| Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene |
| :: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
| Szűrés | ||
| Oldal: << >> | |
|
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
| Szerző | Üzenet | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | Szépen köszönöm, Latyoo. Igy már nekem is könnyebb lesz redszerezni. Megszámoltam, tíz linket adtál. Bevallom, nem ezeken a helyeken mászkáltam a neten. í‰rdekesek, csak kicsit sok így egyszerre. Ha megkérhetnélek, nekem jól jönne, ha megszámoznád, mert visszatérek rájuk mikor lesz idöm. ...(Na, írtam volna még ezzel kapcsolatban egy rakás "topikromboló" dolgot, de közben röviden megbeszéltük itt házon belül és inkább hagyom, mert azt mondták, hogy akkor minek jöttem ide). Néztem a legyel elnökipár temetését és még mindig a hatása alatt vagyok. Nagyon megérintett ez a tragédia. Ezt hogyan tudják majd feldolgozni, ha egyáltalán lehetséges? | ||
| Vissza az elejére | | ||
| Zsuzska |
| ||
![]() Regisztrált tag #8 Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44Üzenetek: 247 | alessys írta ... ........................................................................................................................................................................... Amúgy valójában mi a fehérzaj? íllítólag a hipertér vagy az ősrobbanás hangja. Mindenesetre belenyúlik elég jól a téridőbe és mégis független attól. Eszembe jutott egy svájci pap, vagy valami hasonló szerzetes, aki szabad idejében a fehér zaj efektusait kutatta a 90-évek elején. Végül is összekalapált valami Kronovisor nevű szerkezetet, ami a régmúlt eseményeit hozta vissza a tv képernyőre. Ez valami spéci antenna és egy tv vevő egység volt. Ez az ember azt állította, hogy minden megtörtént esemény megtalálható a fehér zajban és nem feltétlenűl kisértetek, vagy szellemek akarnak komunikálni velünk. Mindenesetre van az állításában valami. .................................................................. A Kronvizor elökerült mpam | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 112 | Sziasztok! TESCOban vettem még kb. 2 éve egy 2.1-es hangfalat számítógéphez, azóta is megvan. Egy évre rá, hogy használtam egyszer csak rádióadás szerű hangokat hallottam a hangszórókból. Ami először nem esett le, azaz hogy nincs rajta se benne semmiféle antenna amivel foghatnám az adást!...Az adás ismétlődő volt körül belül 3-5 percig tartott. Azt hittem repülők kommunikálnak egymással, aztán kihúztam a számítógépből de még mindig ment. Le és fel tekertem a hangerőt de még mindíg jött belőle a hang...végül elhallgatott. Fel is írtam egy papírra azt az egy szót amit ki tudtam venni belőle de már rég nincsen meg.... | ||
| Peety |
| ||
![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | íramtalanítás után is jött a hangafalból a hang? Para.... !erf [ Módosítva cs máj 20 2010, 05:47 ] | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 112 | Nem nem....áramtalanítás után nem jött már...csak a számítógépből húztam ki, mert azt hittem, hogy a gép okozza a hangokat. Volt egy hasonló eset haveromnál aludtam, ő már aludt én meg youtubon nézegettem videókat amiken a bolygók hangjai voltak felvéve vagy ilyesmi. Azt hiszem pont a Jupitert néztem amikor a hangokban egy folyamatos sípolás hallatszott. Ugyan az a szisztéma, fel hangosítottam le halkítottam de ugyanazzal a hang erővel jött a "hang"... | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ...... a 80-as években mikor a zenekarral turnéztunk , nálunk is gyakran elöfordult hogy , hogy a bekapcsolt erösitöben (antenna nélkül) különbözö zajok (még radio mockva is) "jöttek be" szerintem ez normális jelenség , ismerve a radióhullamok terjedési tulajdonságait.... akkoriban nem is törödtünk vele.. | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 112 | A zaj okés volt haveromnál a folyamatos dallamszerű sípolás...lehet véletlen rádióhullám....De az emberi hangok hogyan kerülnek feldolgozásra egy hangfalban? | ||
| nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | ...ugyanugy, pl. egy rádióadás, rossz minöségben torzitva, fogható az ugynevezett subfrekvenciákon is (pl.a hullámhossz fele) lehet egy ilyen jelenség is....persze egyéb is.. [ Módosítva cs máj 20 2010, 02:37 ] | ||
| blackbird |
| ||
![]() Regisztrált tag #23 Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53Üzenetek: 112 | Még mindíg nem értem hogyha esetleg azok a réz vezetékek fel is fogják ezeket a hullámokat vagy valahogy a hangfalakba közvetitik a feldolgozott jeleket, miért nem halkult el ha halkitottam és miért nem lett hangosabb vagy legalább sistergett ha maxra vettem? ...szerintem nem ugyan azzal találkoztunk.... | ||
| Latyoo |
| ||
![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | í‰n nem tudom, de az egyetem egyik gépének a hangfalai nálunk folyton veszik a rádióadást, persze kissé torzítottan. A laboráns valamit a kábelekkel magyarázott. | ||
| Oldal: << >> | |