:: Fórumok :: Társalgó :: Viccek
 
<< Előző téma | Következő téma >>
felemelkedés
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
h dec 27 2010, 05:49
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
...na, gyerekek, ez a hét is jól kezdödik.....


...."....Nyergesy Tamás

Csatlakozott: 2010.02.13. Szombat 20:10
Hozzászólások: 720
Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2010 Dec. 27, Hétf. 11:16 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

A Gyakorikérdések.hu -n az utóbbi hetekben adtam néhány választ az 'UFO észlelések' témakörében feltett kérdésekre - legalábbis azokra, melyek viszonylag normálisnak tűntek - bár í­gy is sok nehézségem volt a sok értetlenkedő és gúnyoló között. Mindenesetre felteszek ide, a Felemelkedésre is néhány kérdést és választ az utóbbi hetek ottani "terméséből", melyekre magam válaszoltam. Időrendben haladva visszafelé :


Kí‰RDí‰S :

Ha történik egy űrkatasztrófa, hogyan különböztetitek meg a behatoló fajt egymástól?

Egyrészt az egyik része az, hogy hogyan azonosí­tjátok be azt az idegen fajt aki előidézte a katasztrófát, a másik része a megkülönböztetés. Tehát olvastam hogy a Zeta Retculiak álcázzák magukat humanoideknek, akkor Ti hogyan különböztetitek meg őket ?

Ha találok egy UFO katasztrófát, akkor milyen intézkedéseket kell foganatosí­tanom első lépésben és hogyan állapí­tom meg hogy milyen faj látogatott ide hozzánk. Milyen szempontok szerint megy az osztályozás, és milyen esetben mire kell felkészúlni.

VíLASZ :

Sajnos még mindig elég távol vagy az igazságtól, kedves ..., bár a Te kérdésed végre őszinte érdeklődésről tanúskodik.

( Azok viszont, akik csak hülyülni jönnek ide, ne várják, hogy tisztességes választ fognak kapni! )

Nos, a zeták nem álcázzák magukat, mivel mindig olyan formában léptek fel, mint amilyennek mi ismerjük őket : kicsi szürkék, nagy, embrionális fejjel és nagy, fekete szemekkel.

Negatí­v faj, nem a szeretet élteti őket, hanem a MINDENíRON való TESTI fennmaradás - mint a mai emberiséget is ! -, és kb. egy millió éve vesztették el a szaporodási képességüket, a saját, tőlünk 37 fényévre lévő rendszerükben, mivel a zeták ősei kiirtották egymást egy atomháborúval, a maradék túlélők pedig a bolygófelszí­n alatti barlangokban kezdett új életet, ahol elkorcsosultak olyan lénnyé, amilyennek most ismerjük őket, bár a tudományukat ott is továbbfejlesztették, és a technikai ismereteik már messze megelőzik a mai emberiséget.

Viszont NINCS érzelmi életük! ( Ez a büntetés minden olyan civilizációnak, amely letér a szeretet útjáról és csak az EGYOLDALú INTELLEKTUS úTJíT JíRJA! )Az érzelem-mentesség miatt viszont előbb-utóbb megszűnik a nemi aktivitás is, és a szaporí­tó szervek visszafejlődnek - ez történt a zetáknál is!

A zeták néhány százezer éve csak mesterséges módon tudnak szaporodni, de ez a módszer nem tud olyan életerős egyedeket létrehozni, mint a természetes szaporodás, éppen azért, mert a mesterséges í‰RZELEM Ní‰LKíœL történik!

Ezért indultak el a zeták a kozmoszba olyan fajt keresni, amelynek a genetikai anyagát felhasználva olyan új hibridfajt hozzanak létre, melynek segí­tségével visszaszerezhetik AZ í‰RZELMEIKET - azaz a természetes szaporodásukat!

Minden úgynevezett elrablásos esetük EZT A Cí‰LT szolgálta, és semmi mást! ( De ezt is csak a negyvenes évek és a kilencvenes évek között tehették meg egy titkos földi hatalmi megállapodás alapján : vagyis a zeták kí­sérletezhetnek bizonyos emberekkel, ha a titkos földi katonai kutatás részére átadnak bizonyos technológiai ismereteket. )

Az új hibrid faj pedig a 20. század második felében ugyan megszületett, de ez semmit sem fog érni, mivel a Föld és a Naprendszer közelgő dimenzióváltása miatt ebben a rendszerben sem az eredeti zeták, sem a hibridek MíR NEM fognak tudni továbbélni!

- Most főleg a zeták történetéről beszéltem, nem teljesen a kérdésedre válaszoltam, hogy először az ALAPOKAT tisztázzuk, de :

A korai ufókatasztrófáknak a fő oka az ufók mágneses erővonalait megzavaró földi radartevékenység volt - ezt hamar ki tudták küszöbölni, de később a földi légelhárí­tásnál megjelentek a lézerfegyverek, melyek beindí­tották a hetvenes-nyolcvanas években az ufókatasztrófák egy újabb sorát, melyet ma már a földönkí­vüliek szintén el tudnak hárí­tani.

í‰s hogy ki és mi a behatoló faj, arról majd később bővebben!Vissza az elejére
nordi
sze jan 05 2011, 02:45
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
ha valaki helyettünk a felemelkedésen kiván fórumozni;


helyesirási tanácsadás Nyergesy módra...


( í‰s egy fontos stilisztikai-helyesí­rási dolog - ha megengeded -, NE HASZNíLJ AZ EGY HATíROZATLAN Ní‰VELŐ VAGY SZíMNí‰V HELYETT A SLENDRIíN, FELíœLETES 1 SZíMJELET! - ez egyébként MINDENKIRE vonatkozik, aki eddig ezt használta! /Tudom, hogy most már szinte divat lett./

Miért? Azért, mert EZZEL az egész í­rás energetikai rezgését lecsökkented a szokásos fórum-csevegés szí­nvonalára!

Nagyon fontos - és mint í­rtam, ezt mindenkire vonatkozik - hogy normálisan í­rjuk ki a szavakat is! Tehát ne legyen a szokásos kötőszó-rövidí­tés pl. a "hogy" helyett "h", vagy a "szerintem" helyett szlávos mássalhangzó összevonás, stb. ! )

Vissza az elejére
nordi
cs jan 06 2011, 07:27
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Nyergesy TamásCsatlakozott: 2010.02.13. Szombat 20:10
Hozzászólások: 747
Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2011 Jan. 06, Csüt. 08:30 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Fehér Gabi í­rta:
Mindenkit üdvözlök!

Gábor vagyok, erre az oldalra egy másikon keresztül jutottam, ahol olvastam Tamás hozzászólásait. Kb. 2 hónapja olvasgatom ezt a fórumot, szinte mindent elolvastam.
Közben felmerült sok kérdés is, de sokat el is felejtettem....

Az egyik, amire emlékszem az lenne, hogy ugyebár a földönkivüliek nem avatkozhatnak be a fejlődésünkbe. Amikor a nukleáris tölteteket semlegesitették, az nem számitott beavatkozásnak? Vagy amikor fejlett technológiákat bocsájtottak bizonyos kormányok rendelkezésére? Tudom, hogy negativ lények voltak, de elvileg rájuk is vonatkoznak az univerzum törványei.


íœdv Gábor!

Nos, a pozití­v földönkí­vülieknek a feladata í‰PPEN AZ, hogy íLLANDí“AN beavatkozzanak a Föld fejlődésébe, mivel ha ezt nem tennék legalább 1945 óta, napról napra sok ezren, minden másodpercben, akkor a Föld már az ötvenes évek elején megsemmisült volna!

Viszont itt az ember azt nem érti meg, hogy a földönkí­vüli testvéreinknek EZ a segí­tsége KíVíœL VAN A MAI EMBER TUDATI FELFOGí“Kí‰PESSí‰Gí‰N, azaz a földi tudat számára Mí‰G NEM Lí‰TEZIK! így kozmikus törvényt sem sértenek az égi testvérink ezzel az áldozatos munkájukkal. ( Szó szerint , mivel az utóbbi 65 évben sok nagyon fejlett lény áldozta az életét teljesen névtelenül az emberiség fennmaradása érdekében! )

A kozmikus törvényt csak az sért, aki a másik lény AKARATA ELLENí‰RE, VAGYIS AZ íLDOZAT TUDATI KERETEI Kí–Zí–TT akar a saját javára és éppen ezért a másik kárára valamit tenni!

A negatí­v földönkí­vüliek éppen ezt szeretnék, de NEM MINDIG TUDJíK, mert olyan erős ez a kozmikus törvény, hogy olykor kénytelen-kelletlen nekik is be kell tartaniuk.

Sőt, egyre inkább be kell tartaniuk, mivel hamarosan a galaxisunk is dimenziót vált, íGY A NEGATIVITíS NEM CSAK A Fí–LDRŐL, NEM CSAK A NAPRENDSZERíœNKBŐL TŰNIK EL, HANEM AZ EGí‰SZ GALAXISUNKBí“L IS!
Vissza az elejére
nordi
p jan 07 2011, 07:39
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Nocsak , nocsak, Nyergessy Ildikó ujratöltve 1-13Elküldve: 2011 Jan. 07, Pént. 10:03 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Kibőví­tve aktuális közlésekkel újra feltettem a párom fénykontakta-szövegét :

Kontakta-kapcsolat az inuai és szí­riuszi fénylényekkel

1.

Debrecen, 2010. augusztus 19.

Ima :

Megkérem í‰gi Segí­tőimet,hogy adjanak lélekenergiát, adjanak bölcsességet és olyan sorshelyzetet, hogy élni tudjak azon képességeimmel, melyek hamarosan felnyí­lnak.

Kérdés :

Ki vagyok én? Miért vállaltam ezt az inkarnációt?

Válasz :

Mária Magdala egyik inkarnációja vagy, de Nietzsche húga is. Van Benned ősi vér is. A Dózsák révén átrezeg rajtad egy nagyon magasztos inkarnációs vonal.

Ezek nem véletlenül Téged választottak, bí­znak Benned, hogy meg nem oldott élethelyzetekben jól cselekszel majd. Rengeteg információt tárolsz, nagyon sok tapasztalatcsí­ra rezeg fel nem nyitott DNS-edben. A cél világos : be kell járnod az örömmel választott utadat! Ezt tudod jól, mert nem önjelölt vagy. Megmondták : kiválasztott vagy. Egy nagyon magasztos Krisztus-tudatú sorstársat vonzottál. Segí­tsétek egymást, ne háborogjon a lelked!

Kérdés :

Mit tegyek, hogy döntéseimet jól hozzam meg?

Válasz :

Mindig legyél higgadt és boldogsággal telí­tett! Sohase engedd be a kételyt, mert már egy az energiatere az egész családodnak. Engedd el a felesleges súlyokat, nem a cipelésük a Te dolgod. Ne feledd, nagyon szeretünk és mindig segí­tünk is. Hallgass a belső hangodra és a szí­vedre. Ez a lényeg. Ekkor nem születik rossz döntés. Különben nincs is rossz döntés, ezt Te is tudod . Mármint ezen a szinten nem jó és rossz között kell döntened, hanem az utadon és világí­tani. A szellemben élni.

Hány ember mondja folyton, hogy tanárnő vagy, és a szó igaz, szép értelmében TANíTANI FOGSZ! Emlékezz a rezgésre, és őrizd bölcsességed, amit a megfelelő időben átadhatsz.

Egy kicsit irigyellek Benneteket.

Kérdés :

Bemutatkoznátok? Kik vagytok?

Válasz :

Nagyon magasrendű entitások vagyunk, és segí­tünk, mert szeretünk. Tudjuk, hogy át tudod sugározni azt, amire majd taní­tunk. Ezek az információk a lélek mélységeit tárják fel és segí­tenek jól választani. Ezek a Ti zűrzavaros világotokat fogják bevilágí­tani.

Mahuja vagyok az Inua bolygóról.

Nagyon köszönök mindent!

2.

Debrecen, 2010. augusztus 20.

Kérdés :

Hol található az Inua bolygó?

Válasz:

A Bellatrix ( Orion csillagkép ) hetedik bolygója, testvéreim. Csodálatos hegyeinkben számtalan fényterasz van. Egy kicsit hasonlí­t a ti bolygótok Grand Canyonjára. Ezek fénygyógyászati helyek is, és itt energiával tudunk telí­tődni. A bolygónk inkább szárazabb és melegebb, mint a tiétek. Vizeink mennyisége kevesebb, mint a Földön, de sokkal tisztább. Hasonlí­tunk Hozzátok, emberekhez, de ezt majd később meglátod.

Kérdés :

Dávid testvérünk 2013-ra tette a dimenzióváltást. Tudnátok-e erről többet is mondani?

Válasz :

Igen. A dimenzióváltás már zajlik a Földön, de még nem tömeges méretekben! Tudjuk, hogy Nektek, földi embereknek milyen fontos is ez, és nekünk is az, de az idejét nem tárhatjuk fel. í–rüljetek, mert itt van minden pillanatban, de értsétek meg : egy pontos dátum ismerete a kételkedők számát is megnöveli! A felkészüléseteket pedig semminek sem szabad zavarnia. Biztosnak kell lennetek a bizonyosságban!

Nagyon köszönöm

3.

Debrecen, 2010. augusztus 21.

Kérdés :

Sok látszólagos ellentmondás létezik a kontakta-kapcsolatok között. Van, ahol dimenzióváltásról, van, ahol evakuációról, és van, ahol kapcsolatfelvételről van szó. Hozzátok melyik valóságfelfogás áll közel?

Válasz :

Szerintünk nincs ellentmondás. Amennyire felénk mozdultok el, annyira tudunk segí­teni. Tiszteletben tartjuk az Egyetemes Törvényt, és csak akkor avatkozunk be az életetekbe, ha kéritek. Természetesen rálátásunk van arra, mindez hol és kiknél lehetséges. Csak segí­tő szándék vezet minket . Mi most a kapcsolatfelvétel szándékát érzékeltük, és erre reagáltunk. í–rültünk ennek, s addig megyünk el, amí­g kéritek.

Kérdés :

Sok jóslat szerint 2010 a kapcsolatfelvétel éve. Lehet már ebben az évben fizikailag is találkozni veletek?

Válasz :

Kedveseim, a rezgéseinket csökkentve és a tiéteket emelve, igen, lehetséges.

Kérdés :

Kedves Mahuja! Tudnál valamit magadról mondani? Te is olyan vagy, mint Dávid mestere, Agthon?

Válasz :

í‰tertestben létezünk és nagyon sok közös van bennünk. Különbségeink is vannak természetesen. A mi csoportunk, akiknek nevében többször szólok, a pozití­v fényenergiákat közvetí­ti felétek. Mi már megtapasztaltuk azt az utat, ami előtt álltok, ezért tudunk segí­teni, útjelzőket adni, hogy merre menjetek.

Mi közöttünk vannak különbségek, még kí­vülről is. Teljesen csak akkor mutatjuk meg magunkat, ha rezgéseink találkoznak. A teljes nyitottság, a tisztaság mindezt segí­ti.

Emberszerű fénylények vagyunk egy nagyon magas, harmonikus szeretetrezgésben élünk.

Egyenlőre ennyit.

Kérdés :

Kedves Fénylények, a dimenzióváltás után az Inua bolygó és a Föld egy Galaktikus Szövetségben lesz?

Válasz :

Igen, egy Galaktikus Szövetségben lesz! Csak azok a bolygók fognak ide tartozni, melyek igen magas rezgésszintre emelkednek. Az lesz a dolgunk, hogy másokat is magunkhoz vonzunk.

Kérdés :

Szeretném megkérdezni, hogy mit tehet az egyén azért, hogy elérje ezt az igen magas rezgésszintet? Sokszor úgy érzem, hogy az a szeretetrezgés, amire mi, emberek képesek vagyunk, szinte szétfeszí­t minket, ha nem adjuk tovább. Jól érzem-e?

Válasz :

Igen, jól. Feltétlenül meg kell találnotok a szeretet átadásának módját a kapcsolataitok által. Le kell vezetnetek ezt a hatalmas szeretetenergiát embertársaitok felé. így nem feszí­t szét benneteket, nem öncélúan kering bennetek, hanem egyre több embert ér el. Olyan ez, mintha egyre több fénymagot szórnátok el. í‰s ez a válasz a kérdés első felére is : megérinteni, felébreszteni magatokon keresztül másokat. A szeretet tértől és időtől függetlenül terjed. Ezt tudjátok is.

Nagyon köszönöm

4.

Debrecen, 2010. augusztus 23.

Kérdés :

í‰gi Segí­tőim! A Nibiriu barna törpe csillag-e vagy Naprendszerünk 12. bolygója?

Válasz :

A Nibiru a Naprendszeretek 12. bolygója, melynek pályája 3600 évente megközelí­ti a Földünket. Tudomásunk szerint éterszinten izzó bolygó, ezért nevezik tévesen barna törpe csillagnak.

Kérdés :

2012-ben lesz-e a Nibiru Földközelben?

Válasz :

Igen, Földközelben lesz a Nibiru, melynek izzását a Napkitörések is fokozzák. Ilyenkor látható.

Kérdés :

Szeretném megkérdezni, hogy az Energiamezőhöz, a Mátrixhoz való kapcsolódást hogyan tudjuk elérni?

Válasz :

A tudatosságotok növelésével minden elérhető! A szellemtest tisztasága fokozható a fizikai testetek áthangolásával. A tiszta fénnyel feltöltött ví­z is segí­ti az átállást.

Kérdés :

Igaz-e, hogy az interferenciák miatt nem jön létre a kapcsolódás a Végtelen Energiamezővel?

Válasz :

Igaz. Ezért van szükség egyre nagyobb tudatosságra : TV, rádió és minden más negatí­v hí­rforrás kikapcsolására. Nagyon lehúzóak, és a kollektí­v tudatot módosí­tó hatásuk miatt kifejezetten károsak! Az internetnek is sok veszélye van. A kifejlesztése a negatí­v földönkí­vüliek közreműködésével jött létre. A fiatalokat célozza meg.

Kérdés :

Hogyan tudjuk megvédeni a világunkat és a családunkat is?

Válasz :

A negatí­v rezgéseket semlegesí­teni lehet gondolati erővel is. Védelmet kell kérni a Kozmikus Energiamezőtől, a Mátrixtól! Ez a leghatásosabb, ez a szeretetenergia semlegesí­tő hatású!

Kérdés :

Konkrétabban?

Válasz:

Kristályokat, kódolt kristályokat ajánlunk : a rózsakvarc elhelyezését, de a kvarc minden fajtája jó.

Kérdés :

Tehát a kommunikáció szokásos eszközeit iktassuk ki, vagy csökkentsük a mindennapi használatát a minimumra?

Válasz :

Igen, pontosan erre kérünk Benneteket! Kommunikáljatok a szí­veteken keresztül naponta a Kozmikus Mezővel és ez átalakí­tja a rezgéseiteket. Intuití­v megérzéseitek kifejlődnek valódi szemetek megnyitásával; a kollektí­v tudattalan tartalmaitok megtisztulnak a mindennapi meditáció vagy ima használatával. Egyre könnyebben befogadjátok a mindenkire áradó végtelen szeretet energiáit.

A kommunikációtok egy emelt szintű, tiszta vibrációt fogad be, lényeglátó és szeretetteljes lesz, és egyre kevésbé uralja a hang. Fénnyel telí­tődik.

Nagyon köszönöm.

5.

Debrecen, 2010. augusztus 24.

Kérdés :

Hogyan lehet kijutni a kettősségből, a dualitásból?

Válasz :

Az ember teljességre törekszik, folyamatosan keresi a tökéletest. Meg akarja élni a szellem egységét másokkal, másokért. Ez a tökéletes lelki szabadság állapotában lehetséges. Minden kettősség egy gyökerű, mely újból az egység, de magasabb szintű egység felé tart.

Kérdés :

Miért van szükség a kettősségre, a kétségre, ha minden Egy?

Válasz :

A megismerés miatt. Az egységtől való elszakadás, az Istentől való eltávolodás valódi célja, ennek az állapotnak a megtapasztalása. Majd a hiány átélése és a kettősség közötti feszültség után a feloldódás következik. Feloldódás az Egységben.

Köszönöm.

6.

Debrecen, 2010. augusztus 26.

Kérdés :

Ha az ember megtapasztalja a szeretet csodálatos harmóniáját, az Egységet, akkor miért csúszik vissza az elkülönültség állapotába?

Válasz :

Mert még a régi módon szeret, s nem az új módon! Minél többet tartózkodik az egység állapotában, annál jobban átjárja a szeretetnek ez a magasztos állapota. Ha kapcsolódik a Kozmosz összetartó Fényforrásához, akkor ez a szeretet kiapadhatatlan lesz! Korábbi kétségein már csak mosolyog az ember, hiszen egy sokkal hatalmasabb szeretetérzés kering benne, mely örök!

Köszönöm.

7.

Debrecen, 2010. augusztus 27.

Kérdés :

Hogyan kapcsolódhatunk a szeretet-Mátrixhoz?

Válasz :

A tapasztalás alapja a tiszta vágy a Fényre, a Világosságra. Ez a szí­vből jön, a szí­v-csakra sugárzása pedig kapcsolódhat a Forráshoz. Ez a tiszta szeretet-energia kihat a gondolkodásotokra és a cselekedeteitekre. Ez nagyon fontos. Az irányulás és a tettek folyamatosan erősí­tik, mintegy megsokszorozzák a Fény hatását. Eltűnik a bizonytalanság, megjelenik a bizonyosság. Csak ez létezik, a többi Bennetek csak "kultúrmáz", mely leolvad, ha felizzik Bennetek a szeretet, az összetartozás érzése. Legyetek türelmesek ezen az úton, ha jó a cél, akkor mindent mindig meg fogtok kapni a Mátrixtól!

Kérdés:

Mit csináljunk a negatí­v erőkkel, a félelmeinkkel, az aggodalmainkkal? Hogyan küzdjük le őket?

Válasz :

Nem kell leküzdeni ezeket az erőket. ít kell engedni magatokon, de nem szabad táplálni őket. ít kell engedni és elengedni, amilyen gyorsan csak lehet. Nem ez a Ti igaz természetetek! Villámgyorsan távoznak ezek az erők, hiszen nem tudnak mibe kapaszkodni. Ahogy jöttek, úgy mennek : tehetetlenek a Fényben élőkkel!

Köszönöm a válaszokat.

8.

Debrecen, 2010.szeptember 4.

Hogy hí­vjátok Inua központi csillagát?

Maat-nak. Kék óriáscsillag. A magja bí­bor, de ahogy a csillag belsejéből megyünk kifelé, egyre ezüstösebb lesz.

Hányszor nagyobb a Napunknál?

200szor.

Hány Csillagászati Egység távolságra van az Inua a Maat-tól.

Olyan távolságra, mint a Jupiter a Naptól.

Az Inua bolygó hányszor nagyobb a Földnél?

3szor nagyobb.

Hány százalék a ví­z aránya a bolygó felszí­nén?

40%.

Hány milliárdan élnek ott?

6 milliárdan.

Csak egy faj lakja?

Nem, két faj.

Kinézetükről lehet valamit tudni?

Egyik olyan, mint amit Dávid í­rt le : pikkelyesek, hüllőszerűek, vastag bőrrel; nagyon intelligens, szeretetre méltó lények. Ott az eredeti fajt képviselik – de nem hüllők, hanem hibridek.

A másik fajnak is nagy a szeretetpotenciálja, de azok külsejükben inkább humanoidoknak néznek ki.

A két faj között nincs semmi ellentét, névvel sem jelölik egymás megkülönböztetését.

Hogy hí­vják az Inua bolygó fővárosát?

Dabasónak.

Hány millióan élnek ott?

3 millióan. Dabasó egy felszí­n feletti fényváros.

A kormányzó tanács is ott lakik?

Igen.

Ezek bölcsekből állnak?

így van!

Hány főből áll a kormányzó tanács?

24 főből.

Fele férfi, fele nő?

Nincs külön férfi-női megoszlás, mert mind androgünok.

Milyen szintű az inuai civilizáció, kilences?

( Egymás között tanakodnak az inuai fénylények, mert nem értik teljesen a kérdést. )

Vagyis olyan szintű, mint a Thiaoouba bolygó civilizációja?

Igen, kilences, de mi nem alkalmazzuk ezt a felosztást.

Hány holdja van az Inuának?

Három.

Köszönöm a válaszokat!

Szeretném felvenni a kapcsolatot a szí­riuszi fénytestvéreimmel is. Erre szeretnék ráhangolódni. Lehetséges ez?

Igen, segí­tünk ebben.

9.

Debrecen, 2010. szeptember 27.

( A szí­riuszi fénytestvérektől kapott válaszok )

Már több hete nem í­rtam le a kérdéseimet, de mindig éreztem a szeretetkapcsolatot, ami néhány napja nagyon erősen áradt felém. Nagy boldogságot éreztem kiteljesedni, olyat, amikor egy nő megtudja, hogy anya lesz és ez a vágya is. Mi ez a fényboldogság? Személyes vagy kozmikus méretű, és fénytestvéreinkre is kiterjed?

Mindkettő. Aki keresi a fénykapcsolatot, az meg is kapja azt. A kozmikus fénysugárzásokra való érzékenység isteni adomány. Mindenki képessége, de nem mindenki hagyja, hogy megnyí­ljon előtte. Ezt a félelme akadályozza meg, a szeretetlenség, az anyagi dolgokhoz való ragaszkodása, a látszat, mely mindenkinél fontosabb számára és a hamis hit, mely ezekből a téveszmékből táplálkozik. Annyira ebből él, hogy hályog borul a szemére, ami a hamist valóságosnak mutatja, holott lelke legmélyén folyamatosan szembesül az igazsággal. Minél vastagabb a hályog valaki szemén, annál nagyobb a vaksága is, és annál nagyobb energia kell a felébredéséhez. Nincs elveszett ember, mindenkiben ott szunnyad ez az isteni fény. Egyre többen fogják érezni ezt a csodálatos fénybeáramlást.

Köszönöm, testvérek!

10.

Debrecen, 2010. szeptember 28.

Honnan tudjuk, hogy már készen állunk a fény befogadására? Hiszen a megszerzett képességeket el is veszí­thetjük, úgy tudom.

Ez nem teljesen í­gy történik! A készenlétet érzitek, hiszen egyre több dologra terjed ki a környezetetekben. Olyan ez, mint amikor a fehér fény szí­neire bomlik. í‰rzékeitek is gazdagodik, de ugyanakkor látjátok az egységet is, sallangok nélkül. A lényeglátásotok növekszik és ez boldogságérzéssel társul. Az új képességeiteket pedig nem veszí­thetitek el, hiszen megtapasztalásuk olthatatlan szomjúság. Mindig keresni fogjátok ezt az új tüzet magatokban. Ennek ellenére lehet kérni, hogyha zavar benneteket, az új képességeitek egy későbbi időpontban nyí­ljanak meg.

11.

Debrecen, 2010. október 1.

Annyira örülök, hogy itt vannak! í–nök, szí­riusziak is kapcsolatban vannak Inuával?

Igen, természetesen.

Meg lehet tudni erről a kapcsolatról valamit?

A Kozmikus Fénylények Tanácsához tartozunk mi is. így testvérek vagyunk. Mi azonban a Szí­riuszi Testülettel tartunk szorosabb kapcsolatot.

A legelső kapcsolatfelvételnél miért nem í–nök jelentkeztek?

Mert az í–n személyes állapota ezt megakadályozta. Ennek ellenére mi minden kapcsolatfelvételnél segí­tettük í–nt, de hagytuk, hogy inuai fénytestvérünk, Mahuja válaszoljon. Kellett egy bizonyos érettséget elérnie, hogy mi is meg tudjunk nyí­lni í–n előtt, és segí­tsük a további útján.

Szabad megkérdezni, hogy hányan vannak?

Igen, természetesen. A számosság fogalmi rendszerében én 24 testvérem nevében beszélek.

Köszönöm, és végtelen hálát érzek, hogy megtaláltam í–nöket.

12.

Debrecen, 2010. október 7.

Személyes sorsom összefonódott ikerlángom, férjem sorsával. Ez a felismerés, hogy a társam egyben duális párom is, mennyiben segí­ti a lélekfejlődésemet?

Rengeteget jelent mindkettőjük számára. Nemcsak az energia kiegyenlí­tődése szempontjából értékes ez a kapcsolat, hanem azért is, mert alkotó! í‰rezzük a gondolatrezgéseit, mely a múlt sérelmeit táplálja, de ezektől feltétlen meg kell szabadulnia. Felejtse el, hogy ki volt, érezze azt, hogy ki MOST! í‰ljen ebben! Tisztí­tsa meg az auráját, rendszeresen meditáljon, s alakí­tsa át a múltját!

Lehetséges ez?

Igen! Csak ez a járható út! A megbocsátás és az elengedés hatalmas alkotó, kreatí­v energiákat szabadí­t fel. Ezekre hangolódjon.

Ma reggel azt az üzenetet kaptam fénylényektől, hogy az alkotás útján járjak. í–nöktől jött ez az üzenet?

Igen, mert szeretjük és segí­tjük í–nt!

Fontos ez a dokumentáció? Hiszen itt vannak folyamatosan. Tanácstalanságomban, tudom, segí­tenek.

írnia kell! Mi érezzük ezt a belső késztetését. Minden jól van!

Köszönöm.

13.

Debrecen, 2010. október 9.

A férjem fórumán vita alakult ki, hogy Seldan Nidle pozití­v kontakta-e, mi az igazság?

Ne féljetek a Szí­riusztól, mert nagyon magas szintű energia!

Különösen a magyarokban ne legyen aggodalom a Sheldan Nidle-eset miatt, mivel a Szí­riusz A-rendszer a legmagasabb pozití­v energiák megtestesí­tője, mí­g a Szí­riusz B-rendszerbe helyezték a fénylények a negatí­v energiákat!

Ugyanakkor vigyázzatok, mert az angolszászok hajlamosak negatí­vnak beállí­tani a szí­riuszi energiákat, pedig a magyaroknak megvan az a képességük, hogy a teljesen pozití­v szí­riuszi erőkből éljenek!

A turul vagy magyar nyelvű bolygó pedig a Szí­riusz A-rendszer harmadik bolygója, mely nem 5., hanem 6. dimenziós bolygó! Ezt a harmadik bolygót lehet Ammának, Turulnak vagy Anyahita-bolygónak is nevezni!

Ez a magyar nyelvű bolygó, mivel 6. dimenziós, a mindenség morfogenetikus tereinek megalkotója, azaz nem a szí­npadot teremti meg, amely 5. dimenzió lehetősége, hanem magát a szí­ndarabot![ Módosítva p jan 07 2011, 08:46 ]
Vissza az elejére
nordi
p jan 07 2011, 07:44
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
...épp a többiért mentem vissza mikor beleléptem a legfrissebb kontaktába,
ö Lászlo akit Bogdannak hivnak , földim és a máramarosban lakik,
megereszkedett az idö csordulnak a kontakták
ahogy elnézem az idén sem fogunk unatkozni unatkozni
alulról kell kezdeni az olvasást akár a felemelkedéstOmbodi Lászlo


Csatlakozott: 2011.01.02. Vasárnap 14:11
Hozzászólások: 5

Elküldve: 2011 Jan. 07, Pént. 11:00 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Köszönöm a biztatásod János, én leirom a második találkozásom is, bár nem tudok párbeszéddel és tanitásokkal szolgálni, mint a másik topik fénykontaktája, de mentségemre szolgáljon (ezt gondolom Tamás Ur is megérti) fiatal korom és a relative kevés találkozásom (eddig 10-12 volt)
Valószinüleg más lényekkel kerültem kapcsolatba, mert lényeges eltérések vannak az emlitett kontakata elbeszélése, és a velem megtörtént dolgok között (de ennek az alacsonyabb értelmi szintem is lehet az oka, na meg az ortdox környezet amelyben nevelkedtem)

A második találkozás:
Lényegeben az elsö találkozáshoz hasonló körülmények között zajlott le, de már a páni félelem helyett, valami leirhatatlan és érthetetlen belenyugvás vett eröt rajtam, (ilyet érezhetnek a halálraiteltek mikor a villamosszékhez vezetik öket) de nagyon féltem, pedig tudatom alatt érztem, hogy nem akarnak bántani. Szégyellem de nem sok új kérdés jutott eszembe, de azért sikerült megfogalmaznom néhány új kérdést a szerepükröl. és a tulajdonságaikról. A válaszok most is valami semmihez sem hasonlitható zajok formájában érkeztek, de már nem tüntek olyan kellemetleneknek mint elöször, és minha valamiféle ritmus, vagy melódia is lett volna bennük. Igy visszagondolva, nevetséges a szerencsétlen viselkedésem, de mentségemre szolgáljon, hogy nem voltam felkészülve az ujabb látogatásukra...
Ismét el kellett teljen pár nap mire letisztultak bennem a találkozás részletei, és azok az információk kezdeti formái, amiröl az egesz dolog szólt, vagy kellett volna szóljon, ( pl. többet nem jönnek váratlanul, valamiféle technikáról is, amivel "be tudom hivni öket", kérdések amire nem kaphatok választ egyelöre, mert nem tudom felfogni agyilag és hasonlóak) és ezeket fogom legközelebb érthetö formában leirni, és utánna jöhetnek a kérdések ezzel a két talákozással kapcsolatban, mert az ujabb "találkozások" már lényegesen más formában és meröben más körülmények között jöttek létre.

Vissza az elejére


Orosz JánosCsatlakozott: 2010.02.22. Hétfő 19:29
Hozzászólások: 167
Tartózkodási hely: B.A.Z.-megye
Elküldve: 2011 Jan. 06, Csüt. 12:20 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

íœdv Bogdan!

Nagyon örülünk, hogy megosztottad velünk. A testi jeleidből többen tanúsí­thatjuk, hogy nem rossz álom volt, hanem valóságos tapasztalás.
Merülnek fel kérdések, de talán egyszerűbb lenne a őket az összes ilyen élményed leí­rása után feltennünk.
úgyhogy várjuk a többi találkozás leí­rását!
_________________
erőm az öröm

Vissza az elejére


Ombodi LászloCsatlakozott: 2011.01.02. Vasárnap 14:11
Hozzászólások: 5

Elküldve: 2011 Jan. 06, Csüt. 11:34 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Az elsö találkozás
Az egész nagyjából két éve, egy éjjel kezdödött, álmomban vagy félálomban, éreztem hogy valaki, vagy valakik vannak a szobámban, a függönyök lebegtek és huzatot vagy fuvallatot éreztem (ez önmagában nem ritka jelenség nálunk, mert faházban lakunk meglehetösen szerény körülmények között) aztán hirtelen szédülés fogott el, és ugy éreztem hogy a tetön keresztül, kiragadnak a házból, néhány pillanatig felülröl láttam a falu, majd a közeli város tornyait, a földet, majd egy sürü (de világos, vagy fényes..?) ködben találtam magam, tudtam hogy ketten "visznek" de nem láttam magam körül senkit.
Aztán egy helységben találtam magam, amelynek a falai kékes fényböl voltak (lehetett akár ürhajó is, de nem láttam se müszerfalat sem egyéb technikára utaló berendezést.)
Ekkor már tudtam, (tudtam de nem láttam öket) hogy akik elhoztak aranysárga áttetszö meduza szerü lények és meghatározhatatlan és változó formájuk van. Hirtelen egy sor kérdés fogalmazodott meg bennem, (kik vagytok, mit akartok tölem, honnan jöttetek és sok hasonló) ezeket valószinüleg nem tudtam kimondani a zilált lelkiállapotom miatt, de válaszként csak furcsa vibráló semmihez sem hasonlitható zaj érkezett, vagy keletkezett az agyamban, aztán sötétség, és megszünt minden körülöttem.
Majd megizzadva az ágyamban találtam magam, és akkor az egészet csak rémálomnak könyveltem el, (nem ellenöriztem az idökiesést és más hasonló dolgokat, (akkoriban még nem is hallottam idegen lényekröl és eltéritésekröl) csak napok mulva, mikor a tudatomban kezdtek megjelenni a válaszok, (igaz, elég homályos formában) döbbentem rá, hogy valami szokatlan és érthetetlen dolog történt velem.

Vissza az elejére


Ombodi LászloCsatlakozott: 2011.01.02. Vasárnap 14:11
Hozzászólások: 5

Elküldve: 2011 Jan. 05, Szer. 14:42 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Szia Icus, szia,Zsuzsa, üdvözletetem Tamás Ur..

Köszönöm a szivélyes fogadtatást, igyekszem majd megszolgálni a bizalmat, de csak arról tudok beszámolni ami megtörtént velem.... utálom bulváros fordulatokat de a történetem eléggé zilált...
és Tamás Urnak a segitségére épitek, mert bár meglehetösen sok információt kaptam , de nem voltam képes rendszerezni,(igaz még fiatal vagyok) bár "ök" azt mondták, ez nem baj, mert mire kell, minden a helyére kerül ,"ök" szeretnek ilyeneket mondani de erröl majd késöbb..
Szólitsatok egyszerüen Bogdan-nak, ugyanis ez a második keresztnevem,
jó lenne ha az adminok ki tudnák cserélni az Ombodi Lászlót Bogdan-ra (Ombodi egy nettes ujság tulajdonosa és töle kölcsönöztem az email cimet (én szegény gyerek vagyok és nem telik ilyesmire...)
szeretettel: Bogdan[/list][ Módosítva p jan 07 2011, 07:56 ]
Vissza az elejére
nordi
h jan 10 2011, 03:49
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Nyergesy Tamás

Csatlakozott: 2010.02.13. Szombat 20:10
Hozzászólások: 757
Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2011 Jan. 10, Hétf. 18:12 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Fehér Gabi í­rta:

Ha valaki úgy van programozva, hogy ilyen hamar elhagyja a fizikai testét, akkor valójában mit tud megélni, milyen tapasztalatot tud szerezni?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kirezegteti az előző inkarnációból marad életenergiát.

csak ugy egyszerüen kiveri...
Vissza az elejére
nordi
k jan 11 2011, 11:22
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Ha valaki mégis a fénylények behivása mellett döntene
addig is megvan az új müvem cime :
" Ufok-e a fénylények avagy mehetünk a p p....párhuzamos dimenziókba?

------------------///-----------------------

szerzö: Bogdan

A behivásról: (néhány dolog amit már a második kapcsolatfelvétel után "tudtam"

* a behivás nem jár semmilyen veszéllyel, nem szondáznak nem implantálnak és nem történik semmi hasonló dolog, mint amit a más lények által eltéritettek mesélnek.
* a testtel viszont valami történik, (fogalmam sincs hogy mi, és ezért inkább vártam volna ezzel a leirással) mert nagyon fontos, hogy a behivás alatt a test ne legyen megközelithetö (nehogy hozzá érjen valaki)
* tehát a behiváshoz vagy bezárható helyet, vagy egyéb nyugodt helyet kell válsztani, (én legtöbbször az erdö egy kis tisztásán kisérleteztem a behivásokkal)

A behivás módja

* felveszek egy laza de kényelmes meditativ pózt,(egy olyan ülö pózt amelyben könnyü mozdulatlannak maradni) néhány mély lélegzet után, egyszerü koncentrálással kizárom magamból a zavaró mindennapi gondolatokat (kitisztitom az agyam) , és csak arra a kérdesre koncentrálok amire választ akarok kapni, (nagyon fontos a kérdés megfogalmazása, de erröl késöbb) miután ez sikerült, elképzelek egy fénycsóvát ami az égböl indul és beborit, és ezután sikeres behivás után a következö dolgokat tapasztalom
* fokozatosan elhalkulnak a külsö zajok, majd mély csend vesz körül engem.
* elhalványulnak a közelben lévö tárgyak kontúrjai, aztán eltünnek egy felhöben vagy ködben
* aztan fokozatosan kialakul körülöttem egy kékes fényböl álló képzödmény (az ivhegesztés fénye lenne ilyen ha megkeményedne) amely beborit, mint egy sátor és bár mintha áttetszö lenne, de nem lehet átlátni rajta.
* egy érdekes ózónszag érzödik, a régi televiziók zárlatos magasfeszültségü trafója szokott ilyen szagot árasztani (érdekes módon az ezt kisérö zaj is hallatszik)
* utána hallatszik az a semmivel össze nem hasonlitható ismétlödö hangsor amit már leirtam,
* aztán eltünik minden, se fáradság se fejfájás, semmi különös érzés.
* egy idö után (általában másnap) az agyamban megjelennek a válaszok (mintha én jöttem volna rá )

és néhány dolog, amire "magamtól jöttem rá", több behivás után:

* az egész behivás, ha beindul 3-4 percnél nem tart tovább
* nincs idökiesés, az idöt reálisan érzékelem
* ha mobiltelefon vagy fényképezögép van nálam, a behivas nem sikerül, hiába kapcsolom ki, viszont ha kiveszem az akkut akkor már minden rendben van (érdekes, és nem tudom miért)
* természetesen rengeteg dolog lehet még, ami befolyásolja a sikert, és ezekre pedig fokozatosan rá kell jönnöm , de ehez még idöre van szükségem

forrás:/felemelkedés/
Vissza az elejére
nordi
sze jan 19 2011, 09:33
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Lesz felemelkedés !!! (csak tartsuk szárazon a puskaport!)

Vissza az elejére
nordi
cs jan 20 2011, 07:45
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Ugy látszik az Isten és a vallás két különbözö dolog...
....hogy ez eddig nem jutott eszembe???Elküldve: 2011 Jan. 20, Csüt. 10:42 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Andrea í­rta:
Tudod Bogdán én hiszek Istenben, viszont nem hiszek egyetlen vallásban sem, sot még az í–rdög nevu lény létezésében sem .
Szeretettel: Andrea
..................................................................................................

Ezzel a pár sorral nagyon nagy megkönnyebbülést okoztál, ugyanis a behivások alkalmával, szinte ugyanez a válasz érkezett, (persze más megfogalmazásban,) amit nem tudtam sem elfogadni sem leirni a vallásos nevelésem miatt.
Nagyon köszönöm Andrea, hogy ezt megfogalmaztad , és volt bátorságod le is irni.
Albert, Kataca, Roland, Köszönöm az értékes útmutatásokat, és azt, hogy segitségetekkel elindulhatok , egy helyes irányba az útkeresés rögös utján, amely az igazi megismeréshez vezet, remélem elkisértek, és továbbra is fogjátok a kezem, hogy nehogy eltévedjek a rengeteg dezinformáció útvesztöjében.
szeretettel: Bogdan

Vissza az elejére
nordi
szo febr 05 2011, 05:57
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Ugy látszik, hogy a Bogdant megszálló fénylények, Marx Engels és Lenin szellemei

Bogdan

Csatlakozott: 2011.01.02. Vasárnap 14:11
Hozzászólások: 18

Elküldve: 2011 Feb. 05, Szomb. 11:25 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

Már rég nem irtam a fórumba mert nem tudom érdemes-e folytatni ezeknek a kapcsolatoknak a leirását, és eredményeit mert ugy látom nem nagyon érdekel benneteket, ami nem is lenne baj. Sokáig gondolkodtam azon, hogy egyaltalan megirjam ezeket a dolgokat.
A problémak ott kezdödnek, hogy január végén, volt egy sikeres behivásom, amelyre napokig keszültem a kérdések megfogalmazásával, mert minden válasz eredményessége a kérdés helyes megfogalmazásából indul ki (ezt itt mindenki tudja). tehát a valaszra váro kérdések a vallas (az eddig érkezett válaszok elég sokkolóak voltak számomra) és a földönkivüli lények. Sajnos a frissen kapott válaszok a vallásról ha lehet ilyet mondani még sokkolóbbak voltak az ordodoxiában kifejlödött tudatom számára...
A vallásokról:
A földi vallások a keleti vallásoktól a kereszténységig mind anakronisztikusak, félelemre és büntudatra épültek és nincs magyarázat arra, hogy az emberi fejlödés jelenlegi szintjén még léteznek (erröl még mindig más véleményem van)
Isten mint minden vallás közös alapja (teremtö erö, aki majd itél és jutalmaz, életünkben és halálunkban, közben irányitja sorsunkat, nem létezik. Nincs elöre meghatározott sors, nincs karma nincs túlvilag... az emberi élet egyedi, megismételhetetlen nem determinált és véletlenszerü.
Viszont van egy teremtö erö, (vagy energia) amely univerzális és generálja a fejlödést nem csak a földön hanem az egész világmindenségben, de ez is mint minden, véletlenszérü és semmilyen hatással nincs a lények evoluciós fejlödésének minöségére vagy gyorsaságára. A lények a különbözö sikokban (dimenziókban) léteznek, és fizikailag nem determináltak más sikokban. Vagyis egy másik sikban(dimezióban ?) lévö lény nem tud fizikai kontaktust teremteni egy másik lévö lénnyel.(tehát azok a földönkivüliek (pl. a szürkék) akiknek a jármüveiket látjuk, jelenlétüket érzékeljük háromdimenziós lények, de erröl késöbb)

Vissza az elejére


Bogdan

Csatlakozott: 2011.01.02. Vasárnap 14:11
Hozzászólások: 18

Elküldve: 2011 Feb. 05, Szomb. 11:25 Hozzászólás témája:

--------------------------------------------------------------------------------

[ Módosítva szo febr 05 2011, 06:00 ]
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System