:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások

<< Előző téma | Következő téma >>
Ufós élmények (sajátok)
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
memese
k szept 07 2010, 02:46
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Szerintem is UFO volt.Nem mentél ki megnézni mi motoszkált?
Vissza az elejére
nordi
sze szept 08 2010, 01:09
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
huedit irta:

íœzenet elküldve:
k sze 07 2010, 04:06

....." Nordi! Olvastam blackbird észlelését,nos az éjszaka nekem is különös élményem volt.úgy hajnal 2 óra körül felébredtem és nagyon különösen éreztem magam,fekvö helyzetbe kinéztem az ablakon (rá látok az égbolt egy arbkájára),és legnagyobb döbbenetemre különös vörös felhő félét észleltem.Ki mentem az üveges verondára onnan belátom az elötünk lévő strad egy részét az úttestet és a járdát.í‰s onnan is azt a vörös felhőt láttam,ráadásúl különös lassú mozgással úszkált hol a fürdö,hol a házunk felett.Hát én is be voltam szarva,nem tudtam mi az,ha piros az ég alja szelet jelez,de ez nem az ég alján volt és még mozgott is.Gyorsan vissza feküdtem be kapcsoltam zenére a rádiot,sokáig nem tudtam aludni és még sokáig láttam azt a felhőt az ablakból.í‰s még az a különös,hogy időnként bizsergést éreztem a műtött lábamon,nagy nehezen elaludtam,de ma reggel úgy ébredtem mint az agyon mosott szar mint akin átment egy úthenger.senkinek nem mertem konkrétan elmesélkni,apámnak csak annyit mondtam láttam egy különös felleget.Te vagy akinek pontosan le mertem í­rni,ezt is csak azért mert olvastam black észlelését....."

azért ragaszkodtam ,hogy üzeneted betegyem a fórumba, mert nagyon kevesen vagyunk akiknek ufós élményük (van,volt,lesz) és mindenkiben ott motoszkál a gondolat, hogy hülyének nézik....
nos azért gyültünk ide, mi akik többet tapasztaltunk és nem nézünk senkit hülyének és hogy ezeket a ritka élményeket minden rossz érzes nélkül megosszuk egymással mindenki örörmére..
Vissza az elejére
nordi
sze szept 08 2010, 01:15
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
memese írta ...

Szerintem is UFO volt.Nem mentél ki megnézni mi motoszkált?

....hát én sem vagyok biztos benne, hogy kimentem volna megnézni,
esetleg megkérdeztem volna a kutyától, hogy mit látott
Vissza az elejére
blackbird
sze szept 08 2010, 02:49
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Dehogy mertem! Egyi kkezemben egy dinamós kislámpával másikban a telefonommal a lábam mellett egy méretes feszitővassal ültem a széken a gázkályha mellett és azt vártam hogy mikor kukucskál be egy fekete szemű szürke emberke.....
Egyi dő után megnyugodtam és majdnem rávettem magam hogy kinyitom az ajtót de rákiabálok hogy "takarodj innen" de aztán abbahagyta......érdekes, elbirtam aludni!
Vissza az elejére
memese
k márc 22 2011, 12:51
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Szia Zsuzska!
Nem tudok semmi újat.Velem azóta nem történt emlí­tésre méltó dolog.Még nem! Vagy nem emlékszem rá.De ha jólmegnézzük a körülöttünk zajló eseményeket, valami elkezdődött.
Vissza az elejére
nordi
h márc 28 2011, 09:26
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
nem csak elkezdödött, de folyamatosan történik valami
sajnos ugy néz ki , rossz irányba indult minden...

[ Módosítva h márc 28 2011, 09:27 ]
Vissza az elejére
Nono88
sze máj 25 2011, 02:39
Regisztrált tag #220
Regisztrált: k máj 24 2011, 05:26
Üzenetek: 6
Sziasztok!Még új vagyok itt,de érdekesnek tartom,amiket í­rtok.Igazából nekem is van egy történetem,de ez nem velem történt,hanem édesapámmal,közel 20 éve.Infarktusa volt,a vizsgálatok kimutatták,hogy a szí­vizom egy részen elhalt.az infarktusra rá egy hónappal kb. apu arra ébredt egy éjszaka,hogy nem tud mozdulni,csak a szemét tudja mozgatni,nem kap rendesen levegőt.Mikor elnézett a félhomályban az ágy mellé,maga mellé,látott ott "valakit/valamit".apu elmondása szerint azt vette észre,hogy ez a "valaki"a szerinte hosszú,vékony,csontos ujját apu mellkasára teszi,majd a következő pillanatbban,mintha egy határozott erős bökést mérne rá.Akkor iszonyú nagy fájdalom kerí­tette hatalmába,és arra riadt fel,hogy kiabál.Anyu is felébredt,és kihí­vta a mentőket,mert apu olyan rosszul volt.A kórházban jöttek sorba,újra a vizsgálatok,amik kimutatták,NINCS ELHALT SZíVIZOM Rí‰SZ!Az orvosok nem akarták elhini,hogy egy hónapja infarktusa volt,Na ezt aztán azóta sokan próbálták megmagyarázni,akiknek meséltem,hogy hát fiatal szervezet,lehet regenerálódott a szí­vizom,meg,hogy biztos összekeverték a leleteket és nem is volt infarktusa...Hát nem tudom,számomra elég meggyőző,édesapám "álma" ahhoz,hogy elfogadjam,Ufok,márpedig vannak!
Vissza az elejére
nordi
sze máj 25 2011, 04:28
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
az ilyen és ehhez hasonló esetek gyakran elöfordulnak az ufó irodalomban... a gyógyitás után többször nem keresték meg az ufók?
Vissza az elejére
Nono88
cs máj 26 2011, 02:04
Regisztrált tag #220
Regisztrált: k máj 24 2011, 05:26
Üzenetek: 6
Hát igazából elég érdekes,vagy inkább bizarr ez az egész.a szí­vének azóta semmi baja,de pánikbeteg lett.Utána még sok történetet meséllt,azt is mondta,hogy már anyu is látta őket,de anyu persze nem emlékezett és csak kinevette aput.De hát mi emberek,ill. a nagy többség ilyen szkeptikusan állunk a dolgokhoz.Amúgy lehet,hogy hülyeség,de arra is gondoltam,hogy az az erős bökés,nem az ujja volt,hanem valami orvosi műszer,csak gondolom az ember ilyenkor sokkot kap,bepánikol nem tudja reálisan látni a dolgokat,de ez csak az én teóriám...
Vissza az elejére
nordi
cs máj 26 2011, 02:14
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
valóban nehéz feldolgozni egy ilyen dolgot...
szerintem céljuk van vele, és ezért gyógyitották meg..
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF