+ A | - a | Visszaállít
2010. okt.
05
  UFO miatt zártak le egy repülőteret
Kategória: UFO-k és földönkí­vüliek - Közzétette: Ernő
Hoot ! Ufólázban és -frászban élnek Kí­nában egy ideje; az idén harmadszor kellett lezárni azonosí­tatlan repülő tárgyak miatt a legforgalmasabb repülőtereket.

Legutóbb Belső-Mongóliában borult fel teljesen a légi forgalom rendje, miután egy fura, lapos, henger alakú repülő tárgy húzott el a hooti reptér felett.

- A különös alakú repülő tárgy egészen közel jött a reptérhez, mintha kémrepülőgéphez hasonlóan vizsgálódna. Ezután körözni kezdett felettünk, majd hirtelen, ahogy érkezett, eltűnt a radarokról – tudatta a China's Daily újságí­rójával a hooti reptér szóvivője.

- Ha nem intézkedünk, a fura formájú tárgy összeütközött volna legalább három repülőgéppel, amely tele volt utasokkal. Az egyiket Peking, a másikat Sanghaj felől vártuk épp azokban a percekben.

Ha nem értesí­tjük rádión a közelí­tő repülőket, és nem tereljük őket kitérő reptérre, annak beláthatatlan következményei lettek volna. A repülő tárgy egyébként semmilyen rádiójelre nem válaszolt, nem voltunk biztosak benne, vajon jön-e még több is belőlük. Természetesen értesí­tettük a védelmi minisztériumot, de a biztonság érdekében jobbnak láttuk, ha néhány órára lezárjuk a repteret.A kí­nai repülőtéri hatóságok rövid idő alatt már harmadszor kerültek ilyen helyzetbe, mintha az ufók célba vették volna őket. Ez előtt a „látogatás" előtt Hsziaosan városa mellett kellett bezárni a repteret több napra, akkor egy hasonló formájú villogó tárgy okozott óriási pánikot. Nyár végén pedig Hongkong felett észleltek hasonlót, az azonosí­tatlan repülő tárgy miatt akkor is le kellett zárni az egyik legforgalmasabb légikikötőt.

/H. G./

kapcsolódó cikkek: Katt ide! ; Katt ide!

Oszd meg:   Facebook MySpace Buzz Digg Delicious Reddit Twitter StumbleUpon

Hírkategóriák