:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Földönkí­vüli lények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Ufók mentettek meg minket a kozmikus katasztrófától?
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Vicus
v máj 01 2011, 12:46
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 262
Egy orosz tudós, bizonyos Jurij Labvin szerint száz évvel ezelőtt egy repülő csészealj szándékosan összeütközött egy meteorral, í­gy akadályozta meg, hogy a meteor elpusztí­tsa a Föld élővilágát.

Kapcsolódó cikkek
UFO-titok: kiderült az igazság a louisianai rémlényről - videó!
Pusztí­tó megameteor! A tudósok is megdöbbentek!

Jurij Labvin a rejtélyes Tunguska-jelenség helyszí­nén vizsgálódva kvarclapokat talált furcsa jelekkel, és arra a következtetésre jutott, hogy az 1908-ban történt hí­res robbanás, amely Szibériában egy hatalmas erdőt elpusztí­tott, azért történt, mert egy repülő csészealj önmagát feláldozva szándékosan összeütközött egy meteorral, í­gy mentette meg a Földet.

A kvarclapok a tudós szerint a repülő csészealj műszerfalának darabjai, egyrészt mivel a rajtuk lévő rajzolatokat emberek nem véshették rá, másrészt ferrum-szilikátot is talált a tudós, amely nem jön létre a Földön. Más szakemberek egyelőre kétkedve fogadták az ufológus elméletét.
Vissza az elejére
Vicus
v máj 01 2011, 12:51
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 262
Különös lényt fotóztak a szarvasvadászok


Az infrakamerás felvétel az idegenről
Az utóbbi napokban nagy port kavart az FBI honlapjára állí­tólagosan frissen felkerült roswelli ufó akta, ám néhány hónapja más esemény tartja lázban Amerikát. Louisianában ugyanis egy idegen lényt fotózott egy szarvaslesre beállí­tott infrakamera.A felvételeken látható dátum szerint még 2010 decemberében kapták lencsevégre a különös lényt í‰szak-Louisianaban, amikor egy vadász egy szarvaslesre beállí­tott, mozgásérzékelővel ellátott infra-kamerával készült vadakat fotózni. A fotó készí­tője sokáig inkognitóban maradt, hiszen csak vadásztársaságok fórumán mukkant fel a vérfagyasztó fotó, mí­gnem valaki elküldte a helyi televí­ziós csatornáknak. Miután nyilvánosságra került a fotó, többen kételkedtek annak valódiságában, különösen, hogy a fotó készí­tője nem jelentkezett. Aztán megtört a jég, hiszen névtelenül, de fölfedte magát a képet készí­tő úriember, aki elmondta, hogy azon a napon több felvételt készí­tett a gép az erdőben, de amikor kiment, hogy megnézze azokat, a gépet összetörve találta, de a memóriakártyát még ki tudta olvasni. A fényképezőgép több szarvast is megörökí­tett nappal és éjszaka is, valamint a korábban a televí­ziókban is bemutatott lényt. Ekkor már a kétkedők is kezdték elhinni a vadász állí­tását, hiszen a többi felvételen is tökéletesen látszanak a megörökí­tett állatok.


Az UFO szakértők hitelesnek tekintik a felvételt
A férfi mellesleg úgy kommentálta az esetet, hogy nem tudja mi látható a felvételen, de abban reménykedik, hogy a lény vegetáriánus, hiszen nem szí­vesen futna vele össze az erdőben. Abban az UFO szakértők is megegyeztek, ameddig nincs érdemi cáfolata a felvételnek, addig azt hitelesnek tekintik.


Ide kattintva megnézheti a képeket!

Korábban több videó-megosztó portálra is felkerült egy titokzatos videofelvétel, amelyen egy különös lény fut át egy sztrádán. A hasonlóság valóban csak a véletlen műve vagy immáron komolyabban el kellene gondolkodnunk azon, hogy nem vagyunk egyedül ezen a világegyetemen?

-M.I.-

Vissza az elejére
Solyom
v máj 01 2011, 06:55
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Ez is csalás! Egy számí­tógépes játékokat gyártó cégnek ez a szarvasvadászos horrorjáték, a Resistance 3 cí­mű FPS reklámja! De í­gy sikerült sok embernek felkelteni ezzel a "hülye reklám fogással" a figyelmét!
Vissza az elejére
Vicus
h máj 02 2011, 05:09
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 262
Hát elég fura volt látni nekem is!! Azt még eddig nem olvastam sehol, hogy világí­t a szemük!!
Na meg az is fura, hogy mindenhol meztelenül vannak, vajon tudják szabályozni a hőhatást is !!


[ Módosítva sze máj 11 2011, 06:45 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System