:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások

<< Előző téma | Következő téma >>
Lehet, hogy UFO-t láttam?
Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Woltrairce
v jan 02 2011, 08:13
Regisztrált tag #98
Regisztrált: v jan 02 2011, 08:06
Üzenetek: 1
2010-ben í‰rden egy nyári, vagy tavaszi napon (már nem emlékszem) felnéztem az égre, és egy kb. az utasszállí­tó gépek magasságában egyenletesen repülő szabályos, kör alakú fekete valamit láttam, de hangja egyáltalán nem volt, se fényei. Pedig az utasszállí­tóknak ilyen magasságból is lehet látni a szárnyait, és lehet hallani a hangját. Az ég tiszta volt, a jelenséget a testvérem is látta. Lehet, hogy UFO volt?
Vissza az elejére
nordi
v jan 02 2011, 10:21
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Itt találsz hasonló dolgokat , ezek saját észlelések: Katt ide!
persze vannak egyebek is a különbözö fórumokban Jó böngészést

Egy pár dolog kezdöknek ami segit megkülönböztetni,az ufókat a repülöktöl és müholdaktól: !ufo
-- cikk-cakk ban való repüles (gyors emelkedés vagy sülyedés)
-- gyors sebesség váltás (gyorsulások lassulások)
-- fényerö váltakozások erös (szines) fénykibocsátások (piros-fehér villogó: biztos repülögép!)
--"dimenzióugrások" hirtelen eltünik, majd kicsivel odébb megjelenik

biztos vannak egyéb jelek is, de én ezeket tudom, pl ez egy ufo:

[ Módosítva v jan 02 2011, 10:28 ]
Vissza az elejére
Peety
v jan 02 2011, 11:17
Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57
Üzenetek: 664
Szia Woltrairce! A leí­rásod alapján könnyen lehet, hogy az volt.
Vissza az elejére
hunzol
cs febr 03 2011, 06:58
Regisztrált tag #112
Regisztrált: h jan 24 2011, 10:09
Üzenetek: 2
Sziasztok!

í‰n is láttam egyszer egy érdekes dolgot az égen. 2 haverommal egy erdős részen voltunk, és az égen észrevettünk egy fény pontot ami meglehetősen gyorsan mozgott fel-le (kb olyan gyorsan mintha egy lézert ráirányí­tanál a falra és elkzdenéd rángatni). Utána megállt és lassan elkezdett lefele menni és eltűnt a fák mögött. Máig nem tudom, hogy mi lehetett, de természetes képződmény biztos hogy nem mert tudta változtatni a sebességét és az irányát. Repülő, műhold megint csak nem lehetett mert azok nem képesek ilyen manőverekre. í‰s mivel 3an is láttuk nem lehtett érzéki csalódás. Azt meg kétlem hogy pont itt próbálnának ki vmi új katonai fejlesztést. Lehet hogy földönkí­vüliek voltak?
Vissza az elejére
nordi
cs febr 03 2011, 07:18
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
nincs kizárva, hogy ufó volt jó lenne ha leirnád az ország melyik részén láttátok, és mikor.
Persze jobb lenne, ha leirnád, hogy a többiek hogy reagáltak rá, és milyen nagy volt, milyen messze...stb !zuf
Vissza az elejére
hunzol
szo febr 05 2011, 07:23
Regisztrált tag #112
Regisztrált: h jan 24 2011, 10:09
Üzenetek: 2
Még 2007 nyarán láttuk Szolnokon a holt-tisza parton. Túl mélyen nem érintett meg minket. Beszéltünk róla pár szót, hogy mi lehetett az, aztán elterelődött a téma. 2 haverom akikkel láttam nem nagyon hisznek az ilyen UFO-s dolgokban, de ők se tudják mi lehetett az. í‰n kicsit fogékonyabb vagyok az ilyen dolgokra, de amí­g nem száll le a kertemben egy űrhajó addig nem hiszek 100%-ig benne hogy meglátogatnak minket. Azt hogy mekkora és milyen messze lehetett nem tudnám pontosan megmondani. Olyan volt mint egy csillag, semmi különös nem volt benne. Csak akkor figyeltünk fel rá amikor elkezdett gyorsan fel-le mozogni. Az egész jelenség kb 1-2 percig tartott, mert utána fák miatt már nem láttuk, hogy mit csinál. De azért remélem 2012 végén jön a galaktikus konföderáció és végre pontot lehet tenni a kérdés végére. ;)

íœdv
Vissza az elejére
nordi
v febr 06 2011, 02:38
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Az egyáltalán nem baj, hogy nem hiszel mindent ufónak ami repül, de amit leirtal a 2007 es jelenséggel kapcsolatban, nagy valószinuséggel ufo lehetett...én sem láttam még ufót közelröl, de a létezésükhoz az utóbbi évek történései alapján immár nem fér kétség.
Hogy mit akarnak, és mikor veszik fel a kapcsolatot velünk fogalmam sincs. Az biztos hogy nem a Földet akarják elfoglalni, mert már régen megtehették volna.
Különben is miért vennének egy ekkora nyügöt a nyakukba?? Innen is látszik, hogy intelligensek
Vissza az elejére
Nono88
sze máj 25 2011, 02:49
Regisztrált tag #220
Regisztrált: k máj 24 2011, 05:26
Üzenetek: 6
Szerintem már rég felvették a kapcsolatot,az meg más kérdés,hogy ez nem volt nyilvános és nyilvánosságra sem került.
Vissza az elejére
nordi
sze máj 25 2011, 04:20
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
ez valószinüleg igy is van, csak még a nagyhatalmaknak nem érdekük nyilvánosságra hozni
Vissza az elejére
Nono88
cs máj 26 2011, 02:09
Regisztrált tag #220
Regisztrált: k máj 24 2011, 05:26
Üzenetek: 6
Mondjuk szerintem érthető valamilyen szinten,hogy nem teszik be az esti hí­rekbe,hogy amúgy felvették velünk a kapcsolatot.Pánik törne ki,és az senkinek sem jó.Az illetékesek,akiknek meg tudniuk kell róla,azok úgyis tudják.í‰n azért abban bí­zom,hogy nem "Függetlenség napja" keretében szerzünk mi tudomást a kapcsolatfelvételről .
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF