:: Fórumok :: Szellemek, kisértetek :: Kisértetek
 
<< Előző téma | Következő téma >>
Szellemek, kisértetek
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: nordi, fulldragon, Ernő, horpad, Róza
Szerző Üzenet
Latyoo
v febr 14 2010, 02:56
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
alessys írta ...

Akkor ismered.
Viszont a syntrillium készí­tette a legfejlettebb hanganalizáló programot a világon.
Az analizáló részének a forrásfájljait alkalmazzák a bűnügyi szervek a mai napig.
Viszont egy jó elektret mikrofon kell hozzá, mert a netten nincsenek szellemek, csak képek.
Ha érdekel a hogyan, akkor í­rhatok egy kis instrukciót.


Nem tudom mi az az elektret mikrofon, miért pont az lenne szükséges és mihez?
Instrukciót..., hmm, az jöhet, főképp a noise reduction paramétereit megmagyarázandó.
Vissza az elejére
Zsuzska
sze máj 05 2010, 12:26
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Latyoo írta ...

Hát, hogy fényképezni lehet-e, én nem tudom, van valami a Kirlián-fényképészet továbbfejlesztett változatában (GDV - Dr. Konstantin Korotkov), de arról többet nem í­r a wikipédia.


Nézzétek csak, mit találtam: Az eredeti szöveget szí­neztem,
magyarra a Google fordí­totta le í­gy.

GDV Aura program. GDV Aura program.

GDV-Aura program is used to interpret the stimulated electro-photonic glow around human fingertips.
GDV-Aura program segí­tségével értelmezi a stimulált elektro-fotonikus fénye körül az emberi ügyében.

Clinical tests performed in Russia and other countries over many decades by generations of researchers confirmed that the glow in certain sectors around human fingers correlates with performance of particular organs and systems of the human body.
Klinikai vizsgálatokat végzett Oroszországban és más országokban az elmúlt évtizedekben nemzedékek kutatók megerősí­tették, hogy a fény bizonyos ágazatokban körülbelül emberi kéz korrelál a teljesí­tmény egyes szervek és rendszerek az emberi test.

In essence, GDV-Aura program is a computer chart that displays this correlation. By pointing the mouse on any section of the glow (aura) we can see what organs/systems correspond to this section.
Lényegében GDV-Aura program számí­tógépes grafikonon jelení­ti meg ezt az összefüggést. A mutató az egér bármely szakaszán a ragyogás (aura), láthatjuk, hogy milyen szervek / rendszerek megfelelnek e szakasz.



While the location of a pattern determines the location/organ/system within the body, the shape of the pattern itself (a gap, outburst etc..) helps to determine the nature of the problem (weakness, inflammation, infection, etc...).
Mí­g a helyét minta határozza meg a helyét / szerv / rendszer a szervezetben, az alak a minta is (a különbség, kitörés stb.) Segí­t meghatározni a probléma természetét (gyengeség, gyulladás, fertőzés, stb. .).

GDV-Aura enables to determine the degree of harmony in functioning of internal organs and systems and enables medical practitioners to spot the weakest aspects of the human body/mind system within seconds.
GDV-Aura lehetővé teszi mértékének meghatározása a harmónia a belső szervek működése és rendszerek, valamint lehetővé teszi az orvosok a helyszí­nen a leggyengébb vonatkozásai az emberi test / elme rendszer másodperceken belül.

Electro-photonic glow is always blue-violet.
Elektro-fotonikus fénye mindig kék-lila.
It has a color of an electric spark, much like in our logo above. Van egy szí­ne elektromos szikra, akárcsak a mi logó felett.
GDV-Aura software uses several colorization techiques to assist in image interpretation and diagnostics.
GDV-Aura szoftver többféle szí­nezés techiques, hogy segí­tse a kép értelmezése és diagnosztika.
All colorization algorithms used by GDV-Aura are based on the intensity distribution in the recorded light.
Minden szí­nezés algoritmusok által használt GDV-Aura alapulnak intenzitás eloszlása a rögzí­tett fény.

Itt van a forrásoldal linkje, nagyon szépek a képek is:
Katt ide!
Katt ide!




[ Módosítva sze máj 05 2010, 01:09 ]
Vissza az elejére
nordi
cs máj 20 2010, 03:22
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
ítverés az igazinak hitt szellem?

Ezt a fotót eddig igazi bizonyí­téknak tartották arra nézve, hogy szellemek igenis léteznek. 15 év után azonban előkerült egy képeslap...


Közel 15 évvel ezelőtt 1995. novemberében kigyulladt és porig égett a városháza Shropshire megye Wem településén. Miközben a ház égett egy amatőr fotós Tony O'Rahilly különös képet készí­tett. Erre akkor döbbent rá, amikor előhí­vta a felvételeket, köztük egy olyat, amin a lángok előtt az erkélyen egy kislány halovány, mégis jól kivehető alakja látható - szólnak a korabeli beszámolók. A világ úgy üdvözölte a képet, mint ami igazi bizonyí­tékot szolgáltat a szellemek létezésére. A képet egy szakértő is hitelesí­tette, miután megállapí­totta, hogy negatí­v az előhí­vott kép fordí­tottja, ezzel mindenfajta képmanipulálást lehetőségét kizárta (bár kételkedők í­gy is akadtak szép számmal). A szellemkislány a legenda szerint az a 14 éves Jane Churm, aki Wem városának legpusztí­tóbb 1677-es tűzesetét okozta, azzal, hogy levert egy égő gyertyát, s ami miatt a fél város leégett. A lány szelleme állí­tólag azóta is kí­sért a környéken.

Hogy mi ingatta meg a fotó hitelességét 15 év után? A Daily Mail beszámolója szerint egy 77 éves szemfüles nyugdí­jas és egy 88 éves képeslap, ami véletlenül került a bácsika kezébe. Brian Lear jól emlékezett a WEM településen leégő Városháza esetére, s az utána megjelenő szellemlányos fotóra. Amikor a helyi újságban nosztalgikus jelleggel elhelyezett 1922-es képeslapot meglátta, valami nem hagyta nyugodni. A képeslapon ugyanis a lovaskocsi, a járókelők és épületek mellett egy fehér ruhás, nyári kalapos kislány is látható. Majd rájött, a két lány, ugyanaz a lány. A WEM-szellem ugyanazt a ruhát és kalapot viseli, mint a képeslapon látható lány, s a hajhosszuk, az arcformájuk is megegyezik.
Nézze meg a két felvételt

Greg Hobson, a Nemzeti Média Múzeum múzeum szakértője a régi fotó és képeslap vizsgálata után azt mondta, hogy teljesen meggyőződött arról, hogy a két felvételen ugyanazt a lány látható. Ez azt jelenti, hogy O'Rahilly képe átverés.
"Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy ez a rejtély is megoldódott." - jelentette ki a szakember.
- MON -



[ Módosítva cs máj 20 2010, 03:33 ]
Vissza az elejére
Latyoo
cs máj 20 2010, 03:42
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Engemet ez felháborí­t. Mondjuk felőlem lehet nyugodtan trükkfelvétel a szellemes kép, de az nyí­lvánvaló, hogy a korabeli fényképen a lány arcából semmi nem látszik: hozzáértetlenség azt sugallni, hogy a két lány egyazon kép.
Vissza az elejére
nordi
cs máj 20 2010, 05:02
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
.... a cikket nem én irtam, !upps ....én csak provokálok,... és én örülnék a legjobban valami konkrét bizonyitéknak..
és az jó ha ellentmondanak egy cikknek...,hisz ez viszi a világot elöre... te már láttál szellemet ? !oh
Vissza az elejére
Zsuzska
cs máj 20 2010, 03:13
Regisztrált tag #8
Regisztrált: cs jan 14 2010, 07:44
Üzenetek: 247
Ha jól értettem, Latyoo a fényképröl mondott véleményt. Egyetértek vele. !yes
Vissza az elejére
Latyoo
p máj 21 2010, 01:24
Regisztrált tag #13
Regisztrált: h febr 01 2010, 04:03
Üzenetek: 268
Nordi: hát fogjuk rá, hogy igen.
Vissza az elejére
nordi
p máj 21 2010, 02:10
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
....én is igy vagyok az ufókkal, láttam , de nem vagyok benne biztos, hogy ufó volt-e vagy csak ment valahová ick
.....ezt mintha már kitárgyaltuk volna ?..vagy csak öregszem ?
Vissza az elejére
blackbird
p jan 14 2011, 08:01
Regisztrált tag #23
Regisztrált: sze máj 19 2010, 04:53
Üzenetek: 112
Sziasztok ide még nem í­rtam hozzászólást, hát most elértkezettnek hittem a pillanatot!
Noname szerinti alávis-paralí­zis kerülget és történik meg velem egyre sűrűbben és igen érdekes jelenségek/ események.
Kezdjük ott ahol kezdődött az első "lidércnyomásomnál":
Mielőtt elaludtam a kutya ugatott odakint az udvaron, de egyedül amiénk és elfolytott hangon. Aztán elaludtam és csak halványan tudtam kinyitni a szemem és a mellettem fekvő öcsém felé akartam fordulni, de megsem moccant a testem. Ahogy feljebb próbáltam nézni csak egy mellettem -ágyam mellett- térdelő sötét alakot láttam fehéren világí­tó szemekkel.
Végül felébredtem, a kutya elhallgatott és nem még egy órán keresztül nem tudtam vissza aludni.
A köetkező eset:
Elaludnék, aztán egy vonaton találom magam (ezek ak épek nem szokásos álomképek, nem tudom emgmondani miért) és látom hogy egy lány áll az ajtó mögött és engem néz de az arcát nem látom. Csak a kintröl jövő fények világitják meg. Közelebb megyek, már nagyjából látom, mégközelebb és átalakul egy csúnya zombi fejjé. megpróbálok felkelni, de csak sötétség és nem tudok megmozdulni pedig érzem hogy valaki ott van mellettem.
A harmadik esetem:
Melóban álmodok hogy lámpával világí­tok meg egy embert aki jön felém. Mikor a lámpa elé kerül, a lámpám kialszik és ujra elsötétül minden, nem tudok mozdulni pedig tudom hogy áll mellettem.
A hamradik volt eddig az egyik legrosszabb:
Abban a szobában vagyok "álmomban" ahol amugy a valóságban tényleg alszom csak kicsit másképp néz ki. Ki akarok menni az ajtón de egy láthatatlan kéz mindí­g visszalök. Aztán megint sötétség, bánulás és jelenlét érzés...
Aztán köv para jelenet:
Befekszek a bnőm mellé mikor ö már aludt egy ideje. Felém fordul én meg átkarolom. Elalszunk mindketten erre őfelébred hogy nem tud megmodulni. íllí­tólag én beszéltem hozz áezeket: "na mi van bajban vagy?""nehéz mi?". Aztán felébred és nem tud megmaradni abban a szobában, rossz érzése van órákon keresztül.
í‰s az utolsó ami ezután nem sokkal történt meg a bnpm szobájában: elalszunk, a fejem felett egy kép amit tőlem kapott én festettem neki. Reggel felkelek és a kép nincs a tartójában. Leesett az alsó tartóka és kiesett ak ép a képtartóból!!! Még csipesszel is nehéz lenne kihúzni ugy hogy még három taertóka fogja!!!! Ezt hogy?....

Talán ennyi... és félek a folytatástól
Vissza az elejére
nordi
szo jan 15 2011, 09:37
a ' r e b e l l i s

Regisztrált tag #4
Regisztrált: h jan 11 2010, 02:14
Üzenetek: 960
Hasonlit az eltéritésekre, de az nem klappol, hogy a szobában valós változások történtek...
az egész ugy néz ki mint valami kisértet história, amivel csak az a baj ,hogy nem hiszek a kisértetekben,...
persze attól ök még nyugodtan garázdálkodhatnak..
lehet, hogy az ufók kezdenek uj dolgokkal kisérletezni..?
másnap magadon nem észleltél semmi különöset, sebeket véraláfutásokat....stb ?
Vissza az elejére
Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF
Powered by e107 Forum System