Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
h nov 12 2012, 07:13
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Az í‰let Virága* Drunvalo Melchizedek taní­tásai

Drunvalo Melchidezek: Az új emberiség születése 1-2. rész (video)


Nagy László Zoltánként életem kalandos utazásához, a lelki megtapasztalás lehetőségeként, születésemkor, 1964-ben, Magyarországot választottam.

1990-ben azonban nagyobb kitérőt tettem a világban. Egy hirtelen elhatározással, két bőrönddel, nagy adag várakozással és hatalmas hittel indultam el New Yorkba, egy számomra új világ felfedezésére. Nem sejtettem, hogy az ismeretlenbe történő utazás egy hosszan tartó belső utazás kezdete is lesz egyben. Két éven át illegális bevándorlóként éltem, amikor 19 millió kérelmező közül zöldkártyát nyertem a lottósorsoláson. Ezzel a váratlan eseménnyel új fordulatot vett az életem, amely elvezetett az egészséges életmód iránti érdeklődéshez és egy új spirituális tudatossághoz.

1994-ben felfedeztem az í‰lő í‰tel Mozgalmat, és 1999-ben sikeresen diplomáztam a Hippokratész Egészségvédő Intézetben, mint az első magyar életmód tanácsadó. Ez az életmód azóta is meghatározó alapja mindennapjaimnak, és örömmel ismertetem meg minden hozzám forduló érdeklődővel. Erről a témáról bővebben is olvashatsz hamarosan elkészülő weboldalamon: Katt ide!.

1997-ben részt vettem egy í‰let virága tanfolyamon, majd néhány hónappal később találkoztam Drunvalo Melchizedekkel az í‰g-Föld cí­mű ötnapos elvonuláson. Ezek a rendkí­vülien erős, átalakí­tó hatású tapasztalatok ösztönöztek arra, hogy saját testvéreimnek is felkí­náljam a lehetőséget, hogy elindulhassanak a szí­v megnyitásához vezető úton, és együtt emlékezzünk arra, kik is vagyunk.

E belső késztetéstől indí­ttatva, 1999-ben lelki társaimmal együtt létrehoztuk a Mandala-Véda Kiadót Magyarországon. Drunvalo Melchizedek könyvével, Az élet virágának ősi titka cí­mű kötettel indí­tottuk kiadónk munkáját. Közben 2001-ben í‰let virága facilitátorrá avattak, és ez évben már tanfolyamokat is szerveztem Budapesten. Az í­géretes kezdés ellenére azonban, egy döntésem következményeként arra kényszerültem, hogy négy és fél évet töltsek Ausztrália börtöneiben. Itt csodálatos lehetőséget kaptam arra, hogy mélyebben felismerjem: ki vagyok, azon a véget nem érő utazáson, amit úgy hí­vnak: í‰let.

Ezalatt fegyelmezett Bikram jóga taní­tvánnyá váltam, mely segí­tett megérteni, mennyire fontos az önmagam és mások iránti türelem és elfogadás. Oly mélyen megérintett a jógának ez az irányzata, hogy 2009 tavaszán részt vettem a 9 hetes Bikram jógaoktatói tréningen. Sikeresen levizsgáztam és augusztustól a Bikram Jógaközpontban (www.bikram.hu) örömmel osztom meg tapasztalataimat és ismereteimet azokkal, akik részt vesznek az órákon.

A külföldön töltött évek alatt lehetőségem volt megannyi tanfolyamon, spirituális rendezvényen és összejövetelen részt venni. Találkozhattam olyan, mára már Magyarországon is népszerűvé vált taní­tókkal, mint Drunvalo Melchizedek, Tom Kenyon, Lee Carroll, Brian Clement, Esther és Jerry Hicks és sokan mások. Az általuk megélt csodálatos élmények megtapasztalását szeretném továbbra is lehetővé tenni magyar testvéreim számára.

Meghí­vásomra Tom Kenyon két alkalommal is tartott előadást Budapesten. 2007. 11. 11-i rendezvényén nagyszabású Hathor interdimenzionális találkozóra került sor. A következő előadását 2008-ban partnerével, Judi Sionnal együtt tartotta. Ezt az egynapos májusi rendezvényt a 2008. év kiemelkedő spirituális eseményévé emelte Mária Magdolna és Jézus erőteljes energiája.

Az előadók sorát Drunvalo Melchizedek folytatta: 2008-ban Dobogókőn tartott 5 napos emlékezetes í‰g-Föld-Szí­v elvonulást, amelyet lehetséges, hogy 2011-ben ismét megrendezünk! Ezen az összejövetelen az í‰let virága tanfolyamot végzettek vehetnek részt. Időközben 2010 áprilisában lehetőségem volt részt venni Drunvalo új, ötnapos tanfolyamán Sedonaban (í‰let a Szí­vben), amely még mélyebben megerősí­tett Drunvalo és taní­tásainak hitelességében.

Lee Carroll Kryon-közvetí­tésén a 2000. év nyarán vettem részt a kaliforniai Del Marban. Megtisztelő volt számomra, hogy személyesen adhattam át neki az első magyar Kryon, és Az indigó gyerekek cí­mű köteteket.

Az élő Kryon-közvetí­tés számomra oly magával ragadó élmény volt, hogy meghí­vásomra Lee Carroll 2009-ben Magyarországra is elhozta több mint 700 embernek a Kryon-üzenetek eredetiségét és tisztaságát. 2011-ben pedig ismét tiszteletét teszi hazánkban!

1998 óta rendszeresen hallgatom Abraham taní­tásait CD formátumban, amely elvezetett oda, hogy 2008 nyarán Los Angeles-ben elvégeztem az Esther Hicks által közvetí­tett Elfogadás művészete cí­mű Abraham-tanfolyamot. 2010 márciusában több mint 700, a világ minden tájáról érkező emberrel együtt részese lehettem a szintén Hicksék által szervezett „Jólét hajóútnak" a Karib-szigeteken. Ez az élmény tovább finomí­totta bennem azt, hogy hogyan alkalmazzam még hatékonyabban a Vonzás törvényét.

Ma, mint í‰let virága facilitátor meghí­vlak, hogy tarts velem azon az örömteli szakrális úton, mely elvezet a szí­vünkben élő örök igazságra való emlékezéshez, hogy felismerjük:

MINDANNYIAN EGYEK VAGYUNK!

Namaste


[ Módosítva h nov 12 2012, 07:15 ]
Vissza az elejére
Solyom
h nov 12 2012, 07:18
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Felemelkedési tünetek
(változatos panaszok)
1. A test sajgásai és fájdalmai, különösen a nyakban, a vállakban és hátban. Ez az intenzí­v DNS változások következménye, amint a "Krisztus mag'' ébred benn. Hamar el fog múlni.

2. Minden látható ok nélküli mély benső szomorúság. Elbocsátjátok a múltatokat (a mostani életét és a többiét is) és ez az oka a szomorúságnak. Ez ahhoz hasonló, mint amikor elköltöztök egy régi házból - ahol évek hosszú során keresztül éltetek - és egy teljesen újba költöztek be. Amint beköltöztök az új házba, fellép egy szomorúság, mivel a régiben maradnak az emlékek, energia és a tapasztalások. Ez is hamar el fog múlni. (Ez megvolt, túl vagyok rajta, remélem. De a környezetemben tombol a tünet.)

3. Sí­rás minden látható ok nélkül. Hasonlóan a fenti második szimptómához. Nagyon jó és egészséges hagyni, hogy a könnyek szabadon folyjanak. Segí­ti a régi energia távozását. Ez is hamar el fog múlni. (Múlt hónapban hazafelé 500 km-en át. Sokakról tudok, akik épp most élik át.)

4. Hirtelen megváltozó állás vagy karrier. Nagyon általános szimptóma. Amint változol, a dolgok éppen úgy változnak körülötted. Ne rágódj azon, hogy mindjárt megtaláld magadnak a "tökéletes'' állást vagy karriert. Ez szintén hamar el fog múlni. ítalakulóban vagy és még jó pár állás és munka végzése van előtted, amí­g megtalálod valóban a szenvedélyednek megfelelő munkahelyet, karriert. (Ezen dolgozunk keményen.)

5. Kivonulás a családi kapcsolatokból. A biológiai családodhoz a régi karmád alapján kapcsolódtál. Amikor kiugrasz a karmikus ciklusból, a régi kapcsolatok béklyói eloldozódnak. Ez olybá tűnik, hogy elsodródsz a családodtól és a barátoktól. Ez is hamar el fog múlni. Majd, egy bizonyos idő után, amennyiben ez megfelelő a számodra, egy teljesen új viszonyt alakí­thatsz ki velük. Habár, ezek a kapcsolatok már az új energián alapszanak, és már nem terhelik karmikus terhek. (Tudnék mesélni, kevés e hely.)

6. Fura alvási szokások. Mondjuk, minden éjjel felébredsz hajnali kettő és négy óra között. Nagyon nagy munka folyik ilyenkor rajtad, és emiatt gyakran felriadsz egy kicsit "szusszanni''. Nem kell emiatt aggódni. Ha nem tudnál újból elaludni, inkább kelj fel és csinálj valamit, mint sem álmatlanul feküdj az ágyadban és emberi dolgok miatt aggódj. Ez is hamar el fog múlni. (Nem gond, én mindig í­gy működöm. Nem múlik el több mint 40 éve, de élvezem. )

7. Intenzí­v álmok. Ezek lehetnek háborús és csatározós álmok, üldözéses és rémekkel teli álmok. Szó szerint kiszabadí­tjátok magatokból a régi energiát és a múlt ezen energiái gyakran mint háborúk, rohanó menekülések és rémek gyanánt szimbólizálódnak az álmaitokban. Ez is hamar el fog múlni. (Nagyon intenzí­v, de sosem rémálom. Remélem nem múlik el. Temérdek taní­tás érkezik általuk. )

8. Fizikális tájékozódási zavarok. Bizonyos pillanatokban igen talajt vesztettnek érezheted magad. Ott fogsz állni egy "térbeli kihí­vásban'' azzal az érzéssel, hogy képtelen vagy szilárdan megvetni a lábad a talajon, vagy úgy, mint ha egyszerre két világban élnél. Amint tudatosságod átvált az új energiába, a tested néha lemarad ettől. Tölts több időt a természetben, hogy elősegí­tse az energia megalapozódását benned. Ez is hamar el fog múlni. (Tájékozódási zavar volt szerdán. Kicsit buta libának éreztem magam. Nem is értettem, nem szoktam ilyen lenni. Ez remélem, tényleg hamar elmúlik. Fura élmény volt. )

9. Fokozódó "belső beszéd''. úgy fogod találni, hogy egyre többet beszélgetsz az í‰neddel. Hirtelen arra leszel figyelmes, hogy már harminc perce elmélyült beszélgetésbe bonyolódtál saját magaddal. Egy teljesen új szintű kommunikáció nyer teret a lényedben, kezded megtapasztalni magadban a saját magaddal való beszélgetés jéghegyének a csúcsát. A beszélgetés egyre csak fokozódik, egyre folyékonyabbá fog válni, egyre összefüggőbbé, egyre
bensőségesebbé. Nem őrültél meg, csak belépőben vagy az új energiába. (Alapjáraton í­gy működöm, mióta élek.)

10. A magányosság érzése, még ha társaságban is vagy. Egyedül érezheted magad és eltávolodhatsz másoktól. í‰rezhetsz vágyat arra, hogy "messzire repülj'' csoportoktól és tömegektől. Egy szent és magányos ösvényen jársz. Amint a magányosság érzése növeli a szorongásod, egyre nehezebbé válik a többiekhez való viszonyod. A magányosság érzése kapcsolható ahhoz is, hogy a segí­tőid elmentek, itt hagytak magadra. Ők ott voltak veled mindig, az összes életedben, az összes utadon. Itt volt az ideje annak, hogy elmenjenek, hogy biztosí­tsák a helyet számodra, amit kitölthetsz az isteniségeddel. Ez is hamar el fog múlni. (TUDOM, hogy nem vagyok egyedül!)

11. A szenvedély teljes hiánya. í‰rezheted magad teljesen érdektelennek, csak egy kevés, vagy semmilyen vággyal az iránt, hogy bármit is tegyél. Ez teljesen rendben van, ez csak része a folyamatnak. Töltsd el ezt az időt azzal, hogy nem csinálsz "sem-mit''. Ne küzdj magaddal emiatt, mivel ez is hamar el fog múlni. Ez hasonlí­t ahhoz, mint amikor újraindí­tanak egy komputert. Mielőtt egy jóval kifinomultabb szoftvert töltenének fel rá, előbb Le kell állí­tani a régi rendszert.

12. Nagyon mély vágy az iránt, hogy Haza térj. Valószí­nűleg ez a legnehezebb és a legnagyobb kihí­vást jelentő dolog a számodra az összes többi közül. í‰rezhetsz egy nagyon mély, mindent elsöprő vágyat arra, hogy elhagyd a bolygót és visszatérj az Otthonba. Ez nem egy "öngyilkosságra hajlamos'' érzés. Nem haraghoz vagy kudarchoz kapcsolódik. Nem akarsz emiatt nagy felhajtást csapni, vagy jókora drámát kreálni magadnak vagy másoknak emiatt. Van benned egy csendes rész, ami egyszerűen csak Haza akar menni. Ennek az
indí­téka nagyon egyszerű. Befejezted a karmikus ciklusodat. Teljesí­tetted az erre az életre kötött szerződéseidet. Készen állsz egy teljesen új létidőre, miközben ugyanabban a testben maradtál. Ez alatt az átmeneti folyamat alatt, egy belső emlékezés ébred benned az iránt, hogy milyen is a túlsó oldalon a lét. Készen állsz-e egy újabb embert próbáló kalandra itt a Földön? Készen állsz-e arra, hogy szembe nézz annak a kihí­vásával, hogy belépsz az új energiába? Igen, valóban Haza térhetsz most. De ha már ilyen messze eljöttél, és ennyi, de ennyi élet után bűn lenne itt hagyni a befejezése előtt ezt a mozit. Mellesleg, a Szellemnek szüksége van rád itt, hogy segí­ts másoknak is átkelni az új energiába. Szükségük van egy humán kalauzra, pont olyanra, mint Te, aki már megtette az utazását a régi energiából át az újba. Az ösvény, amin jársz, lehetővé teszi azt, hogy az új Istenember Taní­tójává válhass. Amikor magányos és sötét az utad néha, emlékezz arra, hogy soha sem vagy egyedül.

* Felemelkedési tünetek
Vissza az elejére
Solyom
h nov 12 2012, 07:20
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
A DNS-t a szavak befolyásoljákBy Morgó Sapiens - 2010 augusztus 09

Grazyna Fosar és Franz Bludorf rámutat arra, hogy a DNS-t, bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják és újra-programozhatják. Ezek a felfedezések egy új tí­pusú orvostudománynak nyitják meg kapuit, melyben a DNS-t bizonyos kulcs-szavakkal és frekvenciákkal újra lehet programozni, vagyis feldarabolás vagy bizonyos gének helyettesí­tése nélkül. A genetikai sebészetnek, méltó konkurenciája jelent meg tehát! Az emberi DNS, csupán 10%-át használja fehérje előállí­tásra. Csupán e kis része képezi a nyugaton ismert és népszerűsí­tett kutatások tárgyát. A fennmaradt 90%, ballaszt-anyagnak van nyilvání­tva, melynek semmilyen jelentősége nincsen. Ennek ellenére, az orosz kutatók meg vannak győződve arról, hogy a természet egyáltalán nem pazarló, ezért nyelvészekkel és genetikusokkal karöltve elhatározták, hogy felfedezik az emberi DNS fennmaradt részének valódi szerepét. E kutatások eredményeinek következtetései forradalmiak!

GYí“GYíTí“ SZAVAK

Ennek megfelelően, az emberi DNS, nemcsak testünk felépí­téséért felelős, hanem információ raktárként és kommunikációs csatornaként is szolgál. Vagyis egyféle Internet. Az orosz nyelvészek felfedezték, hogy az egész genetikai kód, főképp a nyugaton fölöslegesnek í­télt 90%, az emberi nyelvek szabályai szerint működik. Ilymódon, összehasonlí­tották a nyelvtani szabályokat (a szavak és mondatok képzési módját), ezek sémáit (egy bizonyos nyelvben használt értelmezés tanulmányozása) és az alapvető nyelvtani szabályokat. Ilymódon felfedezték, hogy a DNS alkaloid/alkáli molekuláira, az emberi nyelvekben használt nyelvtani szabályok érvényesek. Más szóval, az emberi nyelvek, nem véletlenszerűen, hanem a DNS eredményeként jelentek meg.

Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus és kollegái tanulmányozták a DNS vibrációs viselkedését is, vagyis bizonyos frekvenciák hatását erre. Következtetésük elképesztő: az élő kromoszómák, pontosan holografikus számí­tógépekként működnek, a DNS belsejében létrehozott endogén lézer- sugárzás hatására! Vagyis sikerült nekik, bizonyos vibrációs modellt előállí­taniuk a DNS-t és a genetikai információt befolyásoló lézer sugár segí­tségével. í‰s, akkor, amikor a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosí­tásához, melyhez semmilyen kódfejtés nem szükséges. E dolgot kí­sérletileg bebizonyí­tották! Az élő DNS (a szövetekben nem pedig "in vitro"), határozottan reagál a szavak és mondatok által gerjesztett lézer sugarakra, a rádióhullámokra is, ha megfelelő frekvenciát használunk. Ezzel tudományosan magyarázható a kijelentések, autogén tréning, hipnózis és pozití­v gondolkodás erős hatása az emberre. Tehát természetes és normális az, hogy a DNS reagál a nyelvezetre. Mialatt a nyugati kutatók sebészeti eljárásokkal bizonyos géneket vonnak ki a DNS láncból más helyekre beműtve ezeket kí­sérletezés céljából, addig az oroszok lelkesen dolgoznak azon berendezéseken, melyek lehetővé teszik a sejt anyagcsere befolyásolását rádió és ennek megfelelő fény frekvenciákkal, bizonyos genetikai bántalmak kijaví­tásáért.

Gariaev tudósainak csoportja sikerült bebizonyí­tsa, hogy ezzel a módszerrel megjaví­thatók, az X sugarak által károsí­tott kromoszómák. Mi több, felfogtak bizonyos információs modelleket az egyik DNS-ből és ezt továbbí­tották egy másiknak, ilymódon sikerült átprogramozniuk ennek sejtjeit, egy másik genommá. Ilymódon átalakí­tottak béka embriókat - szalamandra embriókká, csupán a megfelelő információs modell átadásával! Ilymódon, az egész információ átadódott, semmilyen mellékhatás nélkül, amilyenek a nyugati gyakorlat során gyakran előfordulnak. Ez nyilvánvaló módon az orvostudomány egyik legnagyobb forradalmi ugrása, mely minden bizonnyal meglepő változásokkal fog járni. Látványos eredményeket értek el egyszerűen vibrációkkal és nyelvezettel, a bizonyos módon barbárnak számí­tó molekuláris sebészeti beavatkozási technikák alkalmazása helyett. Ezek a kí­sérletek rámutatnak a vibrációs genetika végtelen potenciáljára, melynek nyilvánvalóan nagyobb hatása van a szervezet működésére, mint amit a DNS biokémiai folyamatainak alkáli részlegének (az egész 10%-nak) tulajdoní­tanak.

A spirituális és ezoterikus mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták azt, hogy az emberi test beszéddel: szóval és gondolattal programozható. Most tudományosan is megmagyarázták és bebizonyí­tották ezt a dolgot. Természetesen, a megfelelő frekvenciát kell alkalmazni. í‰ppen ezért nem mindenki sikeres, sem ugyanolyan mértékű sikereket nem tud elérni minden egyes alkalommal. Az embernek dolgoznia kell belső folyamataival, hogy bizonyos spirituális érettséget érhessen el ahhoz, hogy direkt és tudatos kommunikációt hozhasson létre a DNS-el. Az orosz kutatók egy olyan berendezés kidolgozásán dolgoznak, mely biztosí­tja a sikert, megfelelő frekvencia használatánál.

MINDENKI SAJíT BELSŐ FORRADALMíT KELL Ví‰GREHAJTSA

Azonban, egy magas spirituális tudattal rendelkező személynek nincs szüksége semmilyen berendezésre! Ő nem függ semmilyen gépezettől, DNS-ének átprogramozásában. Mindannyiunk megtehetjük ezt, amit a tudomány igazol! Az orosz kutatók felfedezték, hogy az emberi DNS morfológiai szabványokat hoz létre a semmiből, úgynevezett mágneses "féreglyukakat" teremtve. Ezek a hí­res Einstein-Rosen hidak mikroszkopikus megfelelői, melyek a kozmikus fekete lyukak közelében megtalálhatóak, két nagyon távoli pontot kapcsolva össze, rövidí­tésképpen.

Ezeknek alagúthoz hasonlóan, két végük a kozmosz különböző zónáiban található és általuk az információ átadható a tér és idő törvényein kí­vül. A DNS, ilyen információkat vonz a makrokozmoszból, átadva azokat tudatunknak. Olyan, mint egy sokrétű rezonátor, mint egy több különböző állomást fogó rádió-készülék, a kibocsátó frekvenciájának függvényében. Ez a hiperkommunikációs folyamat, rendkí­vül hatékony egy mély relaxációs állapotban. A stressz, gondok vagy egy hiperaktiv mentál megnehezí­ti ezt a folyamatot és a kapott információk elferdülnek vagy haszontalanná válnak. A természet évmilliók óta használja ezeket a hiperkommunikációkat. A modern ember csupán egy kis részét ismeri ennek, intuí­ció néven. íme egy természetből vett példa erre: egy hangyaboly esetében, ha a királynőt eltávolí­tják a kolóniától, a hangyák folytatják a boly épí­tését, az eredeti tervnek megfelelően. Azonban, ha a királynőt megölik, az egész kolónia tevékenysége félbe marad. Egyetlen hangya sem tudja, mit kell tennie. úgy tűnik, hogy a királynő a csoport- tudat által, közvetí­ti a boly tagjainak, mit és hogyan kell tenniük, a hangyák meg vakon hallgatnak rá, mintha saját tudattal nem rendelkeznének.

Az ember ugyanezt a tí­pusú hiperkommunikációt tapasztalja meg akkor amikor van egy intuí­ciója vagy ihlete. Több hónapon keresztül, egy 42 éves férfi éjjelente azt álmodta, hogy egy CD-Rom tí­pusú információs rendszerrel áll kapcsolatban. Ilymódon igazi tudást szerzett meg, különböző szakterületekről, melyeket ő reggelente ellenőrzött. Egy igazi információáradat érte - mint egy enciklopédia! Ezek nagy többsége kí­vül esett saját személyi tudáskörén és olyan technikai részleteket tartalmaztak, melyekről halvány fogalma sem volt.

A FANTOM DNS HATíS

Ez a fajta hiperkommunikáció látványos hatásokat hoz létre, mind a DNS-ben, mind az emberi lényben. Az orosz kutatók lézer fénysugárral sugároztak be egy DNS mintát és a gép képernyőjén az a hullám modell jelent meg, melyre számí­tottak. Akkor, amikor kivették a DNS mintát, a hullám modell nem eltűnt, hanem továbbra is ott maradt! Több hasonló kí­sérlettel igazolták, hogy az eltávolí­tott minta által létrehozott hullám energetikai modellje ott marad. Ezt nevezték el fantom DNS hatásnak.

MIKROSZKOPIKUS Fí‰REG/FEKETE LYUKAK

íllí­tások szerint, a szokásos téren és időn kí­vülről energia áramlik az aktivált féreglyukakon át, akkor is miután eltávolí­tották a DNS mintát a kí­sérletből. Mellékhatásként megfigyelték, hogy a hiperkommunikációra képes emberi lények körül is megmagyarázhatatlan elektromágneses mező jelenléte észlelhető. Elektronikai berendezések, pl. CD lejátszók működése leállhat néhány órára. Amint az elektromágneses mező kezd eltűnni, ezek a berendezések újból normális módon működni fognak néhány órán belül. Sok gyógyí­tó és terapeuta régóta ismeri már ezt a hatást. Minél telí­tődöttebb a légkör, vagyis minél nagyobb az energia, eme berendezések megállásának lehetősége annál nagyobb. í‰s a berendezések gombjait hiába nyomogatjuk, úgysem fognak elindulni, csupán néhány óra elteltével, miután eltűnt az energia. Grazyna Gosar és Franz Bludorf: Vernetze Intelligenz (í–sszekapcsolódott Intelligencia) - cí­mű könyvében nagyon pontosan és világosan megmagyarázzák ezeket a jelenségeket. Ők olyan forrásokat idéznek a múltból, amikor az emberiség nagyon szorosan kapcsolódott egymáshoz és a többi életformához, a csoport-tudathoz és csoportként cselekedett. Azonban, ahhoz hogy megtapasztalják az egyéni tudatállapotot is, az embereknek szinte teljes mértékben el kellett felejteniük a hiperkommunikációt.

A FELSŐBBRENDŰ CSOPORTTUDAT

Ebben a pillanatban, az emberiség szintjén, az individualizált tudat viszonylag stabil és létrehozható egy új, valóban felsőbbrendű csoport tudati forma, melyben hozzáférhetünk a teljes információhoz, a testünk minden sejtjében - DNS-ünkben jelen lévő biológiai rezonátor segí­tségével - erőfeszí­tés nélkül vagy anélkül, hogy távolról manipulálnának minket, az információt illetően. Akárcsak az Internet, DNS-ünk is továbbí­thatja saját információit ebbe a széles hálózatba, mely maga az í‰let, információkat is kaphat ebből a hálózatból és valószí­nűleg direkt kapcsolatot is teremthet e hálózat többi tagjaival. A csodálatos távolsági gyógyí­tások, telepátia, ily módon könnyedén és természetesen megmagyarázható. Például, bizonyos állatok már távolról észlelik gazdáik hazatérését. E dolgot a hiperkommunikációval és a csoport tudattal lehet megmagyarázni. Egyetlen csoport tudatot sem lehet a végtelenségig használni egyéni tudat nélkül. Máskülönben visszatérnénk egy olyan primití­v állapotba, melyben a csorda ösztönök rendkí­vül könnyedén manipulálhatóak.

Jelen pillanatban a hiperkommunikáció teljesen másvalamit jelent: A kutatók szerint, ha az egyéni tudattal rendelkező emberek, újból képesek lesznek hozzáférni majd a csoport tudathoz, emberfeletti teremtő erőre fognak szert tenni, mellyel képesek lesznek átformálni az egész bolygón lévő életet. Tény az, hogy az emberiség nyilvánvalóan egy ilyen felsőbbrendű csoport tudat felé tart. Becslések szerint, a most születő gyermekek 50 % -nak nagy problémái lesznek az iskolában. Őket Indigó gyermekekként ismerik - indigó szí­nű aurájuk miatt, mely magas tudatállapotukra és rendkí­vüli tisztaságukra utal. Ugyanakkor, egyre több tisztánlátói képességgel rendelkező gyermek születik (lásd. Paul Dong: A kí­nai indigó gyermekek - cí­mű könyvét). E gyermekek, személyes példájukkal megtaní­tják nekünk, felnőtteknek, mit jelent a felsőbb csoport tudat. Például a klí­mát, rendszerint nem befolyásolhatja egyetlen ember sem. Azonban egy csoport szelleme képes befolyásolni ezt - lásd bizonyos törzsek esőt hozó táncait. A klí­mát erősen befolyásolják a Föld saját frekvencia rezonanciái, az úgynevezett Schumann frekvenciák. De ezek pontosan azok a frekvenciák, melyek agyunkban mennek végbe és akkor, amikor több ember szinkronban, összehangoltan cselekszik, a lézersugárhoz hasonló hatás jön létre ebben a megnyilvánulásban. Ezzel tudományosan is megmagyarázható az, hogyan lehet befolyásolni az időt!

A csoport tudat kutatói, létrehozták az I. Tí­pusú civilizáció teóriáját. Egy felsőbb csoport tudatba belépett emberiségnek, semmilyen környezeti, sem energia hiányos problémái nem lennének. Mivel természetes módon kontrollálnának minden energiát és folyamatot az egész bolygón. Beleértve az esetleges katasztrófák kivédését is! Egy II. tí­pusú civilizációnak meg, ellenőrzése lenne egész galaxiájuk összes energiái felett.

A FELSŐBB CSOPORTTUDAT RENDET TEREMT

í‰s most egy igazi bomba: akkor, amikor nagyszámú ember koncentrál ugyanarra a célra (pl. egy futballmérkőzés, Karácsony megünneplése vagy más hasonló méretű esemény...), bebizonyí­tották, hogy a véletlenszerű számokat létrehozó generátorok, rendezett számsort képeznek, a véletlenszerű számsorok helyett. Más szavakkal, egy felsőbb (rendezett) tudat, mindig rendet teremt az egész környezetben!

Egyetemi környezetben végzett kí­sérletek bizonyí­tják, hogy a fizikai és mentális világ összekapcsolódik és kölcsönösen függnek egymástól! A projektről bővebben a következő oldalon: Katt ide!

A DNS-t most egy szerves vezetőnek tekintik, mely normális testhőmérsékleten működik, a mesterséges szuper-vezetékektől eltérően, melyek nagyon alacsony hőmérsékleten képesek működni: -200 Celsius fok alatt. Minden szupervezető képes tárolni a fényt, tehát az információt is. Ezzel magyarázható, hogyan képes a DNS olyan jól tárolni és közvetí­teni az információt. Ami az úgynevezett féreg-lyukakat (wormhole) illeti, ezek normális módon nagyon instabilak és a másodperc töredéke alatt eltűnnek. Bizonyos feltételek között, ezek a féreg-lyukak önmagukban szerveződnek, olyan űrt képezve, melyben például a gravitáció elektromossággá alakulhat át. Ezek az üres terek hasonlóak ionizált gázt sugárzó labdákhoz és mérhetetlenül nagy energiával rendelkeznek.

A TUDAT EREJE

Oroszország egyes vidékein, ilyen sugárzó fény labdák gyakran jelennek meg. Az oroszok intenzí­v kutató programokat indí­tottak, melyek meglepő következtetésekhez vezettek. Nagyon sok ember ismeri ezeket a vidékeket, ahol ezek az űr-jelenségek, az égen megjelenő csillogó fény gömbök formájában gyakran fordulnak elő. Figyelmesen szemlélik ezeket, azt kérdezve vajon mik lehetnek ezek? Egyszer arra gondoltam: Szervusz! Ha ufók vagytok, repüljetek háromszög alakban. í‰s egyszerre, a gömbök háromszöget formáltak. Egy másik alkalommal azt üzentem nekik, hogy gyorsí­tsanak fel 0-ról, maximális sebességre és ezt tették. Nyilvánvalóan ufóknak hittem őket. Barátságos ufóknak, mivel azt tették, amit mondottam. Az oroszok most felfedezték azokon a vidékeken, ahol ezek a fény gömbök megjelennek, hogy a gondolat által irányí­thatóak. E gömbök körül nagyon alacsony frekvenciákat mértek, melyek azonosak az agyunk által gerjesztett frekvenciákhoz. Eme azonosság miatt reagálnak e gömbök, a mi gondolatainkra! Figyelmeztetnem kell benneteket arra, hogy nem jó ötlet ráugrani egy ilyen, talajon lévő fény labdára. Mivel a benne lévő energia annyira nagy, hogy genetikai mutációkat okozhat nekünk... De az is lehet, hogy mégsem. Mivel, köztudott például az, hogy sok spirituális taní­tó létrehoz ilyen láthatatlan energia gömböt maga körül, akkor amikor mély meditáció állapotában kellemes és spirituálisan felemelő állapotot hoz létre.

Hí­ressé vált az egyik ilyen spirituális taní­tó esete, akit valaki lefényképezett miközben székén ülve meditált és a fényképen csupán egy fehéres-csillogó ködfolt volt látható. Egyszerűen ez a jelenség a gravitáció-antigravitáció jelenségével áll kapcsolatban, ezekkel a féreg-lyukakkal, melyek gondolattal stabilizálhatóak valamint a hiperkommunikációval, vagyis a szokásos tér-idő szerkezetünkön kí­vüli energiával. Az előző nemzedékek, akiknek ilyen kapcsolataik voltak a hiperkommunikációval és fény gömbökkel, angyali tapasztalatnak nevezték ezeket. Annak ellenére, hogy ezekről a kölcsönhatásokról azt feltételezik, hogy csupán spirituális energia transzferek voltak ezekből a szférákból az Ember számára, ami nem jelenti azt, hogy angyalok nincsenek!

A hivatalos tudomány ismer már olyan zónákat a Földön, ahol gravitáció anomáliák vannak, mely elősegí­ti az ilyen űr fény-gömbök képződését. Eddig a gravitációs eltérés a mező összértékének 1 % -a alatt volt. Nemrég 3 - 4% -os gravitációs anomáliákat mutató zónákat is felfedeztek. Az egyik ilyen hely Rocca di Papa, Rómától délre ( a hely pontos megjelölését lásd a - Vernetzte Intelligenz - cí­mű könyvben. Ott, különböző dolgok emelkednek a levegőbe, kezdve a gömböktől - egészen az autóbuszokig (igen,nem nyomdai hiba).

* kataklizma
Vissza az elejére
Solyom
h nov 12 2012, 07:23
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
2011. március 9-én átlépünk a Maya Naptár következő szakaszábaBiztos vagyok benne, hogy te is érzed már egy ideje az idő-felgyorsulását és érzékeled azt is, hogy minden egyre gyorsabban változik. 2011. március 9-én átlépünk a Maya Naptár következő szakaszába, amely az Univerzális Alsó-Világ elnevezést viseli. A Maya Naptár szerint ez a szakasz összesen 234 napból áll, és ezzel, a kilencedik szakasszal, vagy hullámmal további 20-szorosára gyorsul az idő.
Gyakorlati nyelvre lefordí­tva 20 napba sűrí­tve éljük meg azt, amit eddig egy év alatt éltünk. Azaz, egyre nyilvánvalóbbá válik mindannyiunk számára az idő illúziója és az, hogy csak a pillanat létezik.

Carl Johan Calleman több könyvet is í­rt a Maya Naptárról és most tőle szeretnék idézni ezzel a kilencedik hulámmal kapcsolatban, amelybe 2011. március 9-én belépünk:

"Egyre közeledünk az Egység Tudatosság Hulláma felé, amelynek kezdete 2011. március 9-re helyezhető...Ez a folyamat arra szolgál, hogy az Univerzum és az emberiség a tudatosság legmagasabb szintjére lépjen...2011 nem csak egy a többi közül, hanem ez az esélyünk arra, hogy a Kozmikus tervvel együtt kezdjünk el teremteni...

a Maya piramis kilencedik szintje hatalmas rezgés-emelkedést hoz magával...annyi a dolgunk, hogy hozzáhangoljuk magunkat ehhez az új rezgéshez...Ha a kilencedik hullám a harmónia megteremtéséről szól, akkor a mi dolgunk annyi, hogy kérjük az Isteni vezetés segí­tségét...Nincsen válasz arra, hogy hogyan történik meg az Egység Tudatosságba való átlépésünk, de vannak hozzá eszközök. Minden egy szándékkal kezdődik..."
Azaz elég, ha megfogalmazod a szándékot, hogy szeretnél belépni az Egység Tudatosságba, szeretnél hozzáhangolódni a kozmikus változáshoz és aztán engedheted megtörténni.

Egy praktikus tanács! Engedd be a lehetségest! Ha eddig azt ismételgetted, hogy az emberek ilyenek, meg olyanok, nem tartanak ott, akkor hagyd ezt abba és vedd észre, hogy ezekkel a gondolatokkal te magad állsz a változás útjába.

A kérdés csak annyi, hogy szeretnél-e egy olyan világban élni, ahol béke van, bőség és az emberek a Lelkükből fakadóan, belülről tudják mi a legjobb? Ha a válaszod igen, akkor csak annyit kell megtenned, hogy beengeded a lehetségest és nem ismételgeted tovább azokat a kifogásokat, amiért mindez nem történhet meg.

Calleman cikkében arra hí­vja az embereket, hogy március 9-én bárhol is vannak, csatlakozzanak ehhez a folyamathoz!

forrás:

* baratok
Vissza az elejére
Solyom
h nov 12 2012, 07:28
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
DRUNVALO MELCHIZEDEK2012 Világvége vagy spirituális felemelkedés? (video)

Mit jósol a NASA 2012-re? (video)

forrás:

* Mit jósol a NASA 2012-re?
Vissza az elejére
Solyom
h nov 12 2012, 07:32
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Drunvalo Melchizedek: 2012 The Prophecies from The Heart

2012 MARCH 22

Posted by Anthony Morrison

Drunvalo Melchizedek: 2012 The Prophecies from The Heart

Drunvulo explores the meanings, principles and workings of Melchizedek consciousness, the name given to the vibratory signature of God in direct experience of creation in this universe.

In this video, he talks about how this consciousness has returned to the earth at this time to assist in our Ascension process, as we move back to “the one” and unity consciousness. The energy of this consciousness is helping to lift us out of the confines of duality.

Drunvalo explains the mechanisms and the importance of creating our realities at this most important time – not from our brains, which create polarity; but from our high hearts, which connect directly to our emotional body.

He discusses how the Mayans knew that the high heart would create the energy of unconditional love to protect us and carry us through these challenging times. This, he stresses, is the way to move forward and to be free from polarity consciousness in the unfolding of our Ascension process.

Drunvalo Melchizedek - 2012 The Prophecies from The Heart (Video)

* The 2012 Scenario


[ Módosítva h nov 12 2012, 07:40 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System