:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj

<< Előző téma | Következő téma >>
szellemfotók, szellemarcok
Oldal:   <<      
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
sze jún 16 2010, 04:50
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
...bocsi... de mikor a NatGeo logot, láttam azt hittem komolyabb,
de nem törlöm (egyelöre) hogy a többiek is okuljanak ...és ne higgyenek
el minden marhaságot mint én.. !jd
Vissza az elejére
Latyoo
p jún 18 2010, 09:21
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Na pl. itt van egy szellemtorso-szerűség, ha több szűrésben is, remélhetőleg a legutolsón már látható lesz.
Vissza az elejére
nordi
p jún 18 2010, 09:37
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
..... hát elég hátborzongató ahogy a semmibol elöjön a szellem !ufo
nagyon profi vagy
Vissza az elejére
Zsuzska
szo jún 19 2010, 09:58
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Ez nagyon érdekes, Latyoo !tap
Együtt akartam látni a sorozatot és ezért hátraléptem amennyire itt megengedte a hely és néztem úgy is, mint egy müvészképet. Közben azon gondolkodtam, hogy vajon te hogyan érezhetted meg, már az elsöben, hogy benne lesz az utolsónak a körvonalazott ábrája és, hogy az miért szuggerálhat szellemalak-torzót egyszerü tárgytalan absztraktkép helyett.
í‰s benne van! Lehet, hogy másképpen jött le mint neked, de én magamnak kerestem tovább...
Azt hiszem, hogy most jogosan letolhatsz, mert elkövettem egy "agyi-blaszfémiát" a számí­tógép segí­tségével: lementettem a képsorozatot és megnéztem, hogy milyen lenne fekete-fehérben, aztán azt is, hogy milyen negatí­vban.
Nagyon meglepett ami kijött...

[ Módosítva szo jún 19 2010, 11:20 ]
Vissza az elejére
Latyoo
szo jún 19 2010, 01:00
Regisztrált tag #13
Kedves Zsuzska!
Nagyon jól tetted, hogy letöltötted és megnézted negatí­vban, meg fekete-fehérben, a profik eljárását végezted.

Ez itt egyetlen kép több módosí­tásban. Azért mentettem el mindegyik módosí­tást, "szűrést", hogy azok, akik kétkednek benne, segí­tse őket a meglátásban, hiszen nagy érzékenység szükséges ahhoz, hogy már az eredetiben észrevegyem az alak körvonalait. A szkeptikus társaság ilyenre nem fárasztaná magát. í‰s ráadásul az egyik legjobb képet választottam az összes közül, mert egyébként a gyengékből van a legtöbb, s azoknak kevés a bizonyí­tó erejük: senki se vizsgálja meg őket részletesen, nem tudják észrevenni, ami bennük van, nagyvonalúan átfut rajta a tekintetük.

Ilyen fokozatos szűréseket szoktam csinálni hangfelvételeknél is, oda viszont hallási érzékenység szükségeltetik.

írjátok le mit láttok!
Vissza az elejére
Latyoo
sze jún 23 2010, 04:22
Regisztrált tag #13
Na, akkor legyen úgy, hogy aki nem unja megcsinálni, az karikázza be, amit a képen lát s küldje el nekem privátba. Amikor már minden érdekelt sorra került, bekarikázom én is, amit látok és azután lehet vitatni.
Vissza az elejére
Zsuzska
sze jún 23 2010, 09:44
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Azt hiszem, jól jönne mégegyszer egy pontosí­tás, mert már elég régen volt szó erröl.
Röviden, hogy mit is értünk a fehér zaj fogalma alatt és azt is, hogy mit értünk itt az alatt, hogy szellemarc.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy ez a téma a Fehér zaj cí­mü topicban van és nem a Saját alkotások Fénykép cí­m alatt.
Latyoo, lennél szí­ves egy pár szóban leirni ?
Vissza az elejére
Latyoo
cs aug 19 2010, 06:41
Regisztrált tag #13
Vissza az elejére
Oldal:   <<       

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF