:: Fórumok :: Rejtélyek, Eltünt világok :: Eltünt civilizációk?
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Maya jóslatok
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Fox Mulder
szo jún 05 2010, 09:15
Regisztrált tag #19
Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25
Üzenetek: 103
Az eddigi ismeretek alapján tudjuk, hogy a Maya Kalendárium 2012, december 22.-ére jelzi a nagy NAPRENDSZER í‰V útolsó ciklusának végét! Ez magában nem jelent semmit, hiszen ciklusokról van szó és ahogy egy ciklus befejezíµdik, úgy születik meg egy újabb. De a 2012-es cilkus változás különbözik a többitíµl, mivel ekkor fog befejezíµdni a Napredszer Nagy í‰ve is 25920 évvel. Nem lesz vége a Világnak sem az évek számí­tásának mivel újra kezdíµdik el egy NAGY í‰V az újabb 5125 éves ciklussal, (azaz a mayák pontos számolása szerint5184 évvel! í–t ciklust jelölnek. 5 x 5184 = 25.920 Nem lesz vége a földi életnek!

A mai kutatók az 5125 évet egy maya piramison, Palenquen talált évszám átszámí­tásával kapták meg, ahol a dátum az i.e 3113 (hozzáadva 2012) évet jelöli meg; ezt kell elfogadnunk mint az utolsó civilizáció idejét, de a különbözíµ civilizációknak különbözíµ ideje volt a valóságban attól függíµen, hogy milyen eríµvel hatott rájuk a HUNAPKU ereje. / Az interneten a Galaxis közepe szó szerint HUNKAPU -nak van jelölve !!! ez lehet itt csak elirás? ! A.E.J. /

A mayák egyetemes nyelve a matematika volt volt és e nyelvhez szerencsére nincs szükségünk tolmácsra. Ennek köszönthetíµ, hogy ma viszonylag igen könnyen érthetíµk a ránk hagyott magyarázataik, ismertetéseik. Maya papjaikat már nem találhatjuk meg, hiszen a szó legszorosabb értelmében eltí»ntek a i.u. 830-as években, de szent í­rásaikat a piramisok köveibe vésve láthatjuk.

Gyönyörködhetünk a kódexeikben, a csodálatos rajzos í­rásaikban és minden soruk megértése után meg kell állunk és gondolkoznunk kell azon, hogy mennyire értelmes és okszerí» gondolkodású emberek voltak. Ismerték a mennyiségi (kvantikus) számolási módszert és csakis ezzel tudták megadni a ciklusokat, hiszen ciklusokon épül fel az egész Világmindenség, a vonzeríµ, a villamos-delejes (elektromagnétikus) eríµnyök (energiák) ereje által. A csillagállásokból jósolták elíµre a földrengéseket ahol újból ezek az eríµk hatnak egymásra és sugározzák az eríµnyüket a Földanyára.

A magyarázataikat megismerve eríµsödik meg bennünk az a vágy, hogy népünk ébredjen fel a 2000 éves mély álmából és adja vissza újból más népeknek az íµsi titkos tudományát! Nem, nincs bennünk semmi hatalmi vágy akkor, amikor erre gondolunk, ez csupán egy igen szükségletes taní­tás és csakis a régi papirendek tudják újból felismerni azt, hogy eljött az idíµ nemcsak a tudomány, nyelv és hit újbóli fejlíµdésére, hanem ezzel együtt egy új Civilizáció ajtaja fog elíµttünk megnyí­lni és ezt a kaput az emberiségnek egyetértéssel kell átlépnie és ehhez vezetíµkre van szüksége.A világnak el kell vetnie a régi, hibás felfogásokat, a babonás hitüket, a hamis jövendölíµk bilincsbe veríµ láncait.

AZ ELSí” PRí“Fí‰ZIA
pontosan ezért nevezhetjük Felhí­vásos Reménynek! Felhí­vás a közel jövíµ tragédiáira, melyek már többször felhí­vták a figyelmünket és figyelmeztettek bennünket! Reményt sugározni az ettíµl félíµk lelkébe, hogy mindez könnyí­thetíµ legyen a nagytudású szent emberek által, akik ezen a göröngyös úton át tudják segí­teni a népeket, az emberí¬séget.

Ennek az új tudósrendnek a felépí­téséhez a mayák megadtak 13 évet, melybíµl sajnos már majdnem 6 év eltelt, de van még teljes 7 év a részünkre, (ez az elí´adás innen is látszik, hogy 2005-ben hangzott el Bp-en) Nincs minden elveszve és reméljük azt is hogy e kis beszélgetésünk is hozzásegí­t az íµsi nagy magyar galaktikai tudomány megtalálásához, felállí­tásához és taní­tásához és fíµleg ahhoz, hogy mindezek elíµtt megismerjük a valóságot és szét tudjuk választani azoktól a misztikus meséktíµl melyek az évszázadok során akarva és akaratlanul feldí­szí­tették a az íµsi papirendek galaktikai ismereteit. Megismerni a vallásunknak, a vallásoknak fizikai okát, megismerni a Teremtést.



1999. augusztus 11.
Igen emlékezetes dátum vol a Napnak eklipszével és csillaghullással.Ekkor lépett az emberiség a spirituális meditáció idíµszakába! Valójában ekkor értük el azt az idíµt, amikor a jelenlegi hátramaradt civilizáció éveibíµl az emberiség már nem fog tudni újat tanulni. Ezen a napon fejezíµdött be a ma már jól ismert Indygo gyerekek születése.

Ezen a napon érte el a Fí–LD a napközelségének legnagyobb fokát és a Holdtól való legnagyobb távolságát.
Mindezen jelenségek sokkal jobban befolyásolták az embereket, mint ahogy ezt elképzelni tudnánk.

Ezzel a dátummal kezdíµdik el az elsíµ Prófézia, ezen a napon lett a Földünk KOZMIKUS KERESZTJE a napfogyatkozás következtében, mely egyben megjelölte , a 2012-es próféziai dátum utolsó 13 évét.

Ví­zöntíµ jegye





!

tauro, bika jegyí»-------------------------föld-------------------------skorpió jegye

!





leó, oroszlán jegye
Ezen az éjjelen az eríµs holdfény megvilágí­tott sok országot, megfényesí­tette földünk azon helyeit, ahol már a háborúk keserí» szelei fújtak. IRAK, IRíN, KOSOVO, PAKISTAN többek között.

Ezen a napon veszí­tette el Napunk a pólusait. E-elektromagnétikus ereje gyengült, melynek kritikus hatása lett és lesz a föld minden lakójára!

Mindezt a mayák egy igen egyszerí» mondattal fejezték ki: Az emberek megbolondulnak! í‰s láthattuk, hogy az állatok is ekkor kezdték elveszí­teni az orientációs ösztöneiket, síµt ebben az idíµben hallhattunk elíµször a repülíµgépek kézi mí»ködtetéséríµl, mivel a mí»szerei nem mí»ködtek jól. Mindez az eletromagnétikus eríµk csökkenése miatt van! A nap kevesebb eríµnyt kap a Hunapkutól és ezzel mi itt a Földön is kevesebb energiához jutunk a Napból. Egyszerüen felbomlott a Galaxisunk energiaegyensúlya.

Ez a Proféziák fizikai kezdete, az ok és maga a Profézia ennek a következményét í­rja le.

A földi, megszokott életünk is bomlani kezd. Már láttuk, hogy a földünknek az elképzelt tengelye kilengett 5 fokkal, de még hiányzik 85 fokos kilengés, hiszen, a mayák azt í­rták, hogy a nap északon kel fel és délen fog nyugodni azaz a mai északi pólus fogja a napkeltét mutatni és a déli pólus a nyugatot.

Igen, tehát a következíµ 7 év nem lesz könnyí» az emberiség számára és pontosan ezért a FELHíVíS az íµsi papirend felállí­tására, arra, hogy mutassa meg a népeknek mindezeket és fíµleg azt, ha mindezt nem is lehetne megállí­tani, meg nem történté tenni egy bizonyos részét IGEN, egy közös tudattal egyesülve, az emberiség épí­tíµ (pozití­v) eríµnyét használva!

Igazi lelkivezetíµkre lesz szüksége az emberiségnek, akik csak jó, tiszta érzésre és az igazi szeretetre taní­tanak és akkor, amikor 2012-ben átlépünk a KOZMIKUS HAJNALBA nem lesz a földön többé gyí»lölet, becsapás, hamisság, bí»n! Meg kell tanulnunk, hogy az a másik ember az egy másik í‰N, hozzám tartozik, a részemnek a része! / Erröl van szó a perui Menyei proféciákban is ! - James Redfield irta - AEJ /

A MíSODIK PRí“Fí‰ZIA

az átmenet idejét í­rja le, azt aminek meg kell történni a kozmikus eríµk változása miatt! Változások a Földanya és az Emberiség fizikai és lelki világában. Elsíµként az embereknek el kell ismerni a Hunapku nagy erejét, az Isteni mivoltát úgy, mint egy élíµlényt! Meg kell tanulni, hogy ez az életet adó eríµ, ez maga a szeretet és azt, hogy minden élíµlény az í• erejébíµl táplálkozik, hogy hozzátartozása széttörhetetlen, hiszen minden élíµlény egymáshoz van kapcsolva pontosan az íµ éltetíµ ereje által!
Megváltozik a földünk külseje, szigetek, partok tí»nnek, el mí­g a tí»zhányók (vulkánikus) ereje újabb területeket alkot és mindezek újabb, ismeretlen betegségeket hoznak magukkal. Szükséges lesz a változás az emberek viselkedésében, és ehhez a Földünk siet a segí­tségünkre hiszen a rezgése, belsíµ lüktetése meggyorsul és ezt az ütemet kell nekünk is átvenni és ezzel kell gondolkodásunkat, érzelmeinket átformálni.

(A kilencvenes évek vége óta évente kétszer, januárban és júliusban gyorsul egy egy kicsit a Föld mozgása. A 2009 januári ma már kimondottan érzékelhető volt. A nyári még nem olyan erős. így aztán a napi 24 óra mar lerövidült 22 és egy negyedre. A negyed órát ez év januárjaiban "tette hozza" az addigi két órahoz. Ezt az ideit - 2009 - mar meg az egészséges emberek is megérezték. Baj volt az egyensúlyukkal; kiejtettek a kezükből tárgyakat, nem aludtak nyugodtan, tb. Ezért érzi mindenki úgy, hogy nincs elég idő semmire. Mindenki mindig rohan, jobban mint az előtt. Csoda-e ha 24 óra helyett mindenre csupán 21 óra 45 perc áll rendelkezésre ? ? ? - AEJ.)

Maga a Nap fizikai formája, magnétikus ereje is változáson esik át és ez is elíµsegí­ti a természeti csapásokat, a fizikai és lelki fájdalmakat, de egyben az összetartásra, egymás megbecsülésére fogja serkenti a népeket.
A ciklus végén minden ember elér a Tükör Szalonjába és saját maga lesz a bí­rája azon cselekedeteinek amelyeket egész életén át elkövetett; a jókat és a rosszakat maga fogja kettéválasztani és keresi azt a fejlíµdési fokozatot, mely az életének a célja volt, vagy lett volna. Ekkor fogja megérteni, hogy a Világmindenségnek fejlíµdni kell a teljesség eléréséhez és azt, hogy ennek mi is részei vagyunk!

Ez a Profézia megérteti velünk, hogy mindezt el kell fogadnunk és változtatni kell a jelenlegi életünkön, továbblépni a fejlíµdés útján és ezzel tudjuk csak semlegesí­tea földi csapásokat. Csak ezzel tudja a fájdalmait enyhí­teni minden ember.
A HARMADIK Jí–VENDí–Lí‰S

azokat a gyors fizikai változásokat emlí­ti meg, mely a megszokott, eddigi földi életünket át fogja változtatni.



Az elképzelt földi tengely kilengése fogja okozni a sarkokon található jegek olvadását, a tenger szintjének az emelkedését! A föld geológiai mí»ködése földrengéseket, szökíµárakat fog okozni. A földön az éghajlati változások rekkeníµ híµséget jósolnak. Ennek az oka a Nap mí»ködésének a meggyorsulása, rezgéseinek a hatására a sugárzása eríµsödik és mindehhez az emberek által termelt levegíµ szennyezettsége is hozzájárul, mely a csapadékhullás hiányát fogja okozni. Ha nincs esíµ, nincs aratás, nincs élelem!

A magas híµmérséklet mindig egy eríµs széljárást okoz, és növekedni fognak a hurrikánok is, a föld kiszáradása tüzeket okoz és mindez a földön élíµk gazdasági életét fogja megzavarni, betegségeket, éhséget és közjóléti megmozdulásokat fog kiváltani.

A NEGYEDIK Jí–VENDí–Lí‰S

beszél arról, hogy a mayák a proféziáikat a csillagászati számí­tásaik alapján készí­tették el. Ezt többek között a VENUSZ ciklusa után. Ennek az orbitája, a ciklusi útja 584 nap volt és ez a szám segí­tette a Napunk korszakának a számí­tásához. A Vénusz, a magyar mesék Tündér Szép Ilonája szabad szemmel látható az égbolton mivel a Nap és a Föld között látható!

A Drezdai Kódexben leí­rják, hogy minden 117 korszak után a Vénusz ugyanazon a helyen található az égbolton és pontosan ekkor a Napunk mí»ködése változásokon megy át, megjelennek a napfoltok, kitörések, és szelek. Ránk hagyták örökségül, hogy minden 1 872 000 kin azaz 5125 év után Napunk ezen változásai sokkal eríµsebben észlelhetíµk és í­gy nagyobb hatással vannak a földi életre is. Ilyenkor történnek a nagy természeti csapások. Ez a Kódex ugyaní­gy leí­rja azt is, 1, 366 560 évnek van egy 20 éves számolási különbsége ezzel a számmal, mely a kereszt templomában Palenquen megtalálható és éppen ezért nevezték az utolsó 20 évet 2012 december 22 elíµtt mint "az idíµ mely nem idíµ"!

Tehát valójában az utolsó 20 év az az idíµ, amikor ezek a változások elkezdíµdnek, ettíµl az idíµtíµl kezdve kezd nagyobb mennyiségben csökkeni az elektromagnetikus eríµ hatása a földön.

AZ í–Tí–DIK PRí“Fí‰ZIA

az emberek félelmeiríµl beszél, azokról, melyek idíµ- változást okoznak fizikaitestében, lelkében, vagy a fejlíµdésében. Minden olyan ismert rendszer, mely az emberiség félelmére épí­tetett sok-sok idíµn keresztül átváltozik, megsemmisülhet az egyik percríµl a másikra. Az Anyaföld és a hátán hordott népek helyzete egy egyforma, összehangolt fejlíµdésen esik át. Mindez szükséges lesz ahhoz, hogy a fejlíµdés egészen más, új alapokon alakuljon ki és mutassa meg az utat a TEREMTí‰S megértéséhez.

Az Eelektromagnétikus eríµk változása igen nagy hatással lesz minden mí»szaki megoldásra, korszerí» mí»szerre, melyek mí»ködése nemcsak komplikáltabb, hibásabb lehet hanem egyszerí»en megjaví­thatatlan állapotba is kerülhet. Különösen a mí»holdak, avagy a szatelitek melyekre egyenes hatással van a földi és a földön kí­vüli magnetikai erí´k és napkitörések, az ibolyántúli sugárzás miatt a mí»holdak keringését gyorsabbá teszi. A mí»holdak hiánya fantáziánkra bí­zza a földi káosz megjelenését a közlésfolyamatok minden területén és ezzel a világ gazdaságának gyenge oszlopai összedíµlnek, mely maga után von minden más világi csapást, az éhséget stb. Ezzel a népek fizikai és lelki élete is válságba kerül, de ezzel egy idíµben kell megjelennie annak a spirituális útnak, melyen az emberiségnek el kell indulnia és melynek végén egy újabb, tisztább, fejlettebb energia, élet vár minden népre, akkor amikor átlép a VILíGEGYETEMES (KOZMIKUS) HAJNALBA.

A HATODIK PRí“Fí‰ZIA

megemlí­ti annak a üstökösnek a megjelenését, melynek a jöveteléríµl már annyi, de annyi hamis mesének tí»níµ dolog kering a világ minden részén! Az pl. hogy a földöntúliak ezzel fogják megmenteni a föld lakóinak egy részét.

Sajnos az üstökösök csak becsapódni tudnak a Földbe, hiszen senki sem irányí­tja és ez veszélyeztetheti az egész emberiség létét. Sok vallás is beszél erríµl az üstökösröl. A Bibliánk is például, de a mayák ismerete szerint fizikai és siquiakai eszközökkel el lehetne térí­teni a pályájáról és nem engedni meg azt, hogy elérje a Földet. Ezek a hullócsillagok (meteorok) mindig megtalálhatók voltak a naprendszerünkben, síµt többször már be is csapódtak.

Ismerjük a 65 millió évvel ezelíµtt földünkbe csapódott meteor történetét, ott pontosan ahol a mayák éltek, s élnek ma is, a mexicoi Yucatan félszigeten CHIC-CHULUB falujánál az Atlanti óceánnál, Progreszo kikötíµje mellett és a becsapódás tere 180 km átméríµjí» és ez alakí­totta ki GOLF í–Bí–LT. Az üstökös becsapódása által haltak ki az íµsi óriáshüllíµk.

Isaac Newton volt az, aki már technológiai tudományai alapján megállapí­totta azt, hogy egy magnetikus eríµ az, ami mozgatja a bolygókat a nap körül, jóval késíµbbi idíµkben mint a mayák---- és ezután Edmond Halley nem is olyan régen, Newton számí­tásai után meg tudta határozni az üstökösök keringését is és ezzel azt, hogy mennyi idíµ szükséges ahhoz, hogy újra láthatók legyenek a földünk közelében.

A tudós maya csillagászok tudták azt, ha az égbolton megjelenik valamilyen addig nem ismert, nem látott tárgy az lehet igen negatí­v hatással a földön élíµk részére és e veszély alapján nevezték zavaró negatí­v Istennek. Innen ered e nép papjai által táplált sok misztiszizmusa. Matematikai, csillagászati tudásuk a fizikai jelenségeken keresztül adta a jövíµ ismeretet.

AZ UTOLSí“, A HETEDIK PRí“Fí‰ZIA.

Leí­rja azt a hatalmas pillanatot amikor 2012. december 22-én a földünk elhagyja a VILíGEGYETEMI (KOZMIKUS) í‰JJELT és belép a VILíGEGYETEMI (KOZMIKUS) HAJNALBA és ennek a valóságos fizikai megnyilvánulását. Ezt egy csodálatos fénysugár megjelenése fogja az emberiség tudtára adni, ami szinkronizál, lehetí´vé tesz minden élí´ életet a földön és tudatos átformálódást idéz elö az emberiségben. új elmét, új alkalmat, új közlésrendszert vesz át ettíµl a meleg, vakí­tó fénytíµl, mely a lelkébe szeretetet és békét fog sugározni!

Ez maga már a HUNAPKU új energiája, és ez az eríµ lesz az, mely a génláncokat aktiválni fogja két újabb génlánccal és az emberek fizikai testét egy nagyobb rezgésre állí­tja és ezzel születik meg az új EMBER, A GALAKTIKAI EMBER a szónak a legszorosabb értelmében egy új Civilizációval egy újabb 25920 éves NAPUTTAL!

Nem lesz szüksége a emberiségnek többé törvényekre, nem lesz hazugság, bí»n és büntetés. A világot egyetlen államrendszer (politikai központ) irányí­tja és ezzel nem lesz többé háború, harc, nem lesz gazdagság és szegénység! Az új VIBRíCIí“ segí­ti az emberiséget a félelmek ellen és ezzel nem lesz többé betegség a földön.

Természetesen a hit, a vallás is fejlődésen fog átesni az egy isten hí­ves fogalmában és a Szentháromság egy szent négyességgévé fog válni, ahol a negyedik elem éppen maga a Galaktikai Alkotó Ember ember lesz!

Visszaáll az ősi magií r-maya kaldeusi papok által taní­tott KOZMIKUS VALLíS az ősi papi rendek taní­tási módjával, azoknak a taní­tóknak a tudásával akik ismertí¨k a 65-ős gén lánci rendszert avagy ezzel talán rendelkeztek is?
Itt Mexicóban az első FŐPAP ILTAR ezelőtt 13000 éve jelent meg a legendák szerint és ez a dátum pontosan megegyezne a mayák nagy 25.920 éves ciklusának a fele az idejével, pontosan azzal az idővel amikor az emberiség belépett a kozmikus éjjelbe és megjelöli a ciklus azon felet amikor az emberiségnek igen nagy szüksége volt azokra a taní­tókra akik átsegí­thették ezen a nehezebb út részén a Földön elő emberiséget, a Naprendrendszerünk KOZMIKUS í‰JJELEN való íTHALADíSAKOR. Sok sok kutatás után tudjuk, hogy minden papi kaszt ez idötöl fogva e tudomány hirdetője volt kozmikus ismeretükkel, s egy közös ismeretlen nyelvet használtak ennek az átadásához ! Ez nyelv a világ minden nyelvi fejlődési fokában jelen volt.

Hosszú kutatói utamon találkoztam még igen sok más, az amerikai, látszólag tudatlan öshonos népek mai napig nem értett titkaival, melyek minden bizonnyal nem kevesebb értéküek mint amit ma mí r megfejtettek, megfejtettem. A cél a munka megvan csak idő és energia hiányzik, azaz kevés az idő mely mí¨g megadatott a HUNAPKUNAK azzal a kevés energiájával, mely napról napra kevesebb erőt ad ki magából! (Ugyanis, mára a Fold és a központ fekete lyuk a HUNAPKU között teljesen lezárták a bolygók és bolygó rendszerek az onnan árado energiát ! Ez nyí­lik meg hirtelen 2012 deci. 22.-én tökéletesen eltávozva a központi fekete lyuk, a HUNAPKU és a Nap rendszer közül, és néhány órára közvetlenül éri a Földet a központi hatalmas energia !)

Hosszú időn át minden magyar ember ajkáról csak egy fohász szállt az Istenünkhöz! Ne felejtsd el szegény Magyart----Nem nem, a Jó Isten nem felejtette el a magyar népet annyira nem, hogy ma egyedül áll fenn mint egyetlen népe annak a régi nagy papai rendnek mely taní­tott, alkotott! Nem hagyta elfeledtetni a tudományát sem, hiszen ha tudtukon kí­vül is, de bennünk él!

Egy új fohász, egy újabb szózat van születendőben! - ébredj magyar mí¨ly almodból...... ......... ......... ....

Mariann dePluer
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System