:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Fehér zaj

<< Előző téma | Következő téma >>
Szűrés
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
nordi
p máj 21 2010, 02:19
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
blackbird írta ...

Még mindí­g nem értem hogyha esetleg azok a réz vezetékek fel is fogják ezeket a hullámokat vagy valahogy a hangfalakba közvetitik a feldolgozott jeleket, miért nem halkult el ha halkitottam és miért nem lett hangosabb vagy legalább sistergett ha maxra vettem? ...szerintem nem ugyan azzal találkoztunk....

valószinüleg, más-más jelenséggel találkoztunk.. !nono
....akkor miért hallgatott el mikor kilötted a tápot ?. ick

[ Módosítva p máj 21 2010, 02:19 ]
Vissza az elejére
blackbird
szo máj 22 2010, 05:27
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Ez egy jó kérdés. Talán áram kellett az átvitelhez, de nem a befogáshoz....ezzel megfogtál.
Vissza az elejére
Latyoo
szo jún 26 2010, 02:24
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Annabike, ha rövid a felvételed (>5 perc), akkor elvállalom, hogy "átszűröm".
Vissza az elejére
Latyoo
v jún 27 2010, 06:28
Regisztrált tag #13
Egy linket javí­tottam, még néhányat hozzátettem a többihez. Aki nem ért angolul, annak a google fordí­tót ajánlom: translate.google.com

[ Módosítva v jún 27 2010, 07:26 ]
Vissza az elejére
Latyoo
v jún 27 2010, 07:22
Regisztrált tag #13
Itt van egy bevezető cikk:
Katt ide!
Vissza az elejére
annabike
v jún 27 2010, 11:34
Regisztrált tag #10
Regisztrált: sze nov 10 2010, 11:25
Üzenetek: 0
Elmondom mert is erdekel anyira . A mellettem levo hazban generaciok ota mindenki meghal fiatalon vagy megbolondul egy a egybe . Jelenleg 5 testver volt , egy felakasztotta magat , a masik lement a pincebe es ehen meg szomjan halt , a harmadik 30 evesen rakban halt meg , a negyedik bekattant , igaz ugyan , hogy iszik , de azt mondja allandoan demonokat lat , egy szekeret amit egy feher es egy fekete hatalmas vad kutya huz es ot fogjak a pokolba vinni.
Nem tudom e miatt lett reszeges vagy csak deliriumba latt dolgokat . A huga kerdezte meg nem e tudok valakit aki ert az ilyesmihez , egy olyan pap aki tud demont uzni , mert eddig nem nagyon hitte , de hazajott Magyarorszagrol a halott noverenek a lanya , aki semmit nem tudott a sztorirol , es mellesleg az egyik Szikora gida , es egyik este abban a lakreszben volt ahol a srac is lakik es hirtelen elsapadt es ki kellett vinni a levegore nehogy elajuljon.
Nagy nehezen elmondta , hogy megijedt , es nem szeretne ,ha hulyenek neznek , de latott emberi alakokat , arnyszeru valamiket maszkalni a szobakban . Ennyi a sztori. Ja , es az elozo csaladbol is minden gyermek meghalt balesetbe vagy ongyilkos lett . Pisti most teleaggatta a hazat tukrokkel meg szentkepekkel , es a kozelli hazakban eszakankent folyton vonyitanak a kutyak. A szembe szomszedja elegett egy robbanaskor , a masik hazba a 20 eves srac levetette magat a 10-ik emeletrol es szornyethalt . Az en hazamba egyik nagybatyam kicsi koraba leesett a tetorol bele egy vaskaroba hassal. Szerintetek tenyleg lehet valami ezzel a helyel..?
Vissza az elejére
Zsuzska
h jún 28 2010, 04:42
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Moderátor: áthelyezve: Zsuzska kérdőjele

[ Módosítva h jún 28 2010, 01:14 ]
Vissza az elejére
Latyoo
h jún 28 2010, 01:31
Regisztrált tag #13
Annak a cikknek a gondolatai, amelynek keretében az idézett í­rás van (vagyis az asszony leí­rása), azaz Kristóf Miklós kommentárjai nem feltétlenül egyeznek az én véleményemmel. Sőt, még az idézett '99-es cikkel sem értek teljes mértékben egyet.

[ Módosítva h jún 28 2010, 01:52 ]
Vissza az elejére
Latyoo
h jún 28 2010, 02:01
Regisztrált tag #13
Annabike, zavaros, amit leí­rtál. A fonalat ott kezdem elveszí­teni, hogy a húga és a halott nővérének a lánya és a Szikora Gida, amiről fingom sincs mit jelenthet, de boszorkányos, az biztos. Szóval kérlek tisztázd a dolgot. Most akkor hány kí­sértettnek tűnő ház van?
Vissza az elejére
jimm
h szept 20 2010, 02:09
Regisztrált tag #56
Regisztrált: h szept 20 2010, 01:59
Üzenetek: 10
annabike írta ...

Elmondom mert is erdekel anyira . A mellettem levo hazban generaciok ota mindenki meghal fiatalon vagy megbolondul egy a egybe . Jelenleg 5 testver volt , egy felakasztotta magat , a masik lement a pincebe es ehen meg szomjan halt , a harmadik 30 evesen rakban halt meg , a negyedik bekattant , igaz ugyan , hogy iszik , de azt mondja allandoan demonokat lat , egy szekeret amit egy feher es egy fekete hatalmas vad kutya huz es ot fogjak a pokolba vinni.
Nem tudom e miatt lett reszeges vagy csak deliriumba latt dolgokat . A huga kerdezte meg nem e tudok valakit aki ert az ilyesmihez , egy olyan pap aki tud demont uzni , mert eddig nem nagyon hitte , de hazajott Magyarorszagrol a halott noverenek a lanya , aki semmit nem tudott a sztorirol , es mellesleg az egyik Szikora gida , es egyik este abban a lakreszben volt ahol a srac is lakik es hirtelen elsapadt es ki kellett vinni a levegore nehogy elajuljon.
Nagy nehezen elmondta , hogy megijedt , es nem szeretne ,ha hulyenek neznek , de latott emberi alakokat , arnyszeru valamiket maszkalni a szobakban . Ennyi a sztori. Ja , es az elozo csaladbol is minden gyermek meghalt balesetbe vagy ongyilkos lett . Pisti most teleaggatta a hazat tukrokkel meg szentkepekkel , es a kozelli hazakban eszakankent folyton vonyitanak a kutyak. A szembe szomszedja elegett egy robbanaskor , a masik hazba a 20 eves srac levetette magat a 10-ik emeletrol es szornyethalt . Az en hazamba egyik nagybatyam kicsi koraba leesett a tetorol bele egy vaskaroba hassal. Szerintetek tenyleg lehet valami ezzel a helyel..?

Először íœdvözöllek Annabájk.
í‰n elégé járatos vagyok efféle témákban. Viszont az nagyon rossz döntés volt Pistitől, hogy tükrökkel aggatta tele az épületet.
Valami gonosz dolog éghetett bele ott a téridőbe.
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF