:: Fórumok :: Paramoral.eu :: Süllyesztő

<< Előző téma | Következő téma >>
Zsuzska kérdőjele
Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Zsuzska
p febr 19 2010, 10:29
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Kedves figyelmetekbe ajánlom ezt a frissen közzétett felfedezést:
Katt ide!

Mi a véleményetek? Egy ujabb állomás a csillagélet felé?

í‰s a legfiatalabb csillag-tipusu bolygó, amely a külsö naprendszerünben kering. A kutatók szerint a 35 millió éves (háromszor fiatalabb mint a korábban legfiatalabbnak ismert bolygó) és a Nap tömegének hatszorosa. 83 fényévre van a Földtöl, az alábbi hirforrás szerint:
Katt ide!

[ Módosítva szo febr 20 2010, 01:13 ]
Vissza az elejére
Latyoo
p febr 19 2010, 12:12
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Hát ott arról van szó, hogy mitől keletkezik supernova, másképp: mitől robban fel egy csillag. A supernova az a fajta csillaghalál, amikor nagy fényt generál a robbanást, akkorát, hogy ez a mi Földünkről is látható pár hétig, s ez segí­t az univerzum tágulásának méréséhez. A Nasa Chandra X-ray Megfigyelő-je segitségével most közelebb jutottak a rejtély megfejtéséhez. A megfigyelések azt sugallják, hogy a szupernova két fehér törpének az összemenése (ütközés?).
Vissza az elejére
nordi
v febr 21 2010, 01:49
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
jo a meglátas, zsuzska , topikjához ,kérdéisehez, valoban 4 moderátor kell, (minimum)
a dolgot viszont megkönnyiti az a tény, hogy zsuzska ebbe a topikba nem tud hozzászolást küldeni, mert a matrix letiltotta. igy azonban a többi topikok kerültak veszélybe. xDDD.. remélem a matrx ott is résen lesz xDDD
Vissza az elejére
Zsuzska
v febr 21 2010, 04:17
Regisztrált tag #8
proba (szerencsére csak volt)

Hogy ne foglaljam üresben az oldalt, itt a próba-válasz frissitése:
Nem árt tudni rólam, hogy ahol billentyü van, azt én lenyomom, azért van.
Régebben történt, hogy valami baj volt nálunk a programmal és akkor rámzudult egy hirtelen düh:
"te még ezt a számitógépet is megbabonáztad!"
Lehet, hogy már megint...

[ Módosítva v febr 21 2010, 01:28 ]
Vissza az elejére
nordi
v febr 21 2010, 04:30
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
zsuzska:.
" amit én eltudok piszkálni, azt más el tudja....."
Vissza az elejére
Zsuzska
p márc 12 2010, 03:24
Regisztrált tag #8
nordi írta ...

jo a meglátas, zsuzska , topikjához ,kérdéisehez, valoban 4 moderátor kell, (minimum)
a dolgot viszont megkönnyiti az a tény, hogy zsuzska ebbe a topikba nem tud hozzászolást küldeni, mert a matrix letiltotta. igy azonban a többi topikok kerültak veszélybe. xDDD.. remélem a matrx ott is résen lesz xDDD

Peety azt mondta a chat-ben, hogy edzösködik is. Azt látom, hogy itt a neten igen, nem átvitt értelemben, hanem agytornában (szerintem).

Hallottatok a legújabb japán diagnosztikai berendezésröl, amelyik géppel kimutatja a depressziót és megkönnyí­ti a diagnózis differenciálását? Valami optikai térképezö, nem az EEG és nem a CT. Most mondták a tv-ben.

Vissza az elejére
Latyoo
h jún 28 2010, 01:16
Regisztrált tag #13
Na mivel az direkt áthelyezési funkció valahogy el van tűnve a hozzászólások mellől, bizonyos topikokban meg van rá a jogosultságom, másokban nincs ott a gomb, ezért nagy durván helyezem át a szűrés topikból Zsuzska mondandóit:

Zsuzska

írta ...
p máj 28 2010, 11:42

Ezt muszáj leidézzem a Latyoo által fent megadott cikkböl:

"Ha valaki attól szenved, mert a világ is szenved, akkor nem az illetíµ a beteg, hanem a világ. Nem íµt kell diliházba csukni, hanem a világot kell megjaví­tani. A világ megjobbí­tását viszont nem várhatjuk el olyanoktól, akik süketek és érzéketlenek a világ jajszavára, és kábultan menetelnek a saját kis önzíµ céljaik szabta pályán.Csak olyanok segithetnek, akik hallják, látják, érzik és tapintják a világ baját, és nem képesek ezt tartósan elviselni. Akiket a hagyományos orvoslás hülyére drogoz, hogy ne hallják azt, amit nem hallani nem lehet!"
(dr. Makk Antal)

Mi van akkor, ha az ilyenek a beleroppanás szélén imbolyognak és az sincs aki akarja ezt észrevenni ?
Vissza velük a hagyományos hülyéredrogozáshoz, hogy mások kis piszkos érdekei érvényesülhessenek?!

Na, ez is megy zárójelbe, mert itt a szürésröl beszélünk!

p máj 28 2010, 07:54

Latyoo, ez a te véleményed?

"Mi magunk is azért küzdünk, hogy megmentsük ezt a szép, és jobb sorsra érdemes világot. Mindenki, aki komolyabban akar foglalkozni a Kvadromatikával, arra teszi fel az életét, hogy megmentse a Földet. De aki csak kedvtelésbíµl, kí­váncsiságból kapcsolódik bele a munkába, az is nagyon sokat tesz a jövíµnkért: Magokat vet el, melyeknek gyümölcsei fogják táplálni az eljövendíµ nemzedékeket. í‰n ebben hiszek. Engem ez éltet."

[ Módosítva h jún 28 2010, 01:17 ]
Vissza az elejére
Latyoo
h jún 28 2010, 01:26
Regisztrált tag #13
Hát valami Murphy szerű hülye véletlen folyamán történt úgy, hogy a témáról szóló egyetlen magyar elektronikus cikk pont a Kristóf Miklós kvadromatikás oldalán volt fellelhető. S ez csak annyit jelent, hogy a téma mifelénk nincs elterjedve. í‰s talán pont í­gy van jól. Kristóf Miklós, mint í­rta, egy '99-es folyóirat cikkét idézte be az oldalára, és zárójelekben tette hozzá az ő gondolatait. Ha emlékszik még Zsuzska, ennek a Kristóf Miklósnak a nézeteit már a forumX-en erősen elleneztem. Pusztán egyszerűen azért, mert hiányzik belőle az önreflexió. Ha van akinek lenne kedve beszélgetni a világ megmentéséről, akkor indí­tsa el a témát, most mégegyszer nem megyek bele (Kristóf Miklós és a nézeteibe).
Vissza az elejére
Zsuzska
h jún 28 2010, 11:35
Regisztrált tag #8
Ennek az áthelyezésnek itt a helye ! !ufo

Tavaly, év végén történt, hogy amennyire idöm megengedte, a mentál higiénia témában keresgéltem a neten. Orvosok (pszichiáterek), pszichológusok, terapeuták, alternatí­v gyógyászok oldalait nézegettem. Egyre inkább nött bennem a felháborodás azon, hogy milyen nagy arányban tünik ki a (szerintem) szélhámosság, hogy mennyire sok az önjelölt, mindent meggyógyí­tani tudó "világmegváltó".
Január elején fogta meg a figyelmemet Latyoo egyik hozzászólása a forumixes oldalon, amelyet sajnos nem mentettem. Nagyjából, ha még jól emlékszem, az volt benne, hogy "és akkor jönnek a dörzsöltfejüek" akik megpróbálnak egyébként semmire nem alkalmas súlyos elmebeteg (valóban szkizofrén) emberekböl "látókat", "médiumokat" fabrikálni.

Javí­tsál ki Latyoo, ha rosszúl emlékszem.

[ Módosítva k jún 29 2010, 12:14 ]
Vissza az elejére
Latyoo
k jún 29 2010, 02:04
Regisztrált tag #13
Ja, valahogy úgy volt.
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF