:: Fórumok :: Saját alkotások :: Köpködő (politikai fórum)
 
<< Előző téma | Következő téma >>
magyar politika
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
fulldragon
h jan 09 2012, 01:02

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410
Felháboritó!!! A mai magyar politika nem ovodás müsorba való !
Az OV. rövidités nem ovis müsort jelent , rohadt ZDF....
A magyar politikát pedig hagyjátok meg a helyén :... a cirkuszban, a kabarékban, a vicclapokban...
na meg itt a köpködöben.

[ Módosítva h jan 09 2012, 01:05 ]
Vissza az elejére
xiriux
k jan 10 2012, 11:46
Regisztrált tag #356
Regisztrált: cs dec 08 2011, 11:35
Üzenetek: 24
Ja,í­gy már más...
Vissza az elejére
curiosity
szo jan 21 2012, 04:51
Regisztrált tag #388
Regisztrált: p jan 13 2012, 03:57
Üzenetek: 90
Szégyen, ami folyik körülöttünk....gyakorlatilag az egész Unió nem szól másról, mint pénzügyileg kiszí­polyozni a kisebb országokat, és eladni nekik a selejtes árút. Természetesen az IMF hatékony közreműködésével. Tudomásul kell venni, hogy Orbánnak nincs mozgástere, a nyakló nélkül felvett, és ( egymás között szépen elosztogatott ) hitelek gúzsba kötik. Amikor, ebben az országban egy analfabéta főpolgármester-helyettes is milliárdokat tud sikkasztani, akkor ne csodálkozzunk, hogy í­gy állunk. íllí­tom, ha az igen tisztelt politikusi-gárdát, és holdudvarait ( Antall-tól, Gyurcsányig) valamilyen módon rá lehetne kényszerí­teni, hogy adják vissza a Magyar néptől ellopott vagyont, ki lehetne fizetni az adósságunk nagy részét! Emlékszünk még posta-macira, és társaira....vicc, egy fillért nem sikerült behajtani rajtuk,de lehetne sorolni a neveket, akik súlyos pénzeket loptak,és megúszták. Vagy erről szólna a demokrácia? Hmm...kár, hogy nekünk átlagembereknek nem í­gy taní­tották, mi valahogy úgy értelmeztük, hogy: dolgozz jól,becsületesen, és nem lesz gondod az életben....sajnos, úgy tűnik,tévedtünk.....
Vissza az elejére
nordi
v jan 22 2012, 07:59
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Magyar Hülyejárás


2012.01.21. 23:48 Jakab Andor
A legfurcsább dolog amit életemben valaha láttam (beleértve a Monthy Python összest) most történt meg Budapest utcáin. Minden tiszteletem Louis CK-é, de ki kell mondani, ez HILARIOUS volt. A "magyar emberek" ... öőőő ... megfogalmazhatatlan.

Vagy tí­zezer vagy százezer vagy négyszázezer (vagy egy milla) tökéletesen abszurd "magyar ember" részt vett az emberiség történetének legnagyobb szabású feketehumor performanszán Budapesten, Magyarországon, a magyar emberek fővárosában. Bocs, ha összezavarlak, azért van, mert még mindig meg vagyok rökönyödve. De nem tudok várni holnapig a posztolással, tudom, hogy most már életem végéig meg is maradok rökönyödve.

Mi volt?

Rendkí­vül nehéz elmagyarázni. Alapvetően olyasfajta utcai tömegdemonstráció, amelyek az ilyen jelentéktelen országokban szoktak menni, mint Görögország. De nem szabad bedőlni a hí­ranyagoknak. Ez nem ilyen egyszerű "Occupy Budapest" hülyeség volt Moszkva és Peking kivételével majdnem mindenki és minden ellen dühösen tüntetőleg. A hí­rtudósí­tások nem tudnak ekkora abszurditást ábrázolni.

Az esemény hivatalos megnevezése: Békemenet

A közreműködők létszáma:

Hí­r tudósí­tás: 10 000
Másik hí­r tudósí­tás: 100 000
Nemzeti Hülyejárások Minisztériuma: 400 000
A Békemenet szervezői: 1 000 000

Mondtam, hogy a hí­ranyagok zavarosak lehetnek, de én a hivatalos tényekhez fogok ragaszkodni. Eddig tehát annyit tudunk, hogy 400 000 "magyar ember" (a teljes felnőtt lakosság több mint 5%-a) kiment az utcára tüntetni a ... öőőő ... szóval kimutatni a vezetőjük, Orbán Viktor Miniszterelnök iránti támogatásukat.

így kell elképzelni:

A szöveg teljes hosszában: "NEM LESZíœNK GYARMAT",
aztán folytatódik angolul: "WE WILL NOT BE A COLONY".További transzparensek a Békemenetről:

"Szeretünk Viktor!!"
"A melegek betegek - gyógyí­tani kell"
"Hajrá Orbán Viktor!"
"GO HOME USA - EU!"
"Európa, ne bántsd a magyarokat!!! Sokat köszönhetsz nekünk, ezt ne feledd! Szeretjük a hazánkat és MEGVí‰DJíœK a függetlenségét!"
"Kí–SZí–NJíœK VIKTOR!"
"IMF: 67 years old. USA: 236 years old. HUNGARY: 1116 years old."EDDIG semmi érdekes!

Eddig is tudtuk, hogy Orbán egy populista nacionalista, akit ünnepelnek, mint minden valamirevaló diktátort minden jelentéktelen országban. Igazából még uncsi is, ennél sokkal vadabb képeket is látunk Görögországban, í‰szak-Koreában stb.

De azt elhiszed, hogy ezek az idióták Orbánt támogatják, aki:
Pí‰NZT Kí‰R AZ EU-Tí“L?

úgy értem Görögországban nincs semmi abszurd. Az teljesen normális. Nem akarnak megszorí­tásokat, ezért tüntetnek a kormány ELLEN, hogy MEGADAKADíLYOZZíK az IMF hitelt. í‰rthető. Eget verő ostobaság, de azért nem abszurd. De hogyan lehet megmagyarázni ezeket a "magyar embereket", akik íœNNEPLIK a vezetőjüket, aki térdenállva könyörög az EU-ban IMF hitelért?

úgy értem persze, LEHET tüntetni az IMF, EU, USA, kapitalizmus és a buzik ellen :-D í‰s persze, természetesen tökéletesen oké támogatni egy nacionalista vezért. De hogy lehet támogatni azt az Orbánt, aki behozza az IMF-et?! :-D úgy értem, ha az IMF ELLEN vagy, akkor NEM szabadna olyan csávót támogatni, aki pont azon melózik, hogy idehozza őket :-D

úgy értem, el tudod képzelni, hogy ilyen rengeteg ember EGYSZERŰEN NEM TUDJA, hogy Orbán Viktor az, aki pénzt kér? Komolyan! Ez a hatalmas tömeg - 400 000 ember - védelmezni próbálja Orbánt az EU pénztámadásától! :-D :-D Még csak annyit se vesznek észre :-D hogy :-) éppen Orbán az, aki a pénzt Kí‰RI :-D Ezek :-D azt HISZIK :-D úristen ... hogy ti ott külföldön :-D rá akarjátok TUKMíLNI a pénzeteket Orbánra :-D :-D :-D ROTFLMAO.

úgy értem ORRTEJ:Kedves IMF, kedves EU!

Légyszi kényszerí­tsétek Orbán Viktort, hogy:

személyesen,
nyilvánosan
válaszoljon IGEN / NEM-el az alábbi kérdésekre.

Erőszakoljuk a pénzünket í–nre?
í–n kérelmez tőlünk pénzt?
Szeretné í–n, ha az USA elmenne Magyarországról?
Szeretné í–n, ha Magyarország független lenne az EU-tól?
Kedveli í–n a melegeket?
Légyszi ne adjatok neki egyetlen buznyákot se neki, amí­g IGEN / NEM választ nem ad ezekre a kérdésekre! Ennek feltétlenül szerepelnie kell az IMF hitelmegállapodás előfeltételei között. Mert én annyira, de annyira, de annyira, de annyira szeretném látni ennek a 400 000 Békemenetelőnek az arcát, amikor meghallják Orbán válaszait. í‰s akkor én annnnnnnnyira boldog lennék.

forrás:/fb/

[ Módosítva v jan 22 2012, 04:31 ]
Vissza az elejére
Solyom
v febr 12 2012, 01:23
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Vissza az elejére
nordi
p febr 17 2012, 06:56
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Hofi Orbán Viktorról

nagyon-nagyon aktuális Hofi nagyobb volt mint Nostradamus (csak mig élt nem vettük észre)

[ Módosítva p febr 17 2012, 06:57 ]
Vissza az elejére
Solyom
h ápr 09 2012, 11:56
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
Beszélgetés a kétfarkú kutyapárt vezetőjével!
Vissza az elejére
nordi
v jún 03 2012, 09:39
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Ponta: Orbán kérjen bocsánatot Kövér miatt

Victor Ponta román miniszterelnök szerint Orbán Viktor magyar kormányfőnek kötelessége lenne elhatárolódnia Kövér László házelnök Romániával kapcsolatos kijelentéseitől, és bocsánatot kellene kérnie Magyarország nevében. Kövér Nyirő József újratemetésének felfüggesztése miatt barbárnak nevezte a román kormány viselkedését.

"Orbán Viktornak kötelessége világosan elhatárolódni kollégáitól, ha jó kapcsolatokat szeretne Románia és Magyarország között, és azt szeretné, hogy a két ország úgy viselkedne, mint két európai uniós ország. úgy vélem, bocsánatot kell kérnie Magyarország nevében" - idézi a román miniszterelnököt a Mediafax hí­rügynökség. A román kormányfő a hí­rügynökség szerint egy krajovai választási kampányrendezvényen mondta ezt.

Ponta hozzátette, Románia nem fogadja el románellenes, antiszemita és fasisztaszimpatizáns személyek ünneplését, utalva ezzel az emigrációban elhunyt Nyirő József erdélyi í­ró múlt hét végére időzí­tett székelyudvarhelyi újratemetésére. "Nem hallottam egyetlen nyilvános állásfoglalást sem a magyar kormány részéről, pedig úgy vélem, ez természetes lenne. Ha valaha a román parlament elnöke - és most a képviselőház elnökére, Roberta Anastaséra gondolok - megsértene egy szomszédos és baráti államot, az Európai Unió tagállamát, én bocsánatot kérnék" - mondta Victor Ponta.

A román sajtóban nagy visszhangja volt Kövér László házelnök Székelyudvarhelyen tett nyilatkozatának, amely azt követően született, hogy a szervezők a temetési engedély felfüggesztése miatt kénytelenek voltak elhalasztani Nyirő újratemetését. Kövér akkor arról beszélt újságí­rók előtt, hogy hosszú hónapokon keresztül ment nyugodt, csöndes mederben a szervezés, és "derült égből villámcsapásként jött az új román kormánynak ez a meglehetősen barátságtalan, civilizálatlan, barbár viselkedése", miszerint egy halottól akarják megtagadni azt a jogot, hogy a saját szülőföldjén nyugodhasson. Kövér szerint "a komikum határát jócskán túllépte az a hajtóvadászat", amelyet a román belügyminisztérium folytatott Nyirő hamvainak felkutatása érdekében.

forrás:/mti/


Ponta: Urban cer scuze, deoarece Fat

Primul ministru romí¢n, Victor Ponta, í®n funcÅ£ie de premierul ungar Viktor Orban, Laszlo Kover taxei ar elhatárolódnia vorbitor kijelentéseitől despre Romí¢nia, ÅŸi să ceară iertare í®n numele Ungariei. Cea mai mare parte de grăsime Iosif Reí®nhumarea de suspendare a guvernului romí¢n a numit-o un comportament barbar.

"Viktor taxă Orban, í®n mod clar a se distanÅ£a de la colegii lor, í®n cazul í®n care aveÅ£i legături bune cu Romí¢nia ÅŸi Ungaria, ÅŸi vreau cele două ţări, s-ar comporta ca două ţări ale Uniunii Europene cred ca iertarea ar trebui să ceară Ungaria, pe numele." - Citat de către prim-ministrul romí¢n Mediafax agenÅ£ia de ÅŸtiri. Åžef de guvern romí¢n í®n conformitate cu o agenÅ£ie de ÅŸtiri electorale krajovai campanie, a spus acest eveniment.

Ponta a adăugat că Romí¢nia nu acceptă celebrarea romí¢nesc anti-semite ÅŸi fasisztaszimpatizáns de oameni, majoritatea referindu-se la Iosif, care a murit í®n exil í®n Transilvania scris, weekend-ul trecut re-timer Odorheiu Secuiesc í®nmormí¢ntare. "Nu am auzit nici o rezoluÅ£ie publice sau guvernul ungar, ÅŸi cred că este natural ar fi Dacă sunteÅ£i vreodată í®n Parlament preÅŸedintele romí¢n -. Åži acum Camera ReprezentanÅ£ilor preÅŸedinte, Roberta Anastaséra cred că - de a viola un stat vecin ÅŸi prietenos, a Uniunii Europene statele membre, am Mi-ar cere iertare ", - a spus Victor Ponta.

Presa romí¢nească a fost reflectat í®ntr-o casă mare, preÅŸedintele Laszlo Kover Odorheiu Secuiesc declaraÅ£ie, care ulterior a fost dus la í®nmormí¢ntare organizatorii au fost nevoiÅ£i să amí¢ne cauza de suspendare a licenÅ£elor de obicei, re-funerare. Grasimea este vorba despre jurnaliÅŸti, luni lungi au trecut prin pat calm, liniÅŸtit de organizare, ÅŸi "Bolt de la albastru a venit ca noul guvern romí¢n este destul de neprimitoare, comportament necivilizat, barbar", ca un mort care doriÅ£i să nege dreptul de a nyugodhasson patria lor. Grăsime care "a depăşit cu mult limita de comic la subiect", care de obicei este realizat de către Ministerul romí¢n de Interne, í®n scopul de a explora cenuşă.


Presedintele UDMR, nici nu ar avea beszólni

Sí¢mbătă, Ioan Rus, ministrul guvernului romí¢n de Interne, de asemenea, a declarat í®ntr-un Cluj, la o conferinţă de presă, că autorităţile din Budapesta a cerut scuze pentru a cere Parlamentului ungar, preÅŸedintele "Romí¢nia ócsárló kijelentéseiért", ÅŸi a remarcat că, de asemenea, pentru partea sa, ar fi de aÅŸteptat ca acest lucru - o zi í®nainte - Vineri, de asemenea, se í®ntí¢mplă pe ocazie că atí¢t prim-ministrul a participat la summit-ul UE pentru politica de coeziune a avut loc la BucureÅŸti.

Kelemen Hunor Sí¢mbătă, Uniunea Democrată a Maghiarilor din Romí¢nia (UDMR), PreÅŸedintele a menÅ£ionat, de asemenea, problema la un eveniment de campanie mesteacan-Arad. Ea a declarat: Laszlo Kover, nu ar interveni í®n campania alegerilor locale romí¢nă. ". Săptămí¢na trecută această situaÅ£ie Nyí­rő Iosif ÅŸi reí®nhumarea a organizatorilor, atí¢t guvernul romí¢n responsabil cu situaÅ£iile Laszlo Kover a fost UDMR, dar Ungaria a fost greÅŸit", - a declarat preÅŸedintele UDMR.

Cea mai mare parte Iosif a murit í®n exil Transilvaniei scriitor 27 mai planificat Odorheiu Secuiesc Re-í®nmormí¢ntare a căzut í®n urmă din cauza prefectului judeÅ£ului Harghita, a anunÅ£at că procedura administrativă, deoarece autorităţile romí¢ne sunt valabile pentru í®nmormí¢ntare destinat două zile í®nainte de erorile formale sunt publicate permis de í®nmormí¢ntare. Organizatorii - Oficiul NaÅ£ional ÅŸi FundaÅ£ia Odorheiu Secuiesc loc - au indicat că intenÅ£ionează să respecte pe deplin cu legislaÅ£ia í®n vigoare í®n Romí¢nia, atí¢t de í®nmormí¢ntare a fost amí¢nată pentru 27 mai serviciul memorial a avut loc doar í®n Odorheiu Secuiesc.

original text;/mti/

[ Módosítva h jún 18 2012, 05:03 ]
Vissza az elejére
nordi
sze jún 13 2012, 02:55
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960[ Módosítva sze jún 13 2012, 02:56 ]
Vissza az elejére
memese
v jún 17 2012, 01:48
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
nordi csúcs vagy:)
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System