Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
sze dec 19 2012, 04:04
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
HATHOROK - A kozmikus kapu

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

A Kozmikus Kapu

2012.12.04.


Idei utolsó üzenetünkben a tudatot felemelésére, elméd, szíved és tested fénnyel való feltöltésére megnyíló energetikai lehetőséggel szeretnénk foglalkozni. Kozmikus Kapunak hívjuk, mert ez egy olyan feltárulkozó lehetőség, amit felhasználva sokkal könnyebben tudsz a tér és idő érzékelt korlátain felülemelkedni.

Az üzenetünkben ismertetésre kerülő kapu 2012. december 21-én (a téli napfordulókor) nyílik és három napon át tart, 2012. december 23-án zárul. Ez a kozmikus kapu évente kétszer – a téli és a nyári napfordulókor – tárul ki.

Az előálló és minden évben más-más galaktikus és naprendszerbeli folyamatok, együttállások árnyalják a kapu mibenlétét, a kapuét, amin keresztül megpillanthatod kiterjedt minőségeidet. Természetesen sok más kozmikus kapu is létezik.

A Föld két leggyakoribb kozmikus átjárója nem sokkal a napfelkelte előtt és valamivel a naplemente után nyílik. Ez a két átjáró olyan dimenziókapu, amin keresztül sokkal könnyebben átláthatsz a világokat elválasztó fátylon. Sámánok jól ismerik ezeket a kedvező pillanatokat, de az üzenetünkben szereplő Kozmikus Kapu sokkal nagyobb jelentőségű a galaxis középpontjával való együttállása miatt. A Központi Nap igazából egy fekete lyuk.

Ez a sajátos és ritka esemény evolúciós energia a teljes galaxisra kiterjedő kisugárzását fogja eredményezni. A Föld az egyike a számtalan égitestnek, amely részesedik az emelkedést lehetővé tévő energiaáramlatból.

Mi úgy látjuk, hogy ez a kozmikus együttállás nem jelenti világotok végét, de mindenképpen egy új kezdet hírnöke. Azonban, hogy mit kezdtek a fejlődést elősegítő energiákkal, már személyes döntésetek kérdése.

Nyilvánvalóan sokan kellemetlennek fogják érezni ezeket az erős energiákat. Ha nem vagy szellemileg, érzelmileg és energetikailag felkészülve, hogy önmagadban egy magasabb szintre ugorj, úgy is érezheted az energiák hatására magad, hogy elveszíted az eszed.

Ha azonban összhangban vagy a felfelé tartó mozgásokkal, az energiák repíteni fognak magukkal. Rendkívüli távlatok nyílnak meg az erre felkészülteknek.

Ideális időszak lesz ez a három nap arra, hogy a kiterjedt tudatállapot magasabb nézőpontjából láss rá életedre. Kiléphetsz idővonaladból, hogy megérezd életed és személyes élettörténeted mintázatait, mindazt, ami az időnek ebbe a pontjába juttatott.

Ne takard el földi tapasztalataidnak azon részeit, amik nehezek voltak és talán még most is azok. Kincsekre fogsz lelni az árnyékos részeken.

Valójában a közös és a személyes történetek árnyéka az oka az új energiák felszabadulásának. A Kozmikus Kapuba való belépésetekre vonatkozó javaslataink az Aethos Hangmeditáció köré szerveződnek.

Javasoljuk, hogy a módszer tökéletes megértése érdekében olvasd el „Az Aethos és a tudat kettősségtől mentes állapotai” című üzenetünket. Azt javasoljuk, hogy az ötperces verzióval kezdd, hacsak már ismered és otthonosan érzed magad ennek a hanganyagnak a hosszabb verziójú, erős, felfelé vivő, a fejlődést serkentő energiáiban.

Azt javasoljuk, hogy ennek a három napnak a folyamán, a legkülönfélébb pillanatokban keríts időt arra, hogy ne zavarjon semmi. Hallgasd az Aethos Hangmeditációt a szívcsakrádra irányított figyelemmel, kivéve, ha felfedezted, hogy más csakrádra összpontosítva erősebb tapasztalatokban van részed.

Az Aethos Hangmeditáció meghallgatása után a számodra kedvező módon képzeld el, hogy idővonalad fölé emelkedik egy részed. Képzeld el, hogy hogy ez a részed érzékeli a teljes élettörténetedet, talán korábbi életeid történeteit is.

Ebben a megemelkedett tudatállapotban tartózkodva szemléld meg a testet öltött állapot varázslatos ajándékát és terhét.

Ha zavaros, vagy nehéz helyzetbe botlasz, ami lehoz a felemelkedett állapotodból és a bűnbánat, a düh, a kétségbeesés és/vagy a reménytelenség érzelmi katlanjába taszít, állj meg és térj vissza az Aethos Hangmeditációhoz újra. Emelkedj ismét vissza az eredeti kiterjedt tudatszintedre a szárnyain és kezdd újra a szemlélődést. Lesznek, akiknek sok ilyen ciklust kell végigcsinálniuk.

Azt javasoljuk, hogy ebben a három napban ezt annyiszor ismételd meg, ahányszor csak kellemes számodra. Ha irányítani tudod magad a türelem művészetével, azt javasoljuk, hogy ennek a három napnak egészen a legutolsó szakaszáig – december 23. estéjéig – óvakodj a dolgok létrehozására irányuló vágyaidtól. Minél mélyebben vizsgálod életedet az általunk megadott módon, annál hatásosabbak lesznek teremtéseid.

Az Összes Lehetőségek Gömbje című korábbi üzenetünkben egy módszert osztottunk meg, hogy vele életedben pozitív célokat légy képes megvalósítani. Ha nincs egyéb személyes, bevált módszered erre, javasoljuk, hogy olvasd el az üzenetet. Új valóságok táplálása a Kozmikus Kapu végső szakaszában nagy mértékben fogja támogatni a teremtési folyamataidat.

Legvégül pedig azt kérjük, hogy a Kozmikus Kapu végső szakaszában, december 23. estéjén tudatod erejével támogasd a Föld fejlődését. Lásd lelki szemeiddel a bolygóméretű együttműködést és azt, hogy az emberiség felismeri, hogy az élet minden formája összekapcsolódik, ahogy ezt az Aethos és a tudat kettősségtől mentes állapotai című üzenetünkben leírtuk.

Az emberiség hatalmas hajója irányváltoztatásra készül. Ahogy a változás szele belekap a metaforikus hajó vitorláiba, ne féljetek, hogy a hajó erre, vagy arra az oldalra billen, ahogy a közös érzelmek vizének habjait szeli.

A tőkesúly egyensúlyban tartja hajótokat. A tőkesúly pedig nem más, mint az emberi szív. Bármi is történjen körülötted, engedd mélyre a tőkesúlyt és biztonságos lesz az átkelés.

A Hathorok

2012. december 4.

———————————————————————————–

Tom gondolatai és megfigyelései

Azoknak, akik nincsenek tisztában az idővonal fölé emelkedés mibenlétével, gyakorlati szempontok szerint fogom megvilágítani az üzenetet.

Az egyszerűbb módszer abból áll csupán, hogy az Aethos Hangmeditációt a szívcsakrádra összpontosítva hallgatod. (Ha már ezekkel a hangokkal kapcsolatban úgy találtad, hogy sokkal élénkebb megtapasztalásokban van részed, amikor tudatodat más csakrádra irányítva hallgatod, akkor természetesen ide helyezd figyelmed középpontját. )

A hangmeditáció ötperces változatának meghallgatása után, a Hathorok javaslatai szerint, „képzeld el, hogy idővonalad fölé emelkedik egy részed. Képzeld el, hogy ez a részed érzékeli a teljes élettörténetedet, talán korábbi életeid élettörténeteit is”.

Ha te már gyakorlott Elme-argonauta vagy, valószínűleg van már saját módszered az érzékelt tér és idő béklyójából való kilépésre, hogy megtapasztald kiterjedt valóságaidat. Önmagad ezen kiterjedt nézőpontjából úgymond „ráláthatsz” életedre, annak kötelmein kívülről. Ahogy pedig a Hathorok mondják, egyesek még egyéb életeiket is megvizsgálhatják.

Ha számodra még új az ilyen szintű agyi képesség, és nem tudod, hogy haladj a szemlélődés ilyen szakaszaiban, van számodra pár javaslatom.

Az első javaslat

Képzelj el egy vonalat magad előtt. Érzékeld ezt a vonalat úgy, ahogy számodra kellemes. Ez nem képi megjelenítési meditáció, lényegtelen, hogy látod-e, vagy sem.

Természetesen hajlamos leszel ezt olyan formában érzékelni, ahogy elsődleges érzékelési beidegződésed során ezt megszoktad, vagyis ahogyan például leggyakrabban a múltra emlékezel, vagy elképzeled a jövő eseményeit. Egyeseknek ez azt jelenti, hogy valahogy „érzi” az idővonalat, elsősorban akkor, ha kinesztétikus értelmező. Mások (az audio értelmezők) belső hangot hallhatnak, amely leírja nekik az idővonalat. A vizuális értelmezők pedig azt az elmebeli benyomást élik át, hogy „látják” az idővonalat. Te úgy érzékeld az idővonalat, ahogy te magad elé tudod idézni.

Ezután képzeld el, hogy ennek a vonalnak az egyik vége a születésed időpontja, az előtted levő része pedig életed jelenlegi szakasza. A vonal másik vége – most még nem meghatározottan – a halálod pillanata. Lesz, aki magától balra, és lesz, aki jobbra fogja elképzelni a születése pillanatát. De ennek semmiféle jelentősége nincs.

Ahogy vizsgálod életed különféle eseményeit, képzeletedben keresd meg a vonalon. Ha például ötéves korodban történt valami fontos, az közelebb lesz születésed időpontjához, mint amit esetleg negyven évesen éltél át.

Az ilyenfajta szemlélődés célja, hogy kiterjesztettebb állapotod magasabb nézőpontjából érzékeld életed és döntéseidet. Hogy képes legyél létrehozni a kiterjedtebb perspektívát (a magasabb nézőpontot), képzeld el, hogy egy – pontosan a fizikai tested előtti pontban lévő – részed az idővonal fölé emelkedik. Lehet, hogy ez a felemelkedés éppen hogy csak fölötted lesz, de lehet, az is, hogy nagyon távoli magasságokban. Hagyd, hogy ez a „rész” oda emelkedjen, ahová kíván, majd erről a helyről – ami a fizikai test béklyóin túl van – figyeld meg idővonalad és személyes történeted.

Ebben az üzenetben a Hathorok az ötperces Aethos Hangmeditáció (szívcsakrára összpontosított) hallgatását javasolják, hogy utána az elképzelt idővonalad fölötti emelkedett nézőpontból tanulmányozd életed és annak eseményeit.

Az idővonalon kívüli és feletti perspektíva hatása, hogy kevésbé fogsz azonosulni életed eseményeivel és körülményeivel, hanem sokkal inkább természeted kitágult minőségével. Önmagad kiterjedtebb érzékelése túllép életed történetein, személyes történeteden, és összekapcsol tudatod azon részével, amelyet nem béklyóznak a múlt eseményei. Az idővonalban érzékelés közbeni saját életemmel való önazonosulástól elfordulva kapcsolatba léphetsz a Magasabb Énnel, ami személyes sztorijaidat teljesen másképp látja, mint „te”, aki éppen emberként létezőnek hiszed magad.

A perspektíva megváltoztatása több együttérzést, szeretetet fog önmagad felé belőled kiváltani, valamint ki fog terjedni másokra (ránk) is, akik szintén emberi alakban létezünk.

Többször használtam a Hathorok által leírt módon az egyszerű változatot, de úgy látom, hogy hatásosabb az Aethos Hangmeditációt pár percig hallgatni az életem vizsgálata előtt, majd folytatni a hallgatását a hosszabb verzióval, miközben vizsgálom az életemet a pont előttem elhelyezkedő idővonal-szakaszomból.

Úgy tapasztaltam, hogy a hangok hallgatása és az idővonalam fölé emelkedés közben a szívcsakrán tartott figyelem sokkal több energiát hoz létre, nagyobb megértést tesz lehetővé, és nagyon érdekes, holografikus képi világot teremt, amikor fontos múltbéli eseményre bukkanok.

Evvel a felismerésemmel egyik mentoromhoz fordulva azt a választ kaptam, hogy bár ez a fajta munka nagyon hatásos, azonban lehet, hogy túlságosan is hatásos azoknak, akiknek még új a hangmeditáció. Ennek az az oka, hogy az Aethos Hangmeditáció nagyon magas rezgésű energiái erőteljes spirituális tisztítási folyamatokat indíthatnak el hallgatójában. Tehát a gyakorlatban úgy vélem, hogy a legjobb az ötperces verzióval kezdeni, mielőtt belevágnál a harmincperces verzióba. Ha viszont már hozzászoktál a hangmeditációhoz, kipróbálhatod, hogy az általam leírt mód számodra hatásos-e.

A második javaslat

Vannak, akiknek egyszerűen nem megy geometriai alakzatok elképzelése, még vonalaké sem, hát még a munka velük. Ha te is ilyen vagy, a következő tanácsok neked szólnak.

Felejts el minden eddigit az idővonalakról, helyette pedig hallgasd az ötperces Aethos Hangmeditációt, figyelmedet a szívcsakrádon tartva. A hallgatás után azonnal gondolj életedre és a múltad sorsdöntő pillanataira. Tartsd eközben is figyelmedet szívcsakrádon. Ha gubancra, vagy érzelmi töltésre bukkansz, figyeld tovább az eseményt továbbra is szívcsakrádra összpontosítva. Ha az érzelmi töltés túl nagy, térj vissza a hangmeditációhoz, mindig a szívcsakrádra figyelve, amíg a felidézett emlékek érzelmi töltése lenyugszik. Ha önmagad kiterjedt állapotát újra képes vagy érzékelni, hagyd abba a hangok hallgatását és térj vissza a múltbéli események vizsgálatához. Addig folytasd ezt a munkát, amíg emlékeid hatását sikerül semlegesíteni.

A meditáció célja, hogy életed eseményeit egy kitágultabb tudati állapotból tudd megvizsgálni. Ebből a kiterjedt tudati állapotból pedig (a tér- és időérzékelésén kívülről) önmagadról és múltadról alkotott nézőpontod meg fog változni.

A Varázslatos Ajándék

Felfigyeltem egy, a Hathorok által használt különös kifejezésre ennek az üzenetnek abban a részében, amikor a szemlélődés céljáról szólnak.

„Ebben a megemelkedett tudatállapotban tartózkodva szemléld meg a testet öltött állapot varázslatos ajándékát és terhét.”

Érdekes, hogy a Hathorok, akik elsődlegesen a negyediktől, a tizenkettedik tudati dimenzióban tartózkodnak, a testi létet ajándéknak és tehernek is látják. Mit értenek ezalatt? Megvolt a saját elgondolásom a dologról, de tanácsadóimhoz fordultam, hogy tisztázzák.

Lényegében azt mondták, hogy az emberi létezés ritka és értékes lehetőség a dimenzionális tudás elsajátítására. Azt értik ezen, hogy miközben haladunk térben és időben, mindezt egy téren és időn túli lényként és által irányítva tesszük. Ezért ajándék a testi lét, hiszen végtelen lényegünk és testünk véges korlátozottsága közötti feszültség az, amiből a magasabb tudás kiemelkedhet.

Az emberi lét fizikai terhe pedig nézetük szerint abban áll, hogy mi emberek az idő, a tér, valamint a körülmények kényszerének szorításában élünk és pont ezek azok, amik megerősítik a korlátozottság érzetét.

Ehhez adódik az entrópia visszafordíthatatlansága (a rendezetlenség felé való haladás), a Föld állandó gravitációs vonzása, úgyhogy tényleg van mivel bajlódnunk. Igen, valóban sokféle módon igényel herkulesi erőfeszítést önmagunk végtelenül szabad részével kapcsolatot kiépíteni, téve mindezt a fizikai és kulturális korlátok közepette. És ezért „Hősök (és Hősnők) útja” az élet, hogy Joseph Campbell szavait idézzem.

Megjegyzés: A zárójeles rész tőlem van. Az eredeti Campbell idézet „Hősök útjáról” beszél. Úgy érzékelem, hogy a hímnemű alak használata a korábbi és a most is élő társadalmi konvenciók szerint a férfiakra és a nőkre is vonatkozott. Bár sokan azt gondolhatják, hogy szőrszálhasogatás megkülönböztetni a hősöket és hősnőket, én mégis úgy gondolom, hogy a hősiesség mitikus mintáiba életbevágó a nőket is méltó módon belefoglalni. A társadalmi valóságot a fizikai szükség és a mitikus/vallási szimbolizmus alakítja. Igen, nagyon is úgy érzem, hogy a mítoszok szimbólumrendszere sokkal erősebben alapozza meg és olyan különös, és számunkra rejtett módokon hat a kultúránkra, mintsem azt valaha is felismertük volna. A valóságban a földi élet legalább annyiszor osztja és/vagy kényszeríti a nőkre a hős szerepét, mint a férfiakra. Úgy gondolom, hogy itt az ideje, hogy a nőket és férfiakat egyenlő tisztelettel teli és egyenlő rangú elbánásban részesítsük.

Az élet szemlélése

A Hathorok üzenetének átvétele után az jutott eszembe, hogy a Kozmikus Kapu alkalmára adott életvizsgálati módszer hatásos lehet bármilyen, elsősorban élet-átalakulási folyamatok során.

Tanácsadóimhoz fordulva azt a választ kaptam, hogy valóban, a módszer bármikor nagyon nagy segítség lehet. Mindössze arról van szó, hogy a Kozmikus Kapu különösen erős katalitikus energiákkal van tele, és ezért most adtuk át ezt a technikát.

Ahogy már korábban említettem, úgy vélem, hasznos lehet újra rátérni a módszer legfontosabb részeire azok kedvéért, akik a Kozmikus Kapu különleges együttállásán túljutva is használni szeretnék a módszert.

A módszerrel kapcsolatos lényegi kérdés az önazonosítás. Emberként általában fizikai létünkkel azonosítjuk önmagunkat. Életünket lineáris idő- és térbeli mozgásnak érezzük.

Ez biológiai valóság, és emberként, emlősként kötve vagyunk idegrendszerünk korlátai által, és, hogy túlélésünk érdekében figyelmünket a fizikai valóságra kell irányítanunk.

Azonban van egy olyan részünk is, amelyik téren és időn túli, vagy legalábbis valamennyire el van tőle szakadva.

Önmagad kiterjedt részeinek elérésére bármilyen módszert választhatsz. Az a lényeg, hogy ki tudj lépni saját önazonosulásod zárt részéből.

Az Aethos Hangmeditáció is ebből a zárt részből való kijutást segíti. Sok egyéb módszer is létezik erre. De lényegtelen, hogy hogyan éred el ezt. A fontos az, hogy belépj önmagad kiterjedt érzékelésébe. Ebből a kiterjedt Én állapotban nyílik lehetőség arra, hogy életed olyan szemszögből vizsgáld meg, amit nem kötnek életed eseményei és konfliktusai.

Ebben pedig erő és hatalom rejtőzik.

Végső gondolatok

Azt mondják a Hathorok, hogy a Kozmikus Kapu utolsó szakasza, december 23. estéje, nagyon erős lehetőséget biztosít személyes teremtésre. Ha szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget a Hathor módszereket alkalmazva, javaslom, hogy olvasd el az Összes Lehetőségek Gömbje című üzenetet.

A Kozmikus Kapu végső szakaszára vonatkozóan kéréssel fordulnak feléd a Hathorok. Azt kérik, hogy szándékod erejével járulj hozzá a Föld jövőjéhez, hogy lásd, hogy mindenki fel- és elismeri, hogy az összes élet össze van kapcsolva a többivel és azt, hogy a bolygó lakói között együttműködés alakul ki (feloldódnak az ellentétek).

Ennek a feladatnak a megvalósítására megtalálod az információkat az Aethos és a tudat kettősségtől mentes állapotai című korábbi üzenetben. Itt – az üzenet végén – találod meg az Aethos Hangmeditációra mutató linkeket is, vagy Tom Kenyon honlapján a Listening részen.

Természetesen megtalálod az összes korábbi üzenetet Tom Kenyon honlapján a Hathors részben, vagy a fordító honlapján. a Hathorok menüben [ vagy a Kristályhang Hathorok menüben].

Tom Kenyon

©Tom Kenyon 2012. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: Katt ide!. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni.

Fordító: © Bagi Ákos Katt ide! 2012

Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

Forrás: Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
szo márc 09 2013, 12:42
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
HATHOROK - Az önkorlátozó gondolatformák és hiedelmek átalakítása

Az önkorlátozó gondolatformák és hiedelmek átalakítása

Hathor üzenet a Föld számára Tom Kenyon közvetítésében

A téli napforduló és a 2012. december 21-i galaktikus együttállás következményeként a galaktikus evolúciós energiák megemelkedett szintjét élitek át. Ez a helyzet az emberiség további polarizációját idézi elő, ami lehetőséget ad a felemelkedésre, de a pusztulásra is.

Üzenetünkben ezeknek az energiáknak a felemelkedést elősegítő jellegzetességeiről szólunk.

Ahogy a naprendszeretekbe egyre több spirituális fény áramlik, ennek megfelelően magasabb dimenzióbeli képességeitek egyre több módon jelennek meg, és válnak elérhetővé.

Igazából ezek a dimenziók mindig is elérhetőek voltak számotokra, hiszen ez lényetek része, de a galaktikus együttálláson való áthaladás bizonyos fátylak feloldódását, fellebbentését indította el, sőt részben már eredményezte is.

Ezt teljesen egyéni módon, a finom energiák érzékelésére való képességed szerint éled/élted át. De a változás megtörtént és az emberi történelem folyamát gyökeresen meg fogja változtatni.

Még nem látszik tisztán, hogy ez miként fog közös idővonalatokon kibontakozni. Amit szeretnénk tudatni, hogy vannak módszerek, megközelítési módok, amivel személyes idővonaladat kedvező módon alakíthatod azzal, ha az önkorlátozó gondolatformáidat és hiedelmeidet átalakítod.

FILOZÓFIAI MEGFONTOLÁSOK

Úgy látjuk, hogy sok vallási és spirituális filozófia nehezíti a dolgotokat. Ezek a gondolatok elvontnak tűnhetnek, valójában azonban mélyen befolyásolják érzékeléseteket és leglényegük, hogy akadályoznak az anyagi világ megtapasztalásában.

Sok (nem mindegyik) vallási és spirituális hagyományotok ferde szemmel néz az anyag világára. Azt mondják, hogy a menny, a paradicsom, a nirvána, vagy a létezés ehhez hasonló tökéletes változata a testet öltött emberi létező tapasztalási lehetőségei kívül van.

Valójában néhány még a fizikai létezésed is „hibának”, esetleg „bűnnek” aposztrofálja, tehát már pusztán azt is, hogy fizikai tested van. Lehet, hogy te magad távol állsz ezektől a hiedelmektől, de ezek a gondolatformák kultúrátok alvilágában mozognak és az emberek tömegeinek önmagáról kialakított képét határozza meg.

Ha tudatosan, vagy öntudatlanul be-, és/vagy elfogadod ezt a gondolatformát, akkor ez megköt és kialakul egy feszültség a felemelkedett – multidimenzionális – részeid és fizikai megtestesülésed között. Mi ezt egy kedvezőtlen dolognak tartjuk.

Mi a tudatot folytonosnak látjuk, egészen a legmagasabb rezgésű szintektől kezdve, ahol a kettősségtől mentesség az uralkodó, le a fény birodalmain át egészen az anyagig. Persze vannak határok, de az anyagi világok ugyanolyan szentek, mint a fény birodalmai, vagy a tiszta tudatosság.

Amikor már képes vagy megérteni ezt, beléphetsz lényed magasabb dimenzióbeli részeibe. Az meg fogja erősíteni spirituális bátorságodat, a mélyebb megértésre való képességedet, kreativitásodat, valamint gyógyítói és öngyógyítói képességeidet.

Szeretnénk átadni egy módszert, amivel képes vagy felugrani ezekbe a valóságokba, hogy közvetlenül megtapasztalhasd. A módszer rendszeres használata felgyorsítja önérzékelésed átalakítását a korlátozott szintről Multidimenzionális Önmagadra.

Lesznek, akik gyorsan meg fogják tudni csinálni ezt az átalakulást. Másoknak több időre lesz szükségük. Az átalakulás sebessége attól függ, mennyire kötnek (ön)korlátozó gondolatformáid.

A MÓDSZER

A módszer a Központi Energia Vezetéket – a koronától (a fej tetejétől) a test közepén halad a gátig (a nemiszerv és végbélnyílás közötti pont). Helyenként Pránikus Szál, Központi Tartóoszlop, vagy Titkos Csatorna néven is találkozhattál vele.

Elsőként a módszer használatakor érzékeled és elképzeled, hogy ez a vezeték a gátból kiindul, áthalad a tested közepén és a fejed tetejéig, a koronáig megy.

Majd elképzeled, hogy a csatorna a fejed fölötti pontig megy tovább. Amikor karjaidat a fejed fölé teszed, a pontot ott találod meg, ahol az ujjaid végei találkoznak. Ez a találkozási pont az Egyiptomi Alkímia szerint a BA, a Mennyei Lélek felé vezető energetikai átjáró. A BA lényed olyan része, amelyik az általad megtapasztalt téren és időn túl van, és a BA-d hatalmas spirituális belátás és képességek forrása. Számunkra ez a pont csupán egy a számos multidimenzionális átjáróid közül.

Most terjeszd ki a Központi Energia Vezetéket a gáton át a földbe. Egyéni energetikádtól függően pár centiméter, vagy akár sok kilométer hosszú is lehet. Néhány esetben a Központi Energia Vezeték egészen a Föld középpontjáig is elér. A Központi Energia Vezeték meghosszabbításával a fej fölötti multidimenzionális átjáró és lefelé a Föld felé, szimbolikusan összekötöd az anyag és a fény birodalmait. Hívják ezt a „Föld és Ég Egyesítésének,, vagy a „Föld és a Menny házasságának” is.

A következő lépésben hallgasd az Aethos Hangmeditációt, miközben az egész csatornán tartod a figyelmedet, egészen a fejed feletti átjárótól kezdve, át a testeden és le a Földbe.

Azt javasoljuk, hogy az ötperces verzióval kezdd. Az Aethos magas rezgésű jellege miatt, ha a figyelmedet a leírt módon fókuszálod, akkor a Központi Vezeték spirituális tisztítását indítod be.

A meditáció használata során figyelmed felszínére fogod hozni a csakrarendszeredben és a sejtemlékezetedben gyökeret vert, ott tárolt, „beágyazódott” gondolatformákat.

A korlátozó gondolatformák és hiedelmek kitisztításának gyümölcse, hogy önmagadat, mint Élő Misztériumot ismered fel. Fény és anyag egyesülése vagy. Alapvető lényeged, hogy Világok Közötti Híd vagy, és így módod és lehetőséged van, hogy hozzájuss az összes birodalom minden kincséhez.

Gondolj úgy erre a módszerre, mint otthonod spirituális nagytakarítására. Ahogy a meditáció során gondolatformák jelennek meg, meghatározod, hogy akarsz-e ebben a hitben élni, vagy sem. Amennyiben nem, akkor dobd el, mintha csak egy rossz bútordarab lenne. Ha pedig úgy akarod, tartsd meg. Ha nem, akkor meg engedd el.

Ha már kellemes az ötperces darab használata, kipróbálhatod egy adott meditáció során a többször egymás utáni ismételt lejátszását, vagy akár a 30 perces verziót is előveheted.

Azonban NE HASZNÁLD naponta egynél többször, hacsak fel nem készültél saját alvilágodban utazást tenni.

De nem fenyegetni akarunk ezzel a figyelmeztetéssel. Ez csupán a spirituális józanság megkívánta követelmény, ami a kultúrátok negatív és korlátozó beidegződéseitől való megszabadulásod közben szükséges.

Ez az egyszerű meditáció rendkívül kedvező hatású lehet, mert képes vagy vele megszabadítani magad a gondolatformáidtól és hiedelmeidtől, amik korlátoztak múltadban.

Ha elszántad magad, hogy megszabadulj tőlük, azt javasoljuk, hogy használd ezt a meditációt minél gyakrabban.

A HATHOROK
2013. FEBRUÁR 20.

Tom gondolatai és megfigyelései

Az üzenet átvétele után arra kértem tanítóimat, hogy szóljanak bővebben a 2012. december 21-i napforduló eseményeiről.

Azon a véleményen vannak, hogy ez a különleges galaktikus együttállás valójában a galaxis középpontjából kiinduló hatalmas erejű spirituális fény és a fejlődést elősegítő energia kiáradása volt. Ahogy azonban ezt mindig is jelezték, ez nem jelenti a bolygó végzetét. De jelenti viszont a katalitikus és evolúciós energiák új hullámát.

Látom magam előtt, hogy jó sok ember mennyire csalódott volt december 22. reggelén, amikor semmi rendkívüli külső esemény nem történt a nagy csinnadratta és hűhó után. Az emberi történelem tele van hasonló végzetes jóslatokkal, amik aztán nem következtek be. Egy gyors internetes keresés a „végítélet jóslatok” kifejezésre eredményeképp rengeteg meghiúsult katasztrófa-próféciát kapunk.

A Hathorok viszont nagyon helyesen azt mondják, a fizikai Föld nem csak hogy nem pusztult el 2012 téli napfordulójakor, hanem új korszakába lépett.

A Hathorok azon a határozott állásponton vannak, hogy az emberiséget a galaktikus együttállás hatására hatalmas mennyiségű spirituális fény árasztotta el. Ennek az egyénre gyakorolt hatása viszont személyről-személyre változik.

Ezen túl a Hathorok azt is vallják, hogy ez a fényáramlat jelenleg az atomi szerkezetünkön dolgozza keresztül magát, vagyis szó szerint befolyásolja a fény és anyag bennünk lezajló párbeszédét.

Kissé homályosnak éreztem ezt a kijelentést és rákérdeztem: Mit értenek a fény és anyag bennünk lezajló párbeszédén?

Úgy látják, hogy ez az interakció a fény és az anyag szoros kapcsolatán alapul, bizonyos szempontból az érme két oldala. Ezt a kapcsolatot Albert Einstein híres E=mc2 egyenlete fejezi ki. Ebből a nézőpontból az anyagból lévő testünk elméletileg adott körülmények megléte esetén fénnyé alakítható. Hozzá kell tennem, hogy ezek azért elég különleges körülmények.

Ám ami igazán csalafinta válaszukban az, ahogy ők a fény mibenlétét és tulajdonságait látják. Számukra a fizikai fény és a spirituális fény is szorosan összefügg. A „fény”-nek nevezett rezgéstartomány (az elektromágneses spektrum számunkra szabad szemmel látható birodalma) csak egy nagyon kis része a teljes energiaspektrumnak.

A Hathorok szerint a spirituális fény sokkal magasabb rezgésszámú, mint a fizikai fény, sőt magasabb az elektromágneses rezgésnek nevezett minőség frekvenciájánál is. Ám szoros kapcsolatuk miatt a spirituális fény képes leváltani fizikai fény formába és bizonyos körülmények között ez fordítva is lehetséges.

Mikor kértem, hogy még jobban tisztázzák, hogy ők milyen értelemben használják a spirituális fény fogalmát, elmondták, hogy ez a fajta fény a tudat kifejeződése és normális esetben csak nagyon megváltozott tudatállapotban lehet találkozni vele. Ilyen a Samadhi (jóga transz) néhány típusa, vagy a misztikus meditáció. Ennek az az oka, hogy a spirituális fény nem fizikai érzékszervvel, hanem csak a tudat legmélyebb szintjein érzékelhető.

Amikor a Hathorok a „fény és anyag erőteljes kommunikációja folyik bennünk” kifejezést használták, mind a fizikai, mind a spirituális fényre gondoltak.

Mint minden emberi esetben itt is teljesen egyénfüggő, hogy mihez kezdünk a bennünk lejátszódó megnövekedett fény és anyag egymásrahatással. Vannak, akik a tudatosságban emelkedni látszanak, vannak, akik egyhelyben topognak, és vannak, akik elveszítik az eszüket. Ehhez a kis irracionális keverékhez még hozzáadódik, hogy egyesek meg egyenesen megvadulnak.

Ahogy az anyag fénnyé alakulása és a fény anyaggá alakulása egyre gyakrabban és gyorsabban kezd el lüktetni, a Hathorok szerint egyszerre lehetünk majd tanúi az emberi zűrzavar és a világosság (a spirituális tudatosság) megnövekedésének. A Föld pedig ennek az ide-oda állapotnak a foglya lesz egy darabig. Ezért és még más okok miatt is nagyon hatásos – ha nem kötelező – a régi gondolatformák és hiedelmek kitisztítása.

A Hathorok a gondolatformákat és hiedelmeket külön kategóriaként kezelik. A gondolatforma a valóságra vonatkozó elképzelés. Amikor egy kultúra egy gondolatformát igaznak fogad el, konszenzus-valósággá válik, függetlenül attól, hogy a gondolatforma igaz-e, vagy hamis.

Amikor pedig egy egyén egy gondolatformát befogad és a valósággal kapcsolatos személyes nézőpontjává is teszi, a gondolatforma hiedelemmé válik.

A MÓDSZER: LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

1. Képzeld el és érezd a koronádtól a testeden át a gátig futó Központi Vezetéket.

2. Hosszabbítsd meg a Központi Vezetéket a fejed fölötti BA pontig. Ezt a pontot úgy találod meg, hogy felemeled karjaidat pontosan a fejed fölé és összeérinted ujjaid hegyét. Ahol ujjaid összeérnek, ott van a BA területe.

3. Most hosszabbítsd meg a Központi Vezetéket a föld felé, amennyire csak jónak látod.

4. Irányítsd figyelmedet a Központi Vezetékedbe.

5. Hallgasd az Aethos Hangmeditációt a Központi Vezetékedre összpontosítva. Kezdd az ötperces verzióval, amíg kitapasztalod, hogy hogyan hat a Módszer rád.

Aethos Hangmeditáció 5 perces verziójának letöltése

Aethos Hangmeditáció 30 perces verziójának letöltése

6. Ennél a lépésnél 2 lehetőséged van:

AZ EGYIK LEHETŐSÉG

Az egyik lehetőség, hogy olyan gondolatformákkal foglalkozol, amiről tudod, hogy dolgod van vele. Ahogy figyelmedet a Központi Vezetéken tartod, engedd, hogy az adott gondolatforma/hiedelem energiája megjelenjen benne. Ez az energia a számodra megszokott érzékszerveden keresztül lesz érzékelhető. Vagyis lehet, hogy látod, vagy valamilyen más formá(k)ban érzed meg. Ahogy megerősödik az energia tartasd rajta a figyelmedet a meditációs zenét hallgatva. Ha figyelmed elvándorol, hozd vissza. Addig folytasd ezt a munkát az adott energiával, amíg egyfajta megnyílást, megkönnyebbülést, esetleg feloldódást érzel azon a helyen, ahol a gondolatforma, vagy a hiedelem elhelyezkedett.

Könnyen lehet, hogy több alkalommal is kell egy mélyen beágyazódott gondolatformával, hiedelemmel foglalkoznod.

A MÁSIK LEHETŐSÉG

A másik lehetőség esetén hagyod, hogy az Aethos Hangmeditáció hozza föl tudatod felszínére az elnyomott, vagy tudattalan gondolatformát.

Ahogy figyelmedet a Központi Vezetéken tartod, észreveszed, amikor megjelenik. Amikor megérzed, hogy az energia a Központi Vezetékben van, teljes figyelmedet ráirányítod. Végül pedig megjelenik maga a gondolatforma is, amihez az energia kapcsolódik. Ha figyelmed elvándorol, irányítsd vissza az energiára.

Az is előfordulhat, hogy több energia is megjelenik egyszerre a Központi Vezetékben. Ilyenkor intuitív módon válaszd ki az egyiket és addig dolgozz vele, amíg a megkönnyebbülés, megnyílás, feloldódás érzése meg nem jelenik az adott gondolatforma, vagy hiedelem energiájának területénél. Ha úgy döntesz, később visszatérhetsz a másik energiával való munkához.

Ahogy az első lehetőségnél, itt is valószínű, hogy szükséged lesz több alkalomra, hogy egy sűrű, vagy mélyen beépült gondolatformával, hiedelemmel foglalkozz.

Tudni fogod, hogy átalakult a hiedelem, vagy gondolatforma, ha majd feloldódást, vagy nyitottságot érzel. Ha az energia helyénél nem érzed ezt, akkor folytasd a figyelmedet ideirányítva az Aethos Hangmeditáció hallgatását, amíg a nyitottság vagy feloldódás határozottan nem érezhető.

Ha nem érzed úgy, hogy végeztél volna az adott energiával, térj vissza a Módszerhez újra egy későbbi alkalommal, hogy tovább folytathasd a gondolatforma, vagy hiedelem átalakítását.

Mindenképpen valami újat fogsz magadban érezni, ha teljesen átalakítottad a gondolatformát, vagy hiedelmet. Továbbá valószínűleg eddig nem létező szellemi, érzelmi, és/vagy spirituális erőforráshoz fogsz jutni.

Makacs és különösen mélyen, erősen beépült gondolatformák és hiedelmek esetén számos alkalomra lesz szükséged.

VÉGSŐ GONDOLATOK

Úgy vélem, hogy ez a Módszer kellően hatékony ahhoz, hogy az önkorlátozó gondolatformák és hiedelmek tudatos átalakításával teljesen újraszőjük az érzékelt valóságunk szövetét.

Hiszem, hogy egyik legnagyobb – bár gyakran észre nem vett – lehetőségeink egyike, hogy a világot képesek vagyunk másképp, új módon érzékelni.

Az érzékelt valóság megváltoztatásának képessége nem más, mint teljes világunk és önmagunk újragondolása.

Ide kattintva találod meg és töltheted le Tom Kenyon honlapján az Aethos Hangmeditációt. Először a Meghallgatási megállapodás (Listening Agreement) részre kerülsz, és ha elolvastad és egyetértesz a feltételekkel, hozzáférhetsz az ingyenes hangfelvételekhez. Lefelé görgetve megtalálod az ötperces és a félórás verziójú Aethos Hangmeditációt is.

Ha még újdonság számodra a Hathor üzenet, az Aethos első említése érdekes lehet számodra. Itt találhatod meg: Aethos és a tudat kettősségtől mentes állapotai .

Természetesen megtalálod az összes korábbi üzenetet Tom Kenyon honlapján a Hathors részben, vagy a fordító honlapján. a Hathorok menüben.

TOM KENYON

©Tom Kenyon 2013. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: Katt ide!. A Listening rész meditációi személyes meghallgatásra készültek és Tom Kenyon írásos engedélye nélkül nem lehet másolni, vagy továbbadni. Nem szabad ezeket semmilyen webhelyen közreadni, vagy közösségi média oldalon közzétenni.

Fordító: © Bagi Ákos Katt ide! 2013 Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a teljes másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.

© 2013 Tom Kenyon All Rights Reserved Katt ide!

You may make and distribute copies of this message in any media you wish so long as you do not alter it in any way, do not charge for it, credit the author and include this entire copyright notice. You may not, however, use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in anyway in any medium.

Forrás: Katt ide!
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System