:: Fórumok :: Saját alkotások :: Köpködő (politikai fórum)
 
<< Előző téma | Következő téma >>
magyar politika
Oldal:       >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
fulldragon
h nov 21 2011, 10:15

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410
Ide a magyar potitikával, magyar politikusokkal kapcsolatos irásokat véleményeket várok...
tudom, ebben a témában nehéz lesz, de próbáljátok az obszcén kifejezéseket mellözni.
Linket ne tegyetek fel mert törlom öket, de ha cikkekböl kimásoltok részleteket
lehetöleg legyenek kapcsolatban a mondadóval.
Tabu témák nincsennek...
[ Módosítva h dec 12 2011, 01:09 ]
Vissza az elejére
Róza
h nov 21 2011, 01:50

Regisztrált tag #122
Regisztrált: h febr 14 2011, 09:30
Üzenetek: 40
Ez már nagykorú, betöltötte a tizennyolc évet
Dí­szmagyarban


... mert UTíLOM A POLITIKíT !!!

[ Módosítva h nov 21 2011, 02:05 ]
Vissza az elejére
nordi
h nov 21 2011, 02:20
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
akkor legyen a második része is
... ez annyi év után is, mennyire aktuális


[ Módosítva h nov 21 2011, 02:31 ]
Vissza az elejére
nordi
h nov 21 2011, 10:43
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Vissza az elejére
nordi
h dec 12 2011, 12:33
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Orbán: ha én egyszer kinyitom a számat!

szerzö: Varánusz

...Lerogyott a kanapéra és majdnem rágyújtott az asztalon felejtett cigire. Pedig nem dohányzik, de most jól jött volna valami amivel babrálhat, amivel elterelheti a gondolatait a kinti világról. Fáradt volt, a tömeg ellenére magányos, úgy érezte nem érti őt senki. Ez pedig mindig feldühí­ti. Mit képzelnek? Irányí­tani akarják? Őt? Pedig ha ő egyszer kinyitja a száját, ha ő egyszer elkezd beszélni – hajtogatta magában, de hamisan csengett már ez a saját fülében is. Megcsúfolták. Megcsúfoltatták őt maga magával. Rohadtak!

Az volt a baj, hogy egyedül hagyták. Nem súgtak és nem integettek, nem adták semmi jelét, hogy baj lesz. Igaz a miniszterelnökök találkozóján módjuk sem volt erre, de azért tartja őket, hogy ezt megoldják. Mindent oldjanak meg. Időben! Neki ne jöjjenek, hogy ezt egy miniszterelnöknek magától is át kell látni, mert olyan egyszerű. Ne mondják, hogy hetek óta ezt szajkózta mindenki, mert aki a földre köp az egy földre köpő liberális mentségkereső az úristenit neki! Ő itt hajnalig tartotta a frontot, védte a szuverenitást akár gyerekkorában a felcsúti pajtát az utolsó szó jogán is! Nem, nem és nem! - ezt mondta. Mert ezt akarta mondani, és mert ezt csak ketten merték a Cameronnal. A többi nyápic meg csak lapí­tott, mint az ötvenharmadik liter házipáleszt főzető jövedéki adócsaló.

Valósággal belerészegedett a pillanatba. í‰bresztő puhányok! - ordí­totta magában - na ki a kemény, Európa? Ki a király, a császár akit nem irányí­tanak?? Hol vannak a kincstári firkászok akik szétviszik a hí­rt? Hol adhatok interjút, hol mondhatom mindenki szemébe, hogy nesztek koki, köll-e még? Hol vannak ezek mikor beszélni, mit beszélni, ordí­tani akarok?! í‰lvezettel nézte a durcás és meghökkent arcokat a tömegben. Hogy be vannak tojva, muhaha, tele van a gatyesz kiscsikók, teccettetek volna....

Megragadta egy erős marok a felkarját, és húzni kezdte maga után. Tiltakozni próbált, de testi ereje kisebbnek bizonyult, í­gy hagyta magát a terem csöndesebb részébe vonszolni. Körbeállták és eltakarták. Az egyiket megpróbálta bokán rúgni mert kitakarják a tévéstábok elől, vergődött, mint választási malac a Lada csomagtartóban, fújt némi nyálhabot, de nem szabadult. A fölé tornyosuló alak szája mozgott, ő pedig nem akarta meghallani, nem akart ráfigyelni ebben a történelmi pillanatban. IMF, költségvetés, államcsőd szavak repkedtek, ő meg kezdett kijózanodni az eufóriából: mivan, mivan-mivan-mivan? A tag pedig magyarázott az IMF-ről, aminek legnagyobb százalékú szavazatával az Unió bí­r. A kölcsönről, amit az Unió nélkül nem kapunk, mert nem kaphatunk. A fiskális fegyelemről, aminek harsány nemezése olyan, mintha magát rúgná tökön, hisz emlékszik, nem? Nem? Tényleg nem? Pedig az ő elnöksége alatt dolgozták ki a hatpontos csomagot ami kimondja, túlköltekezés esetén belebeszélés és picsán rúgás lesz a sorsa a renitensnek! Pont azt nem akarja aláí­rni, ami a nevéhez fűződik? Meg különben is emlékezzen mit művelnek éppen a költségvetéssel és a GDP növekedés számaival.
De a Cameron – kezdte, de leintették: Cameron védi a City-t, neki a pénzügyi piacokra is figyelnie kell. Mi az hogy védi a szitit? – sziszegte – adok én nektek olyan szitit, hogy fal adja a másikat! Nekem 19 megyére 23 megyei jogú városom van! Sőőőt, ha akarom 3200 városom lesz és mindet magamról vagy a családtagjaimról nevezem el, a mindeneteket! Az már a kommunizmus határát súrolná, nem? – kérdezte egy hang, mire elgondolkodott és ennyit mondott: háát, talán. Mire fölocsudott Szijjártó már a feléjük tartó EU küldötteknek magyarázta: Orbán Viktor miniszterelnök nem mondott nemet, a hivatalos álláspontja: talánra.A szálloda felé nyugtalan volt. Nem értette ami történik, nem látta be miért kellett neki olyan butaságot mondani, mint a talán. Ő ilyet nem szokott, és nem is illik hozzá. Ő egy bevállalós igen, vagy egy határozott nem, de semmiképpen nem egy bizonytalan, a semmi közepén tántorgó talán. Alvás helyett is ezen rágódott, í­gy kialvatlanul és morózusan zuttyant a limuzin hátsó ülésére ami visszavitte a helyszí­nre. útközben felvázolták a forgatókönyvet: első dolga lesz hivatalosan is megerősí­teni a talánt. Mindent megszerveztek, a sajtót hazaküldték, a Központi Hí­rgyár lesz csak jelen az eseményen, ezzel talán nyernek egy kis időt. Kiszállt a kocsiból, arcát csí­pte a hideg, remélte legalább ez természetes pí­rnak látszik majd a kamerák előtt, és nem pofaégésnek. Aztán mit volt mit tenni, odaült és kimondta hivatalosan is.A délelőtt megviselte. í‰rezte a sanda pillantásokat, elcsí­pett egy mondatfoszlányt, hogy a britek a Twitteren azon röhögnek, hogy azokkal a magyarokkal eveznek egy naszádban, akiknél veszélyben a demokrácia, és azt érezte felrobban ha nem csinál valamit. Körbe ülték a megmondóemberek, akik észérveket sorakoztattak az igen mellett, hajtogatták hogy nincs idő meg csináljuk már, Viktor, ő pedig csak nézett maga elé mélán. Mit tegyen? A talánja után üljön oda, és mondja bele a kamerákba, hogy bocsesz, inkább legyen mégis igen? Csinálhatja ezt a saját szájával? Azzal a szájjal, ami szerint itt a kokit meg a sallert ő osztja? Legyen az a látszat, hogy ennek ellenére kapott egyet és lefejelte a tárgyalóasztalt, azóta meg úgy bólogat, mint nejlonkutya a Videoton hangfalak között a Wartburg ablakban? Azt már nem! Mondja valaki más, mert ezt kí­vánja a Haza. Meg a NER. Meg az ő egója.

„A magyar kormány hajlandó aláí­rni az eurozóna tagállamainak kormányközi megállapodását, a magyar kormány nem utasí­totta el a szerződés tervezetét." - mondta Győri Enikő európaügyi államtitkár.

Fáradt volt és teljesen kimerült. Nem akart már foglalkozni ezzel az egésszel. Gyurcit akarta, a Kusza Tekintetű Gyurcit, aki soha nem tette volna ezt vele. Ő hűséges és nem mond ellent. Ő az igazi lelki társ, aki tényleg megérti a gondolatait, aki belelát a fejébe. Hiányzott. Őt már nem tudta pótolni a saját szobabohóca, Szijjártó sem. A zsibongásban elképzelte amit Gyurci majd más értelmezést ad ennek az egésznek, és valahogy majd diadalt farag utólag a vesszőfutásból. Addig meg majd utálja ezeket, akik most arra kényszerí­tik megint, hogy sajttájazzon és kénytelen legyen maga is kimondani azt a rohadt szót amit ma nem akar többet hallani!Elkeseredésében elővett a hazait és megterí­tett a dohányzóasztalon. Egy kis kolbász, egy kis házi kenyér, hagyma, és kitette a lapos üveget is tele hazaival. Azt hitte ez majd megnyugtatja egy kicsit, és nem kell rágódnia mi várhatja itthon. Az interneten már megint rajta röhögnek a rohadékok, kommentek százaiban ócsárolják, leszólják a kiállását, kiröhögik minden próbálkozását, mert ezek a szarházi trollok nem értik meg őt. Húzott egy mérgeset az üvegből, majd egy hagymás büfi kí­séretében sóhajtotta bele az éjszakába:

– Ezek fognak szavazni 2014-ben. Bazmeeeeg!

forrás:/varanusz/[ Módosítva h dec 12 2011, 12:42 ]
Vissza az elejére
fulldragon
cs dec 22 2011, 05:33

Regisztrált tag #35
Regisztrált: v júl 04 2010, 02:40
Üzenetek: 410
Video amiért kitiltották az Index úságiróit a parlamentböl[ Módosítva cs dec 22 2011, 05:36 ]
Vissza az elejére
nordi
h dec 26 2011, 09:07
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
"égi jel " ..ezt a vicces képekben találtam...de lehet,hogy nem is annyira vicces
<div class='spacer'></div>
Vissza az elejére
memese
h dec 26 2011, 02:39
Regisztrált tag #40
Regisztrált: szo júl 17 2010, 03:59
Üzenetek: 29
Ez az az árnykép ami jellemzi Orbánt.Teli találat.:D
Vissza az elejére
Solyom
p jan 06 2012, 03:54
Regisztrált tag #67
Regisztrált: szo okt 16 2010, 11:34
Üzenetek: 3096
"A kormány azt csinálhat, amit akar" - a magyar helyzetet magyarázza egy német gyerekműsor

Katt ide!

[ Módosítva p jan 06 2012, 04:00 ]
Vissza az elejére
xiriux
h jan 09 2012, 11:52
Regisztrált tag #356
Regisztrált: cs dec 08 2011, 11:35
Üzenetek: 24
Meglehetősen primití­v hazudozás a ZDF "gyermekműsora". Sajnos, a gyerekek nem értik a jogszabályok szövegezését, na, meg nem is érdekfeszí­tő olvasmányok azok, í­gy azt lehet beadni nekik, amit csak akarnak.
A hazai liberósokat hallom vissza benne...
Vissza az elejére
Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System