| Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
| :: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| szellemfotók, szellemarcok | ||
| Oldal: >> | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Azért nyitom ezt a topikot, mert Nordi felrakott fényképeket a... milyen patakról? Igen, a Súgó patakról a képen, az eredetin láttam valami arcszerűséget, de azt gondoltam belemagyarázom, szóval nem firtattam. De most, hogy Nordi egy kicsivel afölött, ahol látni véltem vmit, bekarikázott egy másik valamit, eszembejutott egy régebbi eset. Apám is szeret kirándulni, bicajjal, fényképezőgéppel. Valami ugyancsak patakról készített fényképet és azt a fényképet véletlenszerűen kiválasztottam nyersanyagáúl egyik szellemarc idézési kísérletemhez. A kísérletnek a célja az volt, hogy ezen a nyersanyagként használt fényképen módosulások történjenek, hogy valami arcot hozzanak ki. Elárulom, hogy lett egy kevés jó eredmény, amik túlmutathatnak a véletlen és belelátás valószínűségein. Namármost én sűrűn nézegettem a kép eredetijét és a módosulót, hogy kizárjam azt a lehetőséget, hogy egyszerű tárgyakat tulajdonítok arcnak. í‰s ennek a folyamatában vettem észre az eredetin egy arcot, ugyancsak egy kövön vagy kőbe belevésve. Nagy esélye van, hogy csak az anticipáció, a fókuszáltság csapta be az elmémet. Bakker, ezt a képet is az otthoni gépen felejtettem... Na mindegy, szóval, ez a kettő még kimagyarázható, ám van egy fénykép rólam egy tisztáson, amin úgy látszik valami világosba öltözött alak leselkedne a fák közül. [ Módosítva cs jún 10 2010, 03:13 ] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Van egy elmélet, hogy természeti entitások segítségével effektívebben lehet szellem-fotókat, szellem-hangokat nyerni (a folyamatot segítik). | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Nahááát, Latyoo ! Ez fantasztikus! Nem jön, hogy elhiggyem...Most áll az ész !mi Más-más módon fejezzük ki, mégis találkozik a gondolat ?! [ Módosítva p jún 11 2010, 01:21 ] | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Milyen gondolat találkozott, Zsuzska? | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | Latyoo, nagyon örülök az uj topiknak, természetesen nekem is voltak/vannak fotóim (kövekröl is) amelyeken ugymond dolgokat lehet belelátni, de a másik oldalon a blackbird által feltett fotó fogadtatása után nem mertem elöhozakodni hasonló dolgokkal......de jó hogy itt másképp van a bekarikázott változat semmi korrekciót nem tartalmaz (kár,hogy telefonnal volt csinálva) a másik dolog amiröl nem irtam és nem beszéltem.... a kép a vadonban készült nagyon messze minden lakott helytöl csak a vadcsapások utaltak valami életre a patak körül... mikor a fotókat csináltam állandóan az volt az érzésem,hogy nem vagyok egyedül, és figyelnek, nagyon érdekes volt mert biztos lehettem benne,hogy senki nem lehet a közelben (az emberi nyomot megláttam volna, állat nappal nem nagyon jön ki az erdöböl szóval ez volt nappal , képzeld el az éjszaka hangjait, amint rátevödnek a patak monoton csobogására, hátborzongató és félelmetes volt, de ezt az érzést nem adnám semmiért,, és az éjszaka fényeiröl még nem is beszéltem... | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | A segítö természeti entitások létezésével kapcsolatban kalandoztak a gondolataim tegnap délután. Vissza-vissza néztem az oldara. Saját alkotások, adottságok, képességek, nagyobb érzékenységgel megáldott emberek...ilyesmi. Latyoo fotóira többször is benéztem, mint aki vár oda valami újat. Minden elcsendesedett körülöttem, nagyon késö volt, mikor észrevettem ezt az új topikot. Meglepetés a javából! Szóhoz se jutottam hirtelen... Hát valami ilyenféle gondolattalálkozás történhetett... (lehet, hogy tévedek?). | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Nocsak. Ismersz te ilyen entitásokat? Tudsz valamit róluk? Hogyan vittek erre gondolataid, mivel kapcsolatban gondoltál rájuk? | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Latyoo, Az elsö kérdésre azt válaszolom, hogy szerintem igen. Irhatnám hogy "úgy is mondhatni", de valami azt diktálja, hogy erösebb ez nálam egy sima feltételezésnél... !jd Nem fogalmaztam még szavakba a többire a választ. Akár póbálkozhatnék is vele, de még nincs bennem annyi önbizalom. Lehet, hogy igaz (egy szerintem csak mostanában rámsütött bélyeg), hogy amit én mondok azt nem lehet megérteni. Az én beszólásaimat nyugodtan ugorjátok át. !ci Kérlek, folytassátok ezt a témát, met nagyon érdekes !tap | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Hát igen, ezek eléggé intim dolgok. Mondjuk csak azért kérdeztem rá, mert nem voltam biztos abban, hogy te ugyanazt érted alatta, mint amit én a "nature being"-ből fordítottam. "These beings live in different universes simultaneously, The vibrations of their bodies allow them to combine the electromagnetic currents that flow in every universe known to us. They apply it to the receptive human being (who through his spiritual readiness exhibits a sort of focused or energized will. The combined energies produce the picture and sound in the magnetic heads of the technical equipment." [ Módosítva szo jún 12 2010, 09:40 ] | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Nagyon jól tetted, hogy rákérdeztél, Latyoo. !ok Azt hiszem, hogy ami a lényeget illeti, én is ugyanazt értem amit te. !id Az érdekessége ennek, hogy talán más megközelítésböl jutunk ugyanoda. (Mellesleg, ebben a konkrét helyzetben én se a bekarikázott részre gondoltam azon a patakos képen). Az ilyen belsö dolgok intimitásáról itt most annyit, hogy egy önkéntesen választott ( vagy az énvédö mechanizmusom tette) teljes bezárkózás után, beindúlni engedtem egy nyitás-féleséget. Az a hasonlatod a tudatos álmodásnál ebben is müködik. Azt írtad ott: képzeld el úgy mint egy karikát, hogy veszítesz egy kicsit belöle, aztán ismét visszanyered". A szellem-fotók, szellem-hangok ügyében, azt hiszem, hogy nálam maga a szellem fogalma is más mint amit a meghatározásokban találtam. (Használtam a linkeket amelyeket adtál). | ||
| Oldal: >> | |