Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Észlelések |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Észlelések,-avagy láttál valami érdekeset? |
Oldal: << | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
ffrreemmaann |
| ||
Regisztrált tag #7 Regisztrált: h jan 11 2010, 12:03Üzenetek: 21 | Fuhh Peety, nagyon szar a mostani Földrajz tanárunk! A tavalyi sokkal jobb volt...sőt...eddigi legjobb tanárom volt...:( í‰s semmi baj, teccenek az "olcsó poénjaid":D Nah visszatérve a topic témájához, remélem h minél hamarabb ugranak be dolgok! | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ennyi idö után sem ugrott be semmi a kiesett idöböl a földrajz tanárodnak, pedig elvesszük a szlovák állampolgárságat, ha nem embereli meg magát ! | ||
Vissza az elejére | | ||
ffrreemmaann |
| ||
Regisztrált tag #7 Regisztrált: h jan 11 2010, 12:03Üzenetek: 21 | nem, semmi nem ugrott be....:( í‰s jól teszed, vegyétek el!!! 8o| :D | ||
Vissza az elejére | | ||
ffrreemmaann |
| ||
Regisztrált tag #7 Regisztrált: h jan 11 2010, 12:03Üzenetek: 21 | Hali mindenkinek! Jobb helyet nem találtam, így ide fogom leírni a film /4. tipusu találkozások/ rövid történetét... Arról szól, h van 1 pszichológus nő, akinek a betegei minden este éjjel fél4kor ugyanazt a baglyot látják...ugyanakkor kelnek fel, stb..../regressziós hipnózist alkalmaz rajtuk/ Aztán később a nő is elkezdi látni a baglyot, és egyszer az 1ik betegét mikor hipnotizálja, mondja, hogy a bagoly már nincs ott, de nyílik az ajtó, és bejön valami...aztán a beteg megőrül, tudatán kívül van, és a nő felkelti őt a hipnózisból...Akkor már rendben van, de éjjel hívják a nőt a rendőrségről, hogy mennyen oda ennek a pasasnak a házához, mert túszul ejtette a családját, és vele akar beszélni...Odamegy és....részleteket nem mondok:D Aztán még1 beteget hipnotizál ,és ő is ugyanezt mondja el, mármint h nyílik az ajtó....aztán másnap hívja a férfi felesége a pszichológust, hogy valami baj van a pasassal...kimegy hozzá, és egy gyengébb hipnózist alkalmaz nála....megint nem mondok részletet:P:D Aztán a nőt meggyanusítják, hogy bántalmazza a pácienseit, és háziőrizetbe kerül...Egy rendőrautó áll a háza előtt, hogy megfigyelje, a kocsiban a kamera be van kapcsolva, és felveszi, ahogy egy UFO a ház felé megy...csak 1 pillanatig látszik a felvételen, míg mejelenik az UFO, aztán /mint az Alien Abduction - Accident in Lake County-ban/ eltorzul a kép/hang... Aztán még lesznek benne történetek, akinek teccik eddig, az letöltheti a filmet, a Bigtorrent-ről szedtem le /nemtom mennyire szabad ide beírni iet/, nemtom h más oldalakon is fennvan-e...gyorsan szedi:D:D [ Módosítva v okt 10 2010, 01:11 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | [ Módosítva h okt 11 2010, 01:56 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Laci-Plejádok |
| ||
Regisztrált tag #260 Regisztrált: h júl 11 2011, 07:28Üzenetek: 26 | Sziasztok! Nem tudom, hogy jó helyre írok e. Ma 2011 08 25-én 2-3 óra körül a nővérem és a húgom laptopja bekapcsolódott a teljesen kikapcsolt állapotból. Lehetséges. hogy szellem volt? Azt mondta nővérem, hogy nagyon megijedt és gyorsan bekapcsolta a TV-t és világosodásig el se mert aludni. Reggel amikor felébredt a laptop ki volt kapcsolva. A laptop amikor még ki volt kapcsolva nem volt lecsukva, és amikor magától bekapcsolt nem mozdult meg. Húgom laptopja is bekapcsolt, ám az la volt csukva. (a húgom laptopja olyan hangos mint egy traktor) ezért ébredt fel rá, de az csak kívülről lehetett látni, hogy világít, mert le volt hajtva. Különös, hogy 1 napon történt mind a kettő. Az én laptopom nem kapcsolt be vagy nem vettem észre. Ahhoz lehet e köze a dologhoz, hogy ebben a hónapban 3 temetésünk is volt? Régebben nem volt semmi paranormális vagy hasonló jelenség a házban. Ha valaki járt már így vagy tud valamit a dologról, akkor szóljon! | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: << | |