![]() |
Kezdőlap Fórum Kezdölap 2014 Epsion Tájékoztató A Mars titkai Zene | ![]() |
:: Fórumok :: Földönkívüliek, idegen világok :: Találkozások |
|
<< Előző téma | Következő téma >> |
Ufók Máramarosban |
Oldal: << >> | |
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
|
Szerző | Üzenet | ||
Fox Mulder |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 103 | Idegen fajokból nincs hiány. Legalább 13-at azonosítottak már akik a földre látogattak v.milyen okból. Inkább a céljaikra lennék kíváncsi, mert nagyon zűrzavaros még az ufó kérdés. Ez a világ legnagyobb összeesküvés-elmélete ami ősidők óta napjainkig tart, az ember pedig elvész a sok mozaikdarabkák között. | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | a máramarosi ufo les, végtére is, átment tulélö show-ba, de erröl már irtam, ![]() a fényképezögépek sorra beadták a kulcsot, szerencsére egy mobil birta, persze telefonálni azzal sem lehetett. a képek minösége sz@r, de a látvány mindenért kárpótól az ufóles képei: Katt ide! [ Módosítva p dec 22 2017, 11:55 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Fox Mulder |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 103 | Na és az ufók? | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | .....késön szóltál, ,hogy hivójelet kell ,rajzolni !sir azt hittük elég a bográcsos, és a tárcsás hus szaga, hogy lejöjjenek !bd lehet, hogy vegások? !he !he [ Módosítva k jún 08 2010, 11:53 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
Fox Mulder |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #19 Regisztrált: cs máj 13 2010, 01:25Üzenetek: 103 | Igen, így is nevezhetjük. | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Vadon ez a javából! | ||
Vissza az elejére | | ||
Peety |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #9 Regisztrált: sze jan 20 2010, 02:57Üzenetek: 664 | Nem esznek azok húst, nordi...... kivéve persze az emberét.... !be Amúgy szép kis helyeken jártál, jó buli lehetett.... Szeptember elejére nekem is be van tervezve egy erdélyi túra, ideje megnéznem ismét a székely jányokat.... XDD [ Módosítva k jún 08 2010, 02:40 ] | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | Székelyföld is tele van jó ufóleszállópályákkal, a Gyilkos tó környéke viszont a mocsári szürkék támaszpontja lett (velük nem árt vigyázni, föleg ha nem tudsz uszni) de nagyon szép hely. !ufo | ||
Vissza az elejére | | ||
Latyoo |
| ||
![]() ![]() Regisztrált tag #13 Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03Üzenetek: 268 | Nordi, így néznek ki a székely jányok?![]() | ||
Vissza az elejére | | ||
nordi |
| ||
a ' r e b e l l i s![]() ![]() ![]() Regisztrált tag #4 Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14Üzenetek: 960 | akiket én láttam (bár már hosszu évek óta nem jártam arra) azok sokkal szebbek voltak. !jd csatlakozz Peetyhez, és meggyözödhetsz róla saját szemeiddel !bd | ||
Vissza az elejére | | ||
Oldal: << >> | |