:: Fórumok :: Saját alkotások :: Köpködő (politikai fórum)
 
<< Előző téma | Következő téma >>
külpolitika
Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
fulldragon
h nov 21 2011, 10:05

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410


Ide a nemzetközi potitikával, külföldi politikusokkal kapcsolatos irásokat véleményeket várok...
tudom, ebben a témában nehéz lesz, de próbáljátok az obszcén kifejezéseket mellözni.
Linket ne tegyetek fel mert törlom öket, de ha cikkekböl kimásoltok részleteket
lehetöleg legyenek kapcsolatban a mondadóval.
Tabu témák nincsennek...


[ Módosítva h nov 21 2011, 11:51 ]
Vissza az elejére
Solyom
h ápr 09 2012, 11:54
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
húsvéti locsolóvers
Vissza az elejére
Solyom
v okt 21 2012, 06:10
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
hát senki sem lehet tökéletes
Vissza az elejére
Solyom
szo okt 27 2012, 05:08
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
horpad
sze okt 31 2012, 08:03
horpad

Regisztrált tag #120
Regisztrált: h febr 07 2011, 02:06
Üzenetek: 808
Döbbenet..!!!

Már SaLuSa is beszállt a választási kampányba! … vajon mennyiért?

Olvasom..:
”A bennetek szándékosan előidézett velünk szembeni félelem erejét veszti. Már tudjuk, világotokban mely államfőkben bí­zhatunk és Barack Obama az élen fog járni és mutatja az utat. úgy tűnik, nem győzzük elégszer ismételni, hogy egyeseket köztetek meggyőzzünk: de Barack Obama egy magasan fejlett spirituális lélek, aki a lehetőségre vár, hogy nekikezdhessen valódi küldetésének. Békében egyesí­ti majd a világot és előkészí­ti jövetelünket. Akkor a kétkedők is belátják, hogy igazat beszélünk. A dualitás történelemmé válik és egy csodás új életetek lesz, ahol a béke és a harmónia fog uralkodni.”
Vissza az elejére
Solyom
sze okt 31 2012, 08:15
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Tudom Horpad te nem hiszel a médiumi üzenetekben, (persze az a te saját döntésed) és csak azért olvastad el ezt az üzenetet is, hogy ismét kukacoskodhassál valamin! Hogy tisztán láss, ide belinkelek egy másik üzenetet is, amit fogadni mernék itt senki sem olvasott még el!
Ez az üzenet Greg Giles honlapján jelent meg, "A Föld felemelkedése 2012-ben" és ő volt az, aki eddig a Fény Galaktikus Szövetségének üzeneteit csatornázta pár éve! Aztán kb 1 hónapja Pálfordulás történt nála, és azóta már nincsenek normális csatornázott üzenetei! Magyarul, megszakí­totta a közvetí­téseket!

Itt az eredeti üzenet, ami 2012 szept. 22-én jelent meg angolul:

: Katt ide!

és itt pedig magyar gépi fordí­tás: (mert a fordí­tók már nem voltak hajlandók ezt lefordí­tani!)

Katt ide!
Vissza az elejére
Solyom
p nov 02 2012, 07:26
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
h nov 19 2012, 02:05
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
Solyom
h nov 19 2012, 02:06
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096


[ Módosítva p nov 23 2012, 01:50 ]
Vissza az elejére
fulldragon
p nov 23 2012, 01:50

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410
Angela Merkel : Adolf Hitler lánya


2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):

"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban ...
Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"



Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent meg. A bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .

Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a életrajza is fura.


Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a ví­zben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstí­lus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!

További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:

Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakí­t ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csí­pöböl elutasí­totta, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.

Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!

Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesí­tés után! Érted nem! Egy ismeretlen, állí­tólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!

S most!

Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató í­rását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordí­tottam, és tartalmaz néhány igazságot...

Katt ide!

Katt ide!

„A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyí­téssel foglalkozó kutatásának az atyja:

Katt ide!

Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkí­nálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bí­zva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindí­totta egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyí­tve mesterségesen Hitler spermájával.

Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, mí­g nem születik meg a bébi, í­gy Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is emlí­ti, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.
...
Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktí­v az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesí­tés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.

Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat í­rtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:

Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült íllamok kiépí­tése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.
S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült íllamok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, mí­g Németország, euro krí­zis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krí­zis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kí­nainak, az ország exportja vetekszik Kí­náéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kí­nának. Kí­na nem lesz szuperhatalom, soha!

Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült íllamok irányí­tását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."

Hogy az Európai Egyesült íllamokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, í­ródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyí­tja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyí­ltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült íllamokról a fösodratú médiumokban.

Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:

Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe
(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)

Katt ide!

Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.

A Negyedik Birodalom épí­tése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!



Angela ép Heil Htler köszönésre tanitja az illuminatusok egyik vezetöjét Bush-t .


Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt. Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:

German leader emerges as key Bush ally in EU
(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)

Katt ide!

Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.

Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. í­rást).



Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.

Az elöbb emlí­tett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztí­tani, mí­g a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.

2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd emlí­tem.

A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számí­tó szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.

Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A lí­biai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellází­tani a lí­biai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Lí­biát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.

Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:

Fulford, 2011. március 21:

Katt ide!

"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."
Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishí­ján lezuhan a CIA merényletkí­sérlete miatt...

2011. március 20:
Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete

Katt ide!

Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. í­rást)

Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.

Az e.coli támadás nemcsak a lí­biai invázióban elutasí­tott részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhí­tott Negyedik Birodalom is.

A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerí­tsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült íllamok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.

Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, mí­g az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.

Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...

De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.

Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.

Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a cí­me - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.

A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishí­ján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakí­tásában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.

De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számí­tó Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is í­rt róla:

Katt ide!

Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.

forrás:/facebook/



[ Módosítva h okt 05 2015, 08:28 ]
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System