:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Találkozások
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Félelmetes titkokat árult el Pataky Attila! Pataky Attila, énekes, Edda, ufo
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Vicus
v máj 01 2011, 01:02
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 262
Félelmetes titkokat árult el Pataky Attila!
Pataky Attila, énekes, Edda, ufo


Pataky Attila már nem fél beszélni UFO-élményeiről, sőt bátran felvállalja mindazt, amiben hisz. A zenész a STOPnak adott interjújában megdöbbentő vallomást tett!

Világvége 2012-ben? Sokan, sok helyütt foglalkoznak ezzel a témával, s az EDDA frontemberének, Pataky Attilának is vannak elképzelései. A zenésznek - akivel a Frizbi Hajdú Péterrel cí­mű műsor felvételén találkoztunk - számos olyan élményben és találkozásban volt része, amelyet sokan elképzelni is nehezen tudnak.

STOP: - Világvége 2012-ben? í–n hogy vélekedik erről a témáról?

Pataky Attila: - Gyerekkorom óta vannak UFO-élményeim - ma ennek nevezik - és most már bátran beszélek róla, mert ezek megélt élmények voltak, amik arra vettek rá, hogy érdeklődjek a téma iránt. Elkezdtem olvasni, kutatni. Az, amit a tudomány megtalált és igaznak vél, találkozik azokkal a jövendölésekkel, amelyek 2012-re vonatkoznak. Pontosabban 2007 és 2012 időszakára datálják a kvantumugrást: ez egy időugrás, egy óriási lehetőség az emberiség előtt. Az univerzumból rengeteg civilizáció van már itt a Föld körül, hogy ezt a kvantumugrást láthassa, megélhesse, mert nagyon kevésszer adatik meg a Föld és az univerzum történetében.

- Ez mit jelent pontosan?


Jön a kvantumugrás
Fotó: STOP/Szokolay László- Azt jelenti, hogy elméletileg ezt a fajta matériát itt hagyjuk és a valódi lényünk, a fénylétezésünk felé megyünk, egy másik dimenzióba. í‰n ebben hiszek. Pataky Attila vagyok, zenész és jogom van hinni: az ötödik dimenzióba lépünk, ami egy csodálatos világ, jártam is ott hipnózisban. Jár már nekünk az a csoda, ami ott van! Vannak, akik hisznek benne, vannak, akik nem. Történelmi tény, hogy ezek a dolgok 26 ezer évvel ezelőtt megtörténtek. A szanszkrit védák azt mondták, hogy itt hagyjuk azt, ami most van és továbblép az emberiség.

- Akkor ezek szerint 2012 után nem is tervez már semmit sem előre? Mi lesz akkor?

- A jó Istentől kapott, saját magam által választott lehetőség itt lenni a Földön. Ezt én választottam: tudatosan születek le ide és létezem. í‰lem az életem és próbálok jobbulni, mert az lényeges dolog, hogy embernek nem születsz, csak azzá válhatsz. Végigélem, de az utolsó pillanatig fogom élvezni a pohár bor í­zét, a szerelmem csókját. Ha mindez nem következik be, akkor újjé! í‰n nekünk szurkolok, s ha í­gy lesz, örülni fogok neki, hiszen van egy ötéves kisfiam. Ha az emberiség mégis kap egy újabb lehetőséget, akkor az számomra nem a kezdet vége, hanem egy új kezdet eleje lesz.

- Milyen élményekben volt része, amelyek ennyire meghatározták ezt a gondolkodást?

-12 éves koromban egy gömbvillám becsapott mellettem. Attól kezdve különböző létformákkal negyedik tí­pusú találkozásokban volt részem. Eleinte nagyon sűrűn, aztán kevésbé, később pedig valóságszerűbben fordultak elő, de az utolsó élményeimből valamiért egyre többre emlékszem.

- Nem érzett félelmet, miután megtörténtek ezek az esetek?

- Akkoriban nem beszéltem erről. A legelső eset családon belül maradt. 30 éves koromtól, amikor egy-egy alkalommal előkerült ez a dolog, bolondnak néztek, vagy túldimenzionáltnak tekintették, hogy "na, persze veled ez is megtörténik". Ahogy az irodalom, az emberek elméje megnyí­lt efelé, már nem kerültem ezt a témát. Hiszen érzékszerveinkkel csak a létező valóság öt százalékát érzékeljük: attól, hogy a szubbasszust nem hallod, vagy a röntgensugarat nem látod, vannak, és í­gy van még számtalan más dolog is.

- Nem tartott attól, hogy bolondnak nézik?

- Azt hisznek, amit akarnak. Talán rólam nem gondolják, hogy ezzel akarok népszerűséget szerezni, mert valószí­nűleg nem kell: a dalaimmal épp eleget elértem. Inkább azt hiszem, hogy egyre több olyan embert vonzok magamhoz - ők meg engem -, akikkel tudok erről beszélgetni magas, spirituális szinten. Nagyon nagy érték, hogy erre van lehetőségem a baráti körömben.

- Találkozás formájában éli át ezeket az élményeket, vagy valamilyen módon kommunikálni is tud ezekkel a "lényekkel"?

- Nem, nekem nincs ilyen képességem. Vannak, akik naprakész kapcsolatban vannak velük, ők másfajta entitások, én csak arról tudok mesélni, amiket és ahogyan megéltem. De ez csak egy érdekesség, ami az embereket nagyon érdekli. Itt az a lényeg, hogy az idő felgyorsult, a jézusi taní­tás és a szí­ved szerint kell élned. Ha az ember ezt próbálgatja, akkor magasabb szintű rezgésformát ölthet, s ezzel több esély van szebb formában átmenni az ötödik dimenzióba.

- A fénylények tehát az ötödik dimenzióban vannak? Ők az ufók?

- Ott. Az ufók ufók, a fénylények fénylények, a kettő más történet. Az ufóknak nevezett lények - ugyanúgy, mint az ember - a matériának egy magasabb szintű formájában többet tudnak a világról, az univerzumban jobban tudnak utazni, jönni-menni, de az anyag formái. A fénylények pedig más kategóriába tartoznak. Mi egyébként abszolút a fény fiai vagyunk: a 2007 és 2012 közötti eseményekben nagyon nagy szerepe lesz Magyarországnak.

- Hogyhogy?


Magyarország új lehetőségek előtt áll
Fotó: STOP/Szokolay László- Itt járt a nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője és azt mondta, hogy már csak néhány év... A magyarok elképesztően büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra, a világ szí­vcsakrája itt van a Pilisben, a világ spirituális és lelki megújulása a Kárpát-medencéből indul el. De II. János Pál is azt mondta mielőtt meghalt, hogy néhány év és a magyarságtól tudja meg a világ, mi az igaz kereszténység. Ez pedig a vallástörténelem két pólusa.

- Tehát az a "valami", amit megjósoltak, tőlünk indul majd el?

- Innen. Az agyalakú Kárpát-medencének óriási szerepe lesz a 2007 és 2012 közötti időszakban. Gyűlnek is ide elég szépen azok, akik foglalkoznak ezzel, tudják, hogy ez lesz az egyik legvédettebb hely a világon. Ha úgy dönt a jó Isten, hogy ez megtörténik - 26 ezer évvel és 13 ezer évvel ezelőtt is megtörtént -, s minden bolygóállás és minden más arra utal, hogy ez megismétlődik, nem szabad, hogy félelmet keltsen! Ez egy kozmikus lehetőség, hogy egy kvantumugrással átmenjünk. í‰ljük meg! Let's go!Vissza az elejére
nordi
v máj 08 2011, 08:01
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960


Katt ide!


sdagfghd Katt ide!


[ Módosítva v máj 08 2011, 08:06 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System