:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Ufós élmények (sajátok)
Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
v júl 18 2010, 03:26
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
nekem egy találkozásom már volt ufóval,(vagy az volt,vagy ment valahová) de nagyon érdekes volt, mert nem "szokásos" az ufo irodalomban agyonirt dolgot láttam, hanem egy fekete rácsszerü obiektumot amely hangtalanul "uszott" a levegöben.
Nem volt sem hangja sem fénye,és a rácsok között látszott az ég és a csillagok, csak uszott magának a sötét égbolton nem tul magasan (mivel a magasságot nem tudtam, igy a méreteit sem tudtam pontosan megállapitani.)
Abbol kiindulva , hogy eléggé sötét volt és láttam ökelmét ,nem lehetett magasabban mint 200-300 m és innen kiindulva
az objet kb 10x5 m körüli téglalap lehetett.
Szerintem nem ürhajo volt hanem valami szonda ,és biztos nem földi tákolmány volt, motor nélkül (egyszerüen nem volt hely rajta motornak) ilyen alacsonyan földi jármü nem tud közlekedni.

[ Módosítva cs szept 08 2011, 03:25 ]
Vissza az elejére
Latyoo
sze júl 21 2010, 11:36
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Tegnap éjjel felé 11 óra után lehetett pár perccel, kinéztem az ablakon a lefekvés előtti szellőztetésnél, észrevettem egy folyamatosan világí­tó pontot, aminek fénye gyengébb volt, mint egy repülő s sebessége olyan 2,2x-ese az általában látott repülőknek. í‰-tól D irányba tartott, magasságát és mozgását nehezen tudtam megállapí­tani a sötétség miatt, de más csillaghoz viszonyí­tva a mozgása részben úgy tűnt egyenes, részben pedig úgy, hogy enyhén S-alakban szlalomozik. Valamint, ami eltért a repülőmozgástól, az a kifinomultsága, amit nem tudok elmagyarázni miben látszott, de én úgy éreztem, mintha siklana.
Asszem vagy 30 másodpercen keresztül láttam, hozzáteszem, ilyent már többször is láttam este-éjjel.

[ Módosítva cs szept 08 2011, 03:23 ]
Vissza az elejére
noname
cs júl 22 2010, 03:51
Regisztrált tag #24
Regisztrált: p máj 21 2010, 08:49
Üzenetek: 66
Szerintem én is ilyeneket láttam.Nekem volt olyan amely olyan erős fénye volt, mint az esthajnalcsillagnak(nem nem ragyogott, egyenletesen világí­tott), de volt olyan is amit alig lehett látni, olyan halovány volt.Ezek olyanok, mint a mozgó csillagok, volt olyan amely gyorsan kigyulladt(de mégis fokozatosan )és ugyanolyan gyorsan el is tűnt, de voltak olyanok amiket végig tudtam kisérni a tekintetemmel nagyon sokáig.Volt, hogy 2 percen belül kettőt is láttam.
Még mindig nem tudom, hogy mik volt.
Talán műholdak...?(ja és én is 11-12 között láttam ilyeneket)

[ Módosítva cs júl 22 2010, 03:53 ]
Vissza az elejére
nordi
cs júl 22 2010, 05:14
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
!Egy pár dolog kezdöknek ami segit megkülönböztetni,az ufókat a repülöktöl és müholdaktól: !ufo
-- cikk-cakk ban való repüles (gyors emelkedés vagy sülyedés)
-- gyors sebesség váltás (gyorsulások lassulások)
-- fényerö váltakozások erös (szines) fénykibocsátások (piros-fehér villogó: biztos repülögép!)
--"dimenzióugrások" hirtelen eltünik, majd kicsivel odébb megjelenik

biztos vannak egyéb jelek is, de én ezeket tudom, pl ez egy ufo:


[ Módosítva cs júl 22 2010, 08:01 ]
Vissza az elejére
Zsuzska
cs júl 22 2010, 06:35
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
A múlthéten, nem tudom hány óra lehetett, de szép csillagos éjszaka volt. Arra lettem figyelmes, hogy délnyugat irányból északkelet felé gyorsan halad egy, a többi fényes csillaggal egyforma ragyogású és ugyanolyan szí­nü "csillag". Egyenes vonalban haladt, egyenletes sebességgel. Egyszer csak, egy lebbenéssel, innen olyan 5 cm-nek látszó eltéréssel, magasabbra került. Semmi sebességváltás, vagy iránymódosí­tás nem történt. Mögötte nem látszott füstnyom, vagy a szemem által produlált csí­kemlék. Néztem egy darabig. Távolodott, de nem csökkent a mérete. Aztán arra gondoltam, hogy ilyenkor vajon mit rögzí­tenek a földi radarok? Nem vártam ki mí­g eltünik. Otthagytam a látványt és bementem.
Amit tavasszal láttunk (Húsvétkor) késö este, az sokkal alacsonyabban szállt, legalább 30 fokkal keletebbre volt és szinuszosan lebegett. Ehhez képest nagyon lassan mozgott. Nem tudom, hogy mi volt.
Vissza az elejére
memese
k júl 27 2010, 05:14
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Nekem nem ilyen élményben volt részem.Személyesen találkoztam velük.Arra ébredtem fel,hogy el van zsibbadva az egész testem,csak a szememet tudtam mozgatni.Hajnali 3-óra volt.A fejemnél állt két fehércsukjás alak.Persze hogy berosáltam a félelemtől,de közölték velem neféljek,nem bántanak.Akkor elöntött valami nagyon kellemes nyugalom.Jóérzés volt!Ezután már nem emlékszem semmire.Reggel nem volt a nyakamban az aranyláncom,feltúrtuk a férjemmel az egész ágyat,de nem volt sehol.Elmentünk dolgozni,délután az ágyamon volt szépen elrendezve amikor hazaértem.Akkor már biztos voltam benne,hogy nem álmodtam.Mondtam a páromnak,ez nem álom volt,de nevetett csak,és megkért ha legközelebb jönnek,ébresszem fe.Nem sok idő telt el,pár nap,pontosan nem emlékszem,és újra erre az érzésre ébredttem,ők voltak.Földig érő fehér ruha és fehér csukja a fejükön.Megakartam lökni a férjemet,hogy ébredjen mert itt vannak,de megsebí­rtam mozdulni.Se beszélni nem tudtam.Aztán jött a nagy nyugalom,és semire nem emlékszem.A következő élményem nem tudom mennyi időre történ,de arra emlékszem,és ez tuti,mintha a holdon lennénk.azért többesszám,mert sokan voltunk,és valamit épí­tettek ott az emberek.Olyan volt mint egy nagy város.Sőt biztos hogy az is volt.Megmutatták mondtak is valamit,de nem emlékszem,hogy mit.Ennyi történt akkor.Történt olyan is,hogy elvittek egy tópartjára.Magas sziklák között volt ez a tó.Gyönyörű nagy fenyők vették körbe,a partján a kavicsok,fénylőek ,csillogóak voltak.Gyönyörű volt az egész táj.Itt is többen voltunk,nők és férfiak.Megitattak velünk valamit,nem tudom mit.Másra megint nem emlékszem.Azóta hosszú idő telt el,már várom hogy mikor jönnek,de még semmi.Ez az én történetem.
Vissza az elejére
Peety
k júl 27 2010, 05:42
Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57
Üzenetek: 664
Tyű, hát zajlottak körülötted az események rendesen. !bd Valami testi elváltozást esetleg észrevettél magadon a találkozások után? ( Pl hegek, ábrák a bőrön stb )
Vissza az elejére
Zsuzska
sze júl 28 2010, 01:19
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Memese, örülök neked. Ugy érzem, jó, hogy idejöttél. Jó, hogy leí­rtad ezeket az eseteket. í‰rdekesek, elgondolkodtatóak... Lehet, hogy kell egy kis idö hozzá, de én nagyon merem remélni, hogy neked is elmúlnak az ilyen félelmeid. Azt hiszem, te is szeretnéd. Szeretnéd? Ki kell ezeket beszéljük .
Te most úgy gondolod, hogy az elsö leí­rt esetnél, mikor azok a fehér csuklyások "nálad jártak", egészen ébren voltál?
Együtt laktok-e még valakivel aki bejárhat a szobádba ?
Vissza az elejére
nordi
sze júl 28 2010, 02:49
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
memese irta;
" Személyesen találkoztam velük.Arra ébredtem fel,hogy el van zsibbadva az egész testem,csak a szememet tudtam mozgatni.Hajnali 3-óra volt.A fejemnél ......"

Nagyon örülök, hogy köztünk vagy,. végre valaki aki nem csak könyvekböl és filmekböl tud az eltéritésekröl (mint én, és legtöbben közülünk)....mert ahogy irásodból értettem, bárki bármit mond ezek szabályos eltéritések voltak, ráadásul ismétlödöek....biztos rengeteg kérdést fogsz kapni, engem pl. érdekel, hogy az eltérités utáni nap folyamán milyen hangulatod volt, és ez megváltozott-e a nap folyamán, és munkádra volt-e hatása?

[ Módosítva sze júl 28 2010, 02:54 ]
Vissza az elejére
Latyoo
sze júl 28 2010, 03:30
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Engemet az érdekel, hogy ezek az éjjeli elutazások, a Holdra, tó partjára, vizuálisan jobb minőségüek voltak-e az álomnál? Emlékszel-e testi érzetekre, hogy fizikailag is ott voltál a testeddel? Pl. átlagos volt-e a súlya a testednek? Kezedet láttad-e?
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System