Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Solyom
p febr 22 2013, 04:23
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
URIEL - Rátalálni Önmagunkra
2013.02.16

URIEL Arkangyal / 2013. február 16.
Günther Wiechmann közvetítése


Rátalálni Önmagunkra

Itt Uriel, Isten Fénye.

Szeretett Lényeim, sok frissen felébredt tájékozatlannak és bizonytalannak érzi magát és még a tapasztalt Fénymunkások sincsenek sokkal jobb helyzetben.
Sokatokban ugyanazok a kérdések fogalmazódnak meg.
Mi az, ami tulajdonképpen még helyes, mit tegyek?
Hogyan gondoskodhatom az anyagi biztonságomról, ha tudom, a mostani munkámat már nem akarom vagy tudom tovább végezni?

Meddig tart még, míg az anyagi szinten is megmutatkozik a Felemelkedés?
Hogyan kerülhetek kapcsolatba a szellemi vezetőimmel?
Kiben bízhatom vagy szabad bíznom önmagamon kívül?
Van-e értelme tovább kitartanom egy olyan kapcsolat mellett, annak ellenére, hogy nem látom a folytatást?
Elveszítem-e az egyediségemet, ha minden fényesebbé válik?

Mindezek a kérdések és még hasonló tartalmúak lengenek körül benneteket. Ezek eljutnak hozzám és átveszem őket a Fényembe, hogy a szeretetben feloldódhassanak. Tudom, hogy átláthatóságra és felismerésre törekedtek és mindenkit biztosíthatok arról, hogy a saját utatok átláthatósága és felismerése elérhető távolságban van. Ugyanarra a kérdésre egyéni a válasz, mert lényegében mindannyian egyek vagytok, de mindenki a maga útját járja. Így egyesek számára helyes döntés lehet, hogy visszavonuljanak a munka és a kötelességek terén a mindennapok sodrásából, míg másoknak talán az ellentettje a helyes. A lélektervetek és az inkarnációkon vezető utatok a mostani időpontig nagyon eltérő volt és ez a sokszínűség a jövőben is megmarad.
Isten általatok fog minden színárnyalatban megnyilvánulni, csak az árnyék tűnik el, mely eddig sok mindent szürkeséggel fedett be.

Egyéniségetek, egyediségetek növekedni fog és csak most kezdi igazán bontogatni szárnyait, mert sokáig rá voltatok kényszerítve egy olyan identitás felvállalására, mely nem illett a saját lényetekhez. Így érthető, hogy csak kevés válasz, utalás vagy megoldás létezik, mely mindenkire vonatkozik. Mindenki a szívében előrajzolt utat járja be. Mindenki szívében ott lapul a kulcs, mely ajtót nyit az útra. Mindenkire vonatkozik, hogy felismerje, felszabadítsa és az élet átalakítására használja szívének szeretetét. A szeretet felismerése számotokra azt jelenti, hogy kiterjesztitek [fejlesztitek] tudatototokat, mert a szeretet számotokra még mindig egy olyan érzés, melyhez más személyek vagy valamilyen kedvelt dolog kapcsolódik.

A zene vagy egy számotokra kedves ember szeretete csupán egyfajta játék, mely könnyen felismerhető. Ez a szeretet energetikailag felemel benneteket, ezt érzitek belülről és ez válik áthatóvá kívülről.
Ez az energetikai állapotváltozás érezhető például, ha szerelmesek vagytok, ez egy biztos jele az igaz szeretetnek. Az igaz szeretet azonban Benned van, feltétel nélkül lehorgonyozva a szívben és független a személytől, aki ezt felébresztette Benned. Ez így történik mindenkivel, Ti Isteni lények vagytok és természetszerűleg vagytok összekapcsolva a feltétel nélküli szeretettel.

Azonban a felismeréshez vezető út különböző és egyéni, mert ez a sok inkarnációból szerzett élménykincsed, melyet el kell mélyíteni és meg kell érteni, mielőtt visszatérhetnél az eredendő Lényedhez.
Így talán vannak még befejezetlen témák, melyek energiája odakötnek téged. Talán bátran kell előre lépkedned, de talán a Téged űző türelmetlenség választ el a belső haladástól.
Szeretett Fényem, ez a te egyéni utad, amin jársz, és nem létezik az ’egyetlen helyes tan’, mely a megvilágosodáshoz vezet.

A világ színesebbé és szebbé válik, ha mindenki hozzáteszi saját színvilágát. Olyan lehetőségek, tehetségek és képességek szunnyadnak bennetek, melyről fogalmatok sincs, mert a képzelőerőtöket korlátozták.
De most a határok megnyíltak és Rajtad múlik, hogy áthaladj rajtuk és új horizontokat ismerj meg.
A szellemi világ készen áll, hogy az embereket aktívabban támogassa, ha ezt kérik tőle. A szabad akarat figyelembe vétele és a választott lélekterv elsőbbséget élvez. Így gyakran nem elegendő egy kívánság teljesítését kérni, jobb például, ha a helyzet megértését és annak feloldását kéritek.

A magasabb szintekről érkező támogatás egyengeti majd utad és könnyebben jutsz előbbre, de a felismeréseknek előbb meg kell érni önmagatokban és a döntés a Tiéd, mikor és merre tovább.
Nem vehetjük el tőled az árnyakat, de segíthetünk Neked, hogy feloldhasd őket. A problémáid leírásából felismerjük, hogy milyen mélyen ivódott bele tudatodba és megvilágítjuk a sötét foltokat, hogy meglátassuk veled a rejtve maradt részleteket.

Tudatod fényében minden a MOSTBAN oldódik fel, függetlenül attól, honnan jön vagy mikor keletkezett, amint a szeret által elfogadásra kerül, megszűnik a kapcsolódás.
Így szabadítod fel önmagadban a szeretetet, megtalálod Isteni Énedet és így térsz vissza a ’Minden-Létező-Egy’-hez.
Szeretett Lényem, mindig egy személyes, egyéni folyamat marad, akkor is, ha a cél, a feltétel nélküli szeretet mindig ugyanaz marad.

Segítségre lelhetsz, ha ezt szeretnéd, de ne csábulj el és add fel az önmagadért vállalt felelősséget.
A szellemi világ a Belső hangodon keresztül is beszél hozzád, minden bölcsességet magadban hordozol. Tanuld meg eldönteni, mikor beszél hozzád az Egód és mikor a magasabb szintű Éned.
Tarts ki a szeretet mellett, légy rugalmas a környezeteddel szemben és türelmes másokkal és teljes mértékben higgy önmagadban.

Áldásom kísér Téged, mint ahogyan az Egy Forrásának feltétel nélküli szeretete.
Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: Katt ide!


[ Módosítva v márc 17 2013, 06:13 ]
Vissza az elejére
Solyom
v márc 17 2013, 06:12
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
URIEL - 2013. március 12.

Günther Wiechmann közvetítése

Az állatok birodalma és a csoportlelkek

Itt Uriel, Isten Fénye!


Üdvözöllek benneteket szeretett Lények, kik az önmegvalósítás útját járjátok. Örömmel látom a minden szinten megmutatkozó előrelépéseket.Ti az Ég sok szintjével álltok összeköttetésben és az anyagi világban minden cselekedetetek minden energetikai szinten visszhangra lel.Így sok dolog kirajzolódik számunkra, ami ti még nem láthattok. Mert minél sűrűbb a rezgés, annál lankadtabb a reakció.De a ti változó világotokban az erre utaló jelek nem hagyhatók figyelmen kívül.Gaia tudatával Felemelkedett és a tisztulási, átépítési folyamat tervszerűen zajlik tovább.

A számotokra egyre gyakoribb, szokatlan időjárási és természeti jelenségekre már utaltam, most pedig az állatvilágra szeretném felhívni a figyelmet.A legtöbb állatfajt fénylények gondozzák, akik csoportlelkekként az egész populációért felelősek.

Az energetikai rendszerben való változások egyes fajok számára jelentősen megváltoztak.Hogy a keletkező bizonytalanságok kiegyensúlyozásra kerüljenek, az illetékes csoportlelkek összehívják az állatokat az együttes elvándorlás céljából. Így egy ideje már, nagy, szokatlan útvonalon haladó hal-, madárrajokat, valamint bálna- és delfincsoportokat lehet megfigyelni.

Ezek a jelek ne nyugtalanítsanak benneteket! Hagyjátok, hogy útjukat járják, részben fontos felfedező-, tájékozódó-túrákról van szó, mely sok faj számára szükséges.Bízhattok az adott csoportlelkek bölcsességében és tapasztalatában. Egyes fajok elhagyják az átváltozás során ezt a bolygót, mert a speciális fejlődés megkívánja a megfelelő életfeltételeket, melyek nem lesznek többé jelen.

Ezen nem lehet majd változtatni, de ez nem egyenlő a faj „kihalásával”, mert a csoportlelkek gondoskodnak a létezés másik szintjeiről. De felbecsülhetetlen értékű, ha minden létforma létezéséhez szükséges megfelelő feltételeinek biztosításért síkra szálltok, mert nagyon galádul bántak eddig az állatvilággal.

A szeretethez való visszatérés kibékít benneteket az állatvilággal, természetesnek fogjátok érezni a minden élet iránti megbecsülést és mély megtisztelést, mert Lényetek mindennel összeköttetésben áll.

Sok emberlélek elvesztette a másokba vetett bizalmat, mert csalódtak az emberekben, sebzettnek, megalázottnak és a becsületüktől megfosztva érzik magukat. Még, ha egy magasabb perspektívából nézve létezik egy másik igazság, egyesek nem találnak vissza a szeretethez és a bizalomhoz. Ebben az esetben az állatok szívesen vállalnak fontos segítő szerepet. Kutyák, macskák és lovak például kapcsolatot teremtenek a vezető- és őrangyalaitokkal. Rajtuk keresztül még a megkeseredett embereknek is lehetséges a visszatérés a szeretethez és a spirituális kapcsolódáshoz. A szeretet, amit háziállataiknak adnak, kerülő úton visszatér hozzájuk és felpuhítja a megkérgesedett struktúrákat, míg egy közvetlen szeretetáramoltatás az emberek között is lehetségessé válik.

Most, hogy egy világosabb rezgésszinttel rendelkeztek, egyes háziállatok ’furcsa’ viselkedést tanúsítanak. A korábban félős, bátortalan állatok hirtelen kezessé és ragaszkodóvá vállnak, de néha kiszámíthatatlan viselkedés is bekövetkezhet a korábban inkább nyugodtabb állatoknál. Ezek a változások nagyrészt tőletek erednek, mert a ti finomodásotok és a fénytestetek növekvő kimunkálásával eddig ismeretlen jeleket küldtök az állatoknak és fogtok tőlük, amire reagálnak. De maguk az állatok is elkezdenek változni, ők is igazodnak a változó rezgésmintákhoz. Így egyes fajok, mint pl. a kutyák változni fognak a táplálkozásunkban és inkább a növényi kosztot fogják előnyben részesíteni. Az állatoknál rendszerint nem következik be a fénytest kialakulásának folyamata, a számotokra ismert tünetekkel egyetemben.

A fénytest kialakulása során keletkező tünetek a hosszan növekvő struktúrákban és mintákban gyökereznek, melyeket a sok inkarnáció során alakítottatok ki. A csoportlelkek sokkal dinamikusabban fejlődnek, azonban magjukban mindig hűek maradnak, mert nem veszítik el a Minden-Létező-Eggyel való kapcsolatot. Ti szeretett Emberi Angyalok akkor tudtok ebben az átmenti időszakban a leghatékonyabban segíteni az állatbirodalomhoz tartozó testvéreiteknek, ha elkötelezitek magatokat a környezet megtisztítása és kiegyensúlyozása mellett. Segítsetek Gaianak a tisztulási folyamatában és óvakodjatok a további szennyezéstől és károkozástól.

De kérlek, maradjatok minden helyzetben a szeretet állapotában!

Csak az, amit a szeretet ösztönöz és hordoz, az marad fenn és jár végül sikerrel. Bosszúságotok a közönnyel és a bűnösséggel szemben erősítse szereteteteket és kölcsönözzön bátorságot és erőt nektek. De ne váljatok a gyűlölködés áldozatává, mert az megvakítana benneteket és a hozzá kapcsolódó negatív energiák ellenetek fordulnak. Ha bíztok a szeretet erejében, akkor látni fogjátok az eredményeket is, mert a szereteten át látó szemek áthatolnak a fátylon [a tudatlanság fátylán].

Megáldalak benneteket szeretett Fényeim, az állatbirodalom szeretett Lényeit és mindenfajta csoportlelket.

A Forrás feltétel nélküli szeretete mindig elkísér benneteket.

Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: Katt ide!

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom3
p ápr 26 2013, 05:21
Regisztrált tag #672
Regisztrált: k ápr 02 2013, 05:12
Üzenetek: 9
URIEL - 2013. április 18.

Günther Wiechmann közvetítése

Tanítás, Tanács, Vezettetés és Gyógyulás


Itt Uriel, Isten Fénye!

Szeretett Fényeim, ma azért jövök el hozzátok, hogy megadjam nektek azt, amire szívetek vágyik.

Számtalan segítőmmel együtt nagyon közel vagyunk most hozzátok és érzékelem a kívánságaitokat, vágyaitokat, érzem a türelmetlenséget is, a kétséget és a szorongást.

De mindenekelőtt a szeretetet látom szívetekben, ami egyre erőteljesebben sugárzik! Ez a szeretet az, ami összeköt Téged a szavaimmal. A Te szereteted az, amit hídnak használok, hogy elérjek hozzád. A Te szeretetedet az én szeretetem viszonozza, és körbeölellek a Fényemmel. Most pedig érezd a feltétel nélküli szeretetet a szívedben, ami rajtam keresztül áramlik, közvetlenül a Létezés Egységének Forrásából és most elér hozzád. [szünet: érezzétek a szívetekben]

Most pedig a szívek legnagyobb kívánságaival foglalkozunk, mely kívánságok mindegyik közvetlen kapcsolódik a szeretethez.

Tanítás

Szívetek meg akarja érteni és fel akarja fogni a dolgokat. A növekedés kívánsága mélyen bennetek gyökerezik, ahogyan a fejlődésre és a kreatív kifejeződésre való törekvés is. Minden szellemi tanításnak ezt kell szolgálnia! Egy tiszta szellemi tanítás dogmáktól és korlátozásoktól mentes, mert minden elnyomás a szeretet korlátozása.

Az emberek egója volt, mely Isten tanításait struktúrákba és konvenciókba préselte be. Ezek a struktúrák csupán az ellenőrzést és a biztonságot szolgálták és eltávolítottak benneteket az Isteni magotoktól.

Ha tanítások után kutatsz, akkor a saját szíved útját kövesd, ellenőrizd, amit hallasz és olvasol. Nincs egyetlen Isteni lény sem, aki kárhozatra ítélne téged, ha valamit elutasítanál, mert benned valami hamis érzetet kelt!

Isten a Szeretet és a Szeretetnek Szabadságra van szüksége!

Tanács

Tanácsot kérni sok élethelyzetben tanácsos és helyes dolog. Mivel még nem tartózkodtok Lényetek Teljességében és a Minden-Létező-Egység tudatában, így folyamatosan egy szubjektív észlelelésre alapozva cselekedtek. Ez szándékos elgondolás, hiszen ez az észlelés biztosít lehetőséget különleges tapasztalatok megszerzéséhez.

Most a Felemelkedési folyamatban vagytok és fontos változások mennek végbe bennetek. Átgondoljátok az életeteket, a munkátokat és a kapcsolataitokat. Sok minden már nem működik vagy tévesnek és értelmetlennek éreztek. Hogy a helyzetet ne csak megértsétek, hanem át is lássatok rajta, néha egy másfajta szemléletmódot vagy egy magasabb szintű megközelítést igényel. Ha jó kapcsolatot ápolsz az Őrangyaloddal, a Felettes Éneddel vagy a szellemi világ magasabb Fényeivel, akkor kérj tőlük tanácsot. A szellemi világ csak akkor tud Neked tanácsot adni, ha közvetlen megkéred, mert a te felelősséged és a te szabad akaratod, ha a tapasztalatot magad keresed meg.

Ne kövess olyan tanácsokat, amik nem töltenek el jó érzéssel! Soha ne add fel a szabad akaratodat! Ha legbelül nem kapsz választ a kérdésedre, akkor kérhetsz segítséget megbízható médiumoktól. Itt is légy résen, vizsgáld meg szívedben, hogy a válasz együtt rezeg-e a szíveddel. A szellemi világ mindig határozottan és pozitívan fog veled kommunikálni.

Ha egy üzenet leértékelő, energetikailag lehúzó vagy félelmet kelt benned, akkor az nem tiszta és ennél a médiumnál nem fogsz segítséghez jutni.

Vezettetés

Szeretett Lény, vezetnek Téged!

Mindenki rendelkezik egy Őrangyallal és egy Vezető-Angyallal, akik ismerik a teljes élettervedet. Az inkarnációd előtt megbeszéltétek a várható leckéket.

Az Angyalok őrködnek feletted. Csak akkor avatkoznak be, ha arra kérik őket vagy, ha egy előre nem látható történés azzal fenyegetne, hogy gyökeresen megváltoztatja élettervedet. Ha keresed és ápolod a kapcsolatot Angyalaiddal, akkor sok mindent elintézhetnek Neked. Hiszen csak arra várnak, hogy megkaphassák az engedélyedet, hogy aktívan segíthessenek.

Segítségükkel az élet apró dolgai könnyebben elintézhetővé válnak. A szívben kimondott kívánság, amelyben kéred szellemi, spirituális téren való erősebb belső vezettetésed, boldoggá fog tenni Téged és Őket is! Abszolút megbízhatsz szeretetteljes támogatásukban és vezetésükben! Az Arkangyalok is és sok Felemelkedett Mester elköteleződött a mostani vezettetési munkában. Ha úgy érzed, belsőleg kötődsz valamelyikükhöz, akkor kívánságod szerint szívesen melléd állnak. De legyen bárki, aki a vezettetést vállalja, azt kötik az Isteni törvények és szeme előtt tartja az élettervedet és a szabad akaratodat.

Gyógyulás

A gyógyulást illető kívánságod beteljesítésre került! De mi is az a gyógyulás? A gyógyulás egy áramló folyamat, mely Nálatok soha nem zárul le. Az én látószögemből a lélek és a szellem gyógyulása a legfontosabb, amit elérhettek az inkarnációtok alatt.

A gyógyulás a szentség állapotában végződik. A szentség állapota egy belső Létezés Egységben való kiteljesedése. Ez minden lélek természetes létformája, ami az Isteni származása szerinti.

A szentséget egy egyház sem mondhatja vagy nyilváníthatja ki, mert az a teremtés kezdete óta minden lélek saját joga. A szilárd anyagon való haladás inkarnációkon keresztül egy szétválást kívánt, a lélek elválását, amit önmaga választott. Ez kivezette a szentségből a szentségtelenségbe. A lélek szentségébe visszavezető út mindnyájatok számára nyitva áll, a gyógyulás Most történik.

Ha gyógyulásról beszéltek legtöbbször mindenfajta betegségtünetektől mentes testi állapotra gondoltok. Ez nem adatik meg mindenkinek és fontos tudni, hogy a diszharmónia testi kifejezése segít a léleknek a rajta való felülkerekedésben. Ezzel magyarázható, hogy tüneteltolódások jöhetnek létre, ha nem értik meg és nem holisztikusan kezelik a betegséget.

Minél erősebben vagytok tudatában a teljességeteknek, annál egészségesebbek lesztek. Testetek olyan mértékben gyógyul, ahogyan a lelketek gyógyul.

Közületek egyesek tudatosan a betegség és a szenvedés útját választották, hogy lelküket megszabadítsák egy tehertől és ezek a lelkek veszteségként élnék meg, ha feladnák a betegségüket. Itt segít a megértés, hogy a szenvedést elviselhetőbbé tegye. Testeitek az átalakulás fázisában vannak, a létezésetek minden szintjén, a magasabb rezgésszintekhez igazodtok. Az említett átalakulás miatt lehetséges, hogy testi panaszaitok lesznek vagy a kimerültség vagy izgatottság állapotába kerültök. ezek a panaszok a rezgésszinthez való igazodással és Fénykezelésekkel minimalizálhatók.

Táplálkozásotok, életmódotok és a lélektelen gyógyszereitek azonban gyakran messze a legtöbb testi betegség okozói. Rajtatok áll, hogy mindenben ráleljetek a megfelelő mértékre, mert mérgektől túlcsorduló testetek erősen megterhelt. Találjatok vissza a természetes élethez és segítsetek testeteknek a belső tisztulásban.

Szeretett Fényem, ahogyan korábban már elmondtam a kívánságod a gyógyuláshoz beteljesedett, mert életed a lelked gyógyítására van kihegyezve. Vállald fel magad felett a felelősséget és fogadd el a segítséget, amit felajánlanak Neked.

Légy tudatában a nagyszerűségednek!

Lépj be a szabadság, a béke és a szeretet kapuján, Veled vagyok Fényem.

Hadd burkoljalak be még egyszer a feltétel nélküli szeretetbe, mely gyógyulást és áldást hoz számodra.

Örökre Tiéd a Mindenek Forrásának feltétel nélküli szeretete.

Uriel vagyok

Csatornázta: Günther Wiechmann

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás:

Katt ide!

Katt ide!
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System