:: Fórumok :: Földönkí­vüliek, idegen világok :: Földönkí­vüli lények
 
<< Előző téma | Következő téma >>
ELÕKERÜLT EGY VIDEÓFELVÉTEL AZ ÉLETBEN MARADT ROSWELLI FÖLDÖNKÍVÜLIRÕL
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Vicus
sze máj 11 2011, 07:05
Regisztrált tag #153
Regisztrált: szo márc 26 2011, 07:15
Üzenetek: 262
ELÕKERÜLT EGY VIDEÓFELVÉTEL AZ ÉLETBEN MARADT ROSWELLI FÖLDÖNKÍVÜLIRÕL
Néhány napja egy vérfagyasztó felvétel tartja lázban a hazai, illetve a nemzetközi UFO szakértőket, amelyen állí­tólag a roswelli UFO katasztrófa egyetlen idegen túlélője látható. A videó megosztja a téma iránt érdeklődőket, de a felvétel akár igazi, akár hamisí­tvány mindenképpen elgondolkodtató.


A roswelli UFO katasztrófát túlélt földönkí­vüliről eddig is keringtek információk az UFO szakértők között, hiszen az állí­tólagos 1947-es roswelli szerencsétlenség után egy idegen lény túlélte a zuhanást. úgy tudni, az ufonautát 1947 és 1951 között az amerikai kormány egy YY nevű bázison tartotta fogva, ahol vizsgálatoknak és vallatásnak tették ki. Elviekben az amerikai kormány kapcsolatba lépett a földönkí­vüliekkel, í­gy egy paktum értelmében fajtársainak kiadták a foglyul ejtett idegen lényt.

A világhálóra nemrégiben felkerült videórészlet állí­tólag egy 180 perces filmfelvétel darabja. Az archí­vnak tűnő felvételek elején megjelenő KGB logó arra enged következtetni, hogy az idegenről készí­tett, archí­vnak tűnő filmrészletet a KGB szerezhette meg egykoron és annak archí­vumából kerülhetett napvilágra.



A 180 percnyi anyagból a jelenleg közzétett pár másodpercnyi felvételen látható humanoid állí­tólag a Zéta Reticuli csillagrendszerből származik és öltözete is leginkább egy űrhajós öltözetére emlékeztet. Kriston Endre, hazánk egyik elismert UFO szakértője kérdésünkre elmondta, hogy a képsorok természetesen ezúttal is megosztották a közvéleményt és a szakmát, hiszen nehéz róla kritikai észrevétel nélkül nyilatkozni. A felvétel ugyanis egyrészt rendkí­vül hatásos, másrészt meglehetősen mesterkéltnek tűnik.

A 180 percnyi filmből Kriston Endrének ausztráliai kapcsolatok révén sikerült hozzájutnia egy hosszabb - a roswelli túlélőről készült filmhez kapcsolható - felvételrészlethez is, amelyen a házak felett lebegő, majd később nyilván szerencsétlenül járt csészealj alakú repülő szerkezet látható körülötte a halott és élő földönkí­vüliekkel.

A felvételt a ryufor.hu oldal publikálta elsőként. A szekértő a második felvételt megtekintve némiképp szkeptikus a hitelességet tekintve, amely szerinte egyértelműen a figyelemelterelés részét képezheti, ha kiderül annak hamissága. Szerinte ugyanis a manipulált videók ma a téma komolytalanságát hivatottak kelteni. Kriston Endre szerint azonban egy-egy hamis felvétel kapcsán nem szabad elbizonytalanodnunk. Kissé logikátlan ugyanis, hogy a kormányok mind a mai napig tagadják az UFO-k létezését, holott halomnyi aktát és jelentést készí­tenek egy nem létező fogalomról.

-M.I.- , Rejtélyek Szigete


[ Módosítva v jan 27 2013, 11:19 ]
Vissza az elejére
 

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System