![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Földönkívüliek, idegen világok :: Találkozások |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Ufós élmények (sajátok) |
Oldal: << >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
Nono88 |
| ||
![]() Regisztrált tag #220 Regisztrált: k máj 24 2011, 05:26Üzenetek: 6 | Talán igen,bár pár évig utána még mesélt érdekes éjszakai dolgokat.Egyszer nővérem a szomszéd szobából hallotta,hogy valami halk motyorgás hallatszik apuék szobájából...De aztán olyan 13 éve semmit nem mesél apu.Talán már nincs is mit,talán csak nem akar beszélni... | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | a junius 1.-én észlelt ufó Marosvásárhely felett a fotoscape, crop backlight resize korrekció ![]() ![]() ![]() ![]() [ Módosítva cs jún 02 2011, 03:55 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | az eredeti felvételek módositás nélkül ![]() ![]() ![]() ![]() [ Módosítva cs jún 02 2011, 03:24 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | a kis szökevény![]() [ Módosítva p jún 03 2011, 12:13 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Baba |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #241 Regisztrált: h jún 20 2011, 01:11Üzenetek: 47 | 2011 június 11-én nagyon meglepődtem, amikor kiléptem a teraszomra egy kis friss levegőre....este fél tíz múlt ,a 4 ik emeletem lakom Marosvásárhely szívében a városházával szemben .Az épületek között jól lehet látni, előttem a háttérben távol Szentkirály községe van, meg sok sok fény,először azt hittem tűzijáték van ott , de aztán valami mást láttam....először is egy csomóban, mint valami szőlőfürt sok sok vörös fénypontokat(ezért is hittem, hogy tűzijáték)láttam, a domb mögül jelentek meg, mivel fentebb voltak mint a kivilágosított utcák,legalább 10-15 ilyen fénypont volt,aztán kezdtek eltávolodni egymástól de lassan ,akkor azt hittem repülőgépek,vagy helikopterek de, semmilyen zajt nem bocsájtottak ki ! és ennyi egyszerre az éjszakában??????? hűha ! most már kezdtem bemelegedni :mondom ez nem valami mindennapos jelenség,befutottam a fényképezőgépemért ,de sajnos túl messze voltak ,hogy valamit ki lehessen venni belőle,aztán feladtam és a kukkerem után mentem, hogy legalább közelebbről lássam a jelenséget...hát igen 100%- ra veszem,hogy nem tűzijáték ,nem repülőgépek,és nem helikopterek voltak az éjszakában, hanem sok sok UFO! ahogy a kukkerrel néztem egyszerre jelentek meg mint egy szőlőfürt, ahogy már írtam és lassan ! nem volt nagy sebességük, eltávolodtak egymástól úgy,hogy meg tudtam számolni őket majdnem pontosan, 35 volt belőlük!Vörösen villogtak és ellipszis körben forogtak.Aztán lassan eltűnt az egész.Nem tudom ha még valaki látta de várom a holnapi napot lássuk valaki még látta? Szóval szerintetek mi lehetett ? í‰letemben mindig is hittem bennük, csak még nem volt alkalmam ,hogy lássam is őket,de most biztos vagyok hogy UFO-k voltak..Keresgélve a You Tube-on valami mást, ezt találtam, nézzétek meg, én is pont ezt láttam azon az estén,hihetetlen, hogy ezt megtaláltam ....semmi sem véletlen az életben, ezt már tudom nos , íme 2009-ben Bukarest felett is így jelentek meg ezek az UFO-k !***************************************************************************-http://www.youtube.com/watch?v=PtOj-I1gOno [ Módosítva p júl 01 2011, 01:25 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ügyes vagy , na látod fog ez menni ![]() yt beágyazás katt a tube ikonra az emo mellettire ...tube] [/yout.. a zaröjelek közé bemáolod a linket ezek pont olyanok mint amilyeneket szenpetery is lekapott Vásárhely felett !! csak Bukarest föváros és ott nagyobb kell legyen az egy före esö ufómennyiség ![]() [ Módosítva k jún 21 2011, 02:17 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Baba |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #241 Regisztrált: h jún 20 2011, 01:11Üzenetek: 47 | ![]() [ Módosítva p júl 01 2011, 01:27 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | szentpetery [21 aug : 21:41] Ma este 21.35 kor ket narancssarga fenyt eszeltek ami par percig volt lathato.Jol kivehetoen az egen parban hangtalanul lebegett a jelenseg a hegyek felett.Megjegyeznem ,hogy meg mindig tiszta felhotlen az eg.Irtam meg sajat eszlelesrol (keppel is ilusztraltam).Igy ismerem e jelenseget egeszen erdekes volt sajnos mire beszaladttak a (szuleim) a fenykepezogepert a jelenseg eltunt. Ma ket nagyon erdekes dolog tortent,arra gondoltam ,h sokan egy eletet varnak egy ilyen eszlelesre. Reszletekert kerdeseken e forumon irjatok a masik cikkemhez. Szentpetery szentpetery [21 aug : 21:38] Kedves barataim ma reggel 8 orakor a hirekben bemondtak,sajnos csak a reggel 8 orasban(Realitatea tv),hogy idegenek itt vannak es harom felek,jo rosz es kevesbe jo szandekuak.Egy hivatalos nasa informalast ideztek. | ||
Vissza az elejére | | ||
fulldragon |
| ||
![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #35 Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40Üzenetek: 410 | Ufok Szatmárnémeti felett 2012 márc.31. beküldte: Gönczy Gábor ![]() " A fiam készitette a képeket szombat este. Vannak az égen zöld foltok, és a képekböl kiderül hogy lassan mozogtak. Szabad szemmel nem voltak láthatóak, csak a képekröl. Amelyiken benne van teljesen a közigazgatási palota az 30 másodperces expozicióval készült és látszik rajta hogy mozognak. A másik kép 25 másodpercessel. A képeken nincs semmifele utómunka. ![]() [ Módosítva v ápr 01 2012, 03:25 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | Anita Ufo képei Majd lesz szöveg is hozzá, meg kipróbálok valami korrekciót is ![]() -----------------1.kép-------------------- ![]() ---------------------2.kép ---------------- ![]() -------------------3.kép------------------ ![]() -------------------4.kép----------------- ez a 1. kép semmi egyéb nincs rajta csak automata szintkorrekció (autolevel) (nem tudom mitöl van a zavarás rajta, mert a többi képen nincs ilyesmi) ![]() [ Módosítva v okt 20 2013, 05:35 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: << >> | |