![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Paramoral.eu :: Süllyesztő |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Zsuzska kérdőjele |
Oldal: >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Kedves figyelmetekbe ajánlom ezt a frissen közzétett felfedezést: Katt ide! Mi a véleményetek? Egy ujabb állomás a csillagélet felé? í‰s a legfiatalabb csillag-tipusu bolygó, amely a külsö naprendszerünben kering. A kutatók szerint a 35 millió éves (háromszor fiatalabb mint a korábban legfiatalabbnak ismert bolygó) és a Nap tömegének hatszorosa. 83 fényévre van a Földtöl, az alábbi hirforrás szerint: Katt ide! [ Módosítva szo febr 20 2010, 01:13 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Hát ott arról van szó, hogy mitől keletkezik supernova, másképp: mitől robban fel egy csillag. A supernova az a fajta csillaghalál, amikor nagy fényt generál a robbanást, akkorát, hogy ez a mi Földünkről is látható pár hétig, s ez segít az univerzum tágulásának méréséhez. A Nasa Chandra X-ray Megfigyelő-je segitségével most közelebb jutottak a rejtély megfejtéséhez. A megfigyelések azt sugallják, hogy a szupernova két fehér törpének az összemenése (ütközés?). | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | jo a meglátas, zsuzska , topikjához ,kérdéisehez, valoban 4 moderátor kell, (minimum) a dolgot viszont megkönnyiti az a tény, hogy zsuzska ebbe a topikba nem tud hozzászolást küldeni, mert a matrix letiltotta. igy azonban a többi topikok kerültak veszélybe. xDDD.. remélem a matrx ott is résen lesz xDDD | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | proba (szerencsére csak volt) Hogy ne foglaljam üresben az oldalt, itt a próba-válasz frissitése: Nem árt tudni rólam, hogy ahol billentyü van, azt én lenyomom, azért van. Régebben történt, hogy valami baj volt nálunk a programmal és akkor rámzudult egy hirtelen düh: "te még ezt a számitógépet is megbabonáztad!" Lehet, hogy már megint... [ Módosítva v febr 21 2010, 01:28 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | zsuzska:. " amit én eltudok piszkálni, azt más el tudja....." | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | nordi írta ... jo a meglátas, zsuzska , topikjához ,kérdéisehez, valoban 4 moderátor kell, (minimum) a dolgot viszont megkönnyiti az a tény, hogy zsuzska ebbe a topikba nem tud hozzászolást küldeni, mert a matrix letiltotta. igy azonban a többi topikok kerültak veszélybe. xDDD.. remélem a matrx ott is résen lesz xDDD Peety azt mondta a chat-ben, hogy edzösködik is. Azt látom, hogy itt a neten igen, nem átvitt értelemben, hanem agytornában (szerintem). Hallottatok a legújabb japán diagnosztikai berendezésröl, amelyik géppel kimutatja a depressziót és megkönnyíti a diagnózis differenciálását? Valami optikai térképezö, nem az EEG és nem a CT. Most mondták a tv-ben. | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Na mivel az direkt áthelyezési funkció valahogy el van tűnve a hozzászólások mellől, bizonyos topikokban meg van rá a jogosultságom, másokban nincs ott a gomb, ezért nagy durván helyezem át a szűrés topikból Zsuzska mondandóit: Zsuzska írta ... p máj 28 2010, 11:42 Ezt muszáj leidézzem a Latyoo által fent megadott cikkböl: "Ha valaki attól szenved, mert a világ is szenved, akkor nem az illetíµ a beteg, hanem a világ. Nem íµt kell diliházba csukni, hanem a világot kell megjavítani. A világ megjobbítását viszont nem várhatjuk el olyanoktól, akik süketek és érzéketlenek a világ jajszavára, és kábultan menetelnek a saját kis önzíµ céljaik szabta pályán.Csak olyanok segithetnek, akik hallják, látják, érzik és tapintják a világ baját, és nem képesek ezt tartósan elviselni. Akiket a hagyományos orvoslás hülyére drogoz, hogy ne hallják azt, amit nem hallani nem lehet!" (dr. Makk Antal) Mi van akkor, ha az ilyenek a beleroppanás szélén imbolyognak és az sincs aki akarja ezt észrevenni ? Vissza velük a hagyományos hülyéredrogozáshoz, hogy mások kis piszkos érdekei érvényesülhessenek?! Na, ez is megy zárójelbe, mert itt a szürésröl beszélünk! p máj 28 2010, 07:54 Latyoo, ez a te véleményed? "Mi magunk is azért küzdünk, hogy megmentsük ezt a szép, és jobb sorsra érdemes világot. Mindenki, aki komolyabban akar foglalkozni a Kvadromatikával, arra teszi fel az életét, hogy megmentse a Földet. De aki csak kedvtelésbíµl, kíváncsiságból kapcsolódik bele a munkába, az is nagyon sokat tesz a jövíµnkért: Magokat vet el, melyeknek gyümölcsei fogják táplálni az eljövendíµ nemzedékeket. í‰n ebben hiszek. Engem ez éltet." [ Módosítva h jún 28 2010, 01:17 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Hát valami Murphy szerű hülye véletlen folyamán történt úgy, hogy a témáról szóló egyetlen magyar elektronikus cikk pont a Kristóf Miklós kvadromatikás oldalán volt fellelhető. S ez csak annyit jelent, hogy a téma mifelénk nincs elterjedve. í‰s talán pont így van jól. Kristóf Miklós, mint írta, egy '99-es folyóirat cikkét idézte be az oldalára, és zárójelekben tette hozzá az ő gondolatait. Ha emlékszik még Zsuzska, ennek a Kristóf Miklósnak a nézeteit már a forumX-en erősen elleneztem. Pusztán egyszerűen azért, mert hiányzik belőle az önreflexió. Ha van akinek lenne kedve beszélgetni a világ megmentéséről, akkor indítsa el a témát, most mégegyszer nem megyek bele (Kristóf Miklós és a nézeteibe). | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Ennek az áthelyezésnek itt a helye ! !ufo Tavaly, év végén történt, hogy amennyire idöm megengedte, a mentál higiénia témában keresgéltem a neten. Orvosok (pszichiáterek), pszichológusok, terapeuták, alternatív gyógyászok oldalait nézegettem. Egyre inkább nött bennem a felháborodás azon, hogy milyen nagy arányban tünik ki a (szerintem) szélhámosság, hogy mennyire sok az önjelölt, mindent meggyógyítani tudó "világmegváltó". Január elején fogta meg a figyelmemet Latyoo egyik hozzászólása a forumixes oldalon, amelyet sajnos nem mentettem. Nagyjából, ha még jól emlékszem, az volt benne, hogy "és akkor jönnek a dörzsöltfejüek" akik megpróbálnak egyébként semmire nem alkalmas súlyos elmebeteg (valóban szkizofrén) emberekböl "látókat", "médiumokat" fabrikálni. Javítsál ki Latyoo, ha rosszúl emlékszem. [ Módosítva k jún 29 2010, 12:14 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Ja, valahogy úgy volt. | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: >> | |