:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Földönkí­vüli lények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
57 regisztrált földönkívüli faj ABC sorrendben (Google fordítás)
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
julius
sze márc 06 2013, 02:33
Regisztrált tag #96
Regisztrált: h dec 27 2010, 03:18
Üzenetek: 184
57 regisztrált földönkívüli faj ABC sorrendben:

AGHARIANS - (vagy Aghartians)
Egy csoport ázsiai és északi emberekre, források azt állítják, felfedeztek egy hatalmas rendszer barlangok alatt a régióban a Góbi-sivatag és a környező területeken, több ezer évvel ezelőtt, és azóta létrehozott egy virágzó királyságot belül, amely került kölcsönhatásban más-bolygórendszerek-ig a jelenlegi időkben.

ALPHA-DRACONIANS
hüllő lények , akik azt mondják, hogy létre kolóniákat Alpha Draconis . Mint minden hüllők, ezek azt állítják, hogy származott Terra több ezer évvel ezelőtt, a tény, hogy az általuk használt, hogy "igazolják" a kísérletet, hogy újra tegyék meg a föld a saját. Ők nyilvánvalóan jelentős részét a tervezett "invázió", amely végül is elfordulva titkos beszivárgása mód nyílt invázió mód, mint a "lehetőségek tárháza" (az időtartamot, mielőtt nemzetközi emberi társadalom válik bolygóközi és csillagközi teljesítmény) lassan kezd bezárásához .

Ők megpróbálják megtartani a "ablak" nyílt elnyomásával fejlett technológia a tömegek, amelyek arra engednének esetleges Terran gyarmatosítás más bolygók a Föld és az esetleges megoldást a népesség, a környezetszennyezés, az élelmiszer-és egyéb környezeti problémák. Mivel, hogy a Terranok van egy beltenyésztett "harcos" ösztön az Draconians nem akarják / us elérni csillagközi képességek, és ezért vált veszélyt azok imperialista napirendjét. Lásd: Els

ALTAIRIANS
Állítólagos hüllő lakói Altair csillag rendszer a csillagkép Aquila, együttműködve egy kisebb északi emberi tényezőre és a kollaboratív Grey és Terran katonai jelenlét. Székhelyén kollektív úgynevezett "Corporate", amely fenntartja kapcsolatait az Ashtar és drákói kollektívák (drákói). ( Ashtar Parancsnokság )

Kétéltűek
Hasonló a Saurians vagy Reptiloids , de mivel hominoid lények hüllő VALAMINT kétéltű-szerű funkciókat és félig vízi jellegűek. Lehet, hogy egyszer élt a földön, de egyre vízi az évszázadok során. "Ők merültek közeli mocsaras régiók, folyók, stb, és már ismert, hogy megtámadják az embereket anélkül, hogy provokálják. Érdekes, hogy bizonyos típusai Greys AND Reptiloids úgy véljük, hogy félig vízi, amelynek úszóhártyás ujjak és lábujjak (drákói).

Amőba-szerű lények felett sarkvidékek a Föld.
Nem nevet találok. Ezek azt mutatták, rendszeresen az elmúlt tíz évben. NASA dolgozik ezen. Minden alkalommal, amikor már kimutatható, mindenféle furcsa betegség kitörni. Nem, hogyan tudnak életben maradni, és a világűrben

Anákok, A (is említett a " Els "rövid" Elder Race "vagy egyszerűen a" Óriások ")
említi, hogy az ősi héber hagyomány, ez a verseny állítólagos kapcsolt-in egy ág az ősi ember, aki tört-off a többségi emberiség, mert a hatalmas méretű, alakult ki az évszázadok során, esetleg eredményeként a genetikai rendellenesség. Azt mondják, hogy a részesedés bárhol 9-11 m, és néhány esetben akár 12 m magasságú, bár konfigurációban ezek rendkívül hasonló "Nemzetközi 'embereket. Ön azt mondta, hogy rendelkezzen olyan eszközökkel molekuláris kondenzációs és bővítése, amely lehetővé teszi azok egyes természetbeni elvegyülni az emberek között a felszínen. Ezek állítólag tapasztalt mély és kiterjedt barlang rendszer alatt a nyugati része az Észak-Amerikában, a messzi északon, mint Alaszka, mint délen, mint Mexikó, és távol-keleti, mint Texas. Ők úgy vélik, hogy a csillagközi utazás képességekkel

ANDROMEDANS
A Andromédai Tanács elnöke elrendelte valamennyi földönkívüli jelenlét a bolygón, a bolygó és a hold, hogy teljesen a mi hely. Azt akarják, hogy mindent, ami ET, jóindulatú, akár nem, le a bolygót. Ez nagyon érdekes, mert több mint 1833 élő hüllők bolygónkat, és több mint 18.000 szürkék élő föld és a hold. A Tanács szeretné látni, hogyan fogunk élni egymással, amikor mi nem manipulálta ET, ahogy azt már az elmúlt 5723 évben

Anunnaki
Nimród és Irak
Nimród volt a hívő az Anu . Nimród ellentétben Ábrahám nem hittek egy láthatatlan istenség. Nimród akarta Ábrahám imádni Anu, a legtöbb nagy nevei ELYOWN ELYOWN EL . Nimród volt az alapítója a város Babilon, és a legnevesebb építészeti hatása volt az építőiparban a Bábel tornya. Nimród is volt a város tiszteletére nevezték el Anu. Úgy volt, hogy hívják Kálnéh vagy Kalneh (Mózes 10:10), vagyis "erőd Anu." Régen egy ősi város, Babilon, Mezopotámiában. Kálnéh gyakran társul Nippur , amely egyike annak a hét városnak volt által lakott kellemes Anunnaqi . Nippur is ismert Kodesh . Eredetileg az úgynevezett " Nibruqi "jelentése" Earth hely Nibiru . "Ez volt a város Enlil , az Anunnaqi Eloheem fia, Anu és Antum. Nemcsak Kálnéh egy Nimród város volt Bábel vagy Babilon, a régi helyén és a tőke Babilon közelében Eufrátesz. Erek város 40 mérföldre északnyugatra Ur felé Babylon bal partján az Eufrátesz, és Akkád vagy Akkad - egy város North Babylon, és egy része a kerület körül mind része a Sineár földén hívott számos "The Country of Two Rivers", szó szerint "síkságon a síkvidéki." Az Sineár földén , ma felszólította Irak , az a hely, ahol az ókori sumérok jött létre egy fejlett civilizáció, ahol talállak piktogram ékírásos írások. részlet The Spell a Leviathan "666" (Spell a Kingu) Dr. Malachi Z. York

ANTARCTICAN
Ez állítólag egy titkos terület műveletek emberi és hüllő lények. Azt mondják, az bizonyos, hogy az árja-náci
tudósok ténylegesen kifejtett tárcsa alakú repülőgép képes a nagyon fejlett légi teljesítményt, és horogkereszt a már látott néhány légi lemezeket. Ezek lehetnek vezetett egy "fajtiszta" szőke, kékszemű árja faj. Úgy tűnik, hogy több mint egy "szőke" az emberi társadalom részt vesz az UFO forgatókönyvek, és különösen a földalatti emberi társadalmak is kifejlesztett "szőke" szőr hiánya miatt a napfény. Nem úgy tűnik, nem lehet mást, mint egy kerületi közötti kapcsolat Antarcticans , a Telosian és a Plejádi "szőke "(azaz fogunk hivatkozni a Antarcticans a " árják ", a Telosians a " Szőkék ", és a Pleiadeans mint az " északiak "visszaszorítása érdekében zavartság).

A Antarcticans állhat nagyrészt "tétel feladott" fajtatiszta kék szemű, szőke árja áldozatává vált Hitler rögeszméje, hogy hozzon létre egy szuper faj, és amint azt Harbinson és mások a legtöbb ilyen lehet vezérelhető elme manipuláció és implantátumok, hogy "emberi herék" akik megszokták, hogy ez a rejtett társadalom működését. Egy hatalmas közös humanoid-reptiloid földalatti rendszer az úgynevezett " New Berlin "azt mondta, hogy feküdjön alatt a hegyek Neu Schwabenland, Antarktisz . Azt mondják, az egyes források, hogy a közös emberi idegen erő rettegést át ez az ágazat a galaxis, hódító és elkövetésével elmondhatatlan atrocitások ellen, a békés lakosság más világok.

A híres eltérített Barney Hill, aki együtt feleségével Betty elrabolták a "Zeta Reticulan Greys "1961-ben azt állította, regresszív hipnózis alatt, hogy ő találkozott egy gonosz szemű" német náci "dolgozik a Szürkék a vízi jármű fedélzetén. Azt állította, hogy az eredeti "szerződés" a Szürkék hozta létre a Bajor Thule és Illuminati társadalmak már 1933-ban, és ez az együttműködés hozták Amerika keresztül CIA , amely jött létre a segítségével amerikai náci ötödik oszlop szerekkel valamint az európai náci akik behozták Amerika keresztül Project gemkapocs és egyéb műveletek

ANTARIES
Alien csoport tagja volt és a Montauk Project , de csak megfigyelőként. Úgy néznek ki, "emberi"

Arcturusiaktól
Arcturus az egyik legfejlettebb civilizációk egész galaxis.
, Edgar Cayce
További információ itt

Atlans
Ezek az emberek, általában le, hogy a jóindulatú összehasonlítva más csoportok, akik azt mondják, hogy él hatalmas és összetett barlang-cities alatt Dél-Brazíliában és a környező régiókban. Az " atlantiszi "vagy" Atlan "való hivatkozással ezeken a versenyeken, került rájuk, mert az a tény, hogy ezek a hálózatok barlang keleti partja mentén, Brazília volt állítólag egyszer egy részének özönvíz előtti "atlantiszi" birodalom . A jelenlegi lakosság nincs közvetlen GENETIKAI összefüggésben az ősi "atlantiszi" társadalom, amely azt mondta, hogy ellenőrzik ezeket a barlang rendszer több ezer évvel ezelőtt, de a továbbiakban atlantisziak "csak azért, mert leszármazottjai, akik újra felfedezték és lakott ősi Atlan berendezések . Mivel Észak-Amerikában és a többi kontinensen, mind a közös és a gnome-mint az emberek merültek fel itt, amelyek közül néhány megszállott haladó légi vagy "disk" technológia. A Telosians azt állítják, hogy valamilyen kapcsolatot Dél-Amerikában, különösen a Matto Grosso régió, ahol a testvérvárosi nevű POSID létezik egy nagy barlang rendszer a föld alatt.

BIAVILANS
Lásd Agharians

BIG FOOT
Néha az igazság furcsább, mint a fikció.

BERNARIANS
lakói a " Bernard Star "rendszer . Bár nem sokat írtak róluk, úgy tűnik, hogy az emberek legalább részben ez a csillag ellenőrzési rendszer, valamint a " The Orange ". Hogy a Saurians gyakorolhat semmilyen hatást, vagy nem bizonytalan, de bizonyos források szerint egy lehetséges együttműködés hasonló a mi saját SOL rendszer .


BOOTEANS
hüllők a " Ökörhajcsár "rendszer . Ezek és hüllő szervezetek a " Draconis "rendszer állítólag részt vett a "Dulce" forgatókönyv , valamint a beszivárgás-implantációs-ellenőrzés az emberi társadalom a földön megelőlegezve a tervezett átvétel valamikor a jövőben (drákói).

BLUE EMBEREK
A Cherokee elmondani egy történetet a verseny az emberek voltak kék bőrű , hogy jöttek fel, amikor beléptek a földjét Kentucky.

Ők hencegett felett eltörlik őket, de nemrég kiderült, hogy ez nem lehet a helyzet, és még mindig létezhetnek az alagút és a barlang rendszerek Kentucky és a környező területeken.

BURROWERS
másik mutáció a saurian vagy kígyó faj , amely képes a föld alatt rejtőző keresztül a földön. Talán négy lábon járó, valamint a szabad-pedál, ezek a már ismert, hogy használják a természetes "unalmas" képességeit, hogy mesterséges alagutak, mint a vakondok, vagy akár spontán módon előállított "barlang-in" (ez utóbbi állítólag használták megpróbálja zárhat vagy megölni gyanútlan behatolók a földalatti területeken). Ezek rendelkeznek a magasan fejlett "bio-érzékelés" rendszer.

BUTTAHS
Lény lakozik lelki sötétségben. A személy lehet intellektuálisan kidolgozni. A Buttah általában társított rémálmok , emberrablások és a meghozatalát kisgyermekek. Ezek általában jönnek körül éjszaka. A szürke idegenek , akik emberrablások ebbe a kategóriába esik. A hüllők is része ennek a csoportnak. Ezek általában nem túl fizikailag vonzó. Úgy tűnik, régen volt egy látogatás rég a Buttahs nevű Wacshashas akik negatív volt, erős, agresszív lények.

CETIANS - (vagy Tau Cetians)
Az emberi faj a "Földközi-tenger" vagy "Dél-Amerika" jelennek meg, tan bőrű emberek. Nagyon hasonló a kaukázusi emberek a Terra kivételével enyhe különbségek (enyhén hegyes fülek, nagyobb fizikai "sűrűségű" a méretük, kissé szélesebb orr, 5 '5 "magas, átlagosan és gyakran viselnek rövid" Roman "vagy" személyzet "stílusú frizurával ). Tau Ceti és az Epsilon Eridani azt mondta, hogy az egyik legnagyobb "konvergencia" az exterran "emberi" tevékenységgel, és azt mondta, hogy a szövetség a Pleiadeans (aki viszont szerint contactees, hogy "Szövetségi" szövetségek a veganok , a Ummites , és mások.). A Cetian szövetség a Pleiadeans és "egyéb" társadalmak, akik már "áldozatul" a "Grey" ragadozók alapul, a vágy, hogy hozzon létre közös védelemhez ellen hüllő nemesis.

CHAMELEON
hüllők géntechnológiával nemesített hogy magukat jelennek meg "emberi". Szintén kevésbé humanoid megjelenő Reptiloids akik egyfajta technosis molekuláris alakváltó, és / vagy lézer hologramokat, hogy készítsen egy kifelé "emberi" megjelenését. Jelentések ezek felület alatti közös operatív létesítmények közelében Dulce, Új-Mexikó , Dougway, Utah, Groom Lake, Nevada, a Deep Springs, California, és Fort Lewis, Washington és másutt. Ezek állítólag részt vesz valamilyen típusú beszivárgás napirend . Ezek a "behatolók 'tüntethetők feltűnően emberi külsőleg, azonban ugyanakkor megtartása hüllő vagy neo-saurian belső szerveket. Gyakran leírt megjelenő "dudor szemű" pikkelyes, szőrtelen bőre mögött "álruhában". Az egyik jelentés azt állította, hogy a " kaméleonok "lehet használni mesterséges" objektívek "eltitkolni" rés pupiled Iris ". Egyesek azt állítják, hogy a genetikailag nemesített "zsoldosok", akik részét képezik egy fejlett őr a tervezett csendes invázió-átvétele az emberi társadalom.


DEROS
Egy földalatti faj. Egyesek úgy vélik, hogy embernek lenni, míg mások látni őket, mint a nem-emberek. Ezek a lények, ahonnan származik a legendák leprachauns és trollok . Ellentétben a Teros , ez a "kis" lények tekintik "tébolyult", és nem lehet megbízni. A Teros próbálják kordában tartani őket, és tartsa őket attól, hogy túlzott hatalmat. A Deros élnek földalatti alagutak, városok és a tenger alatt. Ez a csoport az őrült barlanglakók nevezték Sumuwnean jelentése "az elhízott is", vagy Saamiym , és Abandonderos vagy ahogy nevezik ma " Deros ", ami a kombinációja szavak "káros" és a "robotok." Ezek Sumuwneans vagy Deros valóban létezik. Van Chief Yabahaan . A Sumuwneans folyamatosan ütköznek a csoport a lények úgynevezett Duwaanis akik ugyanazt a hitet, hogy ők is átveszi a bolygón egy nap. Ők született keltetőtojás tojásokból, amelyek 4-6 méter átmérőjű. Nőnek hét láb és rendkívül elhízott. A Deros , akik élnek a barlangban vannak degenerált annyira, hogy nem kell sok intelligencia. Van két gyomor és azok emésztési rendszer ugyanaz, mint a tehén.


Deros és tehenek mind rágja szét a kérődző, azaz amikor esznek, akkor rágni az élelmiszer-, és megy át a kezdeti szakaszában az emésztési ahol eléri egy nagy zsák, amely előtt az igazi gyomrot. Az ételt ezután öklendezi a torkolatig további rágás, ezt nevezik rágta a kérődző . A Deros nincs körmök, köröm, mellbimbók, köldök és a végbél. Szemük ezüst szürke, és világít a sötétben. Ezek szőke szemöldökét, és rózsaszínes szürke bőr, ugyanúgy, mint a holttest egy kaukázusi és egy disznó, miután nem kitéve a belső vagy a külső V Más, mint a szemöldök, nincs szőr a testükön, mert a betegség, az úgynevezett trichotillomania , és felelősek a betegségek trichinellosis és trichiniasis . Nincsenek fogai. A szája megtelt a nyúlós, nyálkás anyag. Ezek éjszakai és hallani nagyon jól.

Ők nem nagyon békés és erős ellenszenv az emberi lények. Ezek nagyon emberi megjelenésű, mégis távolról sem. A hosszú orr, törzs-szerű, ami nagyon hasonlít egy elefánt. Azt állítják, hogy a Föld az övék volt eredetileg, és lesz az övék megint egy nap. Sokan ma elhízott leszármazottai a Deros . Arról beszélek, hogy azok az emberek, akik egy komoly probléma súlyát, súlya több mint 300 kiló, ami szokatlan az emberi lények. Nyilvánvalóan egy örökletes mirigyes probléma okozza felett aktív mirigyek . Bizonyos endokrin mirigy rendellenességek, mint például a pajzsmirigy vagy a mellékvese tumorjai mirigy, hasnyálmirigy, vagy agyalapi mirigy, okozhat elhízás. Ez a tulajdonság, hogy kik ők származó, a Deros .

DINOSAUROIDS (Human Dinosaurs ... Saurians)
Feladó: A "NEVADA AERIAL kutatási naplót" a nyári, 1989.
újra nyomtatni UPI hír megjelent a Berkley, California újság:
" Dale Russell , kurátor fosszilis gerincesek a Nemzeti Múzeum Kanada Ottawa, már kidolgozott egy elméletet, hogy az intelligens életformák volna fejleszteni a nagy hüllők, hogy járták a Földet (az ókorban).

" Russell felhívja képzeletbeli lény egy "Dinosauroid", amely, mint egy kopasz, zöld bőrű hüllő egy domború koponya, világító macska-szerű szeme és három ujjú kezek ...

"A kétéltűek átalakult egy humanoid faj, amely végül kifejlesztett egy kultúra futott a tanfolyam vagy elpusztult egy Atlantis hasonló katasztrófa - csak azután kezdte felfedezni földönkívüli határain. Bizonyos UFOnauts , akkor lehet a leszármazottai a túlélők hogy kétéltű kultúra visszatérve a helyet kolónia figyelemmel kíséri a jelenlegi domináns faj a HOME bolygón. "

Dracos (Mothmen)
A vezető elit a hüllők a " Draco ". Ők még különleges "szárnya", amelyek szárnyak bőr által támogatott hosszú bordák. Ezeket hajtható vissza szemben a szervezetben. Ők is ismert, mint a " Sárkány Race "és a szimbólumok általában tartalmazza a Szárnyas Kígyó . Más néven a Mothmen . Vannak olyan elemei a fajok, amelyek nem rendelkeznek szárnya - a "katona osztály" a fajok és a "tudósok"

DRACO-BORGS
Cybernetic formák által vezérelt hüllő szervezetek. Ezek akkor is azokat a nyomtatványokat, amelyeket animált bukott természetfeletti vagy paraphysical szervezetek , hogy a "szürke", "az emberi-szerű", "mechanikus" vagy más konfiguráció. Vannak, akik azt sugallják, hogy az ember-megjelenő "behatolók" Az ilyen típusú létezik a mi társadalmunkban, és hogy bizonyos jellemzői adhat nekik van - azaz a szemek, enyhén kénes szag , finomítatlan funkciók, mint például nincs ujjlenyomat vagy fül, vagy más "szerv" részeket, amelyek úgy tűnik, hogy van egy kis "mesterséges" megjelenését.

DRAGONWORMS
Ezek a lények nagyrészt föld alatti, és számoltak be a nagyon ritka. Bár a mutáció a kígyó faj , amely elvesztette a használatát ez végtagok évszázadokon keresztül a atrophication, mindazonáltal nyilvánvalóan része a hüllő "összeesküvés". A " Dragonworms "olyan jelentések nagyon intelligens, így egyes források szerint. "Ezek" még néha le jelenik hasonlít egy hatalmas hüllő "féreg" vagy a "csiga".

DROPAS
Humanoid típus. Átlagos magassága 3-4 láb. Crashed a sino-tibeti határ a 10,000 BC Tribe e kultúra még ma is létezik .

Törpék
apró emberek, akik állítólag már felmerült vagy azok közelében barlangokban különböző részein a világon, többek között Észak-Kaliforniában, és a dél-keleti Arizona / dél-nyugati New Mexico régióban és néhány kapcsolódóan UFO-k, bár a legtöbb jelentett "törpe" észleléséről kapcsolódóan UFO valójában észleléséről a saurian "szürkék". Ezeket nem szabad összekeverni a kis " elementálok "vagy" természeti szellemek ", amely egyesek szerint az éteri jellegű mégis képesek megjelenni szilárd vagy félig szilárd formában időnként.

A törpe állítólag ugyanolyan ember, mint a felület, de a népek között átlagosan 3-4 láb magas, bár időnként azokat tekinteni, mint kisebb, mint két méter. Csakúgy, mint a " óriások "vagy" Els "ez diminutivity vezethetett volna egy genetikai rendellenesség, amely futott ez persze köszönhető az elkülönítés fajuk (ek) re a nemzetközi" génállomány ". Ezek állítólag élnek földalatti rendszerek nagy mértékben, mint a "védelmi" intézkedésnek. És ahogy azt már említettem, néhány állítólag rendelkeznek "légi disk" technológia és a bolygóközi utazás képességeit.

ELOHIMS
Ez a legrégibb csoport külföldiek a világegyetemben, hogy tudunk. Ők azok, amelyek a háború a Orions , melyek azok, amelyek manipulálják a Szürkék .

ELS
Giants meghatározása " Els " El Anakims alapuló mythed " EL-der Race , kötött-ben az ősi héber hagyományok, Evadamic örökség, amelynek nagyon magas termetű. Nephs vagy Nephli . Also known as the Titans . Nem tévesztendő össze a Elohims

El (Lehet, hogy "elit") is származhat az Orion csoport egy előőrs bázis belsejében a Mars bolygó .

Néhány prophesize hogy eljön majd az ideje egy nagy csata a Els és a Serpent Race és felhasználása Revelations a referencia. Jelenések 12:7: "Most háború támadt a mennyben, Michael és az ő angyalai elleni küzdelem a Sárkány és a angyalok ..."

A " Book of Enoch "a Holt-tengeri tekercseket mondja, hogy ezek a férfiak feleségül Earth nők, akik viselte" óriások 3000 könyök magas. " (Megjegyzés: a könyök 1 Sacred zsidó inch, így 3000 könyök lenne körülbelül 250 méter.). Ezek az emberek segítettek felépíteni a piramisokat. a Men of Renown - a vörös és szőke hajú árja óriások e korszak ássák ki ma a világ minden tájáról, köztük az Egyesült Államok. Vörös és sárga hajú múmiák - 8-11 méter magas. De a szavak a piros és a vörös hajú faj megtalálta az utat a bibliai név - az alábbi jelöli a verseny, hogy korábban futott a "Garden of Eden" ádámfiak szkíták , Phoenecians - a gyökér phoinos vagy vérvörös . A Garden of Eden a görög irodalomban - a kertben a Hesperides - és Dionysius Periestis egyszer azt mondta: "... A Hesperides ahonnan ón jön lakik fiai nemes iberes "- ón származik dél Egyesült Királyságban Cornwall. A kert volt ismert, mint a Fortunatae Insularae , a szerencsés szigetlakó Bretannides, vagy Ultima Thule - a legtávolabbi föld. További információkat bibliai története és megjövendöli az Els .

EVA-BORGS
Cybernetic formák által vezérelt "humán" szervezetek. OR emberek, akik már vagy sebészetileg beültetett változtatni, olyan mértékben, hogy azok váltak kibernetikai jellegű, de megtartjuk a soul-mátrix

Gizan - (vagy Gizahn)
A "Gizeh People" hoztak által említett a plejádiak ( Billy Meier kapcsolatok), valamint a többiek. Ez a "lehet" van valami köze a furcsa "nép" és a technológia állítólag tapasztalt mély labirintus bemélyedések alatt Egyiptomban, akik néha állítólag látta felfedezők, és akik azt mondják, hogy a ruha, mint a " egyiptomiak ". Van állítólag szerint Leading Edge Research , egy hatalmas barlang mélyén Egyiptom , amely lakja ember szoros kapcsolata az amerikai "titkos kormány. Egyes források azt mutatják, hogy a "Giza Emberek" lehet egy "ellenőrzött" társadalom, a hüllők pedig a domináns erő, bár még mindig sok rejtély, hogy mi a " Gizeh Birodalom "szól.

Grails
Ezek saurian "szürke" típusú szervezetek , amelyek látszólag némileg magasabb, mint az általában tapasztalt szürkék mégis rendkívül vékony "vasúti-szerű" törzs és a végtagok mégis nagyon erős.

GREENS AZ
emberek a "normál" méretű, de akik rendelkeznek egy olajzöld bőr színét. Azt állítják, hogy egy föld alatti vagy barlangszerű birodalmakban alatt Európában, amelyre vonatkoznak a " St. Martin Land " .

Szürkék , A Zeta Reticulans (See Star Map)
Ez a csoport a külföldiek, aki elrabolta Betty és Barney Hill 1958-ban. és ezek azok, akik állítólag már csinál a legtöbb emberrablások. Azt mondják, hogy nem az érzelmek és kevés figyelmet az emberi élet. A halvány fénypont az általunk ismert Zeta Reticuli valójában egy kettős csillagrendszer, és a két csillag egymástól nagyon hasonlít a saját sárga nap. Ez nem látható az északi féltekén. A mi (Föld) Ég, ez nagyjából egyenlő távolságra a csillagkép Orion és a Mennyei Déli-sark . A konstelláció Reticulum meglehetősen kis gyűjtemény halvány csillagok, amelyek zéta alig látható szabad szemmel annak ellenére, hogy viszonylag közel hozzánk körülbelül 40 fényév ~ sarokra a Galaktikus szempontból. (kattintson az alábbi képre)

Ezek a "takarmány" le az emberi és állati létfontosságú folyadékok dörzsölés a "folyékony fehérje" formula a testüket, amelyet azután felszívódik a bőrön keresztül. Mint tipikus hüllők, amelyek istállót bőrük a "hulladék" ürül vissza a bőrön keresztül. A Szürkék 3-tól ½ 4 ½ m magas, az átlagos, a bőrszínek közötti szürke-fehér-szürke-barna-szürke-zöld-szürke-kék. Eltekintve táplálkoznak az emberi és állati fehérjék és folyadékok, ők is állítólag táplálkoznak az "életenergia", a "létfontosságú lényeg" vagy " lélek energia "az emberek akárcsak más hüllő fajok.

Ezért ezek az emberek látták dolgozik a Szürkék (beültetett és programozzák "herék" függetlenül attól, hogy akarva-akaratlanul) megjelent "élettelen" és "érzelemmentes" a tanúk, akik figyelték őket. A Zeta által vagy Greys élni Constellation "Háló" a Star " Zeta 2 Reticuli "a bolygót fedeztek fel ott és akkor hirtelen levették a listáról!

További leírások Greys
ELSŐDLEGES fizikai tulajdonságai GRAYS:
A nagyobb Grays nyilvánvalóan van némi csökevényes szaporodási képessége, és néhány hibrid fajok, amelyeket a határokon tenyésztették a [magasabb] hüllő fajok teljes szaporodási képesség. Az agy kapacitást közé becsülhető 2500 és 3500 cc, összehasonlítva az 1300 cc az átlagos emberi. Mivel a klónozási folyamat, a neurális ügyet mesterségesen termesztett agy ügyben, és a szürkék nem ismert technológia, amely lehetővé teszi számukra, hogy helyezze memória példa és a tudat a klónok bármilyen módon vagy minta akarnak. A Greys fogyasztanak táplálék folyamat révén a felszívódás keresztül bőrt. Eljárás szerint elraboltak, akik tanúi azt, részt terjedésének biológiai iszapkeverék hogy már kevert hidrogén-peroxiddal [amely oxigénnel az iszapot, és megszünteti a baktériumok] a bőrük. Melléktermékeket azután választódik vissza a bőrön keresztül. Sok elrabolt megjegyezte, hogy a Szürkék egy külön sor szagok ... A nagyobb Greys egy hangsúlyosabb orra ... Egyesek szerint kormányzati források, ezek a földönkívüli biológiai entitások nevezték magukat a Eban . Ez a nagyobb Grays, hogy az elemek a kormány egy sor diplomáciai megállapodások az 1950-es, 60-as és 70-es ...

Inkább a Szürkék:
A Szürkék részt vesznek a készletezési az emberek [beleértve a gyermekek] való felhasználásra a táplálékforrást a hüllő fajok [és kisebb táplálékforrást a maguk számára?] ... fiziológiai jellemzők EGYES GREY-hüllő fajok - felboncolva az Egyesült ÁLLAMOK KORMÁNYÁNAK:

[ Alien Életforma ] ALF: használt kifejezés a kormány, hogy leírja a Szürkék szempontjából, hogy egy rosszindulatú életforma. Az egyezség a Szürkék, hogy saját területén körülbelül testük eltér a miénkhez a pontig, ahol összevonása a mezők végül létre fizikai tünetek [a "test terror" által említett hasonló emberek Whitley Strieber ]. A mező körülöttük áll szöges ellentétben a miénk. Ez egy életellenes mező, mivel ezek specifikus fajok egy devolutionary spirál. Ezek hasonlóak a katonák a szerencse, és a "kínál" a fejlett technológia kereskedelmi dolog, amit igényelnek. Ezek a szakértők manipuláció mind az emberi test [manipuláció révén a mezők], valamint az emberi elme. Igényelnek vér és egyéb biológiai folyadékokban a túlélésre.

Ők elrabolja az emberek és állatok megszerzése érdekében ezek a folyadékok. Ők implantátum kis készülékek közelében az agyban, amelyek potenciálisan biztosít számukra teljes ellenőrzési és felügyeleti képesség. Ezek a berendezések nagyon nehéz kimutatni. Az elemzés a készülékek technikai személyzet készített egy leírást, amely magában foglalja a kristályos technológiával kombinálva molekuláris áramkört, és ezek kört a rezonáns kibocsátásának az agy és a különböző területeken az az ember. Információ elvezetjük az agyhullámokat. Úgy tűnik, hogy minden megpróbálja megszüntetni a implantátumok [1972] azt eredményezték, a halálát az emberi ... (Ennek oka általában részben annak a ténynek, hogy az implantátumok csatolták nagyobb ideg központok, és amint a csatolt idegszövetek nő és az implantátum körül lényegében, hogy az implantátum egy része az idegrendszer. Amennyiben viszonylag egyszerű orvosi eljárásokat alkalmaznak, hogy megpróbálja eltávolítani az implantátumot jelentős idegrendszeri központok károsodást okozhat, ami súlyos sérülést vagy halált okozhat. - Branton ) Különböző leírását ALF 's vonatkoznak jellemzői a következők: Körülbelül 3 to 3 1/2 méter magas, felálló álló kétlábú, kis vékony épít, feje nagyobb, mint az emberek, nincs auditív lebeny [külső], hiánya testszőrzet, nagy könnycsepp alakú szemek [ferdén körülbelül 35 fok], amelyek áttetsző fekete függőleges hasíték tanulók, fegyver hasonlít imádkozó sáska [normál hozzáállás], amely eléri, hogy a térd, hosszú kéz kis pálma, karom-szerű ujjak [különböző számjegyek száma - gyakran két rövid számjegy és két hosszú, de néhány faj három vagy négy ujját], kemény szürke bőr, amely hüllő állagú, kis lábak négy kis körmös-szerű lábujjak, valamint a szervek, amelyek hasonlítanak az emberi szerveket, hanem nyilvánvalóan a fejlesztésnél a egy másik [mutációs] folyamat, egy nem működő emésztőrendszer, két különálló agy, mozgás szándékos, lassú és pontos, idegen megélhetési előírja, hogy meg kell, hogy az emberi vér és egyéb biológiai anyagok, hogy túlélje. (Más jelek arra utalnak, hogy eredetileg ők nem "szükséges" emberi vér, de ha egyszer miután felhasznált emberi vért erre a célra, hogy azóta szerzett faji "függőség", hogy ez a "létfontosságú" anyag. Ez túlmegy csak puszta fizikai éhség, hiszen a szürkék / Reptiloids inkább táplálkoznak az emberi élet-energiák belül lakhellyel emberi vérplazmából, milyen lehet tekinteni vampirial típusú éhség az emberi létfontosságú folyadékokat. - Branton ). Szélsőséges körülmények között tudnak részesülhet más [szarvasmarha] állati folyadékok. Food alakítjuk energia klorofill egy fotoszintetikus folyamat [ezt támogatja a találatok között nyert boncolások 29-Palms földalatti bázist, ahol azt látták, hogy a "vér" volt, zöldes és a szövet fekete volt]. Melléktermékeket kiválasztódik a bőrön keresztül. A két különálló agy egymástól közepéig koponya oldalsó csont [elülső és hátsó agy]. Nincs nyilvánvaló összefüggés a kettő között. Néhány boncolások rámutatott kristályos hálózat, amely úgy gondolják, hogy egy funkció telepatikus [és egyéb] funkciók amely segít fenntartani a csoport tagjai közötti tudat ugyanannak a fajnak. Funkciói csoport tudat a faj nem olyan hátránya, hogy a döntések az e faj jön meglehetősen lassan az ügyet kéznél szűrők segítségével a csoport tudatosságát, akik meg kell dönteni ...

Inkább a Szürkék
A Greys elsősorban elhelyezni, 4 th sűrűség lények, bár van néhány, amely a 3 rd és 6 th sűrűsége. A 3 rd sűrűségű emberek tűnnek hideg, kegyetlen és szívtelen. Ezek valójában nagyon kíváncsi minden szempontból a létezés, erősen analitikus és mentes szentimentalizmus. Ezek a tapasztalatok érzelmi megnyilvánulások sugárzott földfelszíni 3 rd sűrűség az emberi, és használja ezt a képességet, mint általában a hangulat-lift. A Szürkék manipulálják az emberek annak érdekében, hogy konfliktushelyzetekben vagy extrém fájdalom és érzelem, hogy ezekhez érzeteket. Ezek, a hatás, érzés drogosok . A Greys képesek, hogy vegye ki a érzelmek, gondolatok és tapasztalatok. Számukra ez van a legközelebb tudnak jönni tapasztalt érzést. Azoknak, lények, akik valamilyen formában az etikus magatartás, a Szürkék jelennek pszichotikus és megalázó. Ezek a mesterek elme-kontroll és mentális beültetés technikáját . A fizikai tulajdonságait tükrözik pszichotikus lelkek - tudtuk könnyen tekintik őket, hogy anti-szociális tulajdonságok, valamint a tendenciák felé megalománia és a skizofrénia. Ők már le egyesek szerint, hogy teljesen bolond. Tovább ront a helyzeten, még akkor is más intézkedések a földi ember, hogy elég perverz. Az Greys a játékot velünk, hogy erősen függ fenntartása olyan helyzetben, amikor az emberek többet magukat korlátozott, fatalista lények nem tudja befolyásolni a saját sorsukat. Ők folyamatosan manipulálják az emberek, hogy játszik az uralom / ellenőrzési játékot.

CIGÁNYSÁG
Több forrás utal a cigányok , mint amelyek valamilyen kapcsolatban az UFO rejtélyt. Más források szerint a kapcsolatot a high-tech, mint a felszín alatti királyságok Agharti, stb A tudás, amely a cigányok állítólag rendelkeznek egy ősi háború , UFO kézműves , és így állítólag egy gondosan őrzött titok között a különböző cigány törzsek . Egyesek azt állítják, hogy a cigányok vezethető vissza az ősi India vagy a környező régiókban. A hírhedt Philadelphia Experiment információforrás, Carlos Allenda , állítólag része cigány klán, akik ismerik a múlt és a jelen "történelem" idegen kultúrák, amelyek kölcsönhatásba a színfalak mögött Terran ügyekben.

HAV - MUSUVS - (vagy Suvians)
kiemelkedő Paihute indiai hagyomány , a HAV-Musuvs állítólag egy egyiptomi vagy görög-szerű tengeri mutathat faj, aki felfedezte hatalmas barlangok mintegy 3-5000 évvel ezelőtt belül, majd mélyen a Panamint hegység Kaliforniában. Ezen belül aztán letelepedett a hatalmas földalatti városok. Amikor a beltenger (jelenleg Death Valley ), amely kapcsolódik az óceán az ókorban kiszáradt, nem volt módja folytatni kereskedelem más részein a világ. Ennek eredményeképpen az e szerint Paihute indiai hagyomány , kezdték építeni, és repülni "ezüstös sasok", amely egyre fejlettebb ahogy telt az idő. Ezt követően nyilvánvalóan megalapozott bolygóközi és újabb csillagközi utazás, feltárási és gyarmatosítás. Ez a hatalmas létesítmény jelenleg működő egyik fő Föderáció alapja a földön, és rendelkezik hatalmas kamarák az eltérő környezeti, légköri és még gravitációs körülmények között, hogy befogadja a különböző látogató Szövetség méltóságok.

HOMINS
Homins "a neve a nagy, emberszerű lények, hogy jelentsék az egész világon.

HU-Brid
"hibridek" rendelkező hüllő és az emberi genetikai kódolás még, akik rendelkeznek az emberi lélek-mátrix.

HYADEANS
A Hyades a Bika csillagképben , mint a Fiastyúk és a Vega, azt mondta, hogy már a cél egy újabb csoportja érkező menekültek az ősi Lyran háborúk.

Hibridek - hüllő
Mivel az emberi és hüllő lények genetikailag annyira eltérő a fizikai make-up egy természetes "hibrid" a kettő között lehetetlen. Azonban természetellenes genetikai eltérés, lényegében "splicing" emberi és hüllő gének, állítólag megkísérelték. Még ha ez is megvalósítható az utódok nem lenne valódi "hibrid" (félig ember - félig hüllő), de esne az egyik vagy a másik oldalon. Mivel a hüllők nem rendelkeznek soul-mátrix akárcsak az emberek, hanem működik a "kollektív tudat" szinten, a "hibrid" lenne az emberi vagy hüllő attól függően, hogy / született vagy anélkül a lélek-energia-mátrix. A legtöbb esetben lehetne megmondani a különbséget, ha a gazdálkodó egység volt kerek diákok, szemben a fekete, áttetsző vagy függőlegesen hasított pupiled szemek, vagy ötjegyű ujj, szemben a három vagy négy, vagy külső nemi szervek szemben sem. Ez nem mindig a szabály, különösen akkor, ha a "kaméleonok" tekintik. Néhány hibridek nélküli lelkek "táplált" az emberi lélek energia kísérletet beolt egy már létező emberi lélek-mátrix a hibrid.

HYBRID - GREY
Az alábbi leírás egy hibrid nő, körülbelül 15 éves. Magassága öt láb, három hüvelyk, a bőr színe halvány fehér / szürke. A fej kissé nagyobb és gömbölyűbb, mint a normál. Hair sötét, magasan a homlokát, és kopott, hosszú lófarok. Az arc nagyon finom featured és vonzó. Módszer telepatikus kommunikáció. Úgy vélik magukat az emberi , nem szürke , szinte minden tekintetben. Ők törődnek a Szürkék, mint minden gyerek a szülő, de megtalálja őket unalmas. A vágy az emberi érintkezés nagyszerű. A kapacitás érzelem akkora, ha nem nagyobb, mint az emberek. A szellemi kapacitás jóval meghaladja az emberi normákat. Nagyon valószínű, hogy kivéve a képességeit mindkét versenyen.

EMBER TIPUSÚ FÖLDÖNKÍVÜLIEK
EMBER TIPUSÚAK A): Ezek a genetikai bázis hasonló emberre a föld. Úgy tűnik, a "normális" magassága (5-6ft?), És általában fehér bőrű, szőke haj. Ezek a szervezetek már elrabolták a szürkék vagy az utódai elrabolt és már kiképzett a szürkék , mint szolgák. Ezek a szervezetek teljesen alárendeltje a szürkék.

EMBER TIPUSÚAK B): Ezek a külföldiek hasonló genetika a földre az emberek és azt is, hogy úgy tűnik, az emberek, hogy szolgálja a szürkék. Ezek alapján a Plejádok és egyben a szőke, világos bőrű megjelenése. Ez a típus a valódi magasan fejlett, spirituális, jóindulatú fajta és a rokonsági felé az emberek, és az egyetlen idegenek, hogy valóban megbízható a Föld emberek ebben az időben. Nem volt egy időben, felajánlotta, hogy a támogatás a földre vezetők foglalkoznak a külföldi helyzet, de itt is visszautasították, és így tettek egyfajta "el a kezekkel" megközelítés egyelőre. Ezek az idegenek állítólag ősatyja faj az emberiség . Ezek nyilvánvalóan nem a földön sok ebben az időben miatt súlyos problémák területén a saját otthonában.

EMBER TIPUSÚAK C): Nagyon keveset tudunk ezekről. Ezek állítólag másik a magasan fejlett, spirituális jellegű nagy jóindulat a földre emberre. Megértem, hogy a megjelenésük hasonló más humán típusú idegenek. Ezek alapján Sirius , és nem úgy tűnik, hogy sok részt föld rendezvényt ebben az időben más, mint az, hogy aggódik a Szürke forgatókönyv . Ők vágynak-e, hogy segítsen az emberek.

Vannak más ismert humán típusú idegenek e "többre spirituálisan fejlődött" jellegét, amelyek látszólag tisztában van a helyzet a földön, és figyelembe véve néhány lehetséges cselekvési irányt. Ezek honnan Arcturus és a Vega .

A következő cikk jelent meg az 1993 nyarán kiadása (vol. 3 no. 2) kibocsátása UFO Universe magazin .
[CSOPORT] Nem Earth-Born Emberek
ez a csoport három nép, három különálló gyarmat zóna, azaz a Sirius , Plejádok és Orion . Genetikailag, azok közel azonos a Földön született emberek, az alábbi kivételekkel. Elrabolt, nézze meg ezeket a lényeket, mint a talls . A hímek átlagosan legfeljebb körülbelül hét láb magas, nő, hat és fél méter. Ezek a rendkívül finom szerepelt, sápadt arcszíne.

Szem mandula alakúak, kissé ferde, természetes fekete bélés, ugyanúgy, mint a látványtervek az ókori egyiptomi jogdíj. Három szőr színét nyilvánvalóan kapcsolódik kolónia származási hely: szőke ( Fiastyúk ), piros ( Orion ), és fekete ( Sirius ). A jelvények Ezen együttes emberi faj egy háromszög alakú elrendezése három szféra . Ez a szimbólum mély jelentősége, és megtalálható az egész Föld történetében. Történelem feljegyzi ezek a lények, mint istennők, istenek, dévák, stb alcsoportja CSOPORT A nők a parancsnok a legtöbb Terran projektek .

[GROUP B] Earth-Born Emberek
Ezek a Homo Sapiens , amelynek feladója a Föld bolygón. Ezek két különálló osztályba.
[Class A ] ( Ancient ) - Ezek az emberek voltak a társak és a ház szolgái a GROUP A katonai megszállás bányászat és erő. Amikor ez az erő elhagyta a Föld valamikor 1000 és 3500 BC BC, úgy döntöttek, hogy távolítsa el az összes ember, hogy volt közelében velük. Úgy érezte, hogy elhagyja őket, akkor csak további zavart normál emberi fejlődés. osztályú emberek egyenlő szinten CSOPORT és teljes mértékben működjenek együtt az összes Föld projektekben.

[Osztály M ] ( Kortárs ) - Ezek az emberek dolgoznak ugyanazon a szövetkezeti szinten osztályú . őket venni a Föld a modern időkben. Közben néhány emberrablás projektek ikrek (akár egypetéjű vagy kétpetéjű) az indukált női téma. Az első harmadában, az egyik a magzatok eltávolítjuk. Ezt követően nőtt a futamidő a CSOPORT . elrabolt teljesíteni tudják ikrek során néhány emberrablások. Nagyon kevés kapcsolat ért el ezeket az embereket.

[GROUP C] géntechnológiával módosított Föld-Born Emberek
Ezek az emberek nem áll két osztály, és nem tévesztendő össze GROUP D Greys .
[Osztály W ] ( Munkavállalók ) - Ez az osztály a legkisebb fizikai testben. Ezeket le körülbelül három és fél láb magas, nagy fej és szemek, sápadt fehér arcszíne. Ezek a munkavállalók által létrehozott GROUP A genetikai módosítás útján a Föld emberi magzat. Feladatuk elvégzéséhez alantas igénylő feladatok korlátozott érvelés képességeit. A szellemi kapacitás, ezek egyenértékűek egy öt éves gyerek. Ezek képesek az erőszak, és néhány esetben tartják a társai által CSOPORT magánszemélyek.

[Osztály T ] ( technikusok ) - Ezek az emberek alapvetően ugyanaz, mint a W osztályú . azok valamivel nagyobb, körülbelül négy és fél méter magas. A arcszín sárgásbarna vagy sárgás. A deduktív érvelés és a képességek magasabb. Ez lehetővé teszi számukra, hogy végre bonyolultabb műveleteket. Ezek gyakran működési hajó ellenőrzések és a szállítási tevékenységek.

Mindkét osztály W és T a telepatikus álcázott megjeleníteni Greys hogy elraboltak. Ezt, hogy elrejtse valódi természetét GROUP C .

Úgy érezte, hogy felfogása CSOPORT fenntartásának ember rabszolga populáció gátolná jövőbeli kapcsolati erőfeszítéseit.
Ez a pont kétségtelenül forrása lehet a sok heves vitát a közeljövőben.

IGUANOIDS
körülbelül 4-5 m magas, a "Iguana-szerű megjelenése még" hominoid "konfigurációt. Ezeket néha láttak viselt fekete, csuklyás "szerzetes" köpenyt vagy köpeny, amely elrejteni nagy részét saurian funkciók, amelyek magukban foglalják a farka. Ezeket számoltak be, hogy a rendkívül veszélyes és gyűlölködő felé az emberek és kisebb rangú Reptiloids , mint a Greys , és mint minden más ága a "kígyó" faj ők használják fekete boszorkányság, varázslás és egyéb agykontroll ellenségeikkel szemben. Úgy tűnik, hogy egy dimenzió-hopping mágus vagy pap osztály között reptiloid faj.

IKELS OR szatírok
kis szőrös humanoidok olyan hasított patája, amelyek élnek mély barlangok alatt Dél-Amerikában és másutt is. Ezek lehetnek tagjai a bukott pre-ádámi faj , amely rendelkezett angyali, állati és humanoid jellemzőit. Most szövetkezett a hüllők . Ők már ismertek szerint bennszülöttek, hogy "elrabolják" a nők és a gyermekek végig a korok és számos történeteket mesélt dél-amerikai törzsek , akik küzdöttek ezek a lények a machetes során azok bizonyos forays a felszínre keresése nők, a gyermekek vagy élelmiszer.

Bennfentesek
Lakosság, akár állandó vagy ideiglenes, a különböző titkos-society-kötve top secret-kormány "földalatti létesítmények "bázisok vagy telepek szerte az Egyesült Államokban és a világ. Néhány ezek közül a csoportok rendelkeznek a fejlett technológia, amely lehetővé teszi számukra, hogy utazni különféle más planetáris testek a Naprendszerben. Ez a csoport a nemzetközi hatályú, és lehet kötött-ben, a 2. és a 3. Alternatív forgatókönyvek .

JANOSIAN
Ez állítólag egy bolygó, ahol az emberek élnek, vagy élt. Úgy tűnik megérkezett a bolygón néhány ezer évvel ezelőtt, hogy a bizonyos "contactees", és nem volt végig megmarad homályos emlékek és legendák kapcsolatos ősi otthoni világ, a Föld bolygó, ahol őseik éltek régen a kolonizáció a bolygó "János " . Ők azt mondják, hogy, mint a Terran, bár kissé keleti és karcsú. Egy csoport a menekültek állítólag elhagyta János évszázaddal ezelőtt egy hatalmas szállító hajó mintegy fánk alakú konfiguráció után egy aszteroida vagy meteor shower pusztított felszínén a bolygó, ami a lánc-reakció a nukleáris villamosenergia-hálózat, elvesztése halálos sugárzás a légkörbe, és szólt a földalatti alagutak és a "városok" az általuk épített alatta János .

Úgy tűnik emlékezett a csillagos út vissza a földre , és a legfrissebb jelentések azt állította, hogy voltak nagy pályán valahol a "közeli" a földön, és keresik a kapcsolatot a földdel kormányok cserélni technológia egy helyet, ahol élni (vagy alul?) a földet, a hagyomány a TV sorozat Alien Nation . Fényében más kinyilatkoztatások és nem az igazolás más "contactees", ez lehet egy "lépcsőzetes" drákói propaganda tevékenységet; másrészt a fiók LEHET lesz legitim.

JAWAS
másik csoportja földönkívüliek már úgynevezett " Jawas ", miután a hasonlóság a lények a filmben, Star Wars . Ezt a csoportot különbözteti meg ruhájukat. Ők wearhoods és ruhát, általában rövid, 3-4 1/2 m magas és arcukat rejtve az árnyékok dobott által maszk. Volt jelentések, hogy ez a faj izzó szeme.

KONDRASHKIN
K-csoport , amely rövid volt a Kondrashkin . Ezek sápadt bőr, hogy volt egy kis zöldes árnyalattal, és szinte nincs haj. Néztek emberi, és meg kell fehérítő a bőr és kopás paróka. Ők már rendszeresen részt titkos projekt, mivel az 1940-es években. Kapcsolódva a Montauk projekt és a többi fekete-Op Projects

KORENDIAN
Emberek állítólag él egy gyarmatosított bolygón, az úgynevezett " Korender ". Tökéletesen "emberi" arányában még 4-5 m magas, az átlagos. Gabriel Zöld leírt állítólagos kapcsolatot a csoport kiadványokban a késő 1950-es évek - korai '60 's. A beszámolót közzé Gabriel Zöld meglehetősen fantasztikus, bár talán nem kevésbé, mint néhány más számlákat. Robert Renaud egyik fő "Korendian" contactees, és azt állítja, hogy van egy nagy földalatti létesítmény valahol Massachusetts . A Korendians állítják szövetséget kötött a arcturusiaktól és része egy hatalmas kollektív Szövetsége világok aki sovány többet nem beavatkozás , mint a közvetlen beavatkozás .

Óriásnak
Sea saurian "tengeri kígyók" , mint például az úgynevezett " Loch Ness-i szörny . " Loch Ness volt a helyén sok okkult vagy paranormális tevékenységet, beleértve UFO tevékenységet Grey 'észleléséről, stb Aliester Crowlay , a sátánista-Illuminist alapító Az OTO vagy Ordo Templi Orientis , azt állította, hogy a kapcsolatot a "The Beast" a Loch. Ő volt egy kastély partján a tó, és ez ugyanaz kastély később a lakóhelye a brit okkultista Jimmy Page , aki nem csak játszott a brit rock csoport Led Zeppelin , hanem a tulajdonosa egy nagy könyvesbolt foglalkozó boszorkányság és az okkultizmus. Mivel a vízi jellegű, és miután elvesztette használatát a végtagok útján atrophication és a mutáció, ezt az ágát a "kígyó faj " állítólag használják hosszú távú "pszichés" hadviselés és okkult manipuláció az emberi faj .

LEVERONS

Alien Group, amely kapcsolatban áll a Orions . Társult, hogy a Montauk Project . Hallgassa meg Mary Sutherland interjú John Meloney ahogy leírja ezeket fénymunkások, honnan jöttek, az ő és felesége munkáját velük, megtanulják, hogyan kell használni az emberi test, mint egy eszköz a munka ezen a földön síkon .

LYRAN
Feltételezve, hogy az emberi lakói Lyra (aki azt mondta, hogy van egy közös eredetű Terran humanoidok) kiűzték, hogy a rendszer több ezer évvel ezelőtt, akkor valószínű, hogy néhány, a mai lakói "Lyra" csillagkép lehet reptiloid származású . Az Lyran háborúk , amelyeket említett, több "contactee számlái, a tömeges exodus" az emberek állítólag elhagyta a rendszert, és menekült a Fiastyúk , a Hyades [amely 130 fényévre van a Földtől a Bika csillagkép ], és a Vega ami szintén Lant . Ez a régió, mint a mi saját rendszerét, még mindig a "csatatér" között saurian szürkék és az emberekre .

Marslakók
lakói a Mars bolygó , mind az emberi és nem emberi, köztük az állítólagos lakói 2 marsi " hold "(amelyet sokan hiszi, hogy mesterségesen kivájt aszteroidák, amelyek közül az egyik - Phobos - azt mondják, hogy az ellenőrzése " eredeti "Szürkék vagy önreprodukáló Greys melyek a "hosts" a Grey "klónok" működő különböző űrállomások, amelyeket álcázott planetoids. (Ez az e "szállító" hajókat, hogy az emberrablás, beültetés, programozás, csonkítás, beszivárgás és egyéb projektek hajtják végre ellen a Föld bolygó.) Azt is javasolta, hogy több ezer évvel ezelőtt a felület LUNA és a Mars sokkal "lakható", hogy a felületek e szervek lehetett megtizedelte áthaladás után az aszteroida öv vagy " aszteroida storm "(álló törmelék, amely" lehet "már elszakadt a bolygón, amely nyilvánvalóan létezett Mars és Jupiter közötti egy időben - valószínűleg elpusztult egy közeli találkozás egy másik bolygó szerv a hagyomány Velikovsky elméleteit .) Úgy gondoljuk, hogy az ősi "romokban", esetleg több ezer éves, már látható, mind a "bolygó", és hogy ezek tanúsítanak egy ilyen katasztrófát.

MIB'S
is nevezik a " Men In Black "vagy a" Horlocks ". Ezek a látszólag sok esetben az emberek, akik által ellenőrzött drákói hatások, bár más "MIB" merültek fel, amelyek úgy tűnik, nem emberi, hanem inkább hüllő OR szintetikus . A " MIB "merültek gyakran már UFO észlelések, általában ijesztő tanúk
figyelembe tartása hallgat arról, hogy mit láttam (sok a tanúk lehetnek "elrabolt" az elfojtott emlékeket az esemény). A "fenyegetés" Úgy tűnik, hogy motiválja kísérletek kihasználni "terrorizmus", "félelem" vagy a "megfélemlítés", mint egy pszichológiai fegyver ellen tanúk. Ez a "fegyver" kifejezés nem csak akkor használható, hogy az ember "MIB "alatt ellenőrzés, hanem az emberi által MIB van magukat.

"Ők" gyakran, bár nem mindig, láttam összefüggésben nagy, fekete autó, amelyek közül némelyik már látták eltűnt hegyekben - mint abban az esetben egy alapozza közötti terület Hopland és Lakeport , Kalifornia - kanyonok vagy alagutak, vagy egyes esetekben látszólag tűnnek, vagy eltűnik (köpenyét?) vékony levegőben. A legtöbb humanoid MIB valószínűleg már beültetett a Draconians és lényegében azok "rabszolgák". Bio-szintetikus formák által birtokolt "infernals" is úgy tűnik, hogy szerepet játszik a MIB forgatókönyv, ahogy földalatti és exterran társadalmakban. Sirius , mindössze 9 + fényévnyire, merült fel, mint egy nagy exterran MIB központjában tevékenység , a a subterran párja létező ősi özönvíz előtti "atlantiszi" földalatti komplexek, amelyeket "helyreállt" alatt a kelet-amerikai part.

Ezeket lehet tekinteni " Majdnem Emberek ". Készült állati szövetek és függ a számítógép szimulálni memória. A memória a számítógép kilépett egy másik emberi lényt. Az Almost emberek is tartozik a kategóriába a " zombi "típusú idegenek.

MOON-szemeket,
A faj békés emberek mintegy 7-8 láb magas, halványkék bőr és a nagy "wrap-around" szem, amely rendkívül érzékeny a fény. Ezek lehetnek ugyanazok, mint a nagy emberek állítólag találkozott a hold mi "űrhajósok" szerint John Lear és mások, akik viszont arra elhallgattatta, és nem hagyjuk, hogy elmondja, amit láttak. Ezek az emberek, egyesek szerint számlák, legyen szövetséges a " skandináv "és / vagy" Szőkék ". Azt állítják, hogy leszármazottai, Noé, aki utazott a nyugati félteke néhány évszázad után az özönvíz, és felfedezte az ősi özönvíz előtti barlang rendszerek és régi technológiák már elálltak a antediluvians mély földalatti mélyedések. Ők már találkoztak többnyire mély barlangban rendszerek alatt általános régió Ozarks, Arkansas és a környező régiókban. Az egyetlen igazi bizonyíték van saját létezése korai jelentésére Cherokee indiánok mondja egy kék bőrű faj , hogy találkoztak.

MOTHMEN
Nagyrészt földalatti, pterodactyloid-szerű hominoids a denevér-szerű szárnyakkal. Néha jellemez rendelkeznek szarvai " , és így tartják nagyon hasonló a hagyományos ábrázolása a "ördög", hogy a bizonyos személyek, akik már találkoztak őket. Bár gyakran nevezik " Mothmen ", ez a cím talán egy kicsit félrevezető . Ezek a lények - amelyet szintén nevezik Ciakars , Pteroids , Birdmen és Szárnyas Draco - merültek közelében: underground rendszerek közel Mountauk Point, Long Island, Point Pleasant, West Virginia, és Dulce, Új-Mexikóban. (Azonos a Sumero-babiloni UTUKKI , a démon a KI GAL vagy alvilági)

Nagas
is nevezik a "Reptoids", "Reptiloids", "Reptons", "Homo-saurus", "Lizard-men", vagy a "nagy orrú Szürkék". Játszanak jelentős szerepet a legendák India és Tibet, ahol tartják egyesek szerint démoni lakói föld alatti birodalmába. Ezeket le körüli 7-8 láb magas, és a különböző színek, groteszk, de leggyakrabban zöldes penészes a pikkelyes krokodil "bőrt". Állítólag származik fióktelepe kétlábú sauroids létezett több ezer évvel ezelőtt, a földön, és segítségével mutáció és a természetes szelekció kifejlesztette az agy-test koordináció szükséges, hogy dolgozzon ki egy technológia.

Egyes fajok még állítólag megőrzi látható "kisebb" bár sokkal elsorvadt a saját feltehetően kipusztult "saurian ősei. Egyesek azt állítják, hogy elraboltak a " gyík "nép hasonlít egy humanoid változata Velociraptor .

Után neves csata ókorban között a " pre-skandináv "verseny a Góbi- régió és a Reptiloid verseny székhelye Antarktiszon , a hüllők állítólag elvesztette a csatát uralmát a felszíni világ hajtottak a földalatti hálózatot, amelyben végül kidolgozott légi és űrtechnika.

A) A Nagas azt mondta, hogy megjelent a születésekor Gautama Siddharta , aki később " Buddha ".

B) Az ősi "jól" a Sheshna a Benares, Indiában, ahol hagyományosan a "Jóga aforizmák a Patanjali , a klasszikus útmutató a diákok a jóga volt írva. " Ez a "jól" azt mondják, hogy a bejárat az egyik Naga alvilági Tanyán.

Sherman Minton kimondja, hogy "Sheshna jól", egy állítólagos nyílás a földalatti hüllő alvilág "Patalas" [amely hét világok vagy barlangban szintek] lehet látni ma Benares, India, és,

"... Ez 40 vezető lépések le egy kör alakú depresszió egy kő ajtó borított Kobrák. Ez állítólag vezet PATALA, a hüllő alvilág legendája Nagas, a" kígyók ", amely élő kiterjedt földalatti paloták a sziklás Himalájában. Úgy véljük, hogy ezek a lények képesek repülni az űrben, és hogy rendelkezzenek csodálatos mágikus hatalmat és az intelligencia.

Ezek nem túlságosan szereti az ember, ha van egy kíváncsiság keresőknek, felfedező vagy hegymászó. Szerint a szent (?) Hagyománya a hinduk, a mély üregeiben a Nagas tartalmaznak mesés kincsek, megvilágítva villogó drágakövek. A földalatti abodes ismert, hogy egyes részein mind a Himalája és Tibet, elsősorban a tó a Nagy Nagas - Lake Manosarowar . "

Északiak ( Wingmakers ?)
Szőke, kék szemű, szögletes Arcok.
Bár Skandinávia a humanoid, mind külsőleg szinte teljesen megegyezik az emberre. Vannak finom különbségek az északi idegen fiziológia, és a legtöbbjük alapul életkörülményekre, hogy nőttek fel hüvelyk A bolygók rendkívül forró és száraz, és alacsony oxigéntartalma a légkörben. Nekik van egy nagyobb tüdő kapacitása, mint az emberek, és a réz alapú vért végrehajtása érdekében oxigént hatékonyabban. A szemet védi a belső fedelek, és lehetővé teszik számukra, hogy az ultraibolya tartományban a spektrum. Ők csak 28 fog, mivel hiányzik a hátsó pár zápfog. Fejük hosszabb, mint az emberek.

Az agy esetében körülbelül 0,2 mm-rel vastagabb, és a csont nehezebb. Az agy az ugyanaz, mint az emberi agy, amennyiben szerkezete és méret tekintetében, kivéve a középagy terület, ahol a függvények, amelyek lehetővé teszik és telepatikus telekinetikus képességeit. Ez magyarázza a pszionikus képességeit az északiak . Ők átlagosan mintegy 2 méter magas. A nőstények körülbelül 1,7 méter. Nincs verejtékmirigyek. A bőr lehetővé teszi a nedvesség kell levonni a levegő, valamint a nedvesség behatolását. A szív dobog körül 242 ütés per perc, és az átlagos vérnyomás 80 szisztolés és diasztolés 40. Ezek rendkívül kitágult ereket.

A szív található, ahol az emberi máj lenne. A porc, ami védi az emberi szív lenyúlik 3.5cm tovább a skandináv védelme érdekében ezt a struktúrát. Vérsejtek bikonvex ellentétben a homorú sejtek emberi. Vese típusú funkciókat csak körülbelül a felét teszi a folyadékot fogyasztott kiválasztódik. A többiek nyilván visszakerül a rendszerbe. Vizelet vastag ásványi anyagokkal és megjelenik a szín és textúra a frissen szállított kőolaj. Széklet szárazak pellet minden nedvességet eltávolítjuk. A felnőtt Nordic képes szabályozni az összeget az adrenalin a szervezetben. Nincs tobozmirigy. Északi nőstények alkalmasak arra, hogy impregnált bármikor, de a hímek képesek impregnálás körülbelül évente egyszer. Az az időszak, az inkubáció három-öt hónap.

Narancssárga, az
Ezek a szervezetek nagyrészt konvergálnak alatt déli Nevada, Új-Mexikó északi és esetleg Utah. Egyes források utalnak:
[1] Az "emberi" faj, stalky sárga, piros vagy narancssárga haj, mások
[2] a genetikailag megváltoztatott, humanoid-reptiloid törzs vagy hibrid . Ezek gyakran gyakran rendelkező humanoid formában mégis bizonyos "hüllő" genetikai jellemzői. Azt is mondta, hogy rendelkezzen emberszerű szaporítószervek, és esetleg (vagy nem) egy ember "soul-mátrix", és ezért eltérő ága az emberi faj, vagy reptiloid faj attól függően, hogy melyik "típus" az Orange az egyik előterjesztő a. mivel egyes beszámolók arra utalnak, ott is
[3] A narancssárga hüllők , amelyek rendelkeznek nincs lélek-mátrix . Lásd a "hu-breds és hibridek" Néhány "Orange" állítólag kapcsolatot Bernard Star. Ezeket is lehet Native Amerian a Sitecah vagy Red Giants . 1911-ben, bányászok voltak kibányászni rétegek denevér guanó egy barlang található, mintegy 22 mérföldre délnyugatra Lovelock, Nevada, mikor történt meg a mumifikált maradványok, amelyek kiállták 6 1/2 méter magas életben. A múmia még mindig koronázta "egyértelműen" vörös haj. Az ősi legendák, a helyi indiánok Paiute leírt egy faj vörös hajú óriások, akik az ellenség sok indián törzsek a régióban.

ORIONS
Orions származó, a csillagok az Orion csillagképben egy csoportja azt állította, hogy dolgozik a kormány Fekete Op projektek . Ezek erősen részt befolyásolják a világ népességének segítségével agykontroll. Ezeket is csinál genetikai munka elvégzésére, amellyel ezek nem változtatják meg az emberi sperma és a petesejt mértékben, hogy minden fog utódok hibridek új jellemzőkkel. Az emberek is párosodik, és hozzon létre a gyermekek idegen genetika. Ez egy lépés az átlagon felüli emberrablás forgatókönyv. Néhányan azt állítják, hogy a "negatív" jogalanyok összefüggésbe hozták bizonyos csillagok az Orion csillagképben. Más források azt állítják, hogy az Orion-köd egy kozmikus "ajtón", hogy "végtelen" vagy a birodalma a Teremtő , amely túlmutat a tér-idő-anyag univerzumban. Egyes csillagászok azt állítják, hogy egy hatalmas, gyönyörűen megvilágított színes "light" vált a "köd", és egy lehallgatott-tanfolyam a Földdel, bár meglehetősen kényelmes ütemben és ez az arány a "light" vagy "csillag" fog eléri föld mintegy 3000 AD (plusz-mínusz száz év). Lehet, hogy ez valami köze a prófécia a Jelenések 21? Mivel a Draconians próbálják meghódítani a "ég", akkor lehet, hogy hiábavaló kísérletet meg a "Örökkévalóság kapu" és elfogni a feltörekvő 'Light "(" War In Heaven közötti " Michael és a " sárkány "?)


Ez lehet a magyarázat a feltételezett jelenlétét Draconians az Orion csillagképben , bár bizonyos "emberi" csoport állítólag lett kíváncsi az "Eternity kapu" is. Az Orion nyílthalmaz maga az alapja egy közös Reptiloid - Grey birodalmat nevezik az Unholy Six, amely már dolgozott ki a Nemesis annak érdekében, hogy szabotálja az emberi jelenlét a SOL rendszerben. Sok "planetoids", hogy belépett ez a rendszer, és tette megfigyelhető "természetesen változásokat" érkeznek Nemesis és az Orion-drákói EMPIRE .

PHILADELPHIA PROJEKT KÜLFÖLDIEK
utalok rájuk, mint ezt, mert én nem adott nevet az ilyen típusú idegen. Ők fedezték fel az egyik hajót elkapta, és szívja be a Eldrich , amely végül 40 év, augusztus 12, 1983, később a Montauk . Voltak körülbelül 6 láb 5 hüvelyk magas. Ők alapvetően emberi megjelenésűek. Nem volt sötét bőrszerű bőrt. Nem volt haja. Honnan jöttek, nem biztos ..

[ Módosítva sze márc 06 2013, 02:42 ]
Vissza az elejére
julius
sze márc 06 2013, 02:36
Regisztrált tag #96
Regisztrált: h dec 27 2010, 03:18
Üzenetek: 184
folytatás:

Hüllő (drákói, SERPENT)

Szerint a TAL Levesque (Jason Bishop) :
Miután a kar hossza REPTOIDS, tudtam hogy megfigyelni a különböző részletek. Ők nem viselt ruhát. De ők is a "Segédfunkciók BELT" több szokatlan dolgokat is. One "eszköz" volt egy kis narancssárga fény rajta. Ha ezt megnyomja, akkor egyszerűen "eltűnnek". Én hamar beköltözött a helyeken, ahol a REPTOIDS voltak, azonnal után eltűnnek. Nem volt hőmérsékleti anomáliát az övezetben. Vártam, hogy legyen "hűvösebb" a területen (ha azok elvezetését energiát nyilvánvaló, mint történik a különféle jelenések). Ők nem változik sűrűség alkalommal. Tették nehéz lépteket, a folyosón, a fa padló. És tudott járni a falakon. A "ragyogás" elektromos kék / zöldes színű, mint valami AURA. A fej hasonló a hüllő humanoidok a TV-Program " Babylon 5 ".

A fej volt, kúp alakú, mint a "YETI" ilyen van. Tény, hogy a REPTOIDS épülnek mint Big Foot . Az egyik már MÉRLEG, a másik haj. A szem a "rés" SERPENT-szerű. Nagyon furcsa, "láng-szerű", és flickery. Három ujj és egy hüvelykujj szemben. A karom-szerű Karom (a kéz és láb). Egy kis farokkal. Nagy mérlegek, mint a "Breast Plate" a mellkasán. A mérleg kisebbek voltak, ahol a test rugalmas, mint szerte a könyökét. A mérlegek voltak, mint egy kígyó. Azt hiszem, ez az, amiért egyes nevezzük őket "A kígyó Race". A skálák többnyire zöld és a nagyon sötét zöld, minden skálán (a variáció a szín). Ezek a "telepatikus". Nagyon gyors gondolatok. ÖTLETEK által vezérelt Képek és geometriai megjelenítések. NEM "lineáris" kommunikációs forma, mint a szavak. További információk, a Symbol vagy fényképek Language. Ők reagálnak a "gondolatok". Ezek "elnyom" Önnek DATA (úgy tűnik, mint a "gondolat tömörítés". Ez elvisz egy hosszú ideje, hogy elsajátítsa a "küldés", és integrálják azt. Után egy ideig én "láttam" a nyelv, FRACTAL "mandula" Hyper- Gömbök vagy "gondolati forma" konstrukciók, át DATA. Ezek szar van az adatok furcsaság . Erősen Intellectual. Limited érzelmi válasz (gyűlölet, félelem és a "rövidzárlat" Confusion állapotban (enyhe pánik). Ön szerint, vagy csinálni a "váratlan" és ők "kiborulni". Szóval ... maradj nyugodt és központú. tiszteletben tartják ezt.


Aztán "Think" akkor veszélyesek. De, ha félj őket, majd kigúnyol a gyengeség és DISrepect téged. Vigyázz, ne DIS-"REP" őket sem. Ők nem jobb, mint te. I "gyűjtöget" akarnak valamit, amink van. Valami lelkünk Nature. Mi lehet a "Shift" a Theta "BALANCE" és a link a forrás. Ezek túl mélyen elemző. Kiegyensúlyozatlan. Szeretik gyógyszerek, mint a kokain, ópium, Magic gomba és a "fejés" emberre endorfinok.

Nem tudnak bejutni az elméd nélküled a lehetőséget, hogy bekerüljön a hüllő agy is. Tudják, hogy egy csomó, ami a külső forma teremtés. Tudják, hogy a " Force "... de mögötte, hogy a " The SOURCE ". Szükségük van ránk, nekünk nincs szükségünk rájuk.

(De mit kell ... A Vital Source ... Életünk Source .. lelkünk Force ... Sutherland )

Feladó: a Dulce BOOK - Chapter 27:
"... [Brazilian] Jefferson Souza azt állítja, hogy a következő kinyilatkoztatások a személyes jegyzetek és tudományos naplók egy tudós, aki megbízást kapott az amerikai kormány alatt több év, hogy látogassa meg az összes baleseti helyszínek, kihallgatni elfogott idegen életformák és elemezni minden adatot gyűjtött, hogy a vállalkozásban. Végül ez a személy fedezte fel, hogy tartani és fenntartani a személyes jegyzetek felfedezéseiért, és ezért a tervezett megszüntetés [nem csak "munka vége"!] ... amit szűken megszökött.

Az 33 éves vizsgálatok, bement bujkál 1990-ben. Itt van néhány adat, amely a névtelen informátor állítólag összegyűlt a hüllő típusú külföldi szervezetek :
Átlagos magasság: Férfi - 2,0 méter, Leány - 1,4 méter
Átlagos Súly: M - 200 kg-os, F - 100 kg-os
Karosszéria Hőmérséklet: M - Környezeti hőmérséklet, F - Környezeti hőmérséklet
Impulzus / légzés: M - 40/10, F - 40/10
Vérnyomás: M - 80/50, F - 80/50
Várható élettartam: M - 60 Years Earth, F - 23 Years Earth

Hidegvérű, mint minden hüllő, a Reptiloid megállapítják, hogy virágzik a meleg, trópusi klíma [általában mesterséges ... big barlangok]. A tökéletlen légzés biztosítása éppen elegendő oxigén ellátására szövetek és fenntartása az élelmiszer-és égési, hőmérsékletük emelhető csak néhány fokkal magasabb a környező [ez azt sugallja, hogy a "hő" fegyverek, mint például a láng-korongosokat és így tovább, bizonyulhat , hogy nagyon hatékony és végzetes e faj mellett csata feltételek]. A reproduktív rendszer ovouniparous , a tojások kelési a petevezeték előtti születés.

A fejletlen Reptiloid cerebellus [gyorsabb tevékenységek, a fizikai tevékenységek] eredményez lassúsága és egyszerűbb város mozgás. A Reptiloid szeme áll több ezer mikroszkopikus metszettel, minden rétegére saját független védő fedelet. A szem szinte sosem teljesen zárva alatt ébren, inkább részei a szerv leállása összefüggésben a domináns fényforrás. A reptiloids túlélte "rejtett" a Föld belsejében [belül] Big barlangok Underground. További információ a hüllő Blood Legacy


Szíriusziak
A szíriusziak általában le körülbelül 6 ½ méter magas, szőke haját nagyon rövid, és kék szeme van egy macska szeme függőleges tanítványa. Némi vita, hogy ezek a negatív szíriusziak része a Kamagol II csoport építette ezt a nyilvántartást kamra alatti Gizeh, de ez még nem állapították meg. A negatív szíriusziak tekintik részének az Orion csoport , hogy játszik az uralom / ellenőrzési játékot.

Shining ONES
tibetiek és az amerikai indiánok egyaránt utal a " fénylő lények "ütköznek az elszigetelt terekben alatt titkos vallási rituálék. Ezek humanoid és "világít belül". Ők őrzik szent helyek a Földön, "birtok őket bizalom a jövő csodát", és hordozói a nagy bölcsesség. Ezek lehetnek a társaik a kelta tündér hagyományokat. Egyes elrabolt, beleértve Betty Andreasson számoltak ilyen lények.

Science fiction író, Philip K. Dick * levelet írt hosszasan elejétől február 1978 hivatkozva találkozás éppen ilyen ragyogó lények. Írt félmillió szót eseményekről közte és a fény lények az utóbbi négy év alatt a halála előtt, 1982-ben. Dick találta magát tartotta ébren éjszaka,
"Vilent phosphene tevékenység ... a fejemet közölte velem formában a számítógép hasonló vagy mesterséges intelligencia rendszer , mint a hang, egészen más, mint minden emberi hang, sem férfi, sem nő, és egy nagyon szép hang volt, a legszebb hang, amit valaha hallottam .. . bevezetése egy másik emberi személyiség nektek enyém előállított megdöbbentő módosításokat my viselkedés ... Néhány élő, rendkívül intelligens egység megnyilvánult bennem és körülöttem, de mi volt az, mi a célja az volt, honnan jött ... Minden elmélet hagy némi nullapont megmagyarázhatatlan ... és tudom, hogy ez nem fog megváltozni. " Az a benyomásom, hogy a "mester gameplayer és mágus és szélhámos" van szó. "

Dick kitart amellett, hogy ez a két másik "az emberi személyiség, és hogy volt egy computerlike hang, támogatja az elméletek, hogy az itt bemutatott. Ha a fénylő lények, hogy a "kiszabott" maga egyszerre volt egy robot, és küldötte egy humán forrásból, ez teljesen érthető.

* Philip K Dick egy nagyon befolyásos író, olyannyira, hogy az éves díjat azok az ő nevében. A történeteket készítettek filmeket, mint a Szárnyas fejvadász és Total Recall . mely PONTOS UFOLOGICAL ELEMENTS.

TEROS
Forrás: 1996 Nuwaubian Calendar "Földönkívüli Amongst Us

A Teros , amely rövid távolságra integratív vagy vélelmezett, egy felszín alatti faj, amely általában tartani a Deros sakkban. A Teros voltak az eredeti törzs az Lunarians aki eljött erre a bolygóra, hogy a felszín alatt él a Földön. Ezeket nevezik a Sunaynans , vagyis " Az Éves Ones . "The Deros voltak kellemetlen emberek és a Teros, voltak kellemes emberek. A főnök neve Laamsa (jobb kép) . A Teros jött a bolygóra Jomon a csillag konstelláció Arcturus amely a Ökörhajcsár csillagképben . Arcturus , a vörös óriás, a negyedik legfényesebb csillaga a mennyben, ahol sok keverési került sor. A Sunaynans tekintette 48 kromoszómája helyett a szokásos 46, hogy a Föld az emberek rendelkeznek.

A Tero a kromoszóma szerkezete annyira különbözik a földlakók, hogy amikor keverve bizonyos emberek, ez okozta a hibát a 47 kromoszóma , amely ma az úgynevezett " Down-szindróma . "Ezek a gyermekek általában születnek, légzési rendellenességek, valamint a veleszületett szívbetegségek és ők is szegény emésztő rendszerek. Az immunrendszer nem képes megfelelően működni, és hajlamosabbak a fejlődő leukémia.

A Teros hogy van rengeteg pigmentáció a bőrük leszármazottai a Shuyukh . Azok, akik hiányoznak pigmentáció leszármazottai a Halaabeans , Flugelrods vagy Hulub . A Teros unatkozott tovább a Föld, és képesek voltak tartani a józan eszét. Mivel a kereszt-tenyésztés, Teros vett fel különböző formái. Néhány ember úgy néz ki, így jöhet a felszínre, és nem veszik észre.

ZOMBIK
emberek az idegen agyi implantátumok programozva, hogy segítsen megdönteni az emberiség a közeljövőben.
Vissza az elejére
xyz
sze márc 06 2013, 03:08
Regisztrált tag #515
Regisztrált: szo aug 04 2012, 08:29
Üzenetek: 1
Ezek mind a Földön élnek?
Vissza az elejére
Roland
sze márc 06 2013, 03:20
Regisztrált tag #62
Regisztrált: v okt 03 2010, 03:10
Üzenetek: 119
xyz írta ...

Ezek mind a Földön élnek?


Dehogyis! Szerte a Világegyetemben!
Vissza az elejére
carrion
p okt 04 2013, 06:52
Regisztrált tag #83
Regisztrált: k nov 16 2010, 07:05
Üzenetek: 14
Kedves Julius!
Amiket leírtál elég érdekesek , csak az a baj , hogy kissé érthetetlen a szöveg,gondolom valami fordítóval másoltad be vagy ilyesmi , de attól még érdekes.
Van még egy tanulmány ,melynek címe: Michael Salla :Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól. Nagyon tanulságos ,érdemes elolvasni csak már nehéz olyan helyet találni a neten ahonnan le lehet tölteni.
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System