![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Társalgó :: Viccek |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
felemelkedés |
Oldal: >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | néhány gyöngyszem : í‰letünk az Uj földön !upps [ Módosítva szo márc 20 2010, 01:18 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | 6ványozott I D I O T I Z M U S | ||
Vissza az elejére | | ||
Tamas |
| ||
felemelkedett![]() ![]() Regisztrált tag #16 Regisztrált: cs febr 11 2010, 03:01Üzenetek: 66 | Nordimpex!!! Hogy merészelsz a Felemelkedés fórumomról kiragadni hozzászólásokat?!!! Adtam én erre engedélyt??!!! Adminisztrátor!!! Tegyél rendet, de sürgősen!!!! íœdv: Tamas [ Módosítva h febr 22 2010, 01:17 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Tamas! Ha nem hagyod békén a fórumozókat, annak előbb-utóbb súlyos következményei lesznek! Remélem értjük egymást! | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ....nem volt könnyü....de sikerült.......félig..... görgetni kell egész az aljáig.....még dolgozom rajta, sok dolog maradt amit meg törölnöm kell. sajna ilyen béna vagyok, de fejlödöképes...... [ Módosítva h febr 22 2010, 01:46 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nathan |
| ||
földhözragadt![]() ![]() Regisztrált tag #17 Regisztrált: p febr 12 2010, 03:01Üzenetek: 30 | ......igazad van tamás..... de ez még semmi.....a moszad már kinyitotta az uj mappákat, aki nem hiszi, annak utána utána járunk,....és meg is találjuk... az zieher.... | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | igazd van latyoo...de nem birtam ki, ezek már tulhaladják a felemelkedést is Katt ide! | ||
Vissza az elejére | | ||
Zsuzska |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Tamas írta ... Nordimpex!!! Hogy merészelsz a Felemelkedés fórumomról kiragadni hozzászólásokat?!!! Adtam én erre engedélyt??!!! Adminisztrátor!!! Tegyél rendet, de sürgősen!!!! íœdv: Tamas Ez a nordi nem ért a szépszóból! !locsi Felháboritó ahogy ide mer szemetelni! Nem tanult semmit szegény Náthan kárából! !crash Ki kell innen tiltani !scream Aztán keressen magának társaságot !trink !trink !trink [ Módosítva p márc 05 2010, 10:08 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Aless Feldman |
| ||
Vendég | Na fene, megint lemaradtam a kabarérol. ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Aless Feldman |
| ||
Vendég | Ki az az Apostol? Csak nézek, mint a moziban. ![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: >> | |