:: Fórumok :: Álmok :: Mit álmodtál ?
 
<< Előző téma | Következő téma >>
í‰rdekes álmok
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Zsuzska
sze szept 08 2010, 07:01
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Szerintem ennyit még, ahhoz, amennyit az elözö í­rásomban elmondtam, hozzá kellett tennem.
Aztán mindenki úgyis azt gondol, amit akar. í‰n erröl az álmomról, befejeztem az "agyalást".


[ Módosítva cs szept 09 2010, 11:58 ]
Vissza az elejére
blackbird
cs szept 09 2010, 03:49
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Nem olvastam végig ugyan ezt a topikot, de pár mondatból kivettem egy lényeges dolgot. A tudatalattink csak ezen az úton tud üzenni nekünk, és persze a belső hanggal!
Az álmok melyekben azt álmodjuk hogy meghal egy szerettünk, talán arra figyelmeztet hogy nem állunk a megfelellő kapcsolatban velük. Például sokat veszekszünk vagy eltávolodtunk tőlük.
í‰n ilyet eddig két öcsémmel is álmodtam és most rájöttem hogy mit üzenhetett nekem a "tudatlattim","lelkem" vagy nevezhetjük "belső hangnak" is.
A Danival elutasí­tó voltam és nem foglalkoztam vele eleget. A példaképe voltam sokáig és lehet még most is az vagyok, de tojok a fejére és talán ezzel kaptam figyelmezetést rá, ha figyelek az öcsémre, tudok neki segí­teni.
ídám az öt éves kisebbik öcsém. Talán azért álmodtam a halálát meg, mert tudatni akarom magammal, hogy nem szabad ennyire türelmetlennek lennem vele, mert túlságosan szeret ahoz, hogy í­gy bánjak vele. Sokszor rákiabálok ha valamivel nem hagy békén.....és ezen kéne változtatnom.
Tudom most túl nyí­lt voltam.... de csak í­gy tudtam elmagyarázni hogy mire jöttem rá.
A mai álmom érdekes volt....sötét erdőfelé futottam és valahonnan felkaptam egy vasrudat aminek a végén kampók voltak. Aztán láttam valamit befutni az erdőbe (vagy valamiket) mire megfordultam és az ellenekző irányba kezdtem futni. Aztán közvetlenül a fülem mellett hallottam vlaaki hangját aogy aztmondja:
- í‰s most szépen megfűszerezzük és í­gy í­zletesebb lesz a kutyáknak! (nem szó szerint ezt mondta, de a lényegre igy emlékszem vissza)
Erre megláttam valami játszóteret és egy magas hinta felé vettem az irányt mert éreztem hogy egy kutya követ hátrai s néztem és megláttam. Mire odaértem a hintához nagyon belassultam és alig akartam odaérni. Feldobtam a vasrudat a hintára és felhuztam magam. Ott hintázva láttam az alattam lévő padon feküdt a kutya és azt várta mikor jövök le onnan engem nézve......
Vissza az elejére
nordi
cs szept 09 2010, 06:02
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
....jól tetted,hogy leirtad az álmodat, ha egyebet nem, de biztos segit abban, hogy a tudatalatti egy része feldolgozásra kerüljön, és már a leirással is helyet kap a tudatban... ez már majdnem felér egy feldolgozással..
a másik dolog amit a szorongások generálnak mindennél hasznosabbak mert, segitenek abban hogy változtatni vagy javitani lehessen a viselkedésünkön vagy a körüményeinken....
Vissza az elejére
Zsuzska
v szept 12 2010, 05:02
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
blackbird,

- azt hiszem, hogy a te álmod hátterében is ott van a féltés azok iránt, akiket mély emberi szeretettel szeretsz, azok iránt, akikkel szemben felelösnek érzed magad és egyféle lelkiismeretfúrdalás is, hogy nem teszel/tehetsz értük többet;

- azt szeretmém kérdezni, hogy ha jobban belegondolsz, nem találsz-e valami kutyatámadással kapcsolatos ijedelmet, félelmet, "elraktározódva" magadban (a te saját tudattalanidban)?

[ Módosítva v szept 12 2010, 07:01 ]
Vissza az elejére
blackbird
h szept 13 2010, 02:57
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Dehogynem, nyiltan is tudni rólam, hogy félek a kóborkutyáktól...
Nem tagadom, sajnos í­gy igaz
Oké, tegyük fel egyik álmomat elejétől végig megfejtettük... de ott van még tí­zezer amire egyáltalán nem ilyen egyszerű a válasz...
Talán le kéne irnom mindet pontosan és esetleg lehet később jönék rájuk hogy mi mit jelentett. Nem is biztos hogy mindenek van jelentése.... szerintetek hogy müködhet? Egyszer jeleket akpunk, egyszer meg csak gondolataink kavalkádját?
Vissza az elejére
Peety
h szept 27 2010, 01:06
Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57
Üzenetek: 664
Rám nem jellemző, hogy túl sűrűn álmodom - pontosabban, hogy emlékeznék is rá - a mostani viszont "megmaradt".

Szóval annyi volt, hogy az utcán sétáltam, és az emberek az eget bámulták mereven. No, hát felnézek én is, hogy mi olyan érdekes, erre látom, hogy ott lebeg/forog egy hatalmas nagy lila, fényesen világí­tó piramis. Ezután mindenki megindult egy hatalmas nagy templom-szerű épületbe, hogy ott tisztelegjenek (?) eme objektum (...vagy mi) előtt. í‰n is elindultam hát arrafelé. útközben még csatlakozott hozzám az X-aktákból, (Jerry Hardin által játszott) Mulder első informátora. Valamit mondott is..... de arra már nem emlékszem. Na szóval bementünk ebbe a hatalmas templomba. Kértek mindenkit, hogy mialatt ez a nagy lila gúla fölöttünk lebeg, mindenki szigorúan maradjon csöndben. A nyomaték kedvéért a tömegből kilépett a Schwarzenegger-féle Terminátor, kezébe fogott egy narancsot, rám nézett (miért pont rám? xD ) és lassan - ahogy szorult ökölbe a keze - szétpaszí­rozta a finom kis déligyümölcsöt, í­gy demonstrálva, hogy mi történik azzal, aki a "tiszteletadás" alatt nem fogja be a lepénylesőjét. Miután ez lezajlott, mindenki hazament. Kifele menet még találkoztam a volt matektanárommal.

...... nagyjából ennyi. Nem vállalkoznék rá, hogy megfejtsem a szimbolikáját a "sztorinak"....... talán majd, Csernus doki segí­t.....XDD Bár ő azt hiszem nem foglalkozik álom-analí­zissel....


[ Módosítva h szept 27 2010, 01:06 ]
Vissza az elejére
nordi
h szept 27 2010, 01:21
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Ez felér egy elrablással,arra nem emlékszel,hogy féltel-e álmodban?
a piramis ilyen volt ?
akkor elaludtál a pc elött
Vissza az elejére
Peety
h szept 27 2010, 01:36
Regisztrált tag #9
Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57
Üzenetek: 664
Aha....ilyesmi volt, de nem áttetsző.

í‰rdekes, de a félelem már valahogy nem jelentkezik az álmaimban, legfeljebb néha......de akkor se olyan intenzí­ven, mint pl kiskoromban.
Vissza az elejére
blackbird
sze okt 20 2010, 03:43
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Még nagyon régen, mikor még nem voltam benne ebbe az UFO és jövőkutatásban, akkoriban álmodtam olyanokat, aminek a jelentését talán csak most kezdem megérteni. Akkoriban nem hallottam még világvégéről, sem ufókról nem olvastam sehol, kb. 10 évesen...
Akkoriban volt 3 vagy 4 olyan álmom ami talán a jövőt is mutathatja:
Egyik emlékem hogy kilépek a házunkból az udvarra, a tér megvolt görbülve kissé,( a látóterembe belefért a görbe horizont ) és a nappal és éjszaka másodpercről másodpercre váltakozott. A Nap csak úgy pörgött a föld körül( vagyis a Föld forgott gyorsan).
Aztán olyanra is emlékszem hogy szintén felnéztem az égre éjszaka és az égből hatalmas üstökösként idegen űrhajók zuhannak a földre. Hatalmas tüske alakú hajók, szí­nes füstöt és gőzt húzva maguk mögött. Féltem, tisztán emlékszem hogy féltem, ahogy a következő álom alatt is:
Aztán a következő amire emlékszem, sötét nappal, sötét felhők takarják a Napot a szemünk elől. A fekete kiégett földön emberek vonszolják magukat, füst tör fel az égre. Aztán szintén felnéztem (ilyenkor , mikro álmomban az égre nézek, mindí­g félelmetes érzés a hatalmas szabadság, üresség és a törékenység érzete) és három idegen űrhajó állt és több kisebb fény vette körül. Egy hatalmas, majdnem egész eget eltakaró hajó volt, sötétbe burkolózott de a fényeit látni lehetett. Két kisebb volt mellette és nagyon kicsik cikáztak az eloszló felhők között. Valami mély, hatalmas hangja is volt, olyan érzésem volt, mintha beszélnének hozzánk, talán érzésekkel közölnének valamit, de fizikailag is hallottunk valamit.
Az utolsó ami hasonló volt, szí­nes, égbolt és a Hold félelmetes közelségbe került a földhöz és azt a z oldalát mutatta ide, amit eddig nem láthattunk és szí­nes fák, folyók, eddig ismeretlen növények tekeregtek a felszí­nén. Olyan közel ért hozzánk, hogy ezt mind láttam....
Votl végtelen számú álmom régi templomokról melyek belsejét homok öntött el és ott üldözött egy ismeretlen lény, vagy föld alatti hatalmas gépházak, járatok, metrohoz hasonló kilométer hosszu és 50 méter széles szerelvények.... sok olyan, amit a kilátástalan jövőrel ehetne vetí­teni.
De itt van még egy ami most jutott ezsembe:
Egy akadozó liften szágulfotutnk lefelé és egy metrora szálltunk fel, aztán nagy vihar jött, kinéztem az ablakon és a városok felett vagy tiz tornádó tombolt a viz pedig ellepte a metrot, az emberek nem tudtak menekülni a zárlatot kapott ajtoktól... mindenki megfulladt.
Vissza az elejére
Anademok66
k szept 06 2011, 08:30
Regisztrált tag #135
Regisztrált: v márc 06 2011, 04:06
Üzenetek: 8
ílmom:

Volt egy áruházban egy tükrös ablak, és azt kinyitottam és mögötte egy téglalap alakú mélyedés volt és abból fény tort elő és abba belenéztem és nem bí­rtam levenni a szemem róla és majdhogynem transzba estem miközben rengeteg tervrajz és gép rajz villant meg előttem. Volt ott egy nő is aki hasonlóan átélte ezt..
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System