üzenetet (a maja kőtáblák).

A Galaktikus Együttállás éppen most történik, ahogy beszélek nektek. Ez nem olyan valami, ami 2012 decemberében érkezik meg, hanem valami ami már meg is történt! Ellenőrizzétek a mostani csillagászokkal, hogy igaz-e és meglátjátok, hogy a 26.000 éves ciklus már elérte a csúcsát. Miért féltek valamitől 2012-ben, amikor az „esemény” már folyamatban van? Továbbá, ezt a váltást érzitek 1998 óta! Hogyan cáfolhatnád mindezeket a dolgokat magad körül, amikor olyan mozgások és váltások történnek, amelyek befolyásolják az életedet? Vajon nem nyilvánvaló, hogy már ott vagytok ennek az együttállásnak a tetőpontján?

A tájékozatlan emberiség arra készül, amit a legtöbb Emberi Lény érez, hogy egy kihí­vás a 2012, de én elárulom nektek, hogy nem az, hacsak ti személyesen létre nem hozzátok. Nem lesz kihí­vás, ha a Fénymunkások az útjukon maradnak. Semmiben sem fog különbözni a 2000-es ezredfordulós váltástól vagy bármely másik „végzet” jelzéstől, amelyeket Emberek hoztak létre számotokra, hogy legyen miért aggódni. Ezeknek a végzet-jelzéseknek a létrehozása nagy üzlet számukra. Kezdjétek már el látni, hogy ez az igazság.

Most pedig azokhoz intézem szavam, akik hallgatják és akik talán majd olvassák ezt az anyagot, azt akarom nektek elmondani, hogy 2012 nem az idők végezete. Azok akik megalkották ezoterikus naptáraikat (a maják), helyesen gondolták. Ami azt jelenti, hogy láttak egy ciklikus elrendezést a bolygó rezgésszámának emelkedésében, ami végül majd kihat a tudatosságra. Az új Kristályrács szintén összehangolódik ezzel a pozití­v váltással és ez a tény egy "új lap", amit az ősök nem láttak előre. Nem volt benne a naptárjaikban, mégis egybeesik a jövendölésükkel, amely a magasabb rezgésszámú Földről szól. A Kristályrács megközelí­tőleg 2002-ben lett létrehozva, hogy hordozza az Emberi tudatosság váltását és hogy valós-idejű változást hozzon létre. Az előre nem látott, 1987-es Harmonikus Konvergencia nevű váltás terméke és az egyik oka annak, hogy olyan sok váltást és változást éreztek egy annyira összenyomott időperiódusban. Mégis, ez a kristály nem volt benne a próféciáikban és nem volt benne Nostradamus jóslataiban sem. Mit jelent ez számodra ezzel a bolygóval kapcsolatban? Azt kellene, hogy hangoztassa, hogy nem létezik olyan Ember, aki meg tudná mondani, hogy mi fog történni!

A dolgoknak egy új elrendezését látjátok. Vajon hogy állsz a félelem-részlegen? Mit választasz ebben az ügyben? Mit választasz a mai napon ebben az ügyben? Ha félni akarsz tőle, megteheted. Ez a te szabad választásod. Ha azonban az igazságot szeretnéd megtudni, azt a forrásnál kell keresni! Mert a maják tudatták veletek. Azt mondták, hogy ez a kezdete egy nagyon magas szintű energiának, egy olyan időszak, amikor az Emberi tudatosság valóban elmozdulhat.

A Szellem soha nem hozna téged erre a magas rezgésű helyre Fénymunkás, csak azért, hogy betemessen együtt a sok más szeméttel. Aktí­van belekeveredtél egy olyan energia megteremtésébe ezen a bolygón, amely végül olyan békét és gyógyulást hoz majd, amilyet még soha nem láttatok korábban. Mostantól számí­tva két generáción belül nem fogjátok felismerni ezt a helyet, mert arról fognak beszélni, hogy „összerakni a dolgokat”, ahelyett, hogy szétszakí­tani. A régi energiás vezetők már elmentek és a konceptuális gondolkodók új generációja lesz majd a helyükön.

A maják úgy beszéltek erről az időszakról a Galaktikus Együttállásban (2012 energiája), mint a Sárga Nap Ciklusáról. Megjövendölték Gaiának ezt a ciklusát és elmondták í­rásaikban és a kőtáblákon, hogy a történelemnek ez az időszaka lesz az egyik legmagasabb rezgéssel rendelkező időszak a bolygón, ami valaha is az Emberi tudatosság rendelkezésére állt.

Amit azonban láttok, hogy nem kevesebb mint 4-5.000 éve az ősök még mindig rendelkeztek ismeretekkel a csillagokról… sokkal több tudással, mint azt képzelhetnétek. A Föld legtöbb ősi civilizációja tudott a Galaktikus együttállásról, ami a "2012-es érában" következik majd be. Mi mondtuk, hogy ez a Galaktikus együttállás már elkezdődött. Ti 2012-re várjátok, mi 1998-ban látjuk. Számoljátok ki a modern számí­tógépekkel és távcsövekkel és meg fogjátok látni, hogy a 2012 csupán egy nagy megközelí­tés olyan kultúrák részéről, amelyek nem rendelkeztek a ti technológiátokkal. Ezt észben tartva tehát azt találjátok majd, hogy már éppen benne vagytok a galaktikus együttállás energiájában, ahogy mi mondtuk.

…a Lemúriai tudatosság állapotába, egy olyan állapotba, ahol a háború nem szerepel mint alternatí­va, az egészség pedig intuití­v. A maják beszéltek erről! Ez a legmagasabb rezgés, amelyet Gaia valaha tapasztalt és most ott vagytok ennek az egésznek az előszobájában. Ez volt az ő 2012-re vonatkozó információjuk és ma sokan ezt nem í­gy gondolják.

* Kryon 2012-ről


[ Módosítva v nov 04 2012, 05:36 ]
Vissza az elejére
Solyom
v nov 04 2012, 05:38
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Idő Váltás 2011Allison Rae
Angolról forditotta: Sári Izabella

Az eredeti szöveg Timeshift – 2011 a Katt ide! weboldalon található
Készen vagytok rá, vagy sem, itt jön a következö nagy hullám.

Hogyha ingerültnek, nyugtalannak érzitek magatokat, talán kicsit féltek is, néha meg elragadtatottak vagytok, akkor rá vagytok hangolódva a quantum evolúciós kalandra, ami 2011.

Az év hat fogyatkozásával, négy bolygó jegy váltásával és az ingatag külsö- bolygó konfigurációk közeledtével, 2011 telitett lehetöségekkel, meg az ugyanolyan hatalmas kihivásokkal is.

Vegyétek figyelembe a hatalmas felfordulást amit az új év elsö heteiben láttunk, beleértve az Ausztráliai történelmi árvizet, a politikai forradalmat Tunéziában, és a tragikus veszteséget az Egyesült íllamokban egy orgyilkossági kisérlet következtében. í‰s aztán, itt van a rejtélyes “rajapokalipszis” amely a föld, az ég és a tengerek teremtményeit sujtotta világszerte, a környezeti viszonyok folyamatos romlásából edredöen.

A kihivások hatalmasak, de mi elbirunk velük. Amint a változás hullámai egyre gyorsabban és gyorsabban érkeznek, ebben az évben ritkán történö alkalom kinálkozik valóságunk gyökeres megváltoztatására, és, hogy ezt megtegyük, az éber összpontositást és nagy szeretetet követel majd.

A következö két hónap izelitöt ad abból, hogy ez az összes illékonyság miként fog lejátszódni.

A Felsorakozás

Ma a gáz óriás, a Jupiter befejezte a Halak spirituális mélységeiben való utját és belépett a Kos beavató tüzébe. Március 11-én az Uránusz, a káosz bolygója követi majd. Idöközben a Szaturnusz retrograde lesz a Mérlegben, a Chiron belép a Halakba és a Maya naptár végsö alvilága megkezdödik.

Február 2-4 közötti idöszak különösen eröteljes lesz a Vizöntö úJHOLDDAL, amely kapcsolódik az Imbolc átjáróhoz vagyis a Téli Napforduló és a Tavaszi Napéjegyenlöség középpontján lesz (a tavasz elsö napja az óir mitológiában, Brigid napja-a forditó megjegyzése) illetve a Lammas-hoz a deli féltekén (a Nyári Napforduló és az í–szi Napéjegyelöség középpontja- a forditó megjegyzése) és ez vezet el az eröteljes Oroszlán/Vizöntö TELIHOLD-hoz február 17/18.

Márciusban az energiák fellendülnek amikor az Uránusz felragyog a Kosban, feltüzesitve az Oroszlán TELIHOLDAT a március 20-i Napéjegyenlöség elött. íprilis 4-én az áthaladó Neptunusz társul Chiron bátyával a Halakban, megnyitva a megvilágosodás multidimenzionális átjáróját, s ez zavarba ejtö de megvilágosodást hozó is lesz egyaránt.

í‰s ez csak a következö két hónap!

Az Univerzális Alvilág egyedül, a Maya naptár Carl Johan Calleman tolmácsolásában, 2011 tájképének leg izgalmasabb eleme. Március 9-töl kezdve, a tudatosság evolúciuójának sebessége hússzorosra gyorsul, azaz a tudatosság váltás ami egy egész évet igényelt 1999-töl mostanáig (és 20 évet 1999 elött) az most mindössze 20 napot vesz igénybe. Ez a fázis, és mind a kilenc alvilág Calleman rendszerében ez év október 28-án fejezödik be.

Ha Callemannak igaza van, s én hiszem, hogy igen, akkor az élet a Földön radikálisan megváltozik az év vége elött.

Az idö, ahogy eddig ismertük összeomlik, és észre fogjuk venni, hogy az eddigi legnagyobb változás márciusban kezdödik. A gondolatok gyorsabban válnak valósággá , és lehetöségek árasztanak el bennünket minden pillanatban. A létezés ezen új módja káotikus, de felviditó is, amint megtanuljuk csinját-binját.

Copyright 2011 Allison Rae/www.StarPriestess.com

* Idöváltás - 2011
Vissza az elejére
Solyom
v nov 04 2012, 05:40
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
A DNS TISZTITíSA í‰S A MúLT íTIRíSASzerkesztette: Sári Izabella

Szeretett Fény-húgom, Isten-nö-vérem, Poseida Fényváros hirnöke, Moravetz Csilla által átadott üzenetek a Fényvárosok életéröl, ahová az emberiség tart a 2012 Váltás után, és az ezt követö bölcsesség tapasztalatokból kivont tanitások

Kryon tanitásaiból tudjuk, hogy a DNS tartalmaz minden információt rólunk, minden eddig megszerzett tudást, eredeti létállapotunkat, a tökéletességet.
ít lehet formálni, meg lehet tisztitani mind attól ami nem teljes és be lehet hozni a tökéletes állapotot.
A múlt energiáit fel lehet szabaditani, elengedni és átirni a múltat, hogy jelenünk és jövönk a szeretet energiáival másképpen alakuljon.
Ezen új információk megszerzésével este lefeküdvén, azt gondoltam ki is próbálom hogyan tudom átformálni a dns-emet! így adtam magamnak az “utasí­tásokat”. Els? lépésben tisztí­tsuk meg azt ami nem teljes, hozzunk be helyette a tökéletes állapotot. Igazából nem is jutottam el odáig, hogy konkrétan végiggondolhassam mit is kéne megtisztí­tani, már éreztem is a következ? lökéshullámot és a lassan már jól ismert bizsergést a fejem tetején.

Ezután megjelent el?ttem (csukott szemmel) egy nagyon nagy sárga virágmintás doboz. Amolyan ajándékdoboz féle tet?vel. Egyszercsak hirtelen lepattant a teteje és ömlöttek ki bel?le a dolgok. Ekkor fölé hajoltam és két kézzel szedtem ki bel?le a dolgokat. Marékkal két kézzel emeltem ki bel?le amolyan csecsebecséket, kincseket, de nem tudnám megmondani miket. Azt nem láttam. De ezzel együtt energiák is kiszabadultak bel?le, amik magukkal ragadtak egy pillanat alatt. Belekerültem egy sárgás, feketés, örvénybe (forgószélként képzeld el), amit?l elkezdtem szédülni nagyon. Megijedtem kissé ett?l az intenzí­v élményt?l. Ekkor eszembe jutott, hogy kérjem Kryont és Vivamust (?k jutottak eszembe az olvasottak alapján), hogy legyenek a segí­tségemre. Rögtön ott is voltak (legalábbis í­gy éreztem, de látni nem láttam egyik?jüket sem, csak éreztem ?ket) és mondták ne féljek, ez egy születési folyamat és mint ilyen lehet félelmetes számomra, hiszen a kisbaba is egy csatornán megy keresztül és nem tudja hová tart, nem tudja mi lesz vele, csak ösztönösen cselekszik. Amikor a lélek távozik a testb?l, az is kissé félelmetesnek t?nik, pedig nem az. Féltem ugyan de hagytam magam, megfogták a kezem mindketten, hogy ne legyen olyan ijeszt? és kértek bí­zzak bennük, ennek mindjárt vége lesz. Elmondták miközben ez az örvény kavargott körülöttem és vitt felfelé, hogy most a félelmeim szabadultak ki a dobozból, amik a csecsebecsékkel, ajándékokkal, (amik a tudást a már megszerzett böcsességet jelképezik) együtt kijönnek, hisz azok is ott vannak a legalján és most kiengedtem. Ez is a javamat szolgálja és általa újjászületek, de ezt a folyamatot végig kell csinálni. Azután egyszerre valóban vége is lett a dolognak és úgy éreztem, mintha a világ letisztult volna el?ttem, mintha én mostantól már mindent értenék, illetve érteni fogok ha akarom. Ezek után visszatértem a dobozhoz, ami mellé egy ágyra letettem a kincseimet, de nem láttam tisztán ?ket. Még csak homályosan nézegettem mi lehet ez a sok szép csilli-villi holmi? Nem jöttem rá, de gondoltam biztosan van, vagy lesz ennek értelme a kés?bbiekben.

Ott hagytam a dobozt és a tartalmát, most körbe néztem a világban más, az új ember szemével. Egy kis falut láttam magam alatt, egy édes kis templomot toronnyal. í‰des kis falut, édes kis házakkal régi id?kb?l. Benéztem egy házba, ott feküdtem én mint öreg ember, aki életében pap volt és haldokoltam. Körülöttem csak néhányan voltak, és tudtam itt ér véget az életem. Nem volt rossz érzés, csak megnéztem. Ezzel az életemmel jelezték, hogy Nekem már van mindent elsöpr? hitem.

Jött a következ? életem ahol megnézhettem magam mint varázslón? féle, beszélgettem a másvilággal és kotyvasztottam mindenfélét. Innen van er?m.

Két nap múlva ismét belenézhettem egy el?z? életembe, ott egy nagyon kedves n?i szerepet kaptam, olyan n?vérféle foglalkozásom volt. Egy id?s bácsi mellett ültem az ágyon, aki már a halálán volt és rokonok hí­ján én segí­tettem ?t át a túlvilágra. Emellett éreztem hogy életem nagy szerelme már nem élt és magányosan éltem le életem nagy részét. Ezt a fájdalmat pótoltam a kórházban tett szolgálatokból fakadó örömmel. Tehát voltam már magányos a javából, ezt sem kell már megélnem többet. Ez számomra megnyugtatólag hatott a mostani életemre nézve.

így kapott minden egyes el?z? életembe való betekintés önálló értelmet. Felismerni azt, amit már tudok, amit már tapasztalam.

í‰ppen szerettem volna abbahagyni a meditációt és megpihenni, ekkor ezt súgta Kryon: változtasd meg a múltat! Változtasd meg a múltadat és í­gy változtatod meg a jelent és a jöv?t, hidd el képes vagy rá!!!

Hogyan változtassam meg a múltat? Kérdeztem magamtól és T?le egyszerre. Ami történt megtörtént, ami nem, az nem. Aztán jött a sugallat. íhá! Ami nem történt meg, de szerettem volna, arra gondoljak úgy, mintha megtörtént volna. Kezeljem tényként. Akkor az úgy fog megnyilvánulni, hogy annak hatása lesz a jelenre és a jöv?re.

Aztán el kezdtem gondolkodni. Mit is szeretnék én megváltoztatni a múltban? Tulajdonképpen minden úgy alakult, ahogy annak alakulnia kellett.

Ne a jelen eseményeit próbáld manipulálni, itélni, elvetni, s folyton önmagadban vagy másokban a hibát keresni! Engedd el a múlt energiáit, félelmeit a DNS-edböl, mert oda zártad be öket, ird át a múltat, töltsd fel fénnyel és szeretettel és ennek hatása változtatja meg a jelen és a jövö eseményeit!

Tudásunk hasznosí­tása a gyakorlatban
A Fényvároskban tett eddigi látogatásaim nagyrészt spontán módon történtek, de semmiképpen sem el?zte meg szeánsz, vagy ráhangolódás, vagy bármi más. A mai napon belefogtam egy teljes meditációba melynek célja kifejezetten az volt, hogy tudatosan teljes kör?en szépen felépí­tve vehessek át információkat odaátról. Ezt a gyakorlat sort fogom most leí­rni, amennyiben valaki szeretne elindulni a keresés útján nyújthasson számára ez támpontot, kiindulópont, melyet átalakí­tva saját képére használhat egyéni fejl?dése érdekében. úgy veszem észre számos útmutatás létezik arra vonatkozóan mit hogy csináljunk, de pontos lépésr?l-lépésre történ? leí­rás kevés van. Ezért í‰n most ezt megpróbálom.

MEDITíCIí“ I. Rí‰SZ
KEZDJíœK EL!
Halk relaxációs zenét szóllaltattam meg, gyertyát gyújtottam, párnákat raktam a földre és leültem törökülésbe, majd a lehet? legkényelmesebb pozí­ciót felvettem, hátamat az ágynak támasztva, ne kelljen tartanom magam. (lehet, hogy ez lustaságnak t?nik, számomra sokkal inkább kényelemnek, de mindenki tegyen saját belátása szerint)

A HíLA
Vettem pár mély lélegzetet, szemem becsukva igyekeztem magam ellazí­tani. Gondolatban szólí­tottam saját szellemlényemet (fels?bb í‰n), hogy legyen a segí­tségemre a következ? meditációban. Bár rögtön hozzátettem tudom hogy mindig Velem van, tudom hogy én vagyok az aki nem mindig figyel Rá, de most igen. Jobban, mint bármikor. Hálát mondtam, hogy együtt lehetünk minden pillanatban és azért, hogy mindig minden helyzetben igyekszik útmutatásokkal ellátni, segí­teni engem utamon és megteremteni a valóságban azt a tervet melyet közösen alkottunk. Sok más dologért is hálát mondhatsz még, kinek-kinek í­zlése szerint. Lehetsz hálás bármiért ami körülötted van. A családodért, a barátaidért, a szerelmedért, a vagyonodért. S?t, tovább megyek én még azért is hálát mondtam és ezt ajánlom mindenkinek, hogy megélhettem életem nehéz pillanatait, találkozhattam olyan emberekkel akik megleckéztettek, vagy konfliktusom volt Velük, mert ma már tudom í­gy fejl?dtem általuk és ezek nélkül ma nem tartanék ott, ahol tartok. Mert nem tudhatom meg Ki Vagyok, vagy Ki Akarok Lenni, amí­g meg nem tapasztaltam, hogy ki nem vagyok és ki NEM akarok lenni!

TISZTíTíS
A hála érzése után, -de nem elkapkodva lóhalálában, csak szép nyugodtan minden egyes mondatot átérezve, hagyva magamnak egy kis id?t- áttértem a tisztí­tásra.

Els? lépésben védelmet kértem a mellettem álló angyaloktól és segí­t?kt?l, testem vonják körbe fénnyel, vagy nevezd véd?buroknak, ahogy tetszik, ami távol tartja a negatí­v energiákat amí­g én „odaát” vagyok és í­gy „védtelen”.

Metatront kértem, tisztí­tsa meg a testem minden szinten minden egyes sejtemet és molekulámat a legkisebbt?l a legnagyobbig pozití­v energiával, ahol hiányt vagy „hibát” tapasztal, azt töltse fel csodálatos képességével és korrigálja ki. El is lehet képzelni a folyamatot és ha jól figyelsz érezni fogod a hatását is. Akinek ez nem megy, elképzelheti ahogy csodaszép fehér, sárga (mint a nap) fényben megfürdik, í­gy tisztí­tva magát. Az emberi elme határtalan és ahányan vagyunk annyiféle technikát képesek vagyunk kialakí­tani, ez csak egy a sok közül, ez csupán egy irányjelz? számotokra.

Amikor ezt is átéreztem és úgy gondoltam mehetek tovább, magam elé képzeltem a DNS láncomat. Végiggondoltam, hogy tisztában vagyok vele ezt sok-sok év alatt alakí­tottam olyanná, amilyen ma és vannak olyan részei, amelyek nem teljesek. Vannak benne hibák melyeket el?z? életeimb?l és a mostaniból hozott fájdalmaim, gyötrelmeim miatt még ma is ott tárolok. Ezek miatt a mostani lánc nem tökéletes. Ezt a képet középre helyeztem. Bal oldalra pedig behí­vtam azt a DNS láncot, mellyel még a legels? reinkarnációmkor rendelkeztem a tiszta, tökéletes állapotot tartalmazót. Ez a kezdet. A középen lév? a jelen. A középs?ben megkértem a szellemlényemet vegye ki azokat a hibás molekulákat, melyek nem m?ködnek megfelel?en, melyek akadályokat képeznek a fejl?désemben, visszahúznak engem és cseréljük ki az eredetiben még tökéletesen m?ködött korábbi önmagukkal. A teljeset azért nem lehet felcserélni, hiszen akkor „elveszne” az összes olyan tudás is vele együtt, amit már keserves munkával megszereztünk. Akkor minek „tanultunk” ennyit nem igaz? így a képzeletbeli vetí­t?vásznamon létrejött jobb oldalon egy új, már jól m?köd? láncolat, mely tartalmazz a múltat (kezdet + tudás), a jelent (fejl?dés) és a lehet? legjobb jöv?t (a lehet? legjobb végkimenetel), hisz megtisztí­tottuk.

Ekkor ismét szólí­tottam Metatront, hogy most már e szerint járja végig a testem és épí­tse ezt az új összetételt az összes sejtembe, molekulámba, tehát egy új tisztí­tást kértem az új kódolás szerint. (Két órával a meditálás után, kijelenthetem tökéletesen érzem magam! )

Végül megköszöntem a segí­tséget és újból átadtam magam a hála érzésének.MEDITíCIí“ II. Rí‰SZKí–VETKEZ? SZINT
Jómagam ezen a ponton nem hagytam abba a meditálást, s?t épp most kezd?dött az, amiért leültem. A következ?k már taní­tások, de bárki megpróbálhatja a folyamatot végigcsinálni, sose lehet tudni mikor történik meg az átlépés az egyén számára. Kértem a szellemlényemet emelje meg az energiaszintemet pont annyira, hogy az elég legyen az információk átadására és átvételére.

Amikor végeztem az egyéni munkával jöhetett a magasabb jóért való információ átvétel. Már épp elég ellazult állapotban voltam, most Artemiszt szólí­tottam (aki nem tudja: ? a Fényvárosbeli vezet?m) és engedélyt kértem T?le, hogy újabb taní­tásában vehessek részt. Azonnal ott is volt, örömmel és baráti szeretettel üdvözölt. Elfoglaltuk helyünket a számomra már jól ismert szobában, ami egy olyan épületben helyezkedik el, ahol sok Velem hasonló lélek veszi fel a kapcsolatot Velük nap mint nap. Egyik alkalommal több, másik alkalommal kevesebb lelket érzékelek.

KAPCSOLATFELVí‰TEL
Leültünk a teremben, tudtam beszél hozzám, de nem értettem pontosan amit mond. Ekkor kértem Vivamust (aki arra szólí­tott bennünket egy közlésében, bármikor ha nem tiszta egy csatorna hí­vhatjuk ?t és segí­t) tegye számomra érhet?vé és hallhatóvá Artemisz szavait. Segí­tett is, de közben Artemisz sem tétlenkedett, hamar feltalálta magát és addig is a kivetí­t?n taní­tott. Rögtön megjelent egy DNS lánc a képen oly tisztán, hogy csodálattal néztem. Közben megérkezett a hangja is hozzá.

DNS
Azt mondta, ha már úgyis ezzel foglalkoztam a meditációmban, akkor beszélgessünk err?l. Szerinte nagyon is fején találtam a szöget ezzel az egész módszerrel. Amit a múltkor Kryon adott át Nekem (változtasd meg a múltad és úgy fog változni a jelenen keresztül a jöv?d is) épp ebben rejlik. Pont err?l szól, de akkor ez számomra még nem volt teljesen érthet?. Azt mondja Kryon üzenete ennek a folyamatnak a záró mondata, de maga a cselekvés ebben a módszerben rejlik. Más taní­tások is erre épülnek, azt mondják változtasd meg a jöv?d, gondolj rá pozití­van, arra gondolj amit szeretnél, sose arra amit nem! Ez í­gy teljesen igaz is, de ez addig nem fog menni, amí­g a múlt sérelmeit, fájdalmait és rossz beidegz?déseit magaddal cipeled. Addig az ott szerepel benned mint gátló tényez?. Kryon pont a DNS lánc kijaví­tásáról taní­t és arról, hogy tisztí­tsuk meg, í­gy nyer értelmet a korábbi mondat is. Ha a jelenben átalakí­tod a láncban a „hibás” molekulákat amit korábban épí­tettél bele, vagy épp romboltál le, akkor ajtót nyitsz afelé a jöv? felé, amely eredeti célod, megteremteni magadnak a lehet? legjobb életet. A legtisztább gondolatot, a legmagasztosabb szavad, a legszentebb érzést amit csak el tudsz képzelni.

így zárul a kör.

SZERELEM
A taní­tás vége felé csatlakozott hozzánk Kryon és Vivamus is, de nem avatkoztak bele a taní­tásba amit Artemiszt?l kaptam, csupán fényükkel emelték a közvetí­tést. Csodálatos érzés volt. Már épp készültünk befejezni, amikor még egy kérdés viharzott át a kis fejemen és kértem ezt még beszéljük meg! A legnagyobb örömmel álltak elébe.

Mi a helyzet a szerelemmel? Mennyire fontos ez az egész szempontjából, vagy csak Mi emberek tulajdoní­tunk ennek oly nagy jelent?séget?

Kryon felpattant a székb?l és szabályosan pörögni, táncolni kezdett, azt mondta í“í“í“í“ a SZERELEEEEM! Táncával eljátszotta a szerelem élményét, olyan aranyos és fenséges volt. (elnézést az aranyos szóért, de nem tudok mást mondani) Mosolygott mindenki, közben Artemisz belefogott a magyarázatba.

Hogy fontos-e a szerelem? Mi az hogy! Az egyik legfontosabb. A szerelem tulajdonképpen egy kapu. A fejl?dés és az átlépés egyik kapuja a tudatosság, a másik a szerelem. A szerelmen keresztül spontán juthatunk el a felemelkedéshez, a tudatosság pedig egy tanulási folyamat végeredménye. í‰s a szerelem a tudatossággal együtt? Na az aztán az igazi élmény! (itt volt egy energias?r?södés, amit nem tudok leí­rni, de éreztem, ezzel próbálták átadni az élményt) Az olyan magasságokba repí­t, amilyet most még el sem tudsz képzelni. A tiszta érzelem, amikor átadod magad neki testedben lelkedben és azt még tudod is használni a fejl?désed, de akkor már fejl?désetek érdekében, az maga a váltás (megváltás). Váltás az új világba. Ezért ne aggódj amiatt, hogyha mostanában jönnek-mennek a kapcsolatok a világban, ez része a változásnak. ítlépni csak tiszta szí­vvel és tiszta érzelemmel lehet majd, lejárt az érzelemmentes párkapcsolatok ideje. Mindent le kell rázni magunkról ami visszahúz, hisz a madár is nehezen boldogul a repüléssel ha mázsás súlyokat kötsz a lábára. Minél kevesebb a teher, annál könnyebben emelkedik. (köszönetnyilvání­tás, búcsú, meditáció vége)

………..hát repüljünk drága lelkek!……….

LíTOMíSOK
1
A LíTOMíSOK féléber illetve a félálom állapotában, a fizikai testben, teljes tudatossággal megélt élmények, s ezáltal üzenetek az emberiség számára, Poseidában tett látogatások által. Maga a Fényváros, az ottani élet és a minöségek leirása az üzenet, amolyan ébresztö jövökép, a Fény befogadására és a Fénnyel és a mindennel való együttmüködésre.
Fel kell készülnünk a 2012 Nagy Váltásra és az eljövendö Váltás utáni lét ezer csodájára!
A Poseidaban tett látogatások alkalmával látottak, és az ott átadott tudás erre mutatnak és még ezen túl is.
A kezdetek, az elsö kapcsolat felvétel
Hirtelen olyan érzésem támadt, mintha a fejem tetején valamiféle villanást éreztem volna. Amolyan energialökés szerü volt, bizsergetö érzés. Meg is lepödtem egy pillanatra, amitöl kinyitottam a szemem, majd visszacsukva egy bolygót láttam magam alatt, azon pedig egy várost. Gyönyörü volt, rögtön tudtam ez egy másik civilizációhoz tartozik. Jelen állapotot tekintve összehasonlí­thatatlan a miénkkel. Aztán közelebb mentem és megnéztem a várost. Ekkor már volt mellettem egy kí­sérö is, aki jóval nagyobb, magasabb volt Nálam és megmutatta milyen szép, gyönyörü látványt nyújt odafentröl. Ezután bevitt a város belsejébe, ahol elindultunk egy teremfélében, onnan tovább és körbekí­sért az épület belsejébe.

Egy következö alkalommal megtudtam a nevét is, í– Arthemis, a Barátom a Vezetöm.

A város : Amikor felülröl néztem, nagyon szí­nes volt és szép, átlátszó, mégis látható. Mint a szappanbuborék, de lehetett látni, ez nem tünik el ha hozzáérsz.

Az épületek is áttetszöek voltak és volt olyan, ahol egyik beleolvadt a másikba. Nehéz ezt szavakkal leí­rni. Ezek sem fizikai anyagok, átjárhatóak, mégis határolták az épületet, megmutatta ettöl-eddig tart. Minden áttetsz? anyagból volt, mintha nem anyag lenne, de mégis az. Mintha a nagy része ví­z alapú volna, mégis szilárdabbnak tünt annál. Nagyon szép szí­nek voltak annak ellenére, hogy épp éjszaka volt ott is. Nem olyan világí­tást használtak mint mi, mégis jól látható volt minden egyes részlete.

A város lakói : Láttam a város lakóit, örömmel üdvözöltek. Többen voltak a teremben ahová beléptem, volt aki érdeklödve nézett, volt aki csak tette a dolgát, de mindenkiböl áradt a szeretet és ez biztonságérzetet adott. Dolgoztak ezek a lények, de nem olyan munkát mint mi, hanem szellemi munkát végeztek teljes összhangban és harmóniában egymással. Tudtam, hogy ök már sokkal elörébb járnak hozzánk képest, és azt is hogy valahogy ide kell eljutni a földön, ebbe az állapotba. Ez a cél. A lényeknek nem volt fizikai megfoghatósága, de volt testük, inkább amolyan fénytestük, de szí­nes. Gondolom a szí­nek mutatták a különbségeket közöttük. Abban is biztos vagyok, hogy nem angyalok voltak, csak egy már sokkal magasabb szinten lév? lények mint mi. Ez a város valóban élt, zajlott valamiféle rend szerint, amit úgy érzetem mindenki tud és tiszteletben tart.

Voltak még valamiféle repülö jármüvek is, de furcsák voltak, hisz maguk a lakók nem jártak hanem suhantak. Akkor minek a jármü? – kérdeztem. Jött is a válasz: mert az gyorsabban eljuttatja öket egyik helyröl a másikra mint saját haladási sebességük.

Az egymást követö látogatások alkalmával szerzett további információk
Másodszor már szinte rögtön egy terembe mentem, illetve a terem elött egy másikba ahol láttam egy furcsa szerkezetet, amit nem tudnék máshoz hasonlí­tani mint egy pittypanghoz, ami ha nyitva van felfelé áll a tányérja, ha zárva akkor lefelé. Ez akkora, hogy egy terem közepét tölti be, ezen “járkálnak”. Illetve lebegnek fölötte. Tulajdonképpen ez maga a terem alja, fehér szí­nü volt. Igazából nem annyira értem mi célt szolgált, viszont megmutatták, pontosan megfigyeltem, tehát lesz még jelentösége. Valami jeladó és vevö féle, állí­tgatják attól függöen mit szeretnének vele csinálni.

A Föld átalakulása, a jövökép: Ezután egy másik teremben, ahol volt egy kivetí­tö, levetí­tette a kí­séröm (csak ketten voltunk, beszélgettünk), hogy hogyan fog a föld átalakulni idövel. A föld maga nem lesz olyan anyagi szerkezetü mint most, sokkal inkább energia anyagú és összetétel?, de nem is lesz szükség ahhoz hogy megfogd vagy megérintsd, hisz minden energialapú lesz, érezni fogjuk mindennek a kisugárzását. Már csak azért sem lesz szükség erre az anyagra, mert mi sem ebböl az anyagból leszünk mint most, nem b?rön át fogunk érezni,nem tapintás útján. Tulajdonképpen ha jól értem lebomllik a fizikai testünk, eltünik és csak az energiatestünk marad meg. Ami ugye most is van, csak még nem olyanok az érzékszerveink, hogy tudnánk érzékelni. Még nagyon materiálisak vagyunk. Ez egy magasabb dimenzióban való létezési forma, ami olyan tökéletes rendben müködik, hogy azt mi most nem is tudjuk elképzelni. Az elsö látogatásom alkalmával amikor beléptem abba a nagy termbe, ahol sokan voltak, úgy érztem magam mint egy repülötér várójában, ahol mindenki teszi a dolgát, de olyan magabiztossággal, és olyan rendszer szerint, amiböl tudtad, hogy jó “kezekben” vagy, ezt mi el sem tudjuk képzelni. Ha mi belépünk egy mai kornak megfelelö reptér várótermébe rögtön egy kis kétely támad bennünk a nyüzsgés miatt és amaitt, hogy vajon biztosan minden rendben lesz-e? Ezt ott nem érzed. Csak állsz és csodálod azt a tökéletes rendet, rendszert, együttmüködést.

Tehát a földnél tartottam. A föld fizikai anyaga sem lesz meg, sürü energiává alakul át velünk együtt és abból nyerjük ki természetes úton az energiaforrást. Hozzá fog járulni a mi energiaelllátásunkhoz, ami pl. a városhoz kell. Tulajdonképpen összeadódnak az energiák, minden abból fog állni és ehhez a föld ví­zkészletét fogjuk felhasznáni, (meg ne kérdezd hogyan), ahogy ma is minden anyag nagyrészt ví­zböl tevödik össze még az ember is. Minden mindennel kapcsolatban lesz, amit most is tudunk, csak még nem értjük pontosan. Ahogy ma kemény a föld és viszonylagosan Te is, úgy lesz energiává az emberrel együtt minden más anyag. Tehát a materiális világból energiavilág lesz. Most lépünk ugye az 5. dimenzióba, én azt hiszem ez a 11 dimenzió összessége lesz. Nem véletlen hogy mindenhol a 11-es számot látjuk emlékeztet?ül, mert oda tartunk.

Mint emlí­tettem minden, í­gy a többi élölény is velünk változik, a fizikai érzékszerveink megszünnek, enni sem fogunk, energiából fogunk táplálkozni, nem lesz hallás (úgy mint most), nem lesz látás (úgy mint most), szaglás, stb úgy mint most, hanem érezni fogunk. Ahogy most érzed hogy szeretnek, hogy haragszik Rád valaki, hogy hiányzol valakinek, vagy gondol Rád.

Amint ez megvalósul akkor mindent pontosan fogunk érteni, nem lesznek kérdéseink, csak lennünk kell benne és ez olyan természetes lesz, minthogy ma levegöt veszel. Akkor majd energiát veszel magadhoz, illetve csak leszel energia. Ez amolyan földi paradicsom féle szerintem. De nem olyan, ahova egyesek eljutnak, mások nem, hanem ahová tartunk mindannyian. Most ennek a kapujában vagyunk, most kezdjük el. Ez egy új kor kezdete, ebbe belebukni nem lehet, efelé csak tartni lehet, jön az állandóság, egy magasabb tudati állapot felé tartás.

Kicsit olyan ez mitha sci-fi könyvet í­rnék, én csak azt í­rom le amit tapasztaltam, ott nagyon jó, kellemes és ha választhatnék én most átmennék és vissza se jönnék. Odaát csak addig jutott eszembe a földi világ, amí­g próbáltam összehasonlí­tani a kettöt és megérteni a folyamatot, de öszinte leszek egy cseppet sem hiányzott. A való világban kb. 5-10 percet töltöttem ott, egyébként kb egy fél órára való információt kaptam,vagy még többet.

Az els? energialökettel megnyí­lt ez a kapu és számomra átjárható bármikor ha akarom. Persze felmerült bennem a kérdés, hogy vajon bármikor zavarhatom-e öket? De én csak örömfogadtatást tapasztaltam eddigi két látogatásom alkalmával, és nem éreztem hogy bármikor zavarnék. Persze ebben a vicces az, hogy ott már az id? is átalakul, í­gy nem hiszem hogy “rosszkor” mennék. Annyi szeretettel fogadtak, hogy ezt nem tudom érzékeltetni. Mindkét alkalommal ugyanaz a lény fogadott, ezt éreztem. Másodszor már megismertem, illetve megéreztem öt. Meg lehet érzés alapján különböztetni a lényeket. Ez fantasztikus!!!!

A negyedik dimenzióba való emelkedés folyamata a MOST-ban
Azt is megéltem, amikor megmutatták a négy dimenziót amiben létezünk, hogy hogyan emelkedik egyik szintröl a másikra. Pontosabban mindig az egyik emelkedik kicsit, aztán a másik, aztán a következö, a lényeg a fokozatosság benne, ez pedig tökéletes rendben fel van épí­tve. Ami fontos hogy hagyjuk magunkat, mert mindig tudják odafönt, hogy éppen mi a következö lépés, hogy mikor melyik területet kell emelni, olyan tudatossággal, amit mi magunk nem is tudnánk leutánozni. Olyan lépcsözetesen, nem is tudnál hármat lépni fölfelé, egymásra van épí­tve. Ha mégis megpróbálnál nagyobbat lépni fölfelé, kibillennél az egyensúlyodból, mint ahogy a valódi lépcsön is bekövetkezne. Szóval tudd, hogy jó kezekben vagy és tudják mi kell Neked!

Ezt egy kockában álmodtam meg, aminek nincs teteje, csak oldalfala van, nagy kiterjedésü. Négy kokca, amik a középpontban össze vannak illesztve. De sí­kban az aljuk más szögben állt a levegöben. Te vagy a középpontban, te laví­rozol, egyensúlyozol a közepén. Mindig másik kockának a lapjai emelkednek fokozatosan, mint ahogy madár a szárnyával lebegteti magát, í­gy Te a négy dimenzióval, amiket a kockák jelképeznek,… én ezt kicsit olyannak érzékeltem mint egy libikóka aminek a közepére állsz és ezzel együtt emelkedsz felfelé. í‰rdekes élmény.

Bölcsesség Tanitások
Szeretett Fény-húgom, Isten-nö-vérem Moravetz Csilla Poseidában tett látogatásai során szerzett felismeréseiböl és irásaiból
Szerkesztette: Sári Izabella

Az elsö bevillanások
Az ember valódi lénye a fénylény felismerése: mindannyian a Fény gyermekei vagyunk és hordozuk a Teremtö Fény Szeretetének Isteni szikráját.
Elöször egy férfi arca villant be elöttem nagyon tisztán. Olyan volt, mintha bedugta volna a fejét kikukucskálva egy függöny mögül egyenesen belenézve az arcomba. Ez az arc átváltozott egy másik férfi arcává, aztán ismét egy másikévá. Egyszer csak eszembe jutott, hogy ezek én vagyok elözö életeimböl. Ez volt a kezdet.

Azután bevillantak az ismeröseim, rokonaim arcai sorban és a testvéremnél járva olyan tisztán láttam öt magam elött, mintha ott lett volna. Ekkor elkezdett a fizikai teste lebomlani és csak a fénylényt láttam csupaszon. Gyönyörü szép volt. Sorra egymás után megcsináltam ezt a folyamatot másokkal is, de ez már nem volt olyan tiszta kép mint az elsö esetben. Ma már tudatosan ébren is próbálom a másik embert látva a fénylényét meglátni. úgy érzem elég jól sikerül.

Embertársainkban ismerjük fel az EMBERT, és szemükbe nézve keressük bennük az Istenit, a fénylényt, mert ök is ugyanazon teremtés megtestesülései!

A Kulcs
Mindannyian lélekcsaládokban jöttünk le a Földi sikra, közeli vagy távoli csillagokból, Univerzumokból. í‰s a társ kapcsolatokban a lélektársak keresik egymást.
T?le nagyon-nagyon sokat tanultam és általa nagyon sokat fejlödtem, í­gy rájöttem valamire: Amikor sí­mogattam a böre érintése teljesen más volt mint az enyém, vagy mint a mi családunkké. Valószí­n? nem egy helyröl jöttünk, nem egy lélekcsoportba tartozunk. Felismertem í­gy lehet megkülönböztetni azt, hogy ki “idegen” és ki nem az. Amikor hozzáérsz valakinek a böréhez, amikor megsimogatod és azt érzed ez ismerös érzés, akkor egy helyröl jöttetek, vagy egy “fajba” (elnézést nem jut jobb szó eszembe) tartoztok. Ha az érintése idegennek tünik, akkor ez a lélek az is számodra, nem ugyanaz a lény mint Te. Ezért fordulhat elö, hogy Neki pl. sokkal magasabb szexuális kultúrája van mint Nekem, Mi viszont más dolgokban állunk magasabb szinten. Nagyon jó a logikai érzékük, de a lelki szint az nem annyira kifejlett, vagy legalábbis másképp van hangolva, más dolgokra érzékeny. Nem tudom honnan jött, de nem az én fajtám. Szeretettel, de még több érdeklödéssel fordulunk egymáshoz, mint akik ismerkednek. Mint perzsa macska a házi cicával. Ugyanaz az állat, mégis más. í‰s valahogy ö is olyan más mint én, nem is tudnék azonosulni Vele hosszú távon, de közben csodálattal nézem öt és tanulok.

Ez egy határozott támpont lehet, hogy párkapcsolat szintjén hogyan tudjuk felismerni a hozzánk tartozókat, hogy a saját fajtánkból válasszunk. Mert egy helyröl jövök ugyanazzal a fejlettségi szinttel rendelkeznek, egy csoportba tartozók nagyjából együtt fejlödnek, hasonló a gondolkodásuk és egy felé tartanak. Persze ehhez kifinomult érzékeléssel is kell rendelkezni.

Most jött el az ideje, hogy valami olyat adjunk az emberek kezébe, amit bárki tud használni. Az érzéseket nehéz átadni. Le kell hozni a spiritualitást. S ha azt mondod: érintsd meg! Fogd meg! Tapintsd és fogod érezni – ez a kulcs. Utána jöhet az, amikor már nem kell érinteni, csak érezni.

A BOLDOGSíGRí“L
Mindenki a boldogságról álmodik, s mégis olyan kevesen ismerik. Mindenki keresi, s mégis olyan kevesen tudják hol van. Mindenki beszél róla, s mégis olyan kevesen tudják, hogy az mit jelent.
Azt látom a körülöttem lévö embereken, hogyha nem a szí­vük-lelkük szavát útját követik, akkor mostanság már rohamosan elkezdik rosszul érezni magukat. (emberek napok alatt lesznek öregebbek vagy fiatalodnak meg a hozzáállásuk szerint) Ha azt a magatartást követik ami a társadalmi és ésszerü elvárások alapján tennivaló és nem azt amit szí­vböl szeretnének, akkor villám sebességgel kicsúszik a lábuk alól a talaj. Ennek egy magyarázata van. Ilyenkor nem a szí­vszerelmünknek, az anyagi jólétnek, a szentnek vélt életnek fordí­tunk hátat, hanem egész egyszerüen a boldogságtól fordulunk el. A boldogság, szeretet, a szeretet fény. Ha nincs szeretet, nincs élet. Ha hátat fordí­tasz az életnek, akkor a “halál” felé nézel. Ha nem az élet felé tartasz, akkor a halál felé. Ha nem a boldogság felé tartasz, akkor a boldogtalanság felé. Ez a polaritás miatt van, nincs mit tenni. Egy dolgot tehetsz, hogy nem szösz konkrét terveket a jövöre, nem akarod meghatározni mi legyen, í­gy nem korlátozod a saját lehetöségeidet, csupán egyre koncentrálsz, ha a jövödet látod, ne láss mást, csak és kizárólag a boldogságot. Ezzel átadod az aggodalmaidat, a félelmeidet, és a lehet?ségek széles tárházát nyitod meg magad elött. Gondold azt, hogy bármi lészen is, Te a boldogságot választod, a boldogság felé veszed az irányt, ott pedig nem lehetsz másban, csak biztonságban. Napok alatt fogsz megfiatalodni és fog ragyogni az arcod és szemed, mint kisgyermek korodban.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

A boldogságot szavakkal meghatározni nehezen lehet. Az, hogy kinek mit jelent a boldogság, egyéntöl függ. Nincs határozott közös nevezö, nem lehet azt mondani, ülj sportkocsiba és attól majd boldog leszel! Egyik ember jól érezheti magát általa, a másik ember nem. Olvass sokat! Ez sem boldogí­t mindenkit. Szeretkezz! De ez a szó is mindenkinek mást jelent. Vannak sajnos olyanok, akiknek ez nem takar pozití­v élményt. Vannak! Tehát hiába is buzdí­tod erre a cselekvésre, önmagában nem hoz eredményt.

Próbáljuk inkább megfogni a témát arról az oldaláról, hogy mi az amitöl nem vagyunk boldogok? Mert ha tudjuk hogy mit ne tegyünk, akkor már elindulhatunk egy meghatározott irányba. Lehetnek ezek útjelzö táblák, amik azt jelzik, ha letérsz a boldogsághoz vezetö útról. Szeretném annyira hétköznapivá és gyakorlatiassá tenni a mondandómat, amennyire csak lehet. Mert fennkölt és misztikus, vagy akár spirituális útmutatásokat kapunk százat százfélét. Ezeket jómagam nagyon sokra tartom, de közben tudom és látom, hogy nem mindenki számára érthetö és használható, ahogy tapasztaltam én is, vannak köztük olyanok amelyek számomra sem kézzel foghatóak vagy világos taní­tások.

Nincs itt szó semmiféle misztikumról, egészen egyszerüen ezek a természet törvényei, amik ránk emberekre automatikusan hatnak. Nem karma! Ha teszek valamit, annak következményei vannak. Elöre kiszámí­tható és ahogy drága barátnöm szokta mondani, borí­tékban lezárható és a végén meg lehet nézni, mert úgy lesz! Az élet igazságos és pontosan kiszámolt, tökéletes rendben müködik.

Az egész valahol a párkapcsolatoknál kezdödik. Mondják mások: a szüleink párkapcsolatánál, de ezen már úgysem tudunk változtatni, tehát mit is kezdhetnénk vele nem igaz? Most már akár hibás kódokkal és beidegz?désekkel együtt is, de a magunkét kell megoldani, amit ök elrontottak az ö szüleik miatt, ök meg a saját szüleik miatt és í­gy tovább, és í­gy tovább. Persze jó ha látjuk az ö rossz viselkedésmintáikat, hogy elhatározzuk olyat nem akarok csinálni, de az alapvetö problémát én mégsem ebben látom.

A mai párkapcsolatokon nincs áldás. Egy áldott kapcsolat az tiszta érzelmeken alapul, egy áldott kapcsolatban nincs harc és alá- fölérendeltségi viszony. Egy áldott kapcsolatban nincs megalázottság érzés és nincs hatalmi harc. Egy áldott kapcsolatban egy dolog van: a tiszta szeretet.

Mi pedig? Eladjuk a lelkünket nap nap után. Eladjuk a pénzért, a makacsságért, a hatalomért, a vélt áldásért. Kí­váncsi vagy miért vannak emberek együtt még akkor is amikor nem szeretik egymást? Figyelj!

De hát ott kocsi, a ház, a lakás, a pénz, a gyerekek -mondják. Mit szólnak a szeretteim, mit szólnak a haverok, a szüleim ha én elválok? Kudarcot vallok magam és mások elött és azt nem akarom. Különben is mi lesz Velem ha feladom eddigi életem? Elveszek. Ezek az okok, amiért haldokló kapcsolatokban vergödünk és nem adjuk, nem engedjük el amiért egyszer már megdolgoztunk. Csak azt nem vesszük észre, hogy az már réges régen nem a miénk. Csak azt hisszük, hogy a miénk, mert mi dolgoztunk meg érte. Csak épp egy hiányzik belöle, ez az áldás. Nem vagyunk boldogok, csak ezt sem vesszük észre. Hajtunk, törtetünk, kí­nlódunk, fáradtak vagyunk, meggyötörtek. Ráfogjuk a munkára, a stresszre, a nehéz gazdasági helyzetre, csak épp azt nem vesszük észre, hogy fejétöl büzlik a hal.

Tapasztalataink alapján, ha magad nem járod az utadat, akkor az élet kikényszerí­ti belöled. Ha ragaszkodsz olyanhoz, ami nem a Tied, az „élet” elveszi Töled, mert nem illet meg Téged. Ha nem mered felvállalni a tiszta érzelmeidet, vagy nem mered felvállalni, hogy valakit már nem szeretsz, tehát a saját érzéseidet, mert ez volna az út maga, akkor oldalba fognak lökni. Elöször. Aztán hátba vágnak. Utána pedig kirántják alólad a szönyeget és a földre huppansz. Természetesen képletesen. De megtörténik. Megtörténik újból és újból. Aki a pénzt részesí­ti elönyben a szí­vével szemben, az elveszti a pénzét. Valahogy, akárhogy, mindegy hogyan. Adó formájában, büntetés formájában, vagy az asszony húzza ki alólad ha görcsösen ragaszkodsz hozzá, ha nem Te választod, kitépik a kezedböl. Ha hatalom miatt, nem lépsz ki egy nem müködö kapcsolatból, mert mondjuk elvesztenéd az addig elérteket, akkor attól szabadí­tanak meg. Ha magadtól nem mégy, kirúgnak. Senki semmit nem tarthat meg, amihez jogtalanul jutott hozzá, valakin keresztül, akihez érdekkapcsolat füzi. Ha valaki a gyermekeihez ragaszkodik görcsösen, mert úgy véli csak a közelükben lehet jó apa, az egy napon rájön, tulajdonképpen nem is ö nevelte öket, csak egy lakásban laktak, de még csak nem is ismeri öket igazán. Mit szeretnek, mi érdekli, mi foglalkoztatja gyermekeit? Nincsenek közel egymáshoz. Söt, nagyon is távol vannak. Mindjárt meglátod miért.

Tehát mi a boldogtalanság? Olyan életet élni, melyben nincs öszinteség, mely érdekeken alapul, mely kifogásokat gyüjt, mely lehúz és súlyokat aggat ránk. Olyan élet, mely mások kárán próbál elöre haladni, mely akár szándékosan, akár akaratlanul árt másoknak. Olyan élet, mely látszólagos boldogságot í­gér, mely nem látja az igazságot. Olyan élet, mely nem osztozik, mely elszigetel, mely magányt hoz el. Azt hisszük, ha pénzünk van, ha házasságban élünk, ha családunk van és jó munkánk, ez már elég a boldogsághoz. De nem. Ez mind mit sem ér tiszta érzelmek nélkük. Nem a pénzzel, a házzal, az autóval, a családdal van baj, hanem azzal, hogy rosszul választunk. Legyen elöbb meg a szeretet, vagy nevezd szerelemnek, még pontosabban kölcsönös szerelemnek, aztán a többi jön magától. A pénz, a ház…..

De addig valóban csak egy örök vég nélküli harc az élet, mert rossz alapokra helyezzük. A boldogtalanságra, közben nem értjük miért nem vagyunk boldogok. Nincs alap, de mi már az ablakot akarjuk a helyére tenni a házunkban.

í‰s hogy mi lesz a gyerekekkel, ha mi új életet kezdünk? í‰n megmondom.

í–rökké hálásak lesznek Neked, hogy megmutattad hogyan kell boldogan élni, és nem tetted tönkre öket a saját boldogtalanságoddal. Mert egy gyermek számára nincs nagyobb kí­n, mint látni az általuk legmagasztosabbnak tartott lényt, a szülöket szenvedni.

Egy istenképet döntesz romokba, mert Neki Te vagy az Isten!

Hát mond meg öszintén! Illik Istenhez, hogy ne legyen boldog?

Az új Világ törvénye a SZERETET
A Pleiadi tanitások egyik legcsodálatosabb esszenciája, hogy „elöbb a szived nyisd, aztán a szemed” mert a szivben, mélyen betemetve ott van Istenségünk alap természetéban az „otthonról hozott útravaló” a Fény ami a SZERETET
Amikor életed tengerének óriási kiapadt medrében tátongó repedés szélén lógatod a lábad és az orrod, amikor úgy érzed egyedül maradtál, amikor úgy érzed nincs esély átugrani azt, vagy újból feltölteni ví­zzel a tenger medrét, hogy lubickolhass benne. Amikor úgy érzed nincs már aki ebben a sivárságban Veled tartana, amikor úgy érzed már sí­rni sem tudnál annyi könnyet magadból, hogy elég ví­zhez juss, amikor a nap tüz és úgy érzed nem melegí­t, hanem felperzsel. Amikor úgy érzed vége.

Akkor emeld fel a fejed az ég felé és láss tovább a látszaton. Láss a szí­veddel. Ekkor a távolból elökerül majd valaki, aki ismerösnek tünik. Aztán még egy. Majd még egy. Tudd, hogy ezek azok akik mindig is ott voltak Neked, minden pillanatban, csak Te megfeledkeztél Róluk. Olyan emberek, akiket nagy lapátolásodban a saját kis csónakodban a saját kis tengereden lehagytál a hajszában. Azok, akik nem voltak restek utánad menni, és lám-lám Nekik volt igazuk, hisz mégiscsak Rád találtak és még sietniük sem kellett. Mégiscsak utolértek mindenféle eröfeszí­tés nélkül. ök tudták, hogy egyszer szükséged lesz Rájuk és azt is, hogy akkor ök ott lesznek. Honnan? Mert a szí­vük ezt súgta. Mert a szeretet már csak ilyen. Mindig ott van. Akár látod, akár nem. Akár hiszed, akár nem.

Ha már látod ezt, akkor még egy dolgot nézz meg alaposan! Hogy mid van? Lehet hogy nincs már autód, nincs már lakásod, nincs már ékszered, vagy kopott a ruhád. Lehet. De mégis gazdagabb vagy mint gondolnád. Miért? Mert vannak körülötted olyanok akik szeretnek. így is. Lyukas nadrágban. Tenger nélkül, ví­z nélkül, égetten. Ekkor lásd, hogy milyen gazdag vagy! Miért? Mert a szeretet az egyetlen út, melyen elindulva akár hiszed, akár nem, akár látod, akár nem, lesz újból tengered, lesz újból hajód, lesz újból lakásod, lesz újból munkád, családod, és ékszered, lesz újból napod mely melenget, de most már egy új, megtisztult formában, melyet a szeretet, a fény tisztí­tott meg. Egy olyan életed, melyben más értékrend uralkodik. Ez a Te értékrended, melyet a szeret ölel át és akkor jössz majd rá, hogy eddig Te nem éltél. Eddig nem volt semmid, amit elveszí­thettél volna, vagy amit sajnálnod kéne. De mí­g ide eljutsz, hidd el a semmibe kell eljutnod, és onnan kell visszatérned, hogy mindened meglegyen. Ez elvezet egy új világba akár hiszed, akár nem, akár akarod, akár nem, mert ez az új világ törvénye.

í‰s ne feledd! Mí­g fejed és orrod az ég felé csapva gögösen jársz a világban, addig minden apró repedésben meg fogsz botlani és csak lefelé tarthatsz, mert nem látod az utadat.

De amikor majd mély alázattal meghajtod fejed a sorsod elött és szemed becsukva vakon követed azt, akkor fogsz elkezdeni felfelé emelkedni, akkor már nem lesz se repedés, sem akadály melyben megbotolhatnál, akkor repülni fogsz, akkor tartasz majd az ég felé. Mert csak szemed becsukva hallhatod meg az üzenetet, amit magadnak küldtél útmutatásként, mely a mennyekbe repí­t.

* A DNS TISZTITíSA í‰S A MúLT íTIRíSA
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System