Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
szo júl 28 2012, 09:11
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
A 2012-ES KAPU ÉS AZ ÚJ KEZDET
Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn-en keresztül


„A Fény Szeretet Családja! Azzal, ellentéttel, amit oly sokan állítanak már, mi mindig is azt mondjuk nektek, hogy a 2012-es folyamaton a Békesség és Kegyelem szándéka szerint megyünk keresztül, anélkül, hogy globális szintű összeomlás vagy katasztrófa következne be.
És ez valójában így van, így igaz!”

„Mi,a legkisebb zavarral és örömmel fogunk átvinni bennetek a 2012-es Portálon!”

„Igen itt a Vége!!!
Az alacsony rezgésű Régi Föld Vége, amely lassan szertefoszlik, mint egy régi megkopott álom. És ez az Új Föld kezdete, a Béke, Szeretet, Bőség Új Álma!”

Közradja: Katt ide!


2012. novemberi-decemberi energiák
Fény Szeretett Családja, milyen örömteli pillanat az, ahogy és amikor a Fény Gyermekei a Föld Átalakulásának és Átmenetének utolsó perceihez közelednek. A Föld Őrzőinek Tanácsa és a Vének Tanácsa készen állnak arra, hogy végre megkezdjék a Szoláris Tanáccsal és a Galaktikus Tanáccsal való közös munkájukat, amikor a 2012-es Csillagkapu megnyílik.

Szeretteim ez most az Ünneplés Ideje és a Beteljesítés Ünnepe. Minden, ahogy azt megtettek, a szemetek előtt úgy ölt majd testet. Tudjuk azt, hogy keményen dolgoztatok az Átalakulás Idejében, amint a saját életeteken keresztül fenntartottátok a Békesség és Egyensúly energiáját, így aztán ezeknek ezután meg is kell nyilvánulniuk a Földön. Ti vagytok azok, akik létrehoztátok a szíveteken belül az Isteni Láng Kristály Templomát és fenntartottátok annak Szent Terét magatokban, és most készek vagytok mindezt megnyilvánítani az anyagi világban ugyancsak. Azt szeretnénk mondani újra nektek, hogy rendkívül fontos volt az hogy fenntartsátok az Egyensúly energiáját a szívetekben, és amikor ahogy központotokba vontátok, vonzottátok a Mennyországot és a Földet, az Isteni Női és Isteni Férfi Energiákat. Ahogy szívetekbe tudtátok tartani ezeket az energiákat, úgy az Új MultiDimenziós Föld Kristály Kódjainak a hordozóivá és szétsugárzóivá váltatok.
A mostani, jelenlegi időben az energiák intenzívek lesznek. Képzeljétek el ezt úgy, mintha a Föld egy űrhajó lenne, és így kel át egy csillagkapun egy hatalmas robajjal örvényt keltve a hipertér folytonosságába.
Ez az örvénylés olyan érzéseket kelt bennetek, mint az energetikai zavarokat az életetekben, de ha szívetek középpontjába tartjátok a Fényt és az Egyensúlyt, akkor össze fogtok kapcsolódni az Isteni Szeretettel és Együttérzéssel, és ekkor olyanná lesztek, ahol a Nyugalmi Pontotok mindenetek középpontjába kerül.
Ahogy felkészültök most erre a Záróvizsga és Tetőpontjának Időpontjára, mi arra kérünk bennetek, hogy legyetek tisztába az érzéseitekkel, gondolataitokkal és tetteitekkel. Tartsátok fenn magatokban mindig a Fény és Békesség legmagasabb frekvenciáit és értsétek meg azt, hogy ti vagytok azok, akiknek segítségével tartani lehet az Isteni Szeretet, Békesség és Könyörületesség Mezejét a Földön, mégpedig azért hogy Ő át tudjon kelni a 2012-es Kapun keresztül, hogy az új sorsába az Új Arany Rózsa Galaxison belülre és a Fény Szoláris Galaktikus Tanácsába kerüljön.
A 11:11 Csillagkapu és Beavatás - Solara Athéna és Solaris Apolló Fénykódjai
Szeretett Fény Családja! Örömünknek és kiváltságunknak tartottuk azt, hogy együtt dolgozhatunk veletek, november 11. idején a 11:11-es portál idejében és november 13-ai Napfogyatkozáskor. Ekkor a Föld megtette a végső lépéseit a 2012-es Portálon való átkelésére és ekkor a fénytestetek is felkészülhetett erre az új típusú kapcsolódásra, amely segíteni fog abban, hogy együtt tudjatok majd dolgozni a 2012-es portál energiáival. Ebben az időben ők, Athéna és Apolló energiái az Új Korszakbéli szerepeikbe, mint a Föld/Szoláris portáljainak Őrei és Őrzőiként avatódnak be, ahogy összekapcsolják az Ikerláng csillagukkal a Földet a Nappal, vagyis Solarissal. Új nevet vesznek fel így, Athéna Solara és Apolló Solaris, és ők együtt testesítik meg, Solarisnak, az Új Nap szoláris energiáit.

Athéna korábban a Bölcsesség és Erő, női archetipikus energiáit képviselte és így a Háború istennője is volt. Most hogy az Új Korszak hajnalodik, mint az Istenség Fényének Napistennője született újjá, megtestesítve a Bölcsesség, Erő, Együttérzés, Hatalom, Békesség energiáit.
Az Új Földön soha többé nem lesz háború, és ahol Solara Athéna jelenléte található, ott az Isteni Együttérzés és Bölcsesség energiáiban fog minden fürödni. Miután Athéna aktiválta november 13-án, Napfogyatkozáskor, a Föld Harmonikus/Egyberezgő mezejét, azonnal munkába látott, hogy elhozza a Békesség, az Együttérzés és Hatalom Szoláris Fénykódjait azokra a helyekre, ahol most a legnagyobb szükségünk van. Így lehetőségünk van arra, hogy arra a helyre, ahová szeretnénk behívni az Ő Istennői Jelenlétének energiáit, behozza azokat oda, ahol szükségünk van a Békesség az Együttérzés energiáira, Solara Athéna a Fény Tudatosságára, átfogó gyengédségére és erejére.

Hasonlóképpen, mint Ő, társa Apolló is az Isteni Nap Férfias Fény Kódjait testesíti meg. Apolló mindig egy szoláris archetípus volt, de az új archetípusos szerepében már a Kreativitás és Megtestesítés, az Öröm Fényének és Hatalmának a megtestesítőjévé lép elő. Ahová Athéna a Békét és Egyensúlyt hozza, ott Apolló lehetővé teszi a Kreativitás és Megnyilvánítás energiáit, azzal, hogy megteremti, létrehozza a Békesség energiaszerkezeteit, amely az Új Föld részét fogja képezni.

Szeretteim, dönthettek úgy, hogy különböző módszerekkel együttműködtök ezekkel az Új energiákkal, mert azok támogatni fognak bennetek, abban, hogy kifejezhessétek azonbéli vágyaitokat, hogy Békességben legyetek és megteremtsétek az Új Föld társadalmát, azután amikor keresztülmentek a 2012-es Csillagkapun.

A 2012-es Portál és a CsillagHáló Energiái és a Multi-Dimenzionális Fényvárosok
Így szóval, A Fény Drága Családja, mi arról a munkáról szeretnénk beszélni, amellyel elköteleztük magunkat veletek, a Fény Családjával, velünk 2012-ben. Mi már előre dolgoztunk azon, hogy létrehozzunk egy Geometrikus "Csillag" Rendszert, vagy Merkabakat, amint azok kódolják és továbbítják a Magasabb rezgésű Frekvenciákat és a Békességbe való beavatásotokat. Ezeket a Csillagokat arra terveztük és az a céljuk, hogy a Fény Családjával együttteremtve, együtt létrehozzuk azt, hogy felerősítsük a Béke Mezejét, amikor a Föld a 2012-es Kapun beérkezik a Multi-Dimenzionális Új Földre.

Az első Csillagot a Fény Családjával közösen, 2012-ben, Rigában, Lettországban hoztuk létre, az Erdők Világának Elementáljainak és Déváinak jelenlétében. A Fény Családja képviselői ott összejöttek egymással és több szertartáson keresztül egyesülve, aktiválták a csillagot és összekapcsolódtak a 6. Dimenziós Elementális Erdők Világának Energiájával, és összekapcsolódtak a Magasabb Dimenziók felé átvezető Szivárvány Híddal, melyet már aktiváltak, 2011 és 2012-ben Lappföldön, Észak Norvégiában és Finnországban. A Híd és az energiák újrakötésével ismét szabadon áramlik az energia, így Riga Csillaga egy közös teremtéssel való létrehozását egy nagyszabású ünneppel, Énekkel és Tánccal köszöntötték. Moszkva Csillagának közös létrehozására, 2012 júliusában került sor, ahol a Fény Családja megint összejött, többek között azokkal is, akik Riga Csillagát alkották meg együtt, hogy így közösen akkor Moszkva Csillagát is megteremtsék. Ezek után augusztusban, Törökországban a Fény Családja újra összejött, hogy Isztambul, Izmir, Damaszkusz Csillagait létrehozzák. Ezeket pedig az októberi Berlin Csillagának megteremtése követte, majd a Bodensee Csillagára került sor Németország déli részén és a svájci, osztrák, német közös határnál.

Mindegyik Csillag a Szent Geometrikus Ikoza-Dodekaéder Kristály Fényével, egy magasabb rezgésben forog és a Teremtők szándéka szerint továbbítják ezt a rezgést, Békességet, Szeretetet hozva az új Földre, és azokra a Fényvárosokra is, ahol azok elhelyezkednek. A Szabad Akarat és Választás által működnek, így ezeket a fénykódokat azok használhatják fel, akik képesek megnyitni a szívüket ezeknek az energiáknak a fogadására. A Csillagok így összekapcsolódnak a Csillaghálóval, és együtt fogják segíteni azt, hogy a Föld Felemelkedhessen a 2012-es Portálnál. A Csillagháló egyik ilyen csillaga a New York Cityben közösen létrehozásra kerülő csillag, amely a 2012-es CsillagHálóra kerül, decemberben, és az itt lévők is elérhetik majd akkor a városnak a Szeretetbe és Békességbe való beavatását. Amikor ez megtörténik, akkor a keleti csillagok össze fognak kapcsolódni a nyugati csillagokkal és új energetikai hidakat fognak létrehozni, USA-ban, Európában és a Közel-Keleten, és mindegyikük a Föld Felemelkedésének egy-egy energiai aktivációs pontjaként fog szolgálni

Így akkor mi továbbra is együtt fogunk dolgozni azon, hogy beindítsuk New York City Beavatását a Fény első Multi-Dimenzionális Arany Városainak sorozatába.

Szeretteim, ismerjétek fel azt, hogy az Új Föld megszületett, a Paradicsomi Kódokat, 2005-ben aktiváltuk* (lásd alul az Idővonalból idézetteket), ismerjétek fel, hogy megérkeztetek a Magasabb Szintű Aktiválásba és elkezdhetitek a munkátokat a bolygó nagyvárosaiban. Ezekben a városokban van szükség a legmélyebb átalakításokra, és majd mint Multi-Dimenzionális Arany Városok fognak fókuszpontjai lenni az Új Energiák elvetésének és az Élet Új módozataival összhangban és harmóniában lesznek a Földdel és minden létezőjével.

A 2012-es Portált a CsillagHáló fogja segíteni abban, hogy az Új Föld Fénykódjait aktiválhassuk mindegyik városban, ahol a Csillagokat létrehoztuk és ezekkel a kódokkal átalakulhassanak, amely során a Fény Multi-Dimenzionális Arany Városaivá változhatnak át.

Így most, akárhol is életek is, arra hívunk bennetek, hogy csatlakozzatok hozzánk, hogy megtartani és fenntartani tudjuk a Jövő Új Földjének a Fény Multi-Dimenzionális Arany Városainak energiáit.

Szeretteim, ezek valóban a Legcsodálatosabb és Legizgalmasabb Idők most Mindenki számára, akik a Föld bolygón élnek.

Mire kell számítani a 2012-es Kapunál?
A Fény Szeretet Családja! Azzal, ellentéttel, amit oly sokan állítanak már, mi mindig is azt mondjuk nektek, hogy a 2012-es folyamaton a Békesség és Kegyelem szándéka szerint megyünk keresztül, anélkül, hogy globális szintű összeomlás vagy katasztrófa következne be.

És ez valójában így van, így igaz!

Ti mint a Fény Családjának Felébredettjei, azért a hatalmas cél érdekében jöttetek ide, hogy a Békesség és Szeretet Szent Terét tartsátok fenn, hogy ez a bolygó A Föld be tudjon lépni az Új Föld Új Álmába, anélkül, hogy keresztül menjen egy felforduláson és a megsemmisülés traumáin.

De mi most arra kérünk bennetek, legyetek tudatában annak, hogy a legtöbb prófécia és "ábrándozás" a káoszt és a félelmeket sugalmazza, és így szükséges az, hogy most ne engedjétek, meg hogy létrejöjjenek, megteremtődjenek a stressz és a szorongás energiái, ezekben az időkben. Arra kérünk bennetek, hogy forduljatok el a félelemtől és azoktól is, bárki is legyen az, akik félelemkeltést igyekszenek létrehozni a Földön, és inkább ünnepeljétek azt, amit már elértetek a Földeteken és a Galaxisban!

Mi, a legkisebb zavarral és örömmel fogunk átvinni bennetek a 2012-es Portálon!

Azok akik, a tapasztalt, "harcedzett" munkásai vagytok a Fénynek, és akik a 2012-es Portál csapatában vagytok, valójában rendkívülien és nagyon fáradtaknak érezhetitek magatokat, mégha a teljes kimerülés partjára is kerültetek, mégis Ti Vagytok azok, akik fenn- és megtartjátok a FényTestetekeben és a Testetekben a nagy változás energiáit. Ti Vagytok azok, akik éjjel-nappal továbbítjátok az Új Fénykódokat, úgyhogy akkor jogosan érezhetitek azt, hogy nagyon fáradtak vagytok, de ez el fog múlni akkor, amikor átkerültök a Kapu másik oldalára. Képzeljétek el, hogyan vezetnétek át egy űrhajót, amikor az áthalad egy Csillagkapun, és azt is hogy ez egy nagyon nehéz munka Szeretteim, de igenis megéri megtenni!

Némileg már megtapasztaltátok a káoszt, kaotikus álmaitok is előfordultak, ahogy a kollektív tudatosság megpróbálta kezelni az átváltást a Multi-Dimenzionális működésbe. Előfordulhat, hogy álmatlanságot, szorongást és némi depressziót, szomorúságot is megtapasztaltatok és mindez megviselt bennetek, de inkább összpontosítsatok a szívetek Kristály Templomára, ahol a saját Megszentelt Teretek van és akkor minden rendben lesz.

Igen itt a Vége!!!
Az alacsony rezgésű Régi Föld Vége, amely lassan szertefoszlik, mint egy régi megkopott álom. És ez az Új Föld kezdete, a Béke, Szeretet, Bőség Új Álma!

Addig is, amíg nem találkozunk a "másik oldalon", azt kívánjuk nektek, hogy a 2012-es Portált egy Örömteli Ünnepséggel Köszöntsétek!

Isten hozott bennetek a Multi-Dimenzionális Új Földön!!!

Mihály Arkangyal Vagyok

Forrás. The 2012 Portal and the New Beginning a message from Archangel Michael channeled by Celia Fenn
Sunday, 25 November, 2012 (posted 27 November, 2012) The Energies for November/December 2012

© 2006-12 Celia Fenn and Starchild Global Katt ide! - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.

Katt ide!
Közradja: Katt ide!
A Paradicsomi Kódokról az Idővonal 2005-ös mappájában olvashattok:
Katt ide!

Katt ide!


[ Módosítva sze dec 19 2012, 04:07 ]
Vissza az elejére
Roland
v márc 03 2013, 08:58
Regisztrált tag #62
Regisztrált: v okt 03 2010, 03:10
Üzenetek: 119
MIhály arkangyal közismert, csodálatos lény!
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System