| Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
| :: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| szellemfotók, szellemarcok | ||
| Oldal: << | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ...bocsi... de mikor a NatGeo logot, láttam azt hittem komolyabb, de nem törlöm (egyelöre) hogy a többiek is okuljanak ...és ne higgyenek el minden marhaságot mint én.. !jd | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Na pl. itt van egy szellemtorso-szerűség, ha több szűrésben is, remélhetőleg a legutolsón már látható lesz. | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ..... hát elég hátborzongató ahogy a semmibol elöjön a szellem !ufo nagyon profi vagy | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Ez nagyon érdekes, Latyoo !tap Együtt akartam látni a sorozatot és ezért hátraléptem amennyire itt megengedte a hely és néztem úgy is, mint egy müvészképet. Közben azon gondolkodtam, hogy vajon te hogyan érezhetted meg, már az elsöben, hogy benne lesz az utolsónak a körvonalazott ábrája és, hogy az miért szuggerálhat szellemalak-torzót egyszerü tárgytalan absztraktkép helyett. í‰s benne van! Lehet, hogy másképpen jött le mint neked, de én magamnak kerestem tovább... Azt hiszem, hogy most jogosan letolhatsz, mert elkövettem egy "agyi-blaszfémiát" a számítógép segítségével: lementettem a képsorozatot és megnéztem, hogy milyen lenne fekete-fehérben, aztán azt is, hogy milyen negatívban. Nagyon meglepett ami kijött... [ Módosítva szo jún 19 2010, 11:20 ] | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Kedves Zsuzska! Nagyon jól tetted, hogy letöltötted és megnézted negatívban, meg fekete-fehérben, a profik eljárását végezted. Ez itt egyetlen kép több módosításban. Azért mentettem el mindegyik módosítást, "szűrést", hogy azok, akik kétkednek benne, segítse őket a meglátásban, hiszen nagy érzékenység szükséges ahhoz, hogy már az eredetiben észrevegyem az alak körvonalait. A szkeptikus társaság ilyenre nem fárasztaná magát. í‰s ráadásul az egyik legjobb képet választottam az összes közül, mert egyébként a gyengékből van a legtöbb, s azoknak kevés a bizonyító erejük: senki se vizsgálja meg őket részletesen, nem tudják észrevenni, ami bennük van, nagyvonalúan átfut rajta a tekintetük. Ilyen fokozatos szűréseket szoktam csinálni hangfelvételeknél is, oda viszont hallási érzékenység szükségeltetik. írjátok le mit láttok! | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Na, akkor legyen úgy, hogy aki nem unja megcsinálni, az karikázza be, amit a képen lát s küldje el nekem privátba. Amikor már minden érdekelt sorra került, bekarikázom én is, amit látok és azután lehet vitatni. | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Azt hiszem, jól jönne mégegyszer egy pontosítás, mert már elég régen volt szó erröl. Röviden, hogy mit is értünk a fehér zaj fogalma alatt és azt is, hogy mit értünk itt az alatt, hogy szellemarc. Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a téma a Fehér zaj címü topicban van és nem a Saját alkotások Fénykép cím alatt. Latyoo, lennél szíves egy pár szóban leirni ? | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | | ||
| Oldal: << | |