| Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
| :: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Fogalmi meghatározások | ||
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | No. Egy kis terminológia, vagy mi a túró. [ Módosítva sze jún 23 2010, 01:40 ] | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | úgy gondoltam, hogy amíg csak Zsuzskát érdekli a téma, addig nem fogom törni magam hosszú gépeléssel (mert bele is fogtam, nem is sikerült tömören elmagyarázni, aztán belegondoltam, minek is csinálom és akkor leesett...). Mindent meg lehet találni a neten, ami a fogalmakat illeti. A linkeket korábban megadtam. | ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | Engem is erdekel a feher zaj , a megadott linkek vagy nem mennek vagy nem erthetoek. Ha van egy kis idod , esetleg feltehetned meg egyszer , vagy valami hasonlot . Nekem az a szuro program nem mukodott, felvenni tudtam de az analizalas mar nem ment. Ha van valami jobb neked megkoszonnem. | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | egy értelmezhetö leirás a fehér zajról , még engem is érdekelne, mert ráférne az általános müveltségemre !jd bár valószinüleg nem leszek egy fehér zajongó ( fehér zaj rajongó) de az (számomra) uj dolgok azért érdekelnek !he | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Katt ide! | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Katt ide! | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Katt ide! pareidolia - képre apofénia - hangra [ Módosítva v jún 27 2010, 05:59 ] | ||
| Latyoo |
| ||
| annabike |
| ||
![]() Regisztrált tag #10 Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25Üzenetek: 0 | Kosz Latyoo ! Nem tudom elkuldeni a hangfelvetelt , mert elszalt minden , ujra kellett telepitsem a windowst . Annak , hogy egy egy felvetelt elkuldjek nem sok ertelmet latom , magam szeretnek hasznalni egy ilyen programot , neked biztos van ilyen programod es esetleg segithetnel megtanulni , hogy mukodik. | ||